- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
-
- Konu Sahibi tatlitambak
Tesekkur ederim canim benim.cok tuhaftir ki bir ara bulucu ile baristırildik.öyle bir konumda olmak ne kadar kötü birseydi anlatamam.baba evlat arasinda yaaa...sen elini öpmek istiyorsun gerek yok diyor. Ama bir baskasi dedi diye öpturuyor....
Kendi küstü kendi barıştı benimle... zaten pek sağlikli bir ilişkimiz olacagini sanmiyorum zamanla yine birseyler çikartacaktir.
Bu arada kizim ağir bir su çicegi geçiriyor aktif olmayacagim. En yakin zaman da araniza donmek üzere öpüyorum hepinizi
aynen bence de çok yüz verme, çünkü azcık yüz bulunca senin canını yine yakacaktırneyse canım kafana çok takma, annen ve kardeşlerin için gittin sen oraya. onlarla özlemini dindir
çok geçmiş olsun canım, aşıya rağmen ağır mı geçiyor? kötü olmuş. gerçi küçük yaşta geçirmesi sağlık açısından daha iyi
Canim oglum 25 temmuzda su cicegi ve kizamik asilari olcakti. Ama 24 unde su çiçeği döküntüleri basladi. Asiyi yaptiramadik yani.ona ragmen cok hafif gecirdi. Kizima da yaptirmamiştık aşi kardesinden bulasti. Ama o cok agir geçirdi. Simdi 6.gunumuz atlattik sayilir. Kabuk bagladi. Iyilesmesini bekliyoruz
geçmiş olsun canım, aşıyı niye yaptırmamıştınız ki?
Ah ah keske yaptirsaymisim diyorum. Neden yaptirmadina ise bende cevap bilmiyorum. Galiba bilmedigime geldi. Aklima gelmedi hic.
Diyorum ya neden yaptirmadigimi bende bilmiyorum.kız sen ebe değil miydinboşluğuna geldi herhal. bende suçiçeği geçirdim küçükken ama aşılı olduğum için çok hafif atlattım. kuzuşunda biran önce iyileşir inşallah. eve ne zaman dönüyorsun tambağım?
Ayyy hic sorma kilomu ama pisman degilim. Daha evime donmedim. Eve donene kadar kilocanım hoşgeldin nasılsın kilo konusunda üzülme nasıl aldıysak öyle vereceğiz gaçen hafta 73.7 kiloydum bugün 74.2 bu hafta benim içinde kötü geçti ama pes etmicem sende pes etme tatlım