Pes etmek yok yeniden motivasyon

tatlitambak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
9.858
18.282

Slm yine ben ve yeni bir gunlukle motivasyinumu arttirmak istiyorum.memlekete gidecegim ve zaman daraldı 40 gun kadar kaldi.
ramazan boyunca günlük kilo bildirimimi iftara yakin yapacagim.
pes etmeyecem yine de umudum var memlekete gidene kadar 80 lerden kurtulmak hedefim.

29 haziran 85
6 temmuz 81.3
13 temmuz 79.7
20 temmuz 80.2
27 temmuz izinli
3 agustos 80.0

Son düzenleme:

Hayirli olsun canim. bu günlük sana iyi gelecek inşallah..

azmin daim olsun canım kaç kiloyla başladın şuan kaç kilosun inşallah istediğin sürede gider kilolar

azmin daim olsun canım kaç kiloyla başladın şuan kaç kilosun inşallah istediğin sürede gider kilolar

Canim 92 ile baslamistim. 82.5 e indim. Biraktim basladim oyle ama simdi birazcik sıkmam gerekecek.
dun 85 kg dim ama iki gun once 83 lerde idim.
oglum 12.ayinda ve ben hala regli olmadim. Onun verdigi ataklar oluyor. Odem oluyor değişiyor.
birlikte gorecegiz inşâallah

çok güzel kilo vermişsin vede vermeye de devam edeceksin 40 günde altı kilo rahat verirsin yeter ki sıkı sıkı sarıl diyetine azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz inan kendine
40 gün sonra istediğin kiloda olacaksın

Cok teşekkür ederim canim. Bugun itibariyle sarıldık sıkı sıkı bakalim

Cok teşekkür ederim canim. Bugun itibariyle sarıldık sıkı sıkı bakalim

senin adına çok sevindim canım bu kadar uğraş 10 kilo ver sonra pes ettiğinde hepsi tek tek geri gelecek bunu düşün ve kaldığın yerden ilk günkü hevesinle devam et 40 gün sonra bol eksiler görürsün inşallah

Günlüğünüz hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz kiloya kolayca ulaşırsınız.

Sagol canim.12. Ayina yeni girdi...
sen de en son 71 din galiba simdi ne durumdasin. Canim yavaşta olsa verdin bak.
Evet canım hala 71 im 2 aydır hiç kilo veremedim almadım da çok şükür . Hormon testi filan yaptırdım mı bak ben geçen sene 86 kiloydum oğlum 7 8 aylık olduktan sonra yavaş yavaş verdim ayda bit kilo bir kilo ama Kalıcı oldu çok şükür . Sende testlerini yaptır ve artık kendin için birşey yap artık zayıflaman Lazım kendini daha iyi hissetmen için zayıflaman Laxım bunu düşün ben 16 kiloyu böle verdim daha en az 7 kilom var verecek inş sağlıkla verirdim bu kiloları

Canım

Canım bende 8 aylığa kadar adet olmadım bir kilo zor verdim doktora gittim adet Olduktan sonra çok rahatladım ve kilo vermeye başladım saba tavsiyem bol bol rezene yeşil Çay Ihlamur çeşit çelik bitki Çayı iç birde yürüyüşü aksatma ödem atmaya çalış önce kilo da vermeye başladım sonra . Spor hemen kilo verdirmez önce ödem toplar sonra sporu bırakırdım bir kaç gün kilo verirdim ben sana tavsiyelerim bunlar canım

Ay inşâallah canim. Destegin icin sagol.bu günlüğü motivasyonum artsin diye actim. Ve benim icinde iyi oldu.sanki diyete yeniden basliyorum gibi hisseettim. Yoksa iyice salacaktim kendimi.

Canim tabiki tavsiyelrine dikkat ederim. Dr. Cocuk 1.5 yasina gelene kadar olamaman normal dedi.ben de agustosta memlekete gidip geldikten sonra hala regli olmazsam ilaç kullanmayi düşünüyorum. Bende regli olduktan sonra kilo vermemin hizlanacagi düşünüyorum kizimda oyle olmuştu.
yesil cayi severek icerdim ama simdi hic istemiyor. Rezene ramazan icin aldirdim oruç tutuyorum ya sütüm azalmasin diye arada iciyorum.ama sutum cok iyi elhamdülillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…