Pes etmek yok yeniden motivasyon

Merhaba canım gayet iyi gidiyorsun sabret sonra aniden gidiyor kilolar Menemen fikri güzelmiş afiyet olsun benim midem ağrıyor onun için ağzıma fazla birşey süremiyorum

Merhaba canım gayet iyi gidiyorsun sabret sonra aniden gidiyor kilolar Menemen fikri güzelmiş afiyet olsun benim midem ağrıyor onun için ağzıma fazla birşey süremiyorum

Gecmis olsun canim.iftarda az yedigim için kendimi sahura sakliyorum.o yuzden canim birseyler cekiyor

Evet sevgili canim gunlugum sana ugrayamadim ama bugun guzel haberlerle geldim.
81.3 kg ile tabiki sevincten havalara uctum.bakalim diger pazartesi sonuc ne olacak.
menu paylasima iftarda tam gaz devam edeceğim. Bugunluk biraz bıraktım kendimi ama cok ta birakmadim tabi ki..
iyi geceler

Gecmis olsun canim.iftarda az yedigim için kendimi sahura sakliyorum.o yuzden canim birseyler cekiyor
Canım bu sabah tartıldım 70.3 sanırım dün Tartı hatalıydı ama ablam filan aynı çıktı anlamdım gitti 4 saat sonra tekrar tartılacagım 6 rakamları görünce ne kadar sevinmiştim

Super ilerliyosun tatlim 79 cok yakin artik sana spor yapmadan ilerliyosun dimi canm

Canım bu sabah tartıldım 70.3 sanırım dün Tartı hatalıydı ama ablam filan aynı çıktı anlamdım gitti 4 saat sonra tekrar tartılacagım 6 rakamları görünce ne kadar sevinmiştim

Canim 6 li rakamlara az kalmis zaten bence azcik dikkatle basaracaksin bunu. Bakalim sonuc ne olacak

Super ilerliyosun tatlim 79 cok yakin artik sana spor yapmadan ilerliyosun dimi canm

Evet canim yaaa cok mutluyum. Ilk hedefim 79.4 olmak sure koymamaya calisiyorum ne zaman olursa. Sonra 75 hedefi. Bunlara ulasayim spora o zaman baslayacagim. Simdilik spor yapmiyorum canim....
senin diyet nasil gidiyor.hergun sende tartil bence motive ediyor. +500 e kadar hic takmiyorum bile normaldir

Ayyy zaman cabuk gecsin istiyorum veee zayif olamk istiyorum. Ve gecen gunlerime yaniyorum neden dikkat etmedim diye simdiye 66 olabilirdim. Pis bogazligim yuzunden iste.ama pes etmek yok aslaaaa.....

Evet canim yaaa cok mutluyum. Ilk hedefim 79.4 olmak sure koymamaya calisiyorum ne zaman olursa. Sonra 75 hedefi. Bunlara ulasayim spora o zaman baslayacagim. Simdilik spor yapmiyorum canim....
senin diyet nasil gidiyor.hergun sende tartil bence motive ediyor. +500 e kadar hic takmiyorum bile normaldir
Bende dikkat ediyorum artik tartida gordugum rakam beni sok etti.
Senin gibi rahat rahat yapmak istiyorum bende yoksa su tarihte su kiloda olacam deyince sanki aclik pisikolojisine girip daha cok yiyorum.
Artik bi sekilde gidecek bu kilolar
Senin adina cok sevindim canim sen boyle zayifladikca banada hirs geliyo boyle devam :KK5:

Bende dikkat ediyorum artik tartida gordugum rakam beni sok etti.
Senin gibi rahat rahat yapmak istiyorum bende yoksa su tarihte su kiloda olacam deyince sanki aclik pisikolojisine girip daha cok yiyorum.
Artik bi sekilde gidecek bu kilolar
Senin adina cok sevindim canim sen boyle zayifladikca banada hirs geliyo boyle devam :KK5:

Rahat ol canim bence de arada bana da ugra merak ederim seni. Bemce hemen spora da baslama belli bir kiloya gelince ya da duraklama olunca devam edersin egzersize

Evet bugun ki menum.
Karpuz ve su ile orucum açıp 20 dk sonra sofraya gectim
1 kase mercimek corbasi
1.5 alabalik
salata
1 catal sekerpare. Zor dayandim ama dayandim yine de hepsini yemedim.

ara
yesicay
4 -5 kuru kayisi

bu aralar kabizim da yesilcayi özlemişim. Bir ara tiksindim yani.

Evet bugun ki menum.
1 kase mercimek corbasi
1.5 alabalik
salata

ara
yesicay
4 -5 kuru kayisi

20 dk bekleyerek iyi yapmışsın canim onerilen buymus ramazan ayinda menunde cok saglikli:KK66:

20 dk bekleyerek iyi yapmışsın canim onerilen buymus ramazan ayinda menunde cok saglikli:KK66:

Sagol canim. Biz esimle her ramazan boyleyiz. Damacamanin basina otururuz suyumuzu icer
Meyve mizi yeriz. Sonra namazimi kilar ondan sonra sofraya geceriz. Bu arada seni kendime ornek aliyorum canim. Son halini de cok merak ediyorum. Ne kadar surede verdin bu 20 kg canim

Sagol canim. Biz esimle her ramazan boyleyiz. Damacamanin basina otururuz suyumuzu icer
Meyve mizi yeriz. Sonra namazimi kilar ondan sonra sofraya geceriz. Bu arada seni kendime ornek aliyorum canim. Son halini de cok merak ediyorum. Ne kadar surede verdin bu 20 kg canim

Ne kadar guzel boyle yapmaniz migdenize yarar sagliyor buarada ALLAH kabul etsin orucunuzu:KK36: sagol tatlim tesekur ederim subatin ortalarinda diyete basladim haziranin basinda bu kiloya ulastim hamd olsun 4 ay gibi bi sure icinde vermis oldum tatlim:KK37:

Evet bugun ki menum.
1 kase mercimek corbasi
1.5 alabalik
salata

ara
yesicay
4 -5 kuru kayisi

Menunuz çok güzel afiyet olsun :)

Ne kadar guzel boyle yapmaniz migdenize yarar sagliyor buarada ALLAH kabul etsin orucunuzu:KK36: sagol tatlim tesekur ederim subatin ortalarinda diyete basladim haziranin basinda bu kiloya ulastim hamd olsun 4 ay gibi bi sure icinde vermis oldum tatlim:KK37:

Ayy bana umut isigi oldun tatlimmm ... 4 ay sonra desene ben de hedefime ulasirim insallah.15 kilocuk var fazlam.
sagol bu arada tatlimmm
55 oldugunu da gorecegiz burada eminim ben

X