- Konu Sahibi tatlitambak
Merhaba canım gayet iyi gidiyorsun sabret sonra aniden gidiyor kilolar Menemen fikri güzelmiş afiyet olsun benim midem ağrıyor onun için ağzıma fazla birşey süremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım gayet iyi gidiyorsun sabret sonra aniden gidiyor kilolar Menemen fikri güzelmiş afiyet olsun benim midem ağrıyor onun için ağzıma fazla birşey süremiyorum
Canım bu sabah tartıldım 70.3 sanırım dün Tartı hatalıydı ama ablam filan aynı çıktı anlamdım gitti 4 saat sonra tekrar tartılacagım 6 rakamları görünce ne kadar sevinmiştimGecmis olsun canim.iftarda az yedigim için kendimi sahura sakliyorum.o yuzden canim birseyler cekiyor
Kolay gelsin canim bebeginide ALLAH bagislasin
Canım bu sabah tartıldım 70.3 sanırım dün Tartı hatalıydı ama ablam filan aynı çıktı anlamdım gitti 4 saat sonra tekrar tartılacagım 6 rakamları görünce ne kadar sevinmiştim
Super ilerliyosun tatlim 79 cok yakin artik sana spor yapmadan ilerliyosun dimi canm
Bende dikkat ediyorum artik tartida gordugum rakam beni sok etti.Evet canim yaaa cok mutluyum. Ilk hedefim 79.4 olmak sure koymamaya calisiyorum ne zaman olursa. Sonra 75 hedefi. Bunlara ulasayim spora o zaman baslayacagim. Simdilik spor yapmiyorum canim....
senin diyet nasil gidiyor.hergun sende tartil bence motive ediyor. +500 e kadar hic takmiyorum bile normaldir
Bende dikkat ediyorum artik tartida gordugum rakam beni sok etti.
Senin gibi rahat rahat yapmak istiyorum bende yoksa su tarihte su kiloda olacam deyince sanki aclik pisikolojisine girip daha cok yiyorum.
Artik bi sekilde gidecek bu kilolar
Senin adina cok sevindim canim sen boyle zayifladikca banada hirs geliyo boyle devam
INSALLAH kuzum cok naziksin tesekkur ederimmmAmain canim sagolsasin. Senin de dugun yakin galiba ALLAH hayırlı mutlu etsin inşâallah
Evet bugun ki menum.
Karpuz ve su ile orucum açıp 20 dk sonra sofraya gectim
1 kase mercimek corbasi
1.5 alabalik
salata
1 catal sekerpare. Zor dayandim ama dayandim yine de hepsini yemedim.
ara
yesicay
4 -5 kuru kayisi
bu aralar kabizim da yesilcayi özlemişim. Bir ara tiksindim yani.
20 dk bekleyerek iyi yapmışsın canim onerilen buymus ramazan ayinda menunde cok saglikli
Sagol canim. Biz esimle her ramazan boyleyiz. Damacamanin basina otururuz suyumuzu icer
Meyve mizi yeriz. Sonra namazimi kilar ondan sonra sofraya geceriz. Bu arada seni kendime ornek aliyorum canim. Son halini de cok merak ediyorum. Ne kadar surede verdin bu 20 kg canim
Menunuz çok güzel afiyet olsun :)Evet bugun ki menum.
Karpuz ve su ile orucum açıp 20 dk sonra sofraya gectim
1 kase mercimek corbasi
1.5 alabalik
salata
1 catal sekerpare. Zor dayandim ama dayandim yine de hepsini yemedim.
ara
yesicay
4 -5 kuru kayisi
bu aralar kabizim da yesilcayi özlemişim. Bir ara tiksindim yani.
Ne kadar guzel boyle yapmaniz migdenize yarar sagliyor buarada ALLAH kabul etsin orucunuzu sagol tatlim tesekur ederim subatin ortalarinda diyete basladim haziranin basinda bu kiloya ulastim hamd olsun 4 ay gibi bi sure icinde vermis oldum tatlim
Menunuz çok güzel afiyet olsun :)