Pes etmek yok yeniden motivasyon

Teşekkür ederim canım benim. Alisana kadar dayanmasi biraz zor olacak ama basaracagim.
aslinda karnim doyuyor da gozum doymuyor
Duygularıma tercüman oldun :)) ben de aynen öyleyim midem sismeden kalkayim masadan diyorum uğraşıyorum bakalım bugünlerde diyetim düzene girecek gibi :) ama senin azmin çok iyi maşallah takipteyim yani

Ayy bana umut isigi oldun tatlimmm ... 4 ay sonra desene ben de hedefime ulasirim insallah.15 kilocuk var fazlam.
sagol bu arada tatlimmm
55 oldugunu da gorecegiz burada eminim ben

Sagol kuzum eksik olma 15 kiloyu sen 3 ayda bile halldrrsin tatlim basarila diliyorum bende 55 olmak icin 10 daha vericem bakalim neler olcak dugunden sonra baslicam evel ALLAH

Duygularıma tercüman oldun :)) ben de aynen öyleyim midem sismeden kalkayim masadan diyorum uğraşıyorum bakalım bugünlerde diyetim düzene girecek gibi :) ama senin azmin çok iyi maşallah takipteyim yani

Ben bile şaşırıyorum kendime canim.bu motivasyon falan...
senin kili durumlari nasıl arada kendinden de bahset kilo durumundan falan haberdar et o zaman

Merhaba canım menülerin çok iyi harıkasın yani Rabbim yar ve yardımcın olsun ben bugun kaçırdım biraz ama acı yedim hep belki metabolizmam çok Çalışır

Bencede olur tatlim ALLAHiN izniyle bende seni takipteyimm canim benim 3 ay sonra mujdeli haberi duymak istiyorum senden

Inşaallah canim. Heyecanlandirdin beni
Merhaba canım menülerin çok iyi harıkasın yani Rabbim yar ve yardımcın olsun ben bugun kaçırdım biraz ama acı yedim hep belki metabolizmam çok Çalışır

Sagol tatlim. Sen de ramazan diye kaciroyorsun galiba takma kafana az kaldi zaten duzene gorecek seninki de

Bugun nedense pek acikmadim.ama sahursuz olmaz tabi.
sahur da
1 kase yogurt
7 tane hurma
olacak

suyum 3lt oldu yatana kadar 1 lt daha icerim

çok iyi gidiyorsun tatlım azmine hayranım bende hala 81 kiloyum pazartesi ne olacak inşallah bayrama kadar 79 u görürüz

çok iyi gidiyorsun tatlım azmine hayranım bende hala 81 kiloyum pazartesi ne olacak inşallah bayrama kadar 79 u görürüz

Insallah bu azmim uzun sureli olur da devami gelir.insallah dikkat edersek olabiliriz inanıyorum ben buna ve olacagiz

sormak abes olmayacaksa kaç çocuk düşünüyorsun? merak ettim de :)

Meyveli dondurma idi canim. Cidden az yani onceden 1lt kutunun bir oturusta yarisini yerdim. Ama simdi yemezler canim...
66 kilo beni bekler ....
ben hepsini bitirdiimi bilirim.

bu arada ben de 7 aylık bi bebek annesiyim. 88le başladığım macerama 68le devam ediyorum. 60 olana kadar da devam etmeyi düşünüyorum. menülerin çok iyi maşallah. inşallah azmini hiç kaybetmezsin :)

Cok guzel zayiflamissiniz gercekten ne kadar surede basardiniz merak ediyorum neler yaptin bide emziriyomusun

Cok guzel zayiflamissiniz gercekten ne kadar surede basardiniz merak ediyorum neler yaptin bide emziriyomusun
emziriyorum canım. bugün tam 7 ay oldu. doğumdan beri aralıklarla yapmaya devam ediyorum işte. bu benim 5. doğumum, alıştım yani her hamilelikte alıp, sonrasında vermeye.
önceleri büyük bi kahvaltıyla başladım. yumurta ekmek, yeşillik, domates yoğurt herşey vardı. öğleni atıştırmalarla geçiştirip, akşam az yemek yiyordum. bolca hurma ve yoğurt yiyorum ve ceviz ve badem. sonrasında kahvaltıyı da 2ye böldüm. kalkar kalkmaz 2 yumurta, 2-3 saat sonra eşim kalkınca diğerlerini yedim... suyu çok severim bolca su içtim. ramazandan önce jillian yaptım 22gün falan. çok güzel kas yapmıştı. sonra okulda sınavlar falan başladı, diyete de ara verdim, spor da kaldı. yürüyüş yaparım mümkün oldukça. hafta 2-3 gün dışarı çıkarız eşimle bazen 3-4 saat yürüyoruz.
ramazanın başında iftarda sadece çorba ve su içtim. bazen yoğurt da ekledim. sahurda da yumurta domates peynir yiyordum. sonraları baş dönmesi falan olunca ekmek ve yoğurt ekledim. iftara da hurma ve ceviz. gece yatmazsam da yoğurt hurma ceviz badem yiyorum. ramazan başından beri 5kg falan verdim. bi miktarı da kas. spor yapmadığımdan, bi de az yediğimden kaslarım da eridi. şimdi de devam ediyorum. ne çok az ne çok fazla. bir kaç günde bir içime bilemediğim bişey kaçıyor ve çok yiyorum. sonraki günler az olduğndan dengeliyor. sütüm normal. eskiden yani ilk çocuklarda daha fazlaydı. git gide azaldı sanırım. yine de kızımı doyuruyor. pek ek gıda veremiyorum

Supersin canim yaaa hayran kaldim mesajini okurken allah cocuklarinada uzun saglikli bir omur versin
benimde vermem gereken 25 kilo var insallah bende verebilirim ramazanda salmistim kendimi su iki gundur biraz toparladim yinede senin kadar az yemiyorum ama azaltacam
Senin kac kilo kaldi hedefe

son 8 kg canım. amin hepimizin evlatlarına inşallah... ben şimdi evlenmeden önceki kilomdayım. ama yine de başlamışken hedefime düşeyim istedim. ya aslına bakarsak yesende acıkıyorsun, yemesende... ben de artık yememeyi seçiyorum. yazık giden yıllarımıza. bu yaşlarımızı şişman geçirmemizin hiç bir iyi yanı yok ki...

Canim öncelikle cok guzel kilo vermişsin tebrik ederim. Bende bu aralar kendimde vok guzel bir azim goruyorum ve basaracagima inaniyorum.
Allah nasip ederse saglik sorunu falan olmazsa 4 tane cocuk dusunuyorum. Seninkilerin arasi kac ya. Cok cocuk severim ben de. Allah bagislasin yavrularini

Katılıyorum sana canim. Ben yesem de yemesem de hep acim. O yizden yememek daha iyi.
Aaa ben de bugun sahurda ceviz yedim.yogurt ve hurma ile beraber guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…