Pes etmek yok yeniden motivasyon

Tesekkur ederim canim benim.cok tuhaftir ki bir ara bulucu ile baristırildik.öyle bir konumda olmak ne kadar kötü birseydi anlatamam.baba evlat arasinda yaaa...sen elini öpmek istiyorsun gerek yok diyor. Ama bir baskasi dedi diye öpturuyor....
Kendi küstü kendi barıştı benimle... zaten pek sağlikli bir ilişkimiz olacagini sanmiyorum zamanla yine birseyler çikartacaktir.

aynen bence de çok yüz verme, çünkü azcık yüz bulunca senin canını yine yakacaktır:KK34: neyse canım kafana çok takma, annen ve kardeşlerin için gittin sen oraya. onlarla özlemini dindir:KK19:

Bu arada kizim ağir bir su çicegi geçiriyor aktif olmayacagim. En yakin zaman da araniza donmek üzere öpüyorum hepinizi

çok geçmiş olsun canım, aşıya rağmen ağır mı geçiyor? kötü olmuş. gerçi küçük yaşta geçirmesi sağlık açısından daha iyi

aynen bence de çok yüz verme, çünkü azcık yüz bulunca senin canını yine yakacaktır:KK34: neyse canım kafana çok takma, annen ve kardeşlerin için gittin sen oraya. onlarla özlemini dindir:KK19:

çok geçmiş olsun canım, aşıya rağmen ağır mı geçiyor? kötü olmuş. gerçi küçük yaşta geçirmesi sağlık açısından daha iyi

Canim oglum 25 temmuzda su cicegi ve kizamik asilari olcakti. Ama 24 unde su çiçeği döküntüleri basladi. Asiyi yaptiramadik yani.ona ragmen cok hafif gecirdi. Kizima da yaptirmamiştık aşi kardesinden bulasti. Ama o cok agir geçirdi. Simdi 6.gunumuz atlattik sayilir. Kabuk bagladi. Iyilesmesini bekliyoruz

Canim oglum 25 temmuzda su cicegi ve kizamik asilari olcakti. Ama 24 unde su çiçeği döküntüleri basladi. Asiyi yaptiramadik yani.ona ragmen cok hafif gecirdi. Kizima da yaptirmamiştık aşi kardesinden bulasti. Ama o cok agir geçirdi. Simdi 6.gunumuz atlattik sayilir. Kabuk bagladi. Iyilesmesini bekliyoruz

geçmiş olsun canım, aşıyı niye yaptırmamıştınız ki?

Kilomu bilmiyorum aldim. Ama tekrar basliyorum bugun toparlanmaya. Kizimda daha iyi sayilir. Buradan ayrilinca yapamiyorum.
sabah kahvaltisini gonlumce yaptim. Onemli olan bundan sonrasi. Cok iradesizim ama basaracagim

Ah ah keske yaptirsaymisim diyorum. Neden yaptirmadina ise bende cevap bilmiyorum. Galiba bilmedigime geldi. Aklima gelmedi hic.

kız sen ebe değil miydin:KK57: boşluğuna geldi herhal. bende suçiçeği geçirdim küçükken ama aşılı olduğum için çok hafif atlattım. kuzuşunda biran önce iyileşir inşallah. eve ne zaman dönüyorsun tambağım?

kız sen ebe değil miydin:KK57: boşluğuna geldi herhal. bende suçiçeği geçirdim küçükken ama aşılı olduğum için çok hafif atlattım. kuzuşunda biran önce iyileşir inşallah. eve ne zaman dönüyorsun tambağım?
Diyorum ya neden yaptirmadigimi bende bilmiyorum.
eve ne zaman donecegim belli degil izinler hala iptal. Yollar da tehlikeli hiç bilmiyorum. Izinler açilana kadar kalmak istiyorum.. Açılınca da korkuyorum yollar kötü diye. Yani suan hicbir planımız yok yani.

anladım canım, o zaman allah hayırlı olan zamanda gitmeyi nasip etsin. işin zor valla allah eşinin de seninde yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsun su çiçeğini bizde geçirmiştik. huzursuz bir ortamda yaşamak çok zor canım seni çok iyi anlıyorum umarım biran önce kocanın yanına dönersin diyet diye kendini yıpratma canım zaten bir sürü sıkıntın var elinden geldikçe dikkat et evine geçince sıkı bir diyet yaparsın verirsin kiloları

Gunaydinlarrrr......
hala memleketteyim canlarim. Ama bayagi kilo aldim. Soyleyemeyecegim kadar o yuzden 79 olana kadar buraya yazmayacagim bir daha 80 li kilolari.
ama bugun diyete basladim yediklerimi d3 paylasmaya..

cakil80 cakil80 ve aysu27 aysu27 cok merak ediyorum kilo durumunuz nedir.

Sormayin kizlar. Su ciceklerini yegenlerime de bulastirdim. 4 yasinda ve 5.5 aylik hemde neyse ki onlarda atlatti sayılır....

Gunaydinlarrrr......
hala memleketteyim canlarim. Ama bayagi kilo aldim. Soyleyemeyecegim kadar o yuzden 79 olana kadar buraya yazmayacagim bir daha 80 li kilolari.
ama bugun diyete basladim yediklerimi d3 paylasmaya..

cakil80 cakil80 ve aysu27 aysu27 cok merak ediyorum kilo durumunuz nedir.

canım hoşgeldin nasılsın kilo konusunda üzülme nasıl aldıysak öyle vereceğiz gaçen hafta 73.7 kiloydum bugün 74.2 bu hafta benim içinde kötü geçti ama pes etmicem sende pes etme tatlım

canım hoşgeldin nasılsın kilo konusunda üzülme nasıl aldıysak öyle vereceğiz gaçen hafta 73.7 kiloydum bugün 74.2 bu hafta benim içinde kötü geçti ama pes etmicem sende pes etme tatlım
Ayyy hic sorma kilomu ama pisman degilim. Daha evime donmedim. Eve donene kadar kilo
biLdirimi yapmayacam. O zamana kadar da aldiklarimi veririm diye dusunuyorum...
sen aradaki farki bayagi açmıssin sana yetismem lazim dimi

Pes etmicez tabiii....
bu gunluk onun icin var.

sabah
1 aci sivri biber
2 salatalik
6 dal marol
1 büyük domates
2 tane haslanmis yumurta sarisi kizim yemedide bana kaldi

Evweetttt tatil bitti sayilir. Allahtan bir mani olmazsa persembe gunu evimde olacagim. Yeni kayinvalidemlere gectim.... kilo aldim tabiki ama tartılmayacağım.ta ki bayramdan sonraya kadar o ana kadarda dikkat edecegim.
Zaten kurban bayramina 10 gun kala oruc tutmam basliyor. Sali gunu oruclu olacagim. O gune kadarda yani 2 gun de dikkat ederek ve menu paylasarak buradayim artik.
Bu arada gorumcem nisanlandim ve bahara dugun var o zamana kadar da memlekete gelip gitme olmayacak. Yani yeni maraton basliyor kizlar. Hedef bahara 62 olmak.
hadi bismillah yine yeniden ben ve yuksek motivasyonumlaaaa

Evet nihayet döndüm ben aranizdayim yine ve yeniden. Kilo aldim ama kilo bildirimlerimi pazartesi yapacagim

Diyete aksam menü de basladim diyebilirim.
1 kepce corba
1 kepce yoğurt
yarim domates yarim salatalık
spor olarakta sadece 30 dk yürüyüş yaptim. Daha da yapacaktim ama suan moral gitti yani yapamam.
Batmanda çatışma oluyor. Pusu kurmuşlar. Sesleri duymak bile beni aglatmaya yetiyor.
Allahim sen koru hepsini.

Sagolsun karşı komsum ile diyeti bozdum halbuki daha yeni baslamistim.
veee kizlar. 5 gunde 5 kilo diyetine baslamaya karar verdim. Hem aldigim kilolari verip tekrar eski motivasyon ile devm etmek
5 gun boyunca tartilip not düşeceğim ve bunuda 5 gunun sonuda paylasacagim. Hem pazartesi kilo bildirimi de yapar. Kaldigim yerden devam ederim. Desteklerinizi bekliyorum kizlarrrr....

Gunaydinlar canlarim.
5 gunde 5 kilo diyetina başlıyorum bugun ve ilk günü meyve günü olarak sectim canlarim.
1. Gun kilom ise 85.8

aysu27 aysu27 canim benim.ben sahalara döndüm basladigim yere tekrar döndüm olsun ama asla vazgecmek yok bu işin sonunda biz basaracagiz.
nerelerdesin bekliyorum.

X