Pes etmek yok yeniden motivasyon

canım çok abartı yememişsin arada kendimizi ödüllendireceğiz bende yarın ufak kaçamaklar yapacağım ertesi gün hemen çeki düzen vereceğim

Ben bayramda patlama yasamamK icin boyle yaptim.esimle cay sohbeti de guzel olunca rahat davrandim biraz. Sonra 5 yildir sakladigim ve cok az giyilmis olan 44 beden eteklerimi denedim. Ben biraz genis giymeyi seven biriyim. 1 tanesi cok hos oldu.digerleru de oldu ama hafif sıktı ama onlarda oldu. Daha once denedigim de basenlerimde kalirdi. Nasil uzulurdum. 2 kilo daha versem muhteşem olacaklar. 2 haftadan az kaldi boraz kendimi sıkmam lazim. Odulden sonra o etekleri denemek motivasyon oldu bana yarin tam gaz devam. Bir de yarin ac karna tartilacagim. Malum ramazandan ciktik. Gercek kilomuz odur. Iftara yakin taryiliyorduk cunki

Supersin canim buyuk moral olmustur sana artik sen kiloludan balik etli hatuna gecis yaptin citir olmaya da az kaldi
Benimde guzel eteklerim 44 beden ama malesef hicbiri gelmiyo
Bakalim 3-4 gundur iyi gidiyorum bayrami sakince atlatirsam tamamdir bu is hep birlikte citir olcaz kizlar

Evet canim yaaa sonun da balk etli olduk... insallah daha da zayiflaiz. Senin mwnulerde gayet güzeldi. Takip ediyorum.benim de gitmeme 13 gun var. Daha da sıkmam lazim. 78 le gitsem eteklerim super olacak

Ramazan bayraminiz mübarek olsun kizlar.Rabbim diger ramazini ve bayramini yasamayi nasip etsin.

Saat 2 de kahvaltı yaptim
1 kase yoğurt
yagda yumurta
yarim domates
1 biber
3 zeytin
peynir
1 lokma ekmek
2 yk kizimin mantisindan

Evet bayanlr iki komsu ziyaretinden geldim.
sadece
1 sarma
1 kare çikolata
1 catal da revani...
ne kadar hazirlamayin desem de hazirladilar yani bu kadarla kurtardim kendimi

Olur öyleeee....:) Sıkma canını. Ama kendine fazladan egzersiz cezası koy canım bence:)) Toparlanmana da yardımcı olur...

Sagol Tatlım...
Bugun tekrardan başlıyorum. Coxuklarim uyaninca beraber yürüyüş e cikacagim 1 saat.
Artik tatliyi da kesiyorum 1 lokma bile yokkkk

iyi bayramlar canım benimde dünüm berbattı ama bugün yeni gün kaldığımız yerden başlıyoruz hadi canım

iyi bayramlar canım benimde dünüm berbattı ama bugün yeni gün kaldığımız yerden başlıyoruz hadi canım

Tabiki canim benim. Ben bu iki gun protein ağırlıklı besleneyim diyorum. Pazartesiye en azından 80 leri gormeyeyim.
hadi bismillah....

Sagol Tatlım...
Bugun tekrardan başlıyorum. Coxuklarim uyaninca beraber yürüyüş e cikacagim 1 saat.
Artik tatliyi da kesiyorum 1 lokma bile yokkkk

Canımmm tatlıyı kes zaten şimdi genciz ama bunun 50'li, 60'lı ve daha ileri yaşları var... Tatlı faydalı bir şey değil ki.... Benim anneannem şeker hastası oldu; çekiyor kadın şimdi. Meyve ye düzenli olarak, tatlı isteğini de bastırır o; kahve ve meyve....

Kiz bu tatli istegini bastiracak herseyi denedim ama olmuyor. Benim yontem hic agzima bile girmeyecek o zaman alisiyorum.
ahh ahh sorma ben de potansiyel diyabet hastasi sayilirim. Annem de ablam da anneannem de var. 2 gebeligim de de cikti. O yuzden kilo verme cabalarim iste.

Oooo sokma ağzına o zaman, bak alışıyormuşsun işte, sorun yok, herkese sıkı sıkı tembih et, ikram da etmesinler, sağlık problemim var, de.... Öyle azıcık yiyim filan olmuyor, bi anına denk geliyor, abartıveriyorsun, o yüzden en etkili çözüm hiç bulaşmamak zaten... Sütlü tatlıyı arada ödül niyetine yiyebilirsin ama bana diyetisyenim vermişti; fakat öğlenleri...

Tabiki canim benim. Ben bu iki gun protein ağırlıklı besleneyim diyorum. Pazartesiye en azından 80 leri gormeyeyim.
hadi bismillah....

öyle düşünme canım 1 2 gün yaptık kaçamak hemen toparlanıyoruz seksen olsakta yeniden dikkat edip kaldığımız yerden aynı motivasyonla yol alıyoruz pes etmiyoruz tatlım benim bugün gelenim gidenim çoktu yine biraz sapıttım ama pişman değilim yarın koçişi alıp kaçıcam evde yiyorum

Sagolun kizlar....sayeniz de motove oluyorum.
bugun iyiyim sukur....

Evdeyiz. Hava da o kadar sicak ki hic disari çıkasim yok. Uykum vaaarrrr....
ay ne bilim iste degisik hallerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…