Pes etmek yok yeniden motivasyon

Evet bayanlar bugun ki kilom ben bile sasirdim..
80.2 yim gecen haftaya gore +500 deyim ama bu bile mucize cunki ne yedigimi ben biliyorum.....

buhun spora basliyoruz ve dibine vuracagizzzz
harikasın canım ben dünde yedim bugünde gözüm baklavada ama asla yemeyeceğim açıkcası motivasyonum düştü biraz

harikasın canım ben dünde yedim bugünde gözüm baklavada ama asla yemeyeceğim açıkcası motivasyonum düştü biraz

Canim zaten benim de tek sorunum bozduktan sonra topaarlanmak. Onu dun sabah kahvaltisindan sonra biraz hallettim gibi eee gitmeme az kalınca sıkı tutmam gerek. 3 gun yedin zaten ona say. Benim bitti tatlilar evde

Canim zaten benim de tek sorunum bozduktan sonra topaarlanmak. Onu dun sabah kahvaltisindan sonra biraz hallettim gibi eee gitmeme az kalınca sıkı tutmam gerek. 3 gun yedin zaten ona say. Benim bitti tatlilar evde
bende buzluğa atıcam gözümün önünde durmasın sen ne zaman gidiyorsun orada devam edebilecekmisin canım

bende buzluğa atıcam gözümün önünde durmasın sen ne zaman gidiyorsun orada devam edebilecekmisin canım

30 temmuz da gidicem canim. Insallah orada da devam edecegim.
Annem seker hastasi ablam gebe ve gebelik sekeri var kiz kardesim de gebe tansiyonu var. Yabi onlarda diyetlik. Destek olmalarini isteyecegim

sahur
2 haşlanmış yumurta
1 kupa limonlu yesilcay

iftar
1 eksi elma
20 dk sonra
kozlenmis patlican ve kozlenmis biber
peynir sogan ve maydanoz karisimi peyniri boldu.
1 kase yogurt

ellerimle açtığım tepsi boreginden 2 ısırık tadimlik ve esim israr etti diye.

işte benim sporum
30 dk yürüyüş
20 dk kondisyon bisikleti
150 ip atlama

Spora da baslamis oldum cok şükür

Yarin da oruc olacagim sahuru mu da yaptim.

1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Yarim domates
1 kk peynir
1 ay seklinde dilim kavun
1 zeytin

30 temmuz da gidicem canim. Insallah orada da devam edecegim.
Annem seker hastasi ablam gebe ve gebelik sekeri var kiz kardesim de gebe tansiyonu var. Yabi onlarda diyetlik. Destek olmalarini isteyecegim

canım çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin ailene. ne kadar kalacaksın özletme kendini

kızlar merhaba bi konuda yardım istiyorum tartı 2 gün önce 66 gösterirken bu sabah 68,6 gösterdi neden yaa 2 günde insan bu kadar kilo alamaz dimi wc ye çıkmıştım. açtım ve yeni regl oldum ödemde olamaz offff

canım çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin ailene. ne kadar kalacaksın özletme kendini

Canim 1 ay kalacagim sonra esim de gelecek 15 gun de onunla izin yapacagim.45 gun olacak toplam da ama ben telden giriyorum o yuzden buralarda olurum. Cok uzak kalmam

Canim o odemdir emin ol ayni problemi bende yaşiyorum ara ara reglin bitince ve daha da dikkat edersen 2 gune gideri o canim. Hem yeni regli olunca oluyor. Bitmesi bekle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…