- 28 Mart 2013
- 1.607
- 935
-
- Konu Sahibi tatlitambak
canım aynı kilodayız hadi eski motivasyonla devam edelimCanim2 hafta da 85 ten 79.7 ye dustum. Ama ramazan sonu ve bayramdan dolayi bugun kilom 81.2 idi. 1.5 kilo artidayim. Saglik olsun ama 10 gun var niyetom hala 79 la gitmek memlekete
canım aynı kilodayız hadi eski motivasyonla devam edelim
Oooo kilo kardeşi çıktınız!!
harikasın canım ben dünde yedim bugünde gözüm baklavada ama asla yemeyeceğim açıkcası motivasyonum düştü birazEvet bayanlar bugun ki kilom ben bile sasirdim..
80.2 yim gecen haftaya gore +500 deyim ama bu bile mucize cunki ne yedigimi ben biliyorum.....
buhun spora basliyoruz ve dibine vuracagizzzz
harikasın canım ben dünde yedim bugünde gözüm baklavada ama asla yemeyeceğim açıkcası motivasyonum düştü biraz
bende buzluğa atıcam gözümün önünde durmasın sen ne zaman gidiyorsun orada devam edebilecekmisin canımCanim zaten benim de tek sorunum bozduktan sonra topaarlanmak. Onu dun sabah kahvaltisindan sonra biraz hallettim gibi eee gitmeme az kalınca sıkı tutmam gerek. 3 gun yedin zaten ona say. Benim bitti tatlilar evde
Tatlitambak sen sevcal orucuna baslicaktin oruclumusun
bende buzluğa atıcam gözümün önünde durmasın sen ne zaman gidiyorsun orada devam edebilecekmisin canım
Allah kabul etsin canimEvet canim oruçluyum bugun
Allah kabul etsin canim
nasıl gidiyor var mı değişim
30 temmuz da gidicem canim. Insallah orada da devam edecegim.
Annem seker hastasi ablam gebe ve gebelik sekeri var kiz kardesim de gebe tansiyonu var. Yabi onlarda diyetlik. Destek olmalarini isteyecegim
canım çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin ailene. ne kadar kalacaksın özletme kendini
kızlar merhaba bi konuda yardım istiyorum tartı 2 gün önce 66 gösterirken bu sabah 68,6 gösterdi neden yaa 2 günde insan bu kadar kilo alamaz dimi wc ye çıkmıştım. açtım ve yeni regl oldum ödemde olamaz offff