- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 35
- Konu Sahibi tatlitambak
Çocuğun aşırı cici ve muzhur ve şekermiş hayatım!!! ısırasım geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim benim... insallah sende mutlu ve huzurlu bir yuva kurarsinÇocuğun aşırı cici ve muzhur ve şekermiş hayatım!!! ısırasım geldi.
Kizlar bayraminiz mubarek olsun yazamadim iki gundur esimin telefonu bozuldu benimkini kullaniyo sadrce bakip ciktim mesaj yazamadim
Nasilsin canim gunun nasil gecti
Bende dikkat edemedim pek fazla her sofraya oturmadim her onume geleni yemedim ama yinede bayram sonucta cikolata baklava illaki yenildi. Bugun dikkatli olcam insallah...Sagol canim senin de bayramin mübârek olsun. Biz gurbette olunca pek bayram tadi alamiyoruz. Arefe gunu ve bayramin ilk gunu diyeti bozdum. Ama dun toprladim. Zaten ramazandan da ciktik o yuzden artidayim ve normal diye düşünüyorum....
senin bayramin nasil geciyor
Bende dikkat edemedim pek fazla her sofraya oturmadim her onume geleni yemedim ama yinede bayram sonucta cikolata baklava illaki yenildi. Bugun dikkatli olcam insallah...
Iki gun hafif yersin tekrar eksilerde olursun canim belki birazda duraklamaya gecmis olabilir kilon son donemde 5-6 kilo civari zayifladin dimi
Cok hizli verdin masallah canimmCanim2 hafta da 85 ten 79.7 ye dustum. Ama ramazan sonu ve bayramdan dolayi bugun kilom 81.2 idi. 1.5 kilo artidayim. Saglik olsun ama 10 gun var niyetom hala 79 la gitmek memlekete
Cok hizli verdin masallah canimm
Hemencecik gider o 1,5 kilocuk da stres yapma
Tambak bizim yarışma topiğine yazacağıma buraya yazmışım ya çok güldüm ya.Kizlaarrrr basima neler geldi bi bilseniz teldengirdim simdi birazdan pc den girip yazcam insaaallah
Kizlaarrrr basima neler geldi bi bilseniz teldengirdim simdi birazdan pc den girip yazcam insaaallah
Ya karpuz kesiyordum dün gece. Hani yarım karpuzdu kabuğu da baya baya kalındı. Ben bi elimle karpuzu tutuyorum bi elimle bıçak var bıçak karpuzdan çıkıp sol elime bir saplandı ki o anki acıyı tarif edemem ya. Bide bizimkile yoktu evde kan da tutar beni. Hemen olduğum yere yattım bayılmayayım diye. Baya eti falan görülüyor çok sızlıyor ya.Canimmm ne oldu. Korktum inan ki
Ya karpuz kesiyordum dün gece. Hani yarım karpuzdu kabuğu da baya baya kalındı. Ben bi elimle karpuzu tutuyorum bi elimle bıçak var bıçak karpuzdan çıkıp sol elime bir saplandı ki o anki acıyı tarif edemem ya. Bide bizimkile yoktu evde kan da tutar beni. Hemen olduğum yere yattım bayılmayayım diye. Baya eti falan görülüyor çok sızlıyor ya.