- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
-
- Konu Sahibi tatlitambak
Canımm mantı filan hiç etrafında olmasa keşke... Gördükten sonra direnmek zor oluyor... :)
Ha
harikasun canım tebrik ediyorum Sen hak ettin ama darasu 6 rakamlara inş
ramazan bitince daha konstre olursun diyete şimdi aç kalıyorsun akşama kadar iyi bile tutuyorsun kendini helal olsun canım
Komsum gondermis canim yaaa... hem benim.gibi biri iki kasikla durabiliyorsa bu buyuk basari canim.
Sagol canim. Insallah 6 lari da gorecegiz hep beraber
Bi gün stresli ya da üzgün zamanına denk gelir, biraz da aç olduğun, o zaman duramayabilirsin... O yüzden en garantilisi etrafta bulundurmamak... Ama bu sefer 2 kaşıkla durduğun için tebrik ederim cidden, önemli bir şey başarmışsın canım.
Evetttt dun 30 dk kondisyon bisikleti sürerek artik haytima sporu da dahil ettim .
Oylemi diyorsun canim yaaa....
cok tesekkur ederim. Ramazan bitsin daha da motive olacam insallah... spor da yapcam
1 bardak yesilcay ictim simdi. Hala gozlerim sis yaaa nesil bir odemse bu
canım menün çok iyi olmuş ALLAH kabul etsin. o ödem bendede var ayaklarım davul gibi bende daha adet olmadım ondanmıdır acaba
bende daha olmadım kontrole doktoruma gittim 2 ay sonra söktürücü verecekmiş bakalımSagol canim yani ben kendi vucudumu taniyorsam benim ki regli olamamamdan. Sen dogumdan sonra oldun mu
bende daha olmadım kontrole doktoruma gittim 2 ay sonra söktürücü verecekmiş bakalım
Ezan okununca
6 cilek
karpuz
iftar
1 kase topalak çorbası
firinda karisik sebze kizartmasi
Az salata
ayran
2 tane de minik gofret
Super menu! Sende benim gibi yemegi tatli bir seylerle taclandirmadan edemiyorsun galiba :)
Bayram sonrasi bu tatlilarda aradan kaldimmi, tamamdir bu is
Evet ben bugun iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama son 3 gundur zor kontrol ettigum bir istahim vardı . Ve ben bu aksam ogununde kendimi serbest biraktim.
iftarda
karpuz
yarim ici alinmis ekmekge tantuni
ayran
cayin yaninda ise
cerez kuru kayisi ve gofret minik beyaz vanilyali olanlardan 8 tane yemisimdir
18 gundur kacamak yapmadim. Ve bayramda patlama olmasin diye bu igun Serbest oldu. Iyi de oldu. Yarin bunun acisi cikmali ve haftaya eksilerde olmaliyim. Olamazsam da sorun degil