Pes etmek yok yeniden motivasyon

Komsum gondermis canim yaaa... hem benim.gibi biri iki kasikla durabiliyorsa bu buyuk basari canim.

Sagol canim. Insallah 6 lari da gorecegiz hep beraber

Bi gün stresli ya da üzgün zamanına denk gelir, biraz da aç olduğun, o zaman duramayabilirsin... O yüzden en garantilisi etrafta bulundurmamak... Ama bu sefer 2 kaşıkla durduğun için tebrik ederim cidden, önemli bir şey başarmışsın canım.

Bi gün stresli ya da üzgün zamanına denk gelir, biraz da aç olduğun, o zaman duramayabilirsin... O yüzden en garantilisi etrafta bulundurmamak... Ama bu sefer 2 kaşıkla durduğun için tebrik ederim cidden, önemli bir şey başarmışsın canım.

Teşekkür ederim canım

Sahurumu yazmadim erken yedim 11.30 da
Ara
şekersiz sutlu nescafe

sahur.
2 yagda yumurta
yarim domates
1 salatalık
1 zeytin
elim kadar sicacik pide ekmegi
yoğurt kaymagi hesaplamadim.
1 ince dilim helva

1.5 saat parkta çocuklarla oynadik gezdik. Eve girergirmez de 20 dk kondisyon bisikleti sürdüm.oglum durmadi yavas yavas artyiracagim.

Evet en abarti sahurumu yaptim son gunde
1 kase yoğurt
3 yagda yumurta
1 bardak sut
2 zeytin
5 ceviz
5 hurma
2 tanede pişmiş biber

Super menu! Sende benim gibi yemegi tatli bir seylerle taclandirmadan edemiyorsun galiba :)
Bayram sonrasi bu tatlilarda aradan kaldimmi, tamamdir bu is :KK66:

Aynen Canim yaaa tatli benim vazgecilmezim...
Serbetli tatlilari biraktim cok şükür...bayramda da yememeye gayret gosterecegim. Bakalim.nekadar direnebilecegim

Evet ben bugun iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama son 3 gundur zor kontrol ettigum bir istahim vardı . Ve ben bu aksam ogununde kendimi serbest biraktim.
iftarda
karpuz
yarim ici alinmis ekmekge tantuni
ayran

cayin yaninda ise
cerez kuru kayisi ve gofret minik beyaz vanilyali olanlardan 8 tane yemisimdir

18 gundur kacamak yapmadim. Ve bayramda patlama olmasin diye bu igun Serbest oldu. Iyi de oldu. Yarin bunun acisi cikmali ve haftaya eksilerde olmaliyim. Olamazsam da sorun degil

Evet ben bugun iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama son 3 gundur zor kontrol ettigum bir istahim vardı . Ve ben bu aksam ogununde kendimi serbest biraktim.
iftarda
karpuz
yarim ici alinmis ekmekge tantuni
ayran

cayin yaninda ise
cerez kuru kayisi ve gofret minik beyaz vanilyali olanlardan 8 tane yemisimdir

18 gundur kacamak yapmadim. Ve bayramda patlama olmasin diye bu igun Serbest oldu. Iyi de oldu. Yarin bunun acisi cikmali ve haftaya eksilerde olmaliyim. Olamazsam da sorun degil

canım çok abartı yememişsin arada kendimizi ödüllendireceğiz bende yarın ufak kaçamaklar yapacağım ertesi gün hemen çeki düzen vereceğim

X