- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Yuzuge karismalari hic hos degil sonucta yillarca takacaksiniz onu.ilerde cikarip kenarami koymanizi istiyorlar.birazda suc sizin niye cagirdinizki digerlerini.nisanlinizda ayip etmis zincirleme hata yapilmis yani.en iyisi kendiniz biyerden begenin ayirtin gidip alsinlar nisanada az kalmis buyutmeyin hic
Nişan yüzüğünü nikah yüzüğü olarak mı kullanacaksınız ?
Ay ne bileyim yaw bdvde okumayacağımız şey miNişan arifesinde olaya el atan dahi anlamındaki kuyumcu
Hiç sevmem öyle her şeye karışan sinirlenen kuyumcuları. Ama çoğu yenge gibi karışıyo işlere. Bunlar evlilik stresi olur öyle şeyler. Ancak en az zararla sıyrılmaya çalışın, birbirinizi hoş görün.
Kavgalar bu dönemde normalde nişanlının üslubu anormal
Bana kaldın ne demek ya sen ona mecbur musun
Çiftlerin birbirini bağırtacak duruma getirmesi gerek. Canını sıkan durumlarda daha soğuk kanlı ol. Kavgaya dönüşmemesi biraz da bizim elimizde. Annelerin yanında sitem edersen kavga Çıkabilir. Sitem etmek yerine kendi tercihlerini daha ney söyle. Kesinlikle istemediğin şeye kesinlikle istemiyorum de, mesela ince Yüzük.
Anlamıyorum boyle alışverişlere neden aılelerınızle gıdersınız.Ya yıl olmuş 2015 neyın kafasıdır bu?
Ozaman o ona karısıyor,bu buna karısıyor ben kalın ıstıyodum onlar ınce vsvsv...Orada ıkınız gıtsenız kımse karısmaz sızde gerılmessınız bu tarz alışverıslere kımse mudahele etmemelı,sen ve sın kullanacaksınız benı fıkrım bu yonde tesekkurler...ben onlarla yaptım bütün alışverişimi öyle rahat ediyorum bunun yıl olmuş 2015 kafasıyla ne alakası var
ona kalmissiniz zaten
evleneceksiniz
buraya yazarsiniz dertlerinizi
sahsi fikrim saygisiz bir insan nisanliniz
evlenmeden lacka olmussunuz
Ozaman o ona karısıyor,bu buna karısıyor ben kalın ıstıyodum onlar ınce vsvsv...Orada ıkınız gıtsenız kımse karısmaz sızde gerılmessınız bu tarz alışverıslere kımse mudahele etmemelı,sen ve sın kullanacaksınız benı fıkrım bu yonde tesekkurler...
Kayınvalıdelerı anlamak zor canım:) Bu arada sımdıden hayırlı , uğurlu olsun...annesi keşke ikiniz çıksaydınız biz gelmeseydik dedi garezine mi dedi bilmem
Kayınvalıdelerı anlamak zor canım:) Bu arada sımdıden hayırlı , uğurlu olsun...
çok bizim söz nişan düğün 6 ay içinde oldu onun öncesinde 6 yıl sevgili olmuştuk. 6 yılda yapmadığımız kavgayı 6 ayda yaptık düğünde fotoğraf cekiminde bile yaptık yani. heycan stres yaratıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?