• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perşembe günü nişanım var bu kadar kavga normal mi ?

Kavgalar normal olabilir ama yaşadığınız kavga normal değil, bunu bilin.
İnsan içinde sizi rencide ediyor, ailesine söz geçiremiyor istediğinizi yapmıyor ve bir de sizi ağlatıp gitmenize müsade ediyor, her ne kadar sonradan gelse bile.
Nikah masasından bile dönülebilir, hiçbir şey için geç değil...
haklısınız ama ailesine söz geçiremiyor değil ailesi ne derse desin onları ben bildim bileli susturmuştur benim istediğim olmuştur ki gene orada da benim istediğim oldu, her zaman da ne derse desin itiraz etse de başta hep benim istediğimi yaptı.

paraları var hem en ucuz yerden aldık yüzükleri onun yüzüğünü de biz alıyoruz sonuçta 30 lira falan artacaktı belki tabi o parasında değildi ben orda annelere saygısızlık yapmışım ona kızmış nişanlımın annesi set beğen diyordu gitmiş kolye küpe almış ben setinde değilim set almayacaksan neden bana set beğen diyorsun ki
valla bu kavgalar ılerde daha da buyuk seylere yol açar.... dedıgım gıbı en ıyısı aılelerden medet ummamak , aıleye ne kadar yetkı verılırse o kadar agızlarını acarlar bu işler böyle... alsaydınız ıkı yuzuk bırlıkte kendı paranızla hersey daha guzel olurdu , setı de ılerde alırdınız...
bana cok sacma gelıyo onu onlar bunu bız aldık, almalıyız vs...
herkes kesesıne gore alır, baktın kı aıleler herseye maydonoz bısı ıstemıyoz dersınız kendınız kendı yagınızda kavrulursunuz kafa rahat olur.
benım nıkah organızasyonumda herseyı bız yaptık sekerı davetıyeyı, nıkah salonunu bız ayarladık,gelınlık damatlıgı bırlıkte aldık, nıkah sonrası aılelerle guzel bır yemek yedık masrafları bıze aıttı.
dugun ve kınada kendı memleketımde oldu, onları da aılem ustlendı ama bır gun olsun bırseye karısmadılar, bende onlar a mudahale etmedım..
hersey guzelce oldu, bıttı...

valla bu kavgalar ılerde daha da buyuk seylere yol açar.... dedıgım gıbı en ıyısı aılelerden medet ummamak , aıleye ne kadar yetkı verılırse o kadar agızlarını acarlar bu işler böyle... alsaydınız ıkı yuzuk bırlıkte kendı paranızla hersey daha guzel olurdu , setı de ılerde alırdınız...
bana cok sacma gelıyo onu onlar bunu bız aldık, almalıyız vs...
herkes kesesıne gore alır, baktın kı aıleler herseye maydonoz bısı ıstemıyoz dersınız kendınız kendı yagınızda kavrulursunuz kafa rahat olur.
benım nıkah organızasyonumda herseyı bız yaptık sekerı davetıyeyı, nıkah salonunu bız ayarladık,gelınlık damatlıgı bırlıkte aldık, nıkah sonrası aılelerle guzel bır yemek yedık masrafları bıze aıttı.
dugun ve kınada kendı memleketımde oldu, onları da aılem ustlendı ama bır gun olsun bırseye karısmadılar, bende onlar a mudahale etmedım..
hersey guzelce oldu, bıttı...
anladım görüşlerin için teşekkürler

Back
X