• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perşembe günü nişanım var bu kadar kavga normal mi ?

Yuzuge karismalari hic hos degil sonucta yillarca takacaksiniz onu.ilerde cikarip kenarami koymanizi istiyorlar.birazda suc sizin niye cagirdinizki digerlerini.nisanlinizda ayip etmis zincirleme hata yapilmis yani.en iyisi kendiniz biyerden begenin ayirtin gidip alsinlar nisanada az kalmis buyutmeyin hic

aldık yüzükleri benim istediğim oldu o değil de bana başkalarının içinde bağıracak mı korkuyorum çünkü ben de altta kalan birisi değilim bağırıp çağırırım kesin kavga çıkar

Kavgalar bu dönemde normalde nişanlının üslubu anormal

Bana kaldın ne demek ya sen ona mecbur musun

beni kaybetmekten korkuyor nişanlandık diye ayrılamıcak değiliz evlensek de sana mahkum değilim ayrılırız dedim ona ne yaparsam yapayım bana muhtaç nasıl olsa beni bırakmaz rahatlığını yaşatmam

Çiftlerin birbirini bağırtacak duruma getirmesi gerek. Canını sıkan durumlarda daha soğuk kanlı ol. Kavgaya dönüşmemesi biraz da bizim elimizde. Annelerin yanında sitem edersen kavga Çıkabilir. Sitem etmek yerine kendi tercihlerini daha ney söyle. Kesinlikle istemediğin şeye kesinlikle istemiyorum de, mesela ince Yüzük.

Çiftlerin birbirini bağırtacak duruma getirmesi gerek. Canını sıkan durumlarda daha soğuk kanlı ol. Kavgaya dönüşmemesi biraz da bizim elimizde. Annelerin yanında sitem edersen kavga Çıkabilir. Sitem etmek yerine kendi tercihlerini daha ney söyle. Kesinlikle istemediğin şeye kesinlikle istemiyorum de, mesela ince Yüzük.

söyledim ama bu konuyu konuşmuştuk daha önce sade ve kalın istiyorum biliyorlar zaten ben kararsız kaldığım durumlarda onlara soruyorum biliyorlar

ben onlarla yaptım bütün alışverişimi öyle rahat ediyorum bunun yıl olmuş 2015 kafasıyla ne alakası var
Ozaman o ona karısıyor,bu buna karısıyor ben kalın ıstıyodum onlar ınce vsvsv...Orada ıkınız gıtsenız kımse karısmaz sızde gerılmessınız bu tarz alışverıslere kımse mudahele etmemelı,sen ve sın kullanacaksınız benı fıkrım bu yonde tesekkurler...

Ozaman o ona karısıyor,bu buna karısıyor ben kalın ıstıyodum onlar ınce vsvsv...Orada ıkınız gıtsenız kımse karısmaz sızde gerılmessınız bu tarz alışverıslere kımse mudahele etmemelı,sen ve sın kullanacaksınız benı fıkrım bu yonde tesekkurler...

annesi keşke ikiniz çıksaydınız biz gelmeseydik dedi garezine mi dedi bilmem

çok bizim söz nişan düğün 6 ay içinde oldu onun öncesinde 6 yıl sevgili olmuştuk. 6 yılda yapmadığımız kavgayı 6 ayda yaptık düğünde fotoğraf cekiminde bile yaptık yani. heycan stres yaratıyo

Bu alışveriş isinde hiç kimseyi katistirmadim..tavsiyem sizde kalabalık gitmeyin nekadar fikir okadar kafa karışıklığı ve gerginlik demek.bi kere k.v bana bişey almak için dışarı çıkardı beğendim başka yerede bakalım yawrum belki daha çok begendigin bişey çıkar demişti...bende ben ugrasamam öyle gez gez alır çıkarım die atar yapmistim ne gerek vardı aslında...yersiz gerginlikler bunlar. Düğüne 10 gün kala istemiyorum yürü git bile demiştim bide babama söyledim istemiyorum die...pehh peh pehhhh...ne boş kavgalar yapmisiz şimdi düşününce gülüyorum kendi kendime
ama ne olursa olsun asla başkasının yaninda bağırmadı bana.bu büyük saygısızlık hiç bi şekilde gerginlikle bağdaştırılamaz

Biz de annelerle gittik hatta hepsinin fikrini sordum görümcem de dahil. Ne kavga çıktı ne ses yükseldi gülüşe gülüşe gittik geldik. Elbette gerginlikler olabilir fakat ne münasebet herkesin içinde size bağırıyor.. Bu konuyu halletmelisiniz konuşun yerini haddini bilsin..

çok bizim söz nişan düğün 6 ay içinde oldu onun öncesinde 6 yıl sevgili olmuştuk. 6 yılda yapmadığımız kavgayı 6 ayda yaptık düğünde fotoğraf cekiminde bile yaptık yani. heycan stres yaratıyo

normaldir yani demi canım sağol çok korktum bu kadar kavga edince

Back
X