- Konu Sahibi usuyenprenses
-
şu alışveriş olaylarını 2 kişi gidip halletse olmuyor mu yani..İlla para çıkacak diye ceplerinden her yere gelecekler.Ben ne nişanımda ne mobilya alışverişimde ne gelinliğimde kimseyi götürmedim..Düğünümüzü de kendi paramızla yaptık.. Oh sefamız olsun..
insanların yanında sana bağırması yanlış tavrını koy yoksa devamı gelir.
Yani tartışmanız normal ama insanların içinde böyle davranamayacağını göster. Sert yap biraz
Perşembe günü nişanımız var ama her gün kavga etmeye başladık bu normal mi ben anlamıyorum en ufak şeye kavga eder olduk nişanlıma seninle evlenmek istemiyorum dedim se de bırakmıönce kendin bilirsin deyor benimsin katlanacaksın bana kaldın diyor ben onu çok seviyorum zaten onunla evlenmek hayalim ama mantığımla hareket edince istemiyorum evlendikten sonra da bu kavgalar devam eder gibi geliyor korkuyorum her istediğimi alıyor tamam ama pazar günü kuyumcuda kavga ettik sesini yükseltti bana anneler yüzüğüme karıştılar ben kalın istiyordum onlar ince herkes bir şey söylüyor dedim diye kuyumcu da bağırdı bana rezil etti beni yüzüğümü orda bırakarak ağlayarak çıktım kuyumcudan kardeşim peşimden geldi gitme bırak napıyorsa yapsın dedi sonra geldi peşimden gel dedi bir şey yokmuş gibi sıkı sıkı elimden tutup aşkım balım bana bak demeye başladı napıcam ben ya
evet sus dedikçe susmadı hem de ben anneler de olsun istedim o da yanında başkalarının da gelmesini istiyorsan fikirlerine saygı duymalısın saygısızlık yaptın dedi madem kimse karışmasın istiyordun o zaman kimse gelmeyecekti dedi bir de kalın yüzük istiyordum en kalını gözüme ince gibi geldi ona da kızdı ne bileyim parmağımda ince gibi geldi yüzük zaten sade hiçbir şey yok kalın olsun istedim
Hay Allah seni yaKimsenin kimseye bağrması normal değil ama kuyumcunun bağırması ne alaka? Siz ağladığınızdan peşinizden gelmeyip bırakın ne yapıyorsa yapsın demesi de fragmanınız olmaz umarım.
ben kalın istiyordum onlar ince herkes bir şey söylüyor dedim diye kuyumcu da bağırdı bana rezil etti beni yüzüğümü orda bırakarak ağlayarak çıktım kuyumcudan
Hay Allah seni ya
Kuyumcuda bağırmış, kuyumcu da bağırmamışBen de önce öyle anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?