performans sorunu...

Bir üroloji doktoruna görünüp cinsel iktirsazlik konusunda destek alabilirsiniz bununla ilgili birsuru ilaç terapi vs var
Terapiyi henüz düşünmedik önce şu liftayı bir deneyeceğiz sonrasında faydasını görmezsek olabilir.sertleşme ve kısa sürme sıkıntısına iyi gelir diye düşünüyorum inşallah

Hem fantezi hem ihtiyaçtan kaynaklı açıkcası eczacı o aşamadayken etkisini gösteriyor demişti yalnız yoksa 24 saatten fazla o şekilde bi insan nasıl dursun
biliyorum ki söyluyorum bosalsa bile öyle duruyor erkekler için çokda güzel birşey değil kadinları mutlu etmek için daha çok. Liftayı bilmiyorum ben bildiğiniz mavi haplardan bahsediyorum

Mavi haplardan hiç farkı yok reklam mı yapiyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20221019_115451.jpg
    145,1 KB · Görüntüleme: 294
Çok sağolun ve evet çok haklısınız doktor veya eczacı önermese asla düşünmezdik bizde.ama hem yaştan hem de sağlıklı olduğumuz için düşünüyoruz denemeyi :)

Merhabalar bu tür sorunlar için mfk ürünlerini tavsiye ederim (instagramda docdrmfk) panacea adlı takviye gıdayı deneyebilirsiniz çok güzel dönüşler var
Hiç duymadığım birşeyi kullanmak korkutuyor açıkcası önce doktorun dediği hapı deneyeceğim olmazsa bunuda sorarım doktorumuza çok teşekkürler.

Yaa çok kötü olmuş cidden sizi o kadar iyi anlıyorumki stresten kaynaklı çok oluyor böyle başka kişilerdende duydum.aslında bizdeki genetik bi problemde değil ya da önceden kullandığı antideprasanda yok. yorgunluktan ve stresten olduğunu düşünüyoruz liftayı deneyeceğiz o yüzden

Evet evet bilinen bitkisel bi macun denemiştik aktardan aldık hatta, lifta performans arttırıcı varmış bu bitkisele en yakın hap olarak

Çok teşekkürler haklısınız her gördüğümüzü kullanamayız ama bu geçici bir süreç olduğunu düşündüğümüz için bu haptan alıp denicez ( tahliller herşey temiz çıktı)

evet hiç sorunu yok çok şükür, bende kendimde hata aradım hatta ben mi yanlış yapıyorum diye ama cidden çok stresli bi hayatı var doktorda tahliller temiz çıkınca bizi liftaya yönlendirdi genelde yorgunluktanda olmuyormuş çünkü erkeklerin anatomisi bizden o kadar farklıki ben 10dk da her zaman hazır oluyorum haha

size de çok geçmiş olsun umarım burda beraber bir çözüm buluruz birkaç kişi daha var aynı dertten muzdarip olan.. biz bu problemi yaşadığımız zaman doktora gittik zaten sonuçları da temiz olunca bize lifta isimli bi performans arttırıcı önerdi burda da kullanan vardır belki diye yazdım sizde konuyu takip edin o zaman

Evet gittik lifta önermişti stres ve yorgunluga baglı ereksiyon olamama gibi problemlerde öneriliyormuş zaten. ben başlıkta da bu tarz haplar kullanıp deneyim sordum aslında daha önce hiç kullanmadık bu tarz performans arttırıcı haplardan eğer kullanan varsa nasıl oluyor diye merak ettim

evet vajinusmus da psikolojik oluyor, doktorumuzda zaten stresten kaynaklı bir durum olduğu için lifta deneyebilirsiniz diyip + olarak terapide önerdi umarım çare olur deneyeceğiz çünkü bu haftasonu

Açıkcası ne kolestrol ne şeker tahlilinde bişey çıkmadı o yüzden çok mutlu oldum bu durumun geçici ve stresten olduğunu düşünüp bu hapa yönlendirdi denememiz için.bu arada o kadar yogun calısmasına ragmen beslenme düzeni çok iyidir kendine o anlamda iyi bakıyor, fast food hiç yemez mesela

evet kesinlikle o işi yapmam lazım diyerek düşününce hiç olmuyor bunu farkettim bende.sertleşmesi hem kısa sürüyor hem de 5dk içinde yapamazsak bitiyor devamı gelmiyor ne yazıkki, buda uzun süre böyle olunca direkt ona odaklı olunca garibim hiç kaldıramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…