performans sorunu...

Yaw arkadaslar bunu birakinda ben dogumdan sonra regl olmadim. Bebegim 3 aylik oldu . yoksa yine hamile miyim utaniyom test almaya
Bazılaeı emzirdiği sürece adet görmez ama bu hamile kalmayacağınız anlamına gelmez. Emzirirken de mutlaka korunmanız gerekir. Eğer hamileyseniz utancınız bebeğin karnınızda büyüdüğü gerçekliğini değiştirmeyecek. Test yaptırsanız iyi edersiniz.

Hangi ildesiniz bilmiyorum ama yaşadığım yerde sağlıkçı bir abim doğal bir karışım hazırlıyor ben eşime de aldım kullandı. Aşırı işe yarayan bir karışım.

Propolis kullanın damla olanından.

Belki büyü yapılmıştır.

Çok teşekkürler, fiziki olarak liftayla çözdük problemimizi:) dediğiniz derneğe de bakıcaz bizde

Doktora gitmeden önce bi süre denedik ama yararı olmadı

Yok yok kafamıza göre almadık doktor önerdi yoksa kulaktan dolma almazdık.. Erkeklerin olmuyo kafaya takma olayı da kötü etkiliyo maalesef..

Haklısınız. Oturarak çalışmanın böyle zararlar verdiğini bilmiyodum ama çok şaşırdım neyse ki ayakta çalışıyo. Doktor da kanda her şeye baktı hormonlar vitaminler vs sorunsuz çıktı. Önerdiği lifta hapı aldık işe yaradı

Çok sağolun bi kaç keçiboynuzu vs dışında öyle bi girişimimiz olmadı bi süre sonra da doktorda aldık soluğu. Verdiği lifta hapla çözüldü sorunumuz şükür:)

Tabi ki öyle zaten ürolog önermese asla almazdık. Gerekli tüm testler yapıldı ve bu ilaç diğer bilnen o tarz ereksiyon ilaçlarından çok daha güvenliymiş.

BizDede böyle sorun olmuştu eşim inşaat sektöründe çalışıyor işçilerin yemeğine şap atıyorlarmış o da yiyince olmuş sizinde öyle bir probleminiz varsa ondan oluyordur belki
Bİ yaşıma daha girdim gerçekten yapıyolar mıymış böyle bişey öyle bi işte çalışmıyo bi gün denk gelirse de istemem o sektörü artık

7 yıllık evliyiz:) zaten hayatta güvenemem öyle tvde radyoda satılan şeylere sağlık bu sonuçta doktorun verdiğini aldık. monotonluk da kötü anlamda etkiliyo tabi onun içinde yapcaz bişeyler ilacı aldık mutluyuz bu aralar

Valla lifta o kadar çok işimizi gördü ki şimdilik ihtiyacımız kalmadı teşekkür ederim öneri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…