performans sorunu...

Sporcu erkek yıllardır bu işi yapıyordur
İşten gelip yemek yiyip tv karşısında yatan erkek spora başladığında bunun sonuç vermesi 1 yılı bulabilir diye şeettim

Sonuç verme kismini bilemeyecegim. Oyle bir sorun hiç yaşamadik ama diger yontemleri denerken spora da başlasin bir yandan.
Ereksiyonu disinda da faydasi olur herhalde uzun vadeli.

Gerçekten böyle bişey mümkün olabilir mi

Oral jeller vardi bitkisel erkek için belki ise yarar marka verirsem reklama girer heralde

Hemen ilaçlara yönelmeyin,belli ki adamın psikolojik bir sorunu var. Önce doktora görünmesi lazım. İlacı da doktor verir.

Doktora gitmeniz gerekiyor.
Sebep psikolojik bile olsa doktor kontrol ile ilaç kullanması gerekiyor.
Geçmiş olsun

Soğuk su büzüştürmüyo muydu?
Direkt üstüne dökülürse büzüşür bence de
Ama sırtından dökülürse irkilir bilemedim şimdi
Şok etkisi olması gerekiyormuş
Tabi kadın polar gecelik giyerken dantelli giyerse yine şok etkisi olabilir
Ya da karanlıkta saklanıp böh diye korkutursa yine aynı etkiyi verebilir deneyip sonra kontrol etmesi lazım

Art-Med tablet var takviye edici ilaç. Çok etkilidir.esimde kullanmıştı. Birde erkexin diye bi macun var. Bu macunu muhakkak kullansın.

Lütfen tavsiye ve kendi araştırmanız neticesiyle ilaç ya da bitkisel destek ürünü kullanmayın. Ölüme varan etkileri olan şeyler hepsi.Aman bişey olmaz demeyin.Hayat bu kadar ucuz değil.

İç sesim "ben ne okudum az önce"
Adamı geçin ben bile burada oturduğum yerde şok oldum . Soğuk su tam tersi etki yapmaz mı ya?

İç sesim "ben ne okudum az önce"
Adamı geçin ben bile burada oturduğum yerde şok oldum . Soğuk su tam tersi etki yapmaz mı ya?
İnanin bizde duyunca sasirmistik.. hatta soğuk suyu sirtina atarken icimiz sızladı.. ama şaka gibi gerçekten ise yaradi... Bende ilk duyduğumda ben ne duydum acaba diye sorguladim kendimi.. bi zarari olmayacak en azından deneyelim dedik harbiden fayda sagladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…