- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi Feelingharmony
Maşallah maşallah tam gaz devamDenemeye değermiş gerçekteeen hasret gideriyoruz kaç gündür özlemişiz birbirimizi 3 aydır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah tam gaz devamDenemeye değermiş gerçekteeen hasret gideriyoruz kaç gündür özlemişiz birbirimizi 3 aydır
Evet ilaç sağolsun etkiliymiş gerçekten. İlk evlendiğimiz zamanlara döndükAnlatımınız yeni evli gibi anlaşılıyor. Ama sizi güldürdü isem ne mutlu.. Cözüme yaklaştınız mı?
Evet gerçekten öyle oldu birliktelik yaşadğmzda öz güveni yerine geldi normalde hiç böyle değildi. Psikolojik de işimize yaradı yani bi yandan:)Sorun gelişimini de yazın lütfen, araştıranlara yardımı olur. Belki özgüveni geri gelir başarabildiğini görünce
Biz de nasıl sevindik anlatamam, evlilikte cinsellik gerçekten çok önemliymiş bi kez daha anladım. Çok teşekkkürlerÇok sevindim çözüm yolu bulunabildiğine, doktor kontrolünde ilaç kullanması da harika herşey gönlünüzce olsun arkadaşım
Bu tip desteklerin negatif etkileri olabiliyor. Artık o olmadan sertleşme olmuyor ve kendisine bağımlı hale getiriyor.Valla lifta o kadar çok işimizi gördü ki şimdilik ihtiyacımız kalmadı teşekkür ederim öneri için
Biz sırf merakimizdan denedik ama ilacın adını hatırlamıyorum. Hapin dortde birini kullanıyordu eşim bayağı da ise yariyordu yani.selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Kullanılan bazı ilaçların böyle yan etlkileri olabiliyor. Herhamgi. Bir ilaç kullanıyor mu?selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
merhaba bunun kaynağı var mıdır acaba? bizde kullanmayı düşünüyoruzBu tip desteklerin negatif etkileri olabiliyor. Artık o olmadan sertleşme olmuyor ve kendisine bağımlı hale getiriyor.
Keşke öncesinde doğal yollarla çözmeye çalışsaydınız.
Kesinlikle orcafil öneriyorum aynı sorunu biz yaşadıkselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Bu şekilde olmazki kimin kullandığı hap yarar yaramaz bence eşinle bi konuşup doktora görünmesi kabul ederse benim fikrimselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Sana tavsiyem çakşır kökü al ve kullan işten eve nasıl geleceğini şaşıracak denendi onaylandı eşimden bir bardak suyu kaynat içine iki kök at 3 dk daha kaynat 20 dk dinlendir ve içsin birazda keçi boynuzu özü kat harika hapa falan gerek yok direkt doğal ilaçselamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3 aydır ereksiyon olamıyor yani ön sevişme sırasında biraz sertleşiyor ve hemen sonra hemen sönüyor 5dk içinde yaptık yaptık yapamadık bir daha asla devamı gelmiyor.ben bu konuda eşimin üstüne hiç gitmedim aksine olsun sorun değil tek biz yaşamıyoruz ya bunu diyip araştırmaya başladık macunlar, kuruyemişler vs vs. aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri denedik en sonda erkekler için olan cinsel istek arttırıcı hapları gördük ama kullanmadık henüz daha önce böyle bir problem yaşayıp denemiş olan insanlara danışmak istiyorum o yüzden.kullandığınız memnun kaldığınız ve zararı olmayan haplardan hangisini önerirsiniz? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Gecmis gitmis olsun. Kullandıklarınız sifa olsun.Açıkcası kendi kendimize çözüm bulamayınca direkt üroloğa gittik gerekli testler vs yapıldı neyseki psikolojikmiş sorun lifta hap önerdi