heee anladım oniii kaydirigubbakcemile3
hee gelin,giyeriz bikinileri,gireriz,nolcak sanki şakkıdı
he gireriz nolcak ki şakkıdı babamızın malı gibi kullanırık :dance: :roflol::roflol::roflol::roflol:
önce bi sofrana oturalım marifetlerini görelim, kayfeni içelim :jeyyar: yazlığın mı var derdin var; misafir yüzecek, güneşlenecek sen hizmet edecen:roflol: :roflol::roflol:
canımm:1hug:bizimde dostluğumuz daim olsun ayburum:lepi: niko niko niko..ah niko:1no2: :roflol: offf kazen koltuktayken ne gülmüştüm ya:roflol: :roflol: sorular ardı ardına geliyodu:hooray:çılgın çiçeğim benim:smiley-cool:
patronusunun nikosu :smiley-cool: dikkatini çekerim mapısa düşmüşlüğüm de var, o yüzden tam manasıyla
ahan! delikafadulden gene alttan alttan lafını söylemiş, al işte niko bu sana 2 kere tatiillere gitmişimde bilmemneymiş:dilcikar: sen bikeye doru dürüst takip edememişin o tatillerde neler neler olduda, onlar tatil olmaktan çıktı :mymeka: onunçün buraya gelirimde, sorumu sorarımda, hakkımda. nokta .
onları biliyok nuniş açtın gene aretlik ağzını
şu mahoş konulara girmesene benneyaptımki hatırlatıp moralimizi bozmasana ne güzel gülüyorduk benneyaptımki
olsun gittin işte sonuçta 2 kere tatile gittin ondan sonra soru sormaya geldin :mymeka:
hayali bile cücel oliyiiii nikommm bayramdan sonra bende gidivercem havuza ama kapalı olcak:kedi:
ben bikini giymem zati giyecek vücut yokbende ancak haşema haklar beni opuyorumnanaktan Amin canım inş:asigim::1hug::enbuyukkk:
he essah mı kız nereye gidiyon :dance: hiç bişiden de geri kalma nemıssız :mymeka: aklinialirimsmile
kimle gidiyon sudemle değildir umarım mirmirmirmir sudem sana taktım kafayı kusura bakma
bir de soru soram :içelim:
ilgiyle takip ettiğin bloglar nelerdir aklinialirimsmile (dikkat; güncellenen normal bloglar!)