öyle manada değil sempatiksalakcinni bi de ceyar yapsaydın oldu olacak :jeyyar::jeyyar: :roflol:sapıhh seniiiikötükedihüso
bana da beklerim,havuzu dikizlerük sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile
öyle manada değil sempatiksalakcinni bi de ceyar yapsaydın oldu olacak :jeyyar::jeyyar: :roflol:
onun ki çakkma havuz havası oli kaydirigubbakcemile3 kendi balkonunda ayaklarını leğene koyup karşı havuza bakıp hayal kuriyi, havuz hayali sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
seninki essah havuzdur :jeyyar: biz toplaşıp sana gelelim :icecream: süprizzzzz :roflol::roflol:
AMİN tanrıçam:Saruboceq:
nikom sayesinde seni ve aprilimle daha çok muhabbet etme imkanımız oldu opuyorumnanaktan
yavv sorma nikomun kulaklarını çınlattık yaaaa soru bombardımanına tuttu beni:bbo:kafamçokkarıştı
olum içimi kararttın la
önce şu yastan kurtul,bizide kurtar hayratınazemuszemus
sen yokken biz vardır barbi:enbuyukkk:sevgi demek emek demeksenağlamasevgi sence nedir ha barbi?söylesene barbi nedirsenağlama-tatlicadiarzu-
cüğara yakarkenmi düşündün bu egzantirik sorularıseni en güzel soru soran üye ilan ediyorum:lepi:bu kıyağımıda unutmasempatiksalakcinni
bencede artık eski barbimiz ol :Saruboceq::asigim::1hug:
tanrıçam barbim rekor sorular sormuş :lepi::lepi:
öyle kusur kadı kızında olur biz kadı kızımıyık -tatlicadiarzu- he damladık damlaya damlaya göl olur bıyır sen de gel
sankim biz senin gibi 2 kere tatillere gittik bırak da sorumuzu soralım :mymeka: :roflol::roflol::roflol:
sen o yılanlı çıyanlı avatayınla benimde içimi kabarttın ha, şimdik çıkaracam kafamçokkarıştı
kaç kez didim deiş şunu kanka die söyle kaç kezzzzzklava:
cabbarlada barıştın koysana ora şöyle alengirli malengirli bişilerr, hem cabbarında doşuna gider haaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sevginin ne olduunu sölimde hemen git topikinde kullan bunu demiiiiiiiii :icecream:
çakalllllllllll :icecream:
toplanın kızlar bugün size sevginin tarifini veriom dicen demiiiiiii çakallllllllll yerimseniben
pembe deri kutunun önünde sevginin resmini çekip eklicen demiiiii çakal sengözlerimebaksanab
yermiyim la benÇok üzgünüm çoook
yaa ben gece giremedim bakım var dendiben burdayım valla,çok geç kalktım,sahuru hazırlayıp,eşimi kaldırcam Şeniz
sevmemmi megim:asigim:ayburum miyabaaaopuyorumnanaktan
seni sefiorum benolumunekankayizsmile
soru geliyuu; sen de beni sefion muuu?zemuszemus
delikafaduldenkırk saatte yorum yazdım kayıt olmamış böhüü senağlama hay sistem ben kendimin şansına tüpürem :mymeka:
heee karşıdaki villarınhavuzunu yandan görüp siftahlanıokdelikafaduldendelikafaduldenbilmiyorum kaydirigubbakcemile3 dedim uydudan adresine bak beceremedi zaaraklinialirimsmile :icecream: :roflol::roflol::roflol:
senin balkon çok şahane hele de manzarası sositososito hatta karşı sitesinin havuzlarına bakıyodu di mi :icecream: delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
nikoooo topla bikinileri mızmızıma gidiyoksapıhh seniiiikötükedihüso
bana da beklerim,havuzu dikizlerük sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile
hayali bile cücel oliyiiiiöyle manada değil sempatiksalakcinni bi de ceyar yapsaydın oldu olacak :jeyyar::jeyyar: :roflol:
onun ki çakkma havuz havası oli kaydirigubbakcemile3 kendi balkonunda ayaklarını leğene koyup karşı havuza bakıp hayal kuriyi, havuz hayali sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
seninki essah havuzdur :jeyyar: biz toplaşıp sana gelelim :icecream: süprizzzzz :roflol::roflol:
ben bikini giymemheee anladım oniii kaydirigubbakcemile3
hee gelin,giyeriz bikinileri,gireriz,nolcak sanki şakkıdı
canımm:1hug:bizimde dostluğumuz daim olsun ayburum:lepi:
niko niko niko..ah niko:1no2::roflol:
offf kazen koltuktayken ne gülmüştüm ya:roflol: :roflol: sorular ardı ardına geliyodu:hooray:çılgın çiçeğim benim:smiley-cool:
benim sağım solum belli olmiyi tanrıçamherkeze bereketli sahurlarhihoyyyt
canım benim,en çok neler güldürür seni:icecream:
sen eski ayburumuz ol, hadi ol şakkıdı
ayburum hepsi senin için yavyummmmm :1hug:
oluyom barbim oluyom
kaydirigubbakcemile5
ahan! delikafadulden gene alttan alttan lafını söylemiş, al işte niko bu sana
2 kere tatiillere gitmişimde bilmemneymiş:dilcikar:
sen bikeye doru dürüst takip edememişin o tatillerde neler neler olduda, onlar tatil olmaktan çıktı :mymeka:
onunçün buraya gelirimde, sorumu sorarımda, hakkımda. nokta .
aybur benim hakkımda ne düşünüyorsun...
barbi karısı,kobrayı salarım üstüne akıllı ol
olum yılan yok,yaprak onlar denyo:roflol: :roflol: :roflol: yılan diyip duruyo hatun ya:roflol:
yılanlı olan medusa kızaaamşakkıdısaçlarım uçuşii ahenkle halay çekii:teytey:
kanka yap bi kıyak,topiğe ekliyim he valla:dance:anlat bana sevgi nedir barbisempatiksalakcinni
oturtalım valla :lepi:birdahaki hafta aybike otursun koltuga onuda soru yağmuruna tutalım..
evim evim bölümüAyburcum site içinde en severek okuduğun bölümler nereler canım Şeniz
Haaaa bide şu yukarıdaki reklamda olan muhteşem memeler için ne diyon bakalım sempatiksalakcinni bayanssulusmile
cacharel amor amor:lepi:en sevdiğin parfüm nedir ayburumbayanssulusmile
aybur gelmişşşşşşsositosositokaramelli çikolatamm en büyük hayalin nedirr??*
Allahtan çok ii kobra dansı yaparım , zamanında fatih ürek yaparken ii seyrettiydim, kobranı salda bak nasıl imana getiriyom o yılanoğlunu :mymeka: kötükedihüso
uzaktan hiçde senin iddia ettiğin gibi görünmüo o meymenetsiz avatar , böykkk böykkkkk kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
çok yapraklı bişi istiosan al bunu koy olum , bu da tanrıça sayılır , ama o şeyi bana sevdiremezsinnnlmaz:
sevginin cevabını ben sana virmemmm, bitek sevdiceğim sorarsa söylerim
o artniyetsiz olur, topikie falan komak için sormaz bağa :dilcikar::dilcikar:
sende cabbara sor.. " erkeğim yiğidim merdom cabbarım sefgi nedir?" :1hug: :asigim:
cabbar: şimdi aşkım, sevgi sevgiii ee sevgiiii fisfisfis ağşama ne yemek var la? sen onu bi de hele bana karıya bak oruç başımıza vurmuş karı sevgi nedir diyo.. deli Allama bu karı ya :mymeka: :mymeka: