- 26 Aralık 2008
- 6.985
- 2
- 40
vayyy nikom bir geldin pir geldinne sandın her kuşun eti yenmiyi sempatiksalakcinni gene de zamanında müdahale ettim bu kıyamı unutma patron zemuszemus
desene cabbarın msni bassmışsa hööö oldum hı senağlama izninle patron yasakkelime :mymeka: oh be
estağfirullah olumunekankayizsmile herkes esprileri kaldıramıyo yanlış anlamalar olabiliyo yerimseniben
heç kıskanmadım :dilcikar: sudem bikere benim gibi saatlerce telifonda başını şişiremez hıh :dilcikar:
her zaman söylüyorum yine söylüüyorum , burberry deseninin yakıştığı güzellerden birisin :lepi: Şeniz
he kız nasıl da güzel sorular soruyo şerepsiz sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
demir attın izmirleree bir hasret denizindee :a015: :roflol: sözün söz ama süprizzzzz :hooray: :dance:
öyle kusur kadı kızında olur biz kadı kızımıyık -tatlicadiarzu- he damladık damlaya damlaya göl olur bıyır sen de gel
sankim biz senin gibi 2 kere tatillere gittik bırak da sorumuzu soralım :mymeka: :roflol::roflol::roflol:
ulan bıyıklı senin haberinin olmadığı bişey mi var :1shok: :icecream: aybuşumun koltuğa oturması şaşılacak bişi olmadığı için haber vermedim :çok üzgünüm: aklinialirimsmile sanki senin derdinden sıra geliyor da muhabbete :mymeka:
iyi ki böyle lmaz: kızmadın korkudan ölürdüm ha sempatiksalakcinni :roflol: sen bakma ona kuzum habire teselli ediyom çok dert sahabı oldu son zamanlarda :çok üzgünüm: hem burda herbişicinden onun haberi var normalde o bana haber veriyo senağlama ben varsa yoksa kullanıcı panelindeyim halbusam senağlama
ohhoooo şu kızın hayallerine bak boshayallersmile anlaşıldı biz bunu biraz zor eveririz gene başımıza kaldı :gitme: gidem bir tursu fıçısı ayarlayam :2: :roflol:
vış aybik fransızca da mı biliyo anam bu kız da bişi bilmesin kusur kalsın barones alsanaalsanasmile keşke demeseydinnn şimdi belli mi olur aylarca bir de fransızca kursu muhabbeti döner artık -tatlicadiarzu-
bi dilekçe yaz gelen evrak bölümünden imzalat öyle al cevabını haydi canım haydi :mymeka: vıstık gitti mavi kaçak bu kaldı başıma :mymeka:
baak bıyıklı gelinnn aklinialirimsmile
sağol canım bidenemmm bayanssulusmile
ulan sanki msnimi bilmiyo çatlak msnde olsaydık şimdi sana bi h basardım görürdün gülmeyi :roflol::roflol::roflol:
ben de kullanıcı paneli :asigim::asigim: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bütün malzemeleri toplayıp geldin:lepi::lepi:
iltifatın için teşekkürler cancanımopuyorumnanaktan:kedi:
aybiğim fransızca biliyi accık
dimek akasiam dertli :gitme::gitme:
kuzum hiç bişeey için üzülmeye değmiyo inan:1no2: