vayyy nikom bir geldin pir geldinne sandın her kuşun eti yenmiyi sempatiksalakcinni gene de zamanında müdahale ettim bu kıyamı unutma patron zemuszemus
desene cabbarın msni bassmışsa hööö oldum hısenağlama izninle patron yasakkelime :mymeka: oh be
estağfirullah olumunekankayizsmile herkes esprileri kaldıramıyo yanlış anlamalar olabiliyo yerimseniben
heç kıskanmadım :dilcikar: sudem bikere benim gibi saatlerce telifonda başını şişiremez hıh :dilcikar:
her zaman söylüyorum yine söylüüyorum , burberry deseninin yakıştığı güzellerden birisin :lepi: Şeniz
he kız nasıl da güzel sorular soruyo şerepsizsempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
demir attın izmirleree bir hasret denizindee :a015: :roflol: sözün söz ama süprizzzzz :hooray: :dance:
öyle kusur kadı kızında olur biz kadı kızımıyık -tatlicadiarzu- he damladık damlaya damlaya göl olur bıyır sen de gel
sankim biz senin gibi 2 kere tatillere gittik bırak da sorumuzu soralım :mymeka: :roflol::roflol::roflol:
ulan bıyıklı senin haberinin olmadığı bişey mi var :1shok: :icecream: aybuşumun koltuğa oturması şaşılacak bişi olmadığı için haber vermedim :çok üzgünüm: aklinialirimsmile sanki senin derdinden sıra geliyor da muhabbete :mymeka:
iyi ki böylelmaz: kızmadın korkudan ölürdüm ha sempatiksalakcinni :roflol: sen bakma ona kuzum habire teselli ediyom çok dert sahabı oldu son zamanlarda :çok üzgünüm: hem burda herbişicinden onun haberi var normalde o bana haber veriyo senağlama ben varsa yoksa kullanıcı panelindeyim halbusam senağlama
ohhoooo şu kızın hayallerine bak boshayallersmile anlaşıldı biz bunu biraz zor eveririz gene başımıza kaldı :gitme: gidem bir tursu fıçısı ayarlayam :2: :roflol:
vış aybik fransızca da mı biliyoanam bu kız da bişi bilmesin kusur kalsın barones alsanaalsanasmile keşke demeseydinnn şimdi belli mi olur aylarca bir de fransızca kursu muhabbeti döner artık -tatlicadiarzu-
bi dilekçe yaz gelen evrak bölümünden imzalat öyle al cevabını haydi canım haydi :mymeka: vıstık gitti mavi kaçak bu kaldı başıma :mymeka:
baak bıyıklı gelinnn aklinialirimsmile
sağol canım bidenemmm bayanssulusmile
ulan sanki msnimi bilmiyo çatlakmsnde olsaydık şimdi sana bi h basardım görürdün gülmeyi :roflol::roflol::roflol:
ben de kullanıcı paneli :asigim::asigim: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vayyy nikom bir geldin pir geldin
bütün malzemeleri toplayıp geldin:lepi::lepi:
iltifatın için teşekkürler cancanımopuyorumnanaktan:kedi:
aybiğim fransızca biliyi accık
dimek akasiam dertli :gitme::gitme:
kuzum hiç bişeey için üzülmeye değmiyo inan:1no2:
teşekkürler canımperdelerine bittimboshayallersmile
opuyorumnanaktanaayy teşekkür ederim canım..perdelerin çok hoş ama..
kahve severim az şekerliayburum çay mı seven, kahve mi
kahveyi nasıl sevensırnaşık şey :roflol::roflol:
pattes salatasıcokacimcoooksen bana geldiğin zaman sana ne yapim sempatiksalakcinni
ahh inş o günleri görmek nasip olur:Saruboceq:oğullarımın düğününde ne takarsın bayanssulusmile
eşarp :lepi:indirimden en çok ne almayı seversin sositososito
Amin canımevin çok hoş canım güle güle huzurla oturun inş..paylaşım için sağol..
desene sayılı dakikalar kalmış:jeyyar:herifu bekleyom gelmedı bı turlu her an gelebılır:kedi: hem takıp edıyom buraları
kıss nıko sozum sozzz yazdım burayaaaa olumunekankayizsmile
hıc erınmedınmı gıss okana laf yeyıstırmıssın heelülülülülülülülülülülülü
ahhh o nasır yokmuayağında nasır olmasaydı nasıl bir ayakkabı giymek isterdin
hatta resmi var mı içli içli baktığın boshayallersmile
çok fazla sevmiyorum canımsüs eşyası çiçek böcek aksesuarı sevmiyorsun sanırım evvinde?
:kedi::kedi:masllah hatuna evı derlı toplu tirtimisss olumunekankayizsmile
gel bıde bızım cocuklu evımızı gorr gunde 20 kere ev topluyomm sınır gelıyo artıkkkk kafamçokkarıştı
:kedi::kedi:Evin cok guzel canim,opuyorumnanaktan
pek te temizsin kiz
masallah
nikommm nasılbitirdin beni :asigim: ne kadar içten anlatmışsın :kedi: maşallah hakkaten bize
yalınız bulaşık yıkadığımızı atlamışsın
biz senle bulaşık yıkıyoruz aybike cadısı da arkamızdan cigara üfürüyo sempatiksalakcinni
aybuuşşşşşşşşşşş
alkisalkisalkis
ve gankalarım burdaaaaymışşşşşşşş :lepi:
bir soru daha geliyir
-şimdi sana bir fırsat verilse, hayatında hangi güne geri dönmek isteridin çiçeğim? :lepi: opuyorumnanaktan
:1hug:saolsun nikonum yanimda bana abla gibi davranyo bidenemŞeniz
Allah onun gonlune gore versin...
kankalarını toplayıverdim yamacımaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
12 nisan 2005 yılına dönmek isterdim
hayatımın en önemli kararını vermek için bikere daha düşünürdüm
beni de al yamacınaaa :1hug: Şeniz
hmmm kuzucum nedir o kararın melek suratlum? Şeniz
hırsımı aldıktan sonra kaçarım beladan tabisine süprizzzzz nokta :1closedeyes:allah dostluğunuzu daim etsin meleğim:asigim:
gözümün önüne geldide,hayran hayran izledim o sahneleriboshayallersmile:smiley-cool:
hayal etmesi bile çok güzelhihoyyyt
içten anlatımın için teşekkürler bitanemŞeniz
nikooo biraz az konuş olumkaydirigubbakcemilesana ben demiyomuyum,yemek buldun yecokacimcoookdayak buldun kaç:roflol:
şu meşhur çekyat da bilgisayarın dibindeymiş :roflol::roflol::roflol:
pembe koltuk nelere kadirmişkaydirigubbakcemile3 evimi paylaşmak bugüne kısmetmişopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
üşenirim üşenirim en sonunda okana da bukana da şukana da lafı yetiştiririm kelibeğim zemuszemus kaydirigubbakcemile2herifu bekleyom gelmedı bı turlu her an gelebılır:kedi: hem takıp edıyom buraları
kıss nıko sozum sozzz yazdım burayaaaa olumunekankayizsmile
hıc erınmedınmı gıss okana laf yeyıstırmıssın heelülülülülülülülülülülülü
bi de bana herşeyi hatırlayan niko derler sempatiksalakcinni kimin şirinesiaklinialirimsmilekırmızı mutlaklı evinden taşındın mı canım?
sen anasayfam gibisin oft'm gibisin bıyıklı gelinim sempatiksalakcinni ŞenizUla nikon garisi 1 haftadir yokum bilyon :mymekaglende senle konustuk msn de insan demezmi pek muhterem gardasimiz aybur oturdugu koltuga oturdu diye:mymeka:
pardon unutmusum senin yavas oldugunu:roflol: :roflol: :roflol:
Daha ne istyon kurban sinci vistin garisi olsaydi bu topik mazallah 15 liler topikine donderdi:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ula ne hava atyon bi kerem:mymeka:
niye gelmiyon nan msn ye :mymeka: he pardon unuttum sen smiley atamyon baga:roflol: :roflol: :roflol:
kaldin mi msn nin kalsik smileylerine :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ula nikon sen bu smileylere dusecek kadinmiydin nan:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden
Keskem kullanici paneli olsaydim:ecrin_bebek:
her zaman ilham gelmiyo, gelince de durduramıyom napimnikoooooooooooooooooooooooo bacım yavaş olsempatiksalakcinni
enn sper kanka niko burdaaa delikafadulden çok özlemiş beni burda görünce dayanamamış aklinialirimsmile laelaelaelaelae tanrıçam nerde aprilim buraya toplaşmadı nedense :jeyyar: :smiley-cool: :icecream: :roflol::roflol:aybuuşşşşşşşşşşş
alkisalkisalkis
ve gankalarım burdaaaaymışşşşşşşş :lepi:
bir soru daha geliyir
-şimdi sana bir fırsat verilse, hayatında hangi güne geri dönmek isteridin çiçeğim? :lepi: opuyorumnanaktan
l:
şu meşhur çekyat da bilgisayarın dibindeymiş :roflol::roflol::roflol:
sen biliyor musun internette "leptabın evi kk" diye arayan olduakannehir
heyy arayan zatgördüysen eğer merakın giderilmiştir belki
her zaman ilham gelmiyo, gelince de durduramıyom napimbir gece bir oturuşta 40 soru sormuşluğum var :roflol::roflol::roflol:
:
sorum zemuszemus
ilk bilgisayarını ne zaman ve neden aldın gamyoncuiremsu
sen zaten yamacımdasın:asigim::asigim:
kocişimi bi anlık hırsla kabul etmiştim
keşkem accık peşimde dolandırıp kıymetimi anlayıp öyle evleniverseydim :jeyyar::jeyyar:
enn sper kanka niko burdaaa delikafadulden çok özlemiş beni burda görünce dayanamamış aklinialirimsmile laelaelaelaelae tanrıçam nerde aprilim buraya toplaşmadı nedense :jeyyar: :smiley-cool: :icecream: :roflol::roflol:
yok hatlar karıştı :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3 gerçekten seni öyle arayan oldu aybiğe sor a.s fisfisfisilham kaynaklı nikom benim
dimek leptapın evi kk diye arandım vayy iyiymiş
acep ben bu zatı muhteremi yakinen tanıyommuaklinialirimsmile
hatta cancanım diyommusengözlerimebaksanab
ahhh kazene sorduğun sorular aklıma geldiakannehir
senin yeterki ilhamın gelsin ben cevaplarım hepiciğiniopuyorumnanaktan
benim hiç bilgisayarım olmadı abla:gitme::gitme:
bu takoz pc kaynımın bende kaldığı dönemler kullanıyodu sonra başka eve çıkınca pcyide bana bıraktı boshayallersmile
leptabın olursa sen nereye o orayanikom o meşhur çekyatı epeydir pc başına çekmeye erinip saatlerce sandalye tepesinde kalıyom kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile bak sen aybuşaa :jeyyar:
olsun be kanka, göynünüz bir ne olsun daha...:lepi:
allah bir yastıkta kocatsın inşallah... :Saruboceq:
özleyip te maabbete gelmeyen ganka bizden değildir Nikoo
bunu beyle bilesin aklinialirimsmile
topükteyiz, herkeşi bekleriz anadın mı
yok hatlar karıştı :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3 gerçekten seni öyle arayan oldu aybiğe sor a.s fisfisfis
ben çiçemin burdaki herbişeyini hemen hemen biliyorum cancan olarak :dance: sositososito
senin pc yadigar he boshayallersmile inşaallah yenisi gelecek aybuşum Çok üzgünüm çoook Rabbim çok şükür ne dilersek veriyo :Saruboceq: sana da her geçen günden daha güzel bir ömür versin Şeniz
yeni sezon dizilerinden izlemek için gözüne kestirdiğin var mı ayburum
leptabın olursa sen nereye o orayahele tekli olan çekyat tam ideal aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
yoluma kırmızı halı mı seriyon gankaa sempatiksalakcinni yoksa kırmızı kurdeleli davetiye mi bu aklinialirimsmileözleyip te maabbete gelmeyen ganka bizden değildir Nikoo
bunu beyle bilesin aklinialirimsmile
topükteyiz, herkeşi bekleriz anadın mı
bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 dedim uydudan adresine bak beceremedi zaaranaa kim kızz merak ettim:jeyyar::jeyyar:
en kısa zamanda gelirse balkondan hiç çıkmam heraldezemuszemus
star tvde umut yolcuları vrya fragmanı güzele benziyo
çocuklar duymasınıda selaminin oğlu orçun için izliycem çok sevimli kerata
bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 dedim uydudan adresine bak beceremedi zaaraklinialirimsmile :icecream: :roflol::roflol::roflol:
senin balkon çok şahane hele de manzarası sositososito hatta karşı sitesinin havuzlarına bakıyodu di mi :icecream: delikafadulden :roflol::roflol::roflol: