Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

çoraplarını leğene bi koyardın su kapkara olurdu di mi komşim:1shok: :sinifsinif: :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol:

açtım he ya enerji doluyum maşallah :teytey::teytey: :dance::dance:
bugün indirim mesajı gelen mağazaları kolaçana gidicem işalla dişime göre bulurum bişilerguclubacismile :dance:
heyyt hiç sulanma peşpeşe 40 soruyla rekor benim kimse havalanmasınalsanaalsanasmile :dilcikar:
hayatımın ennn çok repini o 40 sorudan aldım:smiley-cool: buyrunnnnnnnnn süprizzzzz sositososito
hele mjoyy gacısı ne sorular soruyodu öyleee aklinialirimsmile laelaelaelaelae :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ohaoldumsmile nikooo zaten 3 saat önce yazilanlara anca cevap yazion bide indirime gidersen aboooo :sinifsinif: geyik meyik hayal olur sırnaşık şeysırnaşık şey gitme :gitme:sırnaşık şeysırnaşık şey
o sorularin hepsini smillerini göstermek icin sorduydun demiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey manyahh yaa sırnaşık şeysırnaşık şey bos mesaj kalabaligi yapmayin yazmisti biri etikete nikoomm sırnaşık şeysırnaşık şey

abbooooooo akasia kız kapat sineni :1shok: :tomato: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bizi bozar la o smil:delphin:
benim favorim mjoyyun Kazenin pembe koltuğu zamanında eklediği sallayan avatarı, vuuuu ne fenaydı ha :jeyyar:
senin bi önceki avatarında gördüm neden totonu kaldıramadığını :icecream: :jeyyar::jeyyar::jeyyar: biz dua edicez sen çalışıcan hadi bakalım:dance::dance: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey aile var nannn dooru konusun -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hakkat akasyanin avatarina geberdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol: yiyorsa yazin bakalim.. misali hee sırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden zaten ne geliyosa basimiza geyik yüzünden geliyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
baslicam su edite haasırnaşık şeysırnaşık şey

güce bak güce sırnaşık şey güc demisken aklima sey geldi sırnaşık şey kazen bi üyeye eksi vermis kizcaazz -800e düsmüsdelikafadulden bababababab ne güctür yarabbiimmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şey asil sen dogru oku ben ban puani degilse repmi vercen demistim sempatiksalakcinni
hakkaten yaa olduk bagimli:1ninca: uyku düzeni denen bisi kalmadi hortlak gibi geziom resmen -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şey
eeeeee kimin vistiiiyim olcak o kadan sırnaşık şeysırnaşık şey olm benim adim coktan cikmis:smiley-cool: sen daha cikmasin dion sırnaşık şeysırnaşık şey
inanırım vıstıım sırnaşık şey sırnaşık şey hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulur derler :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
ben bigün tanrıçamın topikinde işaret bırakmak için
böyle yaptım :kahve:
bana diyo :kahve: fisfisfis geberdim ordadelikafadulden dedim tam benim kafadan esprili biri sempatiksalakcinni sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
kazenin o kurbanı patiydi sanırım, ama -300 demişti diye hatırlıyorum, hey gidinin pati sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
tamam doru okurum ne kızıyon :2: mafoldumben mafoldumben:dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol:

inanırım vıstıım sırnaşık şey sırnaşık şey hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulur derler :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
ben bigün tanrıçamın topikinde işaret bırakmak için
böyle yaptım :kahve:
bana diyo :kahve: fisfisfis geberdim ordadelikafadulden dedim tam benim kafadan esprili biri sempatiksalakcinni sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
kazenin o kurbanı patiydi sanırım, ama -300 demişti diye hatırlıyorum, hey gidinin pati sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
tamam doru okurum ne kızıyon :2: mafoldumben mafoldumben:dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bide sey vardi behlülün neresini begenyosunuz sari erkekmi olur erkek dedigin söyle olur diye tarif etmisti:roflol: tarif ettigigide kendiydiiiiiii delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allaam onlari okurken yarildim resmen geberdimmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok la pati degildi baska biriydi galiba sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hee -300 müydü aman herneyse iste sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygüc güctür ya ona bak sen sırnaşık şey kiz -300e düstüm deyince biride replerin yüksek oldugu zamana denk gelmistir demisti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben sana kizar miyim hicccccc ŞenizŞenizŞenizŞeniz geyiktasim benimm:smiley-cool:Şenizsırnaşık şeysırnaşık şey

evlilik ne hale getirmiş yaw seni sempatiksalakcinni akannehir
bende tek çocuk bide büyüttüm artık sositososito
daha rahatım şimdi yerimseniben
ama aklım onda kalıyor tabi :1hug:
bide yanımızda değil a.s
gel anacım gezdiririm seni kaydirigubbakcemile4
ben istanbuldayım bacummm a.s
yok artık ekşın mekşın yasakkelime
uyarı geldi şimdi :1ninca:
artık susacağım :uhm:
tek çocuk mu :gitme: Allah sabır versin ablacım, hele de kız çocuğu ben çatlarım özlemden :gitme:
geliyorum ablacım sen balkonun kapısını açık tut düldülle girerim ordan kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3
haa ben seni angaralı biliyorum fisfisfis iyi en azından süpürgenin benzininden kar ederiz delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
şu geçenki konudan mı uyarı geldi fisfisfis akannehir :kahve:
o avatar ne leynnn:1:sırnaşık şeysırnaşık şey
çok guldum ya catlama emiiiiiiiii:CüvCüv::roflol:
senın ıcın bende sexu karıyı koyuyom:smiley-cool::icecream:
vuuuuuu hemen de hatırlamış eklemiş avatarı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
dur tansiyon yükselticeksin naptın kaynanam aklinialirimsmile sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

sayfalar patlamis diyo sayfalarin patlamasina yardimci olsana :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey gelmion geyige olmuyo böylekaydirigubbakcemile3

el aliskanliii zhebaniiimm:mymeka: al iste istem disi oliiii sırnaşık şeysırnaşık şey
uleee nolduuu behlülü terkmi ettiiinn delikafadulden behlül benim ol diye yirtiniyodunsempatiksalakcinni ne bu degisim sırnaşık şey

patronun bana garezi var vallahhh ohaoldumsmile beim sorularima cevap vermemistisırnaşık şeysırnaşık şey ama nikonun sacma sapan sorulariinin hepsine cevap vermisti yaa sırnaşık şey ahanda böyle benneyaptımkişutarafagitti kalmistim sırnaşık şey

ohaaaaadelikafadulden smile bakkkkkk delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nikooo kacirma bunu sırnaşık şeysırnaşık şey
sağa hediye edicem o smilin adı __fstk bundan sonra :roflol::roflol::roflol::roflol: nicki de üşenmedim doğru yazdım ki bi karışıklık olmasın :jeyyar: sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
glox kaç kılosun çok meraklandım:emir_bebek:
kız görsen bi güzel, bi zayıf maşallah, boy da var ama 36 beden olmak istiyo işte :gitme: ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

bende istıom ama nutelladan gecemeıyom off bu cıkolata tutkuus benı mafeyledı
allahım iştahımı kesssss litfennnnnnnn cüş dıyemıom
eıyom kendımeeee tatlıya bayılıombenneyaptımki:asigim:
ee sonuc olarakta böle oluyom:CüvCüv:

abbooooooo akasia kız kapat sineni :1shok: :tomato: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bizi bozar la o smil:delphin:
benim favorim mjoyyun Kazenin pembe koltuğu zamanında eklediği sallayan avatarı, vuuuu ne fenaydı ha :jeyyar:
senin bi önceki avatarında gördüm neden totonu kaldıramadığını :icecream: :jeyyar::jeyyar::jeyyar: biz dua edicez sen çalışıcan hadi bakalım:dance::dance: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
is basindayim kuzummm:lepi::jeyyar: :jeyyar:

mjoyy koymus yine sallayan avatariii delikafaduldendelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
sayfalar patlamis diyo sayfalarin patlamasina yardimci olsana :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey gelmion geyige olmuyo böylekaydirigubbakcemile3

ohaaaaadelikafadulden smile bakkkkkk delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nikooo kacirma bunu sırnaşık şeysırnaşık şey

isim var anacim sen daha bebesin anlaman :jeyyar::jeyyar: :jeyyar::jeyyar:
naked.gif

kızın bırı puftan dusmuş kızlıgı bozulmuş olabılermıymışguclubacismile
ne dıon nokıbilmiyorumkismile

ahhh o avatarınn:asigim: hala aşığım o resme, bana seni bağlayan resim:asigim: nasıl hoş oldu mızmızım şirinem olumunekankayizsmile
ben seni bi elime geçirsem:lepi:
daa fazlasını bekleme sen de aybike gibi yaşlanıyosun :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 aybike de kırılacak hala kilom var nikoo diyo diyorum ona yaşlandın, nasıl kızıyo banaaa :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen ye gecenin bir yarısı künefeleri hiç belli etme :dilcikar: aslında sizin kafanızı tokuştursam iyi olur :3: :roflol::roflol::roflol::roflol:

annecim napıyo, yeni bir şeyler üretiyo mu halagamyoncuiremsu maşallah hatunuma ya:hulya: zevkli insanların bişeyler üretmesine bayılıyorum, öyle şeyler olmasa bu dünya çekilmezolumunekankayizsmile

yaa kilolu değilim ama eski halimi özlüyorum...hep gocacuğum suçlu,gece gece bana hep bişiler yedirdi,obur şeeyy naniknanik
annecim iyi elhamdülillah...ben söylüyom,o dikiyo saolsun Şeniz

glox kaç kılosun çok meraklandım:emir_bebek:

geçen hafta tartılmıştım en son,60,5 tum,şimdi korkuyorum tartılmaya amaeyvahedigeldismile...

sağa hediye edicem o smilin adı __fstk bundan sonra :roflol::roflol::roflol::roflol: nicki de üşenmedim doğru yazdım ki bi karışıklık olmasın :jeyyar: sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kız görsen bi güzel, bi zayıf maşallah, boy da var ama 36 beden olmak istiyo işte :gitme: ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

yaa bizamanlar 36 bilem bol geliyodu...şimdi yağlandım senağlama
bu arada eşim 1,sen 2...iyi gaz veriyosunuz bana heee...

ohaoldumsmile nikooo zaten 3 saat önce yazilanlara anca cevap yazion bide indirime gidersen aboooo :sinifsinif: geyik meyik hayal olur sırnaşık şeysırnaşık şey gitme :gitme:sırnaşık şeysırnaşık şey
o sorularin hepsini smillerini göstermek icin sorduydun demiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey manyahh yaa sırnaşık şeysırnaşık şey bos mesaj kalabaligi yapmayin yazmisti biri etikete nikoomm sırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey aile var nannn dooru konusun -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hakkat akasyanin avatarina geberdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
napim dün gidiciidim kardeşimle anlaştık sonra bugüne karar verdik:dance: şu hatunlardan bişi kalmıştır işalla alsanaalsanasmile
yok kız önce soruları sordum burdan smil ekledim baktım hep aynı smilleri ekliyorum bir tanesini benimkilerden ekledim sonra smil gördükçe soru geldi, gördükçe soru geldi ben de yazdımdelikafadulden napim aga ben aşk sorusu soramıyorum:sm_confused: güncel hayatta neler yapar, nasıl yaşar, neler yapar sordum işte, hepsi de merak ettiğim sorulardı a.s vereliniortak :dance::dance::dance:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bide sey vardi behlülün neresini begenyosunuz sari erkekmi olur erkek dedigin söyle olur diye tarif etmisti:roflol: tarif ettigigide kendiydiiiiiii delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allaam onlari okurken yarildim resmen geberdimmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok la pati degildi baska biriydi galiba sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hee -300 müydü aman herneyse iste sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygüc güctür ya ona bak sen sırnaşık şey kiz -300e düstüm deyince biride replerin yüksek oldugu zamana denk gelmistir demisti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben sana kizar miyim hicccccc ŞenizŞenizŞenizŞeniz geyiktasim benimm:smiley-cool:Şenizsırnaşık şeysırnaşık şey
hee etikete de yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol:
bizden aldı gazı gitti oraya etiket yazdı :roflol::roflol::roflol: behlüle ayıp oldu, okuduklarım yüzünden ben utandım :1rolleyes: :roflol::roflol::roflol:
van mınıt behlül van mınıt. bi yata gelin gidemedim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
işte bu yüzden severim, esprilidir ama göya gizler ciddi ciddi yazar :delphin: di mi geyikdaşım :delphin: sositososito olumunekankayizsmile

:roflol: sen dogru yazmasanda olur yevriiimm:roflol::roflol:

bende istıom ama nutelladan gecemeıyom off bu cıkolata tutkuus benı mafeyledı
allahım iştahımı kesssss litfennnnnnnn cüş dıyemıom
eıyom kendımeeee tatlıya bayılıombenneyaptımki:asigim:
ee sonuc olarakta böle oluyom:CüvCüv:
cikolata deme bana:mymeka: ne geliyosa cikolata yüzünden geliyo zaten basiimiza sempatiksalakcinni allahiiiimmm yaa su cikolatadan nefret ettigim günü bi görsem varsa bütün kkyi rep yagmuruna tutcam -tatlicadiarzu-
is basindayim kuzummm:lepi::jeyyar: :jeyyar:

mjoyy koymus yine sallayan avatariii delikafaduldendelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey

isim var anacim sen daha bebesin anlaman :jeyyar::jeyyar: :jeyyar::jeyyar:
naked.gif
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
napim dün gidiciidim kardeşimle anlaştık sonra bugüne karar verdik:dance: şu hatunlardan bişi kalmıştır işalla alsanaalsanasmile
yok kız önce soruları sordum burdan smil ekledim baktım hep aynı smilleri ekliyorum bir tanesini benimkilerden ekledim sonra smil gördükçe soru geldi, gördükçe soru geldi ben de yazdımdelikafadulden napim aga ben aşk sorusu soramıyorum:sm_confused: güncel hayatta neler yapar, nasıl yaşar, neler yapar sordum işte, hepsi de merak ettiğim sorulardı a.s vereliniortak :dance::dance::dance:

hee etikete de yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol:
bizden aldı gazı gitti oraya etiket yazdı :roflol::roflol::roflol: behlüle ayıp oldu, okuduklarım yüzünden ben utandım :1rolleyes: :roflol::roflol::roflol:
van mınıt behlül van mınıt. bi yata gelin gidemedim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
işte bu yüzden severim, esprilidir ama göya gizler ciddi ciddi yazar :delphin: di mi geyikdaşım :delphin: sositososito olumunekankayizsmile

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaaaa keisn merak ettigin sorulardir sırnaşık şeysen suna maksat smillerim görünsün diye sordum desene şakkıdı sırnaşık şeysırnaşık şey
bak ama bazi yerlerde hakliydi delikafadulden erkek dedigin esmer olur :jeyyar: kara kas kara göz:jeyyar: behlülde esmer olsaydi tadindan yinmezdii:jeyyar: böyle deyip sussaydi tamam hakli diceedim emmeeee kendini tarif etmesi olmadii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yaaa cok ciddiii bizi kovup eksin yapalim demesinden belli ciddiyeti delikafadulden sempatiksalakcinni

Back