Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

tek çocuk mu :gitme: Allah sabır versin ablacım, hele de kız çocuğu ben çatlarım özlemden :gitme:
geliyorum ablacım sen balkonun kapısını açık tut düldülle girerim ordan kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3
haa ben seni angaralı biliyorum fisfisfis iyi en azından süpürgenin benzininden kar ederiz delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
şu geçenki konudan mı uyarı geldi fisfisfis akannehir :kahve:

vuuuuuu hemen de hatırlamış eklemiş avatarı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
dur tansiyon yükselticeksin naptın kaynanam aklinialirimsmile sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

Kaynatmışsınız gene buslu durmuyorsunuz ya sempatiksalakcinni bu enerciiii nerden böle bakalım kaydirigubbakcemile5

Nikom benim kız 21 yaşında canım ne yapacan işte tekte kaldık bizde düşünmedik pek yerimseniben allah sağlık versin hepsinede :Saruboceq:
Ben angaralıyım da evv burda işte ne yapacan hayat şartları bizi buraya şutladı kaydirigubbakcemile2 Evet canım o günkü konudan dolayı uyarı aldım karşılıklı tartışma diye ne yapayım yani damarıma basmasaydı olmazdı bunlar alsanaalsanasmile

behlulu begenmeyen tek dişi benım sanırım:lepi:
yok bacim yalniz deilsin bende varimmmm benim herif ondan 1000 kat daha datluuu Şeniz-tatlicadiarzu- sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:1shok: behlül begenilmicek herifmi gii aklinialirimsmilesarisi erkeklerden nefret ederim ama bu kereta baska yawww :delphin:
sarisi erkekleri severim ama bu da sapsariiii adamin kara bi tel saci yokk iyyyyyyyyyyyyyyyyykkk boggggggggggggg :lepi:
ikincisi de ben kaydirigubbakcemile5

]
ucuncu de ben :delphin:
avatardakı senmısın cokkk guzelsın:utangac::nazar:
ya senin avatardaki sen misin giiiiii
cok sexuuu vaaawwwwwwwwwwwwwwwdelikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafadulden

Kaynatmışsınız gene buslu durmuyorsunuz ya sempatiksalakcinni bu enerciiii nerden böle bakalım kaydirigubbakcemile5

Nikom benim kız 21 yaşında canım ne yapacan işte tekte kaldık bizde düşünmedik pek yerimseniben allah sağlık versin hepsinede :Saruboceq:
Ben angaralıyım da evv burda işte ne yapacan hayat şartları bizi buraya şutladı kaydirigubbakcemile2 Evet canım o günkü konudan dolayı uyarı aldım karşılıklı tartışma diye ne yapayım yani damarıma basmasaydı olmazdı bunlar alsanaalsanasmile

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyytttt
varmi leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablama yan bakannnnnnnndelikafaduldendelikafadulden :lepi: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :mymeka:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyytttt
varmi leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablama yan bakannnnnnnndelikafaduldendelikafadulden :lepi: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :mymeka:

yokkkkk artıkın kimse bakamaz yan yan sempatiksalakcinni milet bana sataşıyor ben ceza alıyom alsanaalsanasmile :roflol: bide geçen sene en lerde en kibar en nazik üye adayıydım yahu zemuszemus nazar değdi bana kesinnnn :roflol: :roflol:

yokkkkk artıkın kimse bakamaz yan yan sempatiksalakcinni milet bana sataşıyor ben ceza alıyom alsanaalsanasmile :roflol: bide geçen sene en lerde en kibar en nazik üye adayıydım yahu zemuszemus nazar değdi bana kesinnnn :roflol: :roflol:
tututututututututut okuyup ufleyelim seni :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Napıyosunuzzzzzzzz burdaaaaaaaaaaaaaaaaa

geyikkk yapyolar ama ben hecc bisey yapyommm
akilli akilli oturyom:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes: :kahve:aklinialirimsmile

akasıya sen kendı tpouna baksana burda be gezıon:emir_bebek:
gıtde say yazdım ben az evvel:hulya:
ben de biriktiriyorum kumbara gibikaydirigubbakcemile2
bende istıom ama nutelladan gecemeıyom off bu cıkolata tutkuus benı mafeyledı
allahım iştahımı kesssss litfennnnnnnn cüş dıyemıom
eıyom kendımeeee tatlıya bayılıombenneyaptımki:asigim:
ee sonuc olarakta böle oluyom:CüvCüv:
ben de :sinifsinif: hele de çikolatalı pasta cokacimcoook