- Konu Sahibi BenmasMavi
avatardakı senmısın cokkk guzelsın![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begenmıom:1no2:
kocam onu 10 katlae 100le carpaR![]()
Bişey olmas glox verırsınnnn emdıkçe gıdyo ben doguma 75 le gırdımsempatiksalakcinni
avatardakı senmısın cokkk guzelsın![]()
doğrudur ablamda doğumdan sonra 10 kilo verdi...
hayıır ben değilim,liv tyler o,ama ben ondan daha güzelim :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tek çocuk mu :gitme: Allah sabır versin ablacım, hele de kız çocuğu ben çatlarım özlemden :gitme:
geliyorum ablacım sen balkonun kapısını açık tut düldülle girerim ordankaydirigubbakcemile3
haa ben seni angaralı biliyorum fisfisfis iyi en azından süpürgenin benzininden kar ederiz delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
şu geçenki konudan mı uyarı geldi fisfisfis akannehir
vuuuuuu hemen de hatırlamış eklemiş avatarı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
dur tansiyon yükselticeksin naptın kaynanam aklinialirimsmile sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaa evetttdelikafadulden
kör cahıl m joyalsanaalsanasmile
emınım:kedi:
yok bacim yalniz deilsin bende varimmmm benim herif ondan 1000 kat daha datluuu Şeniz-tatlicadiarzu- sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeybehlulu begenmeyen tek dişi benım sanırım:lepi:
sarisi erkekleri severim ama bu da sapsariiii adamin kara bi tel saci yokk iyyyyyyyyyyyyyyyyykkk boggggggggggggg :lepi::1shok: behlül begenilmicek herifmi gii aklinialirimsmilesarisi erkeklerden nefret ederim ama bu kereta baska yawww![]()
ucuncu de benikincisi de ben kaydirigubbakcemile5
]
ya senin avatardaki sen misin giiiiiiavatardakı senmısın cokkk guzelsın![]()
Kaynatmışsınız gene buslu durmuyorsunuz ya sempatiksalakcinni bu enerciiii nerden böle bakalım kaydirigubbakcemile5
Nikom benim kız 21 yaşında canım ne yapacan işte tekte kaldık bizde düşünmedik pek yerimseniben allah sağlık versin hepsinede :Saruboceq:
Ben angaralıyım da evv burda işte ne yapacan hayat şartları bizi buraya şutladı kaydirigubbakcemile2 Evet canım o günkü konudan dolayı uyarı aldım karşılıklı tartışma diye ne yapayım yani damarıma basmasaydı olmazdı bunlar alsanaalsanasmile
ank senın 21 yasında kızınmı varrrrreyvahedigeldismileohaoldumsmile
ank ablaaaaaaaaaaaa pardon:kedi:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyytttt
varmi leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablama yan bakannnnnnnndelikafaduldendelikafadulden :lepi: hihoyyyt sengözlerimebaksanab :mymeka:
ben geçen sene ank06 ablamızıda gördüm buluşmada hıhzemuszemus
elifin olduğu buluşmada değilmi
kar düzenlemişti buluşmayı
tututututututututut okuyup ufleyelim seni :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yokkkkk artıkın kimse bakamaz yan yan sempatiksalakcinni milet bana sataşıyor ben ceza alıyom alsanaalsanasmile :roflol: bide geçen sene en lerde en kibar en nazik üye adayıydım yahu zemuszemus nazar değdi bana kesinnnn :roflol: :roflol:
Napıyosunuzzzzzzzz burdaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de biriktiriyorum kumbara gibikaydirigubbakcemile2akasıya sen kendı tpouna baksana burda be gezıon
gıtde say yazdım ben az evvel:hulya:
ben de :sinifsinif: hele de çikolatalı pasta cokacimcoookbende istıom ama nutelladan gecemeıyom off bu cıkolata tutkuus benı mafeyledı
allahım iştahımı kesssss litfennnnnnnn cüş dıyemıom
eıyom kendımeeee tatlıya bayılıombenneyaptımki:asigim:
ee sonuc olarakta böle oluyom:CüvCüv: