- Konu Sahibi BenmasMavi
kahve çeki en son akrabana kurban gitti heeeyyflaş flaş flaş
aybur nikona şantaj yapıyo:jeyyar:
en kısa zamanda kahve çekini değerlendirmezseklava:
hepinizden sakladığı sır gibim uşaklarının ve kendinin fotolarını kamuoyuna sunacakmış
![]()
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
napim zırnaşığı çok seviyom yatak döşeklere yatırdım onu:roflol::roflol::roflol::roflol:topikleri karıştırmışımsempatiksalakcinni
ayşenmidelikafadulden eyvahedigeldismile :a015: -tatlicadiarzu-...rüyamda görmek isticeğim son insan-tatlicadiarzu-
senki smil kıraliçasısenki namıdeğer sekreterya
bi yatak yorgan smili bulamadınmı:enbuyukkk:
kendine yatak yapmış allah almasın seni:roflol:
rövanşıda var bunun fısto bacım
tiplere bak ya...geberdim:roflol: :roflol: :roflol: ceyariyeye zaten hastayım:lepi:anaç ama kızgın smilide fan kılap oldum:roflol:
o anaya ben de hastayım kanka :roflol: nasıl da anaç ve sinirli, bebelere ise hiç bişi demiyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
yaramazlık yapan bi smil olursa hemen getirin smilanaya çeksin kulanı
![anneok2.gif](http://img76.imageshack.us/img76/5048/anneok2.gif)
patron smilananın dudaandaki ruju gördün mü, sorsana kaç numara hangi marka :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
içim kan ağlarken dışım da kan ağlar agaiçin kan ağlarken güldüğün oldumu bebeğimboshayallersmile
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
hiç duygularımı saklayamam, asla
ne hissediyorsam yüzümden, halimden anlaşılır a.s
içimden ne geliyorsa da öyle davranırım :CüvCüv: eşim buna da kızar, düğüne gitsek bile canım sıkkınsa sıkkındır, hiç saklamam örtmem, meymenetsizliğim tutaralsanaalsanasmile
sen biliyorsun keyifsizsem hemen anlıyosun yorumlarımdanolumunekankayizsmile
ama keyifliysem coşarım, koparım sositosositosositosositosositososito sositosositosositosositosositososito