- Konu Sahibi BenmasMavi
:roflol: yok bee sakasina takiliorum ne gebercem elin sarisina :dilcikar: ben askima ölürüm ölürüüüüm:asigim: bi kere benimki kivanca 2332457598643 bin basar :dilcikar:gulme gızÇok üzgünüm çoook
sefkılınde var utanmas sengözlerimebaksana
elin adamını gebemeye utanmıyonmuÇok üzgünüm çoook:mymeka:
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
sırnaşık şey olurmuu son bölümde gitmis sari saclari sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cakma esmer behlül -tatlicadiarzu- behlül kacar böhüü böhüüüü :a015:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyok bacim yalniz deilsin bende varimmmm benim herif ondan 1000 kat daha datluuu Şeniz-tatlicadiarzu- sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
sarisi erkekleri severim ama bu da sapsariiii adamin kara bi tel saci yokk iyyyyyyyyyyyyyyyyykkk boggggggggggggg :lepi:
ucuncu de ben
ya senin avatardaki sen misin giiiiii
cok sexuuu vaaawwwwwwwwwwwwwwwdelikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafadulden
al iste delikafadulden kizaam yorumlari okumuonmu sen :roflol: senden 10 dk önce cevaplandi bu soru :roflol:
zaten hep haksizlik oluyo demi ablam olumunekankayizsmile biz seni biliozya o yeterr aklinialirimsmile
yokkkkk artıkın kimse bakamaz yan yan sempatiksalakcinni milet bana sataşıyor ben ceza alıyom alsanaalsanasmile :roflol: bide geçen sene en lerde en kibar en nazik üye adayıydım yahu zemuszemus nazar değdi bana kesinnnn :roflol: :roflol:
ne yapiyoya benziozzzzdelikafadulden tabikide geyikkk sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeyNapıyosunuzzzzzzzz burdaaaaaaaaaaaaaaaaa
sırnaşık şeysırnaşık şeysorulcak sorumu bu sırnaşık şeysırnaşık şey:tirsakakasiasmili:sırnaşık şeysırnaşık şeyakaisacım niden ki kazendem,nmı korkuyın![]()