Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

gulme gızÇok üzgünüm çoook
sefkılınde var utanmas sengözlerimebaksana
elin adamını gebemeye utanmıyonmuÇok üzgünüm çoook:kızgın::mymeka:
:roflol: yok bee sakasina takiliorum ne gebercem elin sarisina :dilcikar: ben askima ölürüm ölürüüüüm:asigim: bi kere benimki kivanca 2332457598643 bin basar :dilcikar::1: behlülde kimmisss :delphin:

yok bacim yalniz deilsin bende varimmmm benim herif ondan 1000 kat daha datluuu Şeniz-tatlicadiarzu- sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

sarisi erkekleri severim ama bu da sapsariiii adamin kara bi tel saci yokk iyyyyyyyyyyyyyyyyykkk boggggggggggggg :lepi:

ucuncu de ben :delphin:

ya senin avatardaki sen misin giiiiii
cok sexuuu vaaawwwwwwwwwwwwwwwdelikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafadulden
sırnaşık şey olurmuu son bölümde gitmis sari saclari sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cakma esmer behlül -tatlicadiarzu- behlül kacar böhüü böhüüüü :a015:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
al iste delikafadulden kizaam yorumlari okumuonmu sen :roflol: senden 10 dk önce cevaplandi bu soru :roflol:

yokkkkk artıkın kimse bakamaz yan yan sempatiksalakcinni milet bana sataşıyor ben ceza alıyom alsanaalsanasmile :roflol: bide geçen sene en lerde en kibar en nazik üye adayıydım yahu zemuszemus nazar değdi bana kesinnnn :roflol: :roflol:
zaten hep haksizlik oluyo demi ablam olumunekankayizsmile biz seni biliozya o yeterr aklinialirimsmile
Napıyosunuzzzzzzzz burdaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapiyoya benziozzzzdelikafadulden tabikide geyikkk sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
akaisacım niden ki kazendem,nmı korkuyın:1:
sırnaşık şeysırnaşık şeysorulcak sorumu bu sırnaşık şeysırnaşık şey:tirsakakasiasmili:sırnaşık şeysırnaşık şey

evet ablam
o zamanlar leptaptım :kedi:
in

doğru ya htırladım şimdi
sende vardın çünkü
çok sohbet edemedik ama
hatırladım nikinin değiştiğini bilimiyordum tabi opuyorumnanaktan

tututututututututut okuyup ufleyelim seni :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geyikkk yapyolar ama ben hecc bisey yapyommm
akilli akilli oturyom:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes: :kahve:aklinialirimsmile

oku üfle beni yafrummm :Saruboceq: opuyorumnanaktan

:roflol: yok bee sakasina takiliorum ne gebercem elin sarisina :dilcikar: ben askima ölürüm ölürüüüüm:asigim: bi kere benimki kivanca 2332457598643 bin basar :dilcikar::1: behlülde kimmisss :delphin:

sırnaşık şey olurmuu son bölümde gitmis sari saclari sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cakma esmer behlül -tatlicadiarzu- behlül kacar böhüü böhüüüü :a015:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
al iste delikafadulden kizaam yorumlari okumuonmu sen :roflol: senden 10 dk önce cevaplandi bu soru :roflol:

zaten hep haksizlik oluyo demi ablam olumunekankayizsmile biz seni biliozya o yeterr aklinialirimsmile

ne yapiyoya benziozzzzdelikafadulden tabikide geyikkk sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeysorulcak sorumu bu sırnaşık şeysırnaşık şey:tirsakakasiasmili:sırnaşık şeysırnaşık şey

sağol canım benim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

akaisacım niden ki kazendem,nmı korkuyın:1:
mapus bana iyi gelmedi dayamyodum misafir olarak giryodum ama
insanin kendi nicki olmuyomus bunu anladim :gitme::gitme::gitme:

ben m.joyy a sormustum antep fistikli baklavam sırnaşık şeysırnaşık şey gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ben de biriktiriyorum kumbara gibikaydirigubbakcemile2

ben de :sinifsinif: hele de çikolatalı pasta cokacimcoook

fazla biriktirme hemen yaz kuzuuuuuu
karisiklik olmasin :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:

al sana pasta kendi parmaklarimla kopyaladim buraya:içelim:

resim_448.jpg

kizz napim adam 2 haftadir evde, ben nereye herif oraya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kiz saat daha 12 ben anca totomu kaldiryom yataktan :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
yat yat kalkıp netcen :delphin: bu arada avatar yakıyo.ne iş :jeyyar::jeyyar:
delikafadulden
çoraplarını leğene bi koyardın su kapkara olurdu di mi komşim:1shok: :sinifsinif: :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol:

açtım he ya enerji doluyum maşallah :teytey::teytey: :dance::dance:

minicik çoraplarımmı koca legeni kapkara etti :1shok: kazen papuçlarıçıkarttı öle yürüttü delikafadulden behlül mü istedin al sana behlül der gibyd çek cezanı şakkıdı bi de balon şişirdi üstüne yüzüme doğru:delphin:
koskoca kk yönetimi bi mapısları silmemiş :mymeka:

el aliskanliii zhebaniiimm:mymeka: al iste istem disi oliiii sırnaşık şeysırnaşık şey
uleee nolduuu behlülü terkmi ettiiinn delikafadulden behlül benim ol diye yirtiniyodunsempatiksalakcinni ne bu degisim sırnaşık şey

patronun bana garezi var vallahhh ohaoldumsmile beim sorularima cevap vermemistisırnaşık şeysırnaşık şey ama nikonun sacma sapan sorulariinin hepsine cevap vermisti yaa sırnaşık şey ahanda böyle benneyaptımkişutarafagitti kalmistim sırnaşık şey

vur ya nolcek gardaşlık,mapısdaşlık öldü mü :mymeka: hep aynı yere vurma kanka.yemnle yardın beynimi delikafadulden
patron sorularımı cvpladı sağolsn.kibar adamın hali başka :delphin:
aşkı memnu gecesi geyik bilem yaptık delikafadulden:delphin:
varya burda kazenin o kadar lafını ettik gelip bi kızmadı.Şeniz
kaale mi almıyo,yoksam anlayışlı mı fisfisfis
hep diyorum Kazen4ever :lepi::delphin:
Kazen buyrunnnnnnnnn:3:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaaaa keisn merak ettigin sorulardir sırnaşık şeysen suna maksat smillerim görünsün diye sordum desene şakkıdı sırnaşık şeysırnaşık şey
bak ama bazi yerlerde hakliydi delikafadulden erkek dedigin esmer olur :jeyyar: kara kas kara göz:jeyyar: behlülde esmer olsaydi tadindan yinmezdii:jeyyar: böyle deyip sussaydi tamam hakli diceedim emmeeee kendini tarif etmesi olmadii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yaaa cok ciddiii bizi kovup eksin yapalim demesinden belli ciddiyeti delikafadulden sempatiksalakcinni
vay patrona bak sen :delphin: erkek dediğin mehmet aslantuğ gibi olur.bi de irfan değirmenci :asigim:
geberiyorum adama yeminlen delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
kazen mi yazdı o dediklerin :jeyyar: link atsana göreyim:delphin:

ööhöö cok ayip cokdelikafaduldendelikafadulden şakkıdı
sen daha bebesin fstk gibi :emir_bebek::emir_bebek: :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
siz anlamazsiniz :icecream: :icecream:

:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
öyle olsun mapısdaş :1:
nöliyyy burda:delphin::delphin:
kocam ayak ucumda tv ızlıyo ben caktırmadan yazıom:delphin::1ninca:eyvahedigeldismile
muhabbet geyik yapıyorz arkadaşlarla
aklinialirimsmile
gerçi pek kimse yok ben yazıp,ben gülüyorum:1:kaydirigubbakcemile3
avatarın çok hooş ya bayanssulusmile

:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
öyle olsun mapısdaş :1:

muhabbet geyik yapıyorz arkadaşlarla
aklinialirimsmile
gerçi pek kimse yok ben yazıp,ben gülüyorum:1:kaydirigubbakcemile3
avatarın çok hooş ya bayanssulusmile

o avatardaki m.joyy mus sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

mapus bana iyi gelmedi dayamyodum misafir olarak giryodum ama
insanin kendi nicki olmuyomus bunu anladim :gitme::gitme::gitme:

ben m.joyy a sormustum antep fistikli baklavam sırnaşık şeysırnaşık şey gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah seni napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yat yat kalkıp netcen :delphin: bu arada avatar yakıyo.ne iş :jeyyar::jeyyar:
delikafadulden

minicik çoraplarımmı koca legeni kapkara etti :1shok: kazen papuçlarıçıkarttı öle yürüttü delikafadulden behlül mü istedin al sana behlül der gibyd çek cezanı şakkıdı bi de balon şişirdi üstüne yüzüme doğru:delphin:

vur ya nolcek gardaşlık,mapısdaşlık öldü mü :mymeka: hep aynı yere vurma kanka.yemnle yardın beynimi delikafadulden
patron sorularımı cvpladı sağolsn.kibar adamın hali başka :delphin:
aşkı memnu gecesi geyik bilem yaptık delikafadulden:delphin:
varya burda kazenin o kadar lafını ettik gelip bi kızmadı.Şeniz
kaale mi almıyo,yoksam anlayışlı mı fisfisfis
hep diyorum Kazen4ever :lepi::delphin:
Kazen buyrunnnnnnnnn:3:

vay patrona bak sen :delphin: erkek dediğin mehmet aslantuğ gibi olur.bi de irfan değirmenci :asigim:
geberiyorum adama yeminlen delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
kazen mi yazdı o dediklerin :jeyyar: link atsana göreyim:delphin:

gizz o yumruklar sana özel bebegim aklinialirimsmile mapisdas gardasini severde döverde yevriimm :delphin:şutarafagitti
patron benim sorularimi cevapsiz birakti senağlama yoksam patron beni sevmii misenağlama
atti beni mapis dallarina, gitti kendi aski memnu topüüglerine senağlama basladi geyik yapmaya :gitme:sırnaşık şeysırnaşık şey fstki kovdum tadin cikariyim lülülülülülü dercesine sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
misafir olarak izledik diozya olm :mymeka: niye geyige ortak oldun, ben misafir oldum diye hava ation simdi:mymeka: böyle konusursan tabi yersin dayagi:mymeka:kankaligini bil hava atma baana:mymeka::mymeka:
onlarda kimmis hic duymadim tanimiom onlari ben :smiley-cool: erkek dedigin benim erkeeem gibi olur :delphin: kivancmis mehmetmis pehhh :delphin: :dilcikar:naniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey
yuhhhhh ben mapisdayken bilem herseyi okudum:smiley-cool: bide benden önce mapisdan ciktin yuh sana -tatlicadiarzu-sırnaşık şeyyook ben uydurdum biyerimden bilionmu :mymeka: gelde vurma simdi zhebani garisina:mymeka: sırnaşık şey nerden buluyum kanka kafa yidin elleam delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey 1 g+nde 3244590368 sayfa yazdi hatin bacilar 1 haftada ne kadan yazmislardir allah bilir sempatiksalakcinni git kazene sor o tekrar tekrar ideal erkegi anlatir sana-tatlicadiarzu-

.

geyik topigine dönmüs resmen
:1:

etiketler de masAllah almis basini gidiyor kaydirigubbakcemile3

nikoncancan etiketlerin kim tarafindan yazildigi görünüyor mu acaba???
:jeyyar:

fazla biriktirme hemen yaz kuzuuuuuu
karisiklik olmasin :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:

al sana pasta kendi parmaklarimla kopyaladim buraya:içelim:

resim_448.jpg
çok teşekkür ederim akasiam, çok ince düşüncelisinolumunekankayizsmile
sagga ve pastaya bayıldı ben zemuszemus kaydirigubbakcemile3
hee ne günlerdi zebanim:delphin:
sen mi gelmişsin şirin şeykaydirigubbakcemile2 sana mı dedim gifte mi dedim acaba aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
.

geyik topigine dönmüs resmen
:1:

etiketler de masAllah almis basini gidiyor kaydirigubbakcemile3

nikoncancan etiketlerin kim tarafindan yazildigi görünüyor mu acaba???
:jeyyar:
bu da benim hatıramkaydirigubbakcemile2 napalım mapısda alıştık, kaynatmadan yapamıyoruzkaydirigubbakcemile3
hic keyfim yok :sinifsinif:

Benimde yok canım iyi habrleri bekliyoruz inşllah bilmiyorumkismile

benımde pek yok kızlar yaaa:gitme:
kızlar ben de dünden beri şoktayımgamyoncuiremsu hala inanamıyorum:emir_bebek: mavimin emin ellerle kendi kurduğu yuvasında olmasını diliyorum :Saruboceq: boshayallersmile olumunekankayizsmile

hic keyfim yok :sinifsinif:

Benimde yok canım iyi habrleri bekliyoruz inşllah bilmiyorumkismile

kızlar ben de dünden beri şoktayımgamyoncuiremsu hala inanamıyorum:emir_bebek: mavimin emin ellerle kendi kurduğu yuvasında olmasını diliyorum :Saruboceq: boshayallersmile olumunekankayizsmile
aynen bende =( insallah olanlar Can gerizekalisi :kızgın: yüzünden bi yanlis anlamadan ibarettir ve hersey tatliya baglanir =( tek dilegimiz bu :Saruboceq:

nikommmmmmm 20 sayfa okudum hööö oldum şuan valla sempatiksalakcinni
koptum ama muabbetlere :roflol:
gerisi de yarın geceye artık kaydirigubbakcemile4

Back