- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
yok anam ekşın da aramıyom bizimkileri bekliyom
havaalanına gittiler
gelirler birazdan gamyoncuiremsu
yok ablacım estağfirullah yaşlılık babında demedim:tomato:
kaçırdım demekki :hulya:
korkutma kadını yahu sende naniknanik
evet ya kalacak bir kaç gün bizde buyrunnnnnnnnn
gezdirecez kızları bakalım
sanki çok yaşlıda mübarek alsanaalsanasmile
sen sus bakalım ben öleyim o zaman sempatiksalakcinni akannehir
bababababababa büyümüş de espri yaparmış:roflol: dimee dadı duzu yoğudu :roflol::roflol::roflol::roflol:nikon açıklamayı yapmış zaten ablacım a.s
yine de desteğin için teşekkürler opuyorumnanaktan
ohaoldumsmileohaoldumsmile
layt süt içtim,dadı duzu yoğudu valla...
inşallah,ulaşıyım ilk işim buraya"başarı hikaye"mi yazmak olcek sositososito
valla herkes öyle diyo,çok hoşsun hiç gerek yok ama,işte :umursamaz::roflol:
neyyse behlül kamafoldumbenmafoldumbençar ...hadi iyi geceler
yok ablacım estağfirullah yaşlılık babında demedim:tomato:
evliyik çoluk çocuk sahibiyik, bekarlıktaki gibi değiliz ondan yane:hulya:
istersen ben de çocukları alıp uçaa atlayıp sana gelem de gör halimi sempatiksalakcinni akannehir ama bak bize de angarayı gezdiricen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi ekşınlar amannn iyi eğlenceler size sempatiksalakcinni
bilmez olur muyummmm :a015: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey(şutarafagittizırnaşıklarım görünüyordur ha:uhm::roflol:)sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aklin varsa oturmican bu koltuga sırnaşık şey
güle güle git güle güle gel selayim Şeniz
sırnaşık şey benimde dikkatimi cekmisti pek bi havaliydi şakkıdı simdi havasi gitti delphini kaldi
ooooo haftaya ank ablamiz otursun ondan sonrada mavisimizi oturtalim koltuga aklinialirimsmile
biliyorum bebeğim açıklama yapmana gerek yok :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey napiim öyle ama sırnaşık şey biseyi yanlis yazarsam icim gidiyo editlemek zorunda kalcam smillerim gitcek diye sempatiksalakcinni
yok gizzz ne hesabi sırnaşık şey sadece nie haksizlik yaptigini ögrenmek istedimdi:lepi:
ayıp ettin bi repi mi veremicem :jeyyar: hazır mesaj sayım yükselmişken bi rep çakim belki 90ı bulur gücü :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:eyvahlarrr olsun delikafadulden gitti 10 puan tühhh vahh
ne puaniii nikonum repmi verion vistiina :smiley-cool:
:roflol: yok bu sefer pc basinda degildimya ben gelmeden bütün alintilari halletmissin aferin olumunekankayizsmile:roflol:
zor alirsin o anahtari sen lülülülülülü bak yine hepiniz gitmissiniz anahtar neyim bana kaldi şakkıdı-tatlicadiarzu-
sırnaşık şey ilk defa beni sok ettin toptan halletmekle sırnaşık şey tam gaz devam böyle Çok üzgünüm çoook
hakkaten yaaa resmen bagimlilik yapiyo :çok üzgünüm: hepsi kk yüzünden :mymeka: -tatlicadiarzu-
evet vıstııımmmmmm :a015::a015: senağlama geberme emi çatlak:roflol::roflol::roflol::roflol: ula aynı bensin :roflol::roflol::roflol:kızam benim adım çıktı seninki çıkmasın:roflol: :roflol::roflol::roflol:bak nikonummm gelismis cevapla yazmayinca sirnasiklarim gözükmiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
şafak 2 be kaynanamşafak kaç nokı
çürüttun koltugu dehaydı kalk artıkkaydirigubbakcemile
koltuga oturallı yatagını unuttun yakında derdım varda takılırsan saşmam:jeyyar:
kocam benı terk ettı:çok üzgünüm: ben pembe koltugumda fokur fokur kaynatırkene çocukları da almış kaçmışkaydirigubbakcemile
:çok üzgünüm::a015:
tünaydın ve sana da hayırlı cumalar ablacım Şenizgünaydın şekerler cumanız mübarek olsun ...kaydirigubbakcemile3
sana da tünaydın başı yazmalı gelingunaydin geyikciler yine sayfalar patlamis bakyomdaa :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey editlemissin sirnasiklarim gitmis senin yüzünden hakettin mymekayi:mymeka: :dilcikar:
sac sakal birbirine karismis safti kaymis zaten behlülün -tatlicadiarzu- yeri gelmisken söyleyim o final sahnesinde hic oynayamamis yaaa sırnaşık şey hele behlül kacar öhüü lhü demesi yokmu yarildim orda gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şey
bundan sonra senin adin samargizizhebani sempatiksalakcinni
avatarımı özel hücre mapısı alacağm gece değiştimkiz zaten avatari degistirmissin nickide degistiremezsen taniyamaz kimse seni:roflol:
mavi nicki degistirdikten sonra avatari degistirmistide hööö benneyaptımki oldum aynen böyle
DEğiştirsen ne olabilir ki :1rolleyes:
biz de barabar leğende çorap yıkamıştık komşi :içelim: :dance: aklinialirimsmile
heç unutur muyum o günleri hey gidi hey
gunaydin geyikciler yine sayfalar patlamis bakyomdaa :roflol: :roflol:
kizz napim adam 2 haftadir evde, ben nereye herif oraya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysana da tünaydın başı yazmalı gelinen son yazdığın mesajı bul hadi bakalım :roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın mapısdaşolumunekankayizsmile
günaydın mı kaldı gız
mapıs yaramadı sana
çoraplarını leğene bi koyardın su kapkara olurdu di mi komşim:1shok: :sinifsinif::roflol::roflol:
al işte delüsün sen delikafadulden
her dakka vuruyo.stres topu oldum :roflol::roflol::roflol:
oynayamasn:mymeka: çokta umrumda.bu ke<z banlanırsam onun yüzünden olmycak
gözüümyükseklerde
avatarımı özel hücre mapısı alacağm gece değiştim
nickte değişse kafa aynı kafa bende:roflol::roflol:
bi af çıkarsada kazen kk rahat etsek.kk pro olamıycam
hem ceza ye,hemde para ver akıl karı değl:roflol::roflol:
açtım he ya enerji doluyum maşallah :teytey::teytey: :dance::dance:nikon açmışsn tükanıaklinialirimsmile
kazen bile burdayken bu koltuk böyle popüler olmamıştı
hatırlıyon mu kazen koltuktayken soruları yağmur gibi yağdırmıştık delikafadulden
abbooooooo akasia kız kapat sineni :1shok: :tomato: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:kizz napim adam 2 haftadir evde, ben nereye herif oraya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bak sana smiley buldum bunu cok seveceginden eminim
kiz saat daha 12 ben anca totomu kaldiryom yataktan :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bababababababa büyümüş de espri yaparmış:roflol: dimee dadı duzu yoğudu :roflol::roflol::roflol::roflol:
görsem sıkıcam o yanaklarını ama yanak manak da yoğki zayıflıktan kırılıcan nerdeyse aklinialirimsmile
nise ben de o şirin burnunu sıkarım o zamanolumunekankayizsmile
demek behlül kaçarrrr :a015::a015::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: yine beklerim şirinem Şeniz
:roflol::roflol: yiyorsa yazin bakalim.. misali hee sırnaşık şeysırnaşık şeybilmez olur muyummmm :a015: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey(şutarafagittizırnaşıklarım görünüyordur ha:uhm::roflol:)
hee havası gitti soradan oldu bizim gibi:dilcikar: sıradan mavi :icecream::tomato: Kazen belki bilerek değiştirmiştir, alırım havanı misali :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oturmazsanız aklım kalır anadın mı
biliyorum bebeğim açıklama yapmana gerek yok :jeyyar:benim vıstığım da çok iyi yürekli, tek suçumuz geyik sevmek, o konuda çok haşarıyız napak :roflol::roflol::roflol:
hay ben bu editlemeninnnnn :a015: ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
güce bak güce sırnaşık şey güc demisken aklima sey geldi sırnaşık şey kazen bi üyeye eksi vermis kizcaazz -800e düsmüsdelikafadulden bababababab ne güctür yarabbiimmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayıp ettin bi repi mi veremicem :jeyyar: hazır mesaj sayım yükselmişken bi rep çakim belki 90ı bulur gücü :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
bi kere de yazdığımı doru oku vistikzaten ban puanı değil demişim, öyle olsa neyini esirgicem :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
vıstıım sen de bir bağımlısın hem de androhitsin, hoşgeldin bibeğimdelikafadulden :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
evet vıstııımmmmmm :a015::a015: senağlama geberme emi çatlak:roflol::roflol::roflol::roflol: ula aynı bensin :roflol::roflol::roflol:kızam benim adım çıktı seninki çıkmasın:roflol: :roflol::roflol::roflol:
ahhh o avatarınn:asigim: hala aşığım o resme, bana seni bağlayan resim:asigim: nasıl hoş oldu mızmızım şirinem olumunekankayizsmileyok yok ne kaaa zayıflasam da yüzüm aynı kalır,burnumu sıkma yanağmı sık sempatiksalakcinni
valla şekerim 1,5-2 sene öncesine kadar kırılabilirdim ama şimdi o biraz zor...
oldum mu sana balık etliguclubacismile
sayfalar patlamis diyo sayfalarin patlamasina yardimci olsana :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey gelmion geyige olmuyo böylekaydirigubbakcemile3gunaydin geyikciler yine sayfalar patlamis bakyomdaa :roflol: :roflol:
el aliskanliii zhebaniiimm:mymeka: al iste istem disi oliiii sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
al işte delüsün sen delikafadulden
her dakka vuruyo.stres topu oldum :roflol::roflol::roflol:
oynayamasn:mymeka: çokta umrumda.bu ke<z banlanırsam onun yüzünden olmycak
gözüümyükseklerde
avatarımı özel hücre mapısı alacağm gece değiştim
nickte değişse kafa aynı kafa bende:roflol::roflol:
bi af çıkarsada kazen kk rahat etsek.kk pro olamıycam
hem ceza ye,hemde para ver akıl karı değl:roflol::roflol:
yaratıcı hatunsun sen aklinialirimsmile
patronun bana garezi var vallahhh ohaoldumsmile beim sorularima cevap vermemistisırnaşık şeysırnaşık şey ama nikonun sacma sapan sorulariinin hepsine cevap vermisti yaa sırnaşık şey ahanda böyle benneyaptımkişutarafagitti kalmistim sırnaşık şeynikon açmışsn tükanıaklinialirimsmile
kazen bile burdayken bu koltuk böyle popüler olmamıştı
hatırlıyon mu kazen koltuktayken soruları yağmur gibi yağdırmıştık delikafadulden
kizz napim adam 2 haftadir evde, ben nereye herif oraya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bak sana smiley buldum bunu cok seveceginden eminim
kiz saat daha 12 ben anca totomu kaldiryom yataktan :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?