Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

Aman tecrübe puanlarını yesinler :delphin:
Kayınpederim fabrikada sac ile burnunu ve gözünün altını kesmiş.

8-9 tane dikiş atılmış.

Rabbim korumuş tam gözünün altından kesmiş,allahtan gözüne felan gelmemiş.

Onun yanına gittim geçmiş olsuna 2 gündür girmemiştim foruma.

Evden çıkmadan son kez baktım foruma sanırım oara görmüşündür panelde kuzum.

Yaramazlık benim ruhumda var :delphin:

Niko imzanı sevsinler o ne kız öyle pembe koltuklu moltuklu sempatiksalakcinni

Çok sevdiysen sana oyuncağını alayım pembe koltuğun :delphin:
çok geçmiş olsun kayınpederine :sinifsinif: ay hayal ettim de çok fena bir durum ya :sinifsinif: Rabbim daha beterlerinden korusun :Saruboceq:
etiketime laf yok lo:delphin: eğleniyoruz şurda, kimin aklına gelirdi ha :delphin::uhm: :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

biz fıstıkla aynı karyolada yattık,mapıs dar geldi diye :1:
aynı kaderi paylaştık
nasl inanmaz :mymeka:
gelsin öpecem Şeniz
biz de barabar leğende çorap yıkamıştık komşi :içelim: :dance: aklinialirimsmile
Demek özel hücre ha vay uyanık vay :delphin:
Ben de sizin karyolanın altında yattım :delphin:

Oraya çişimi neyim de yaptım sonra gittim gardiyana sizi ispiyonladım :delphin:

Yatağın altına çişlerini felan yapıyolar diye ondan fstk bizden geç çıktı mapıstan :delphin:
yani mavim düşünüyorum düşünüyorum yatağın altına tisini nasıl yaptığını tasavvur edemiim:delphin: :uhm: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
La bundan kelli nerde ekşın orda biz olak :delphin:

Birbirimize haber verek :delphin:

Gideceksek beraber gidek mapısa neyim :delphin:

Geride kalan kimse o da don neyim getirsin bize naniknanik
karar verdim don göynek getirecek kişi benim gamyoncuiremsu :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Vatanı korumuş muş :mymeka:

Ekşınlı kadın gel bakak kaydirigubbakcemile

Dün naptın havadislerini aldım millete küfür etmişsin :delphin:

Ya ne sandın laelaelaelaelae

Bak kızdırma bidahakine büyüğümü yaparım ha :delphin:

Bırak kaynasın joyy bacı :delphin:

Nikonun konusu kaynayan yabancı değil :delphin:

He en yüksek puanlı sensin tabe laelaelaelaelae

Hey 80 li 80 li aklinialirimsmile

Yakında 100 olursa hiç şaşma :delphin:

Depiği yediin gibim kendini kk nın kapısında bulursun :delphin:

Geyik paşazadesiyim ben olum sen ne diyin :delphin:

Mavi cadısı bi kerem ben değil onlar bana küfür ettiler sempatiksalakcinni pişman oldular tabi benim gibi ekşınlı kadın küfür edermi hiç ayol ben döverim onları alsanaalsanasmile :icecream: :tomato:

Mavi cadısı bi kerem ben değil onlar bana küfür ettiler sempatiksalakcinni pişman oldular tabi benim gibi ekşınlı kadın küfür edermi hiç ayol ben döverim onları alsanaalsanasmile :icecream: :tomato:

eksinli gaci haa delikafadulden:jeyyar:

Allahım anlatıma bak geberdim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
öyle normal bişi gibi anlatıyo ki "Kullanıcı paneline tıkla ,son alınan cezalar çıkar karşına lap diye":kahve: gülmiim de napim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sadece bize özel değil herkeste bu puan vardır kızlar dikkatli bakın, ben bakınca görüyorum :kahve::mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kazen meşgul sırada eklenecek bir sürü smil var meşgul edecek şeyler sokmayın araya kaydirigubbakcemile
klavyene değil klavyeni kullanmana kurban olim muhabbetini esprilerini yediğim :lepi:olumunekankayizsmile

ama sen de hiç pazarlık payı bırakmıon:delphin: yazık adam sana puan vermekten kampa gidemiyo kaydirigubbakcemile kötükedihüso :1rolleyes: :roflol::roflol::roflol::roflol:
gülme başına gelir komşuna:delphin: haa fıstık:delphin:
Kazene özel mesaj attik akasiaynan ona bile cevap vermedi demi mapisdas akasyamolumunekankayizsmile
araya mesgul edicek seyler soksak bile kazen orali olmuyoki delikafadulden

kullanici adin neden nikoncan???sempatiksalakcinni

al iste :roflol: güya benden bi gün önce mapistan ciktin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Kazene özel mesaj attik akasiaynan ona bile cevap vermedi demi mapisdas akasyamolumunekankayizsmile
araya mesgul edicek seyler soksak bile kazen orali olmuyoki delikafadulden

al iste :roflol: güya benden bi gün önce mapistan ciktin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ne oldu kizzz bir gun once ciktim emme ben bisey anlamadim :sm_confused::uhm:

heeeee aynen öyle sempatiksalakcinni :icecream:

vaayy ablama bak sen lülülülülülü

ne oldu kizzz bir gun once ciktim emme ben bisey anlamadim :sm_confused::uhm:

vaayy ablama bak sen lülülülülülü

:roflol: bu soru defalarca sorulmus bende dün tekrar sordumda sırnaşık şeysırnaşık şey
hadi ben banliydim haberim yoktu sen bi gün öncesinden burdaydin dedim yani :3:
niko cevap verene kadar ohooooooo
ben cevap verim onun yerine:roflol:
kardesi nikon foto makinasi almis nikoncanda siteye üye olurken ondan esinlenmis sonra aybur nikoncan demis nickini nikoncan olarak degistirmis :lepi:

:roflol: bu soru defalarca sorulmus bende dün tekrar sordumda sırnaşık şeysırnaşık şey
hadi ben banliydim haberim yoktu sen bi gün öncesinden burdaydin dedim yani :3:
niko cevap verene kadar ohooooooo
ben cevap verim onun yerine:roflol:
kardesi nikon foto makinasi almis nikoncanda siteye üye olurken ondan esinlenmis sonra aybur nikoncan demis nickini nikoncan olarak degistirmis :lepi:

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1:-tatlicadiarzu-

Ne haber kızlar ekşınlı kadın geldi :lepi: yani ben delikafadulden ay benim puanımda 10 gözükiiiii sabıkam az diyemi :icecream: :tomato:
ablam mavi, fıstık ve ben yoksak ban felan almazsın rahat rahat ekşın yapabilirsin koopp ablam koopp sositosositosositososito :lepi:
ahaaaa :mymeka: neden uzun ban aldigimi simdi ögrendim:mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şey
hee öyle valla-tatlicadiarzu- ben kendi kendime agliomya o yeter:delphin:

nikoom senden özendim 40 mesaj yaptim demin 50 küsür sayfa vardi simdi 16 delikafadulden
he kurban bende de öyledir :lepi:
yalnız 15.sayfada bana bir ürkme geldi biliyosun bela sayımızkaydirigubbakcemile3 Allahtan sapasağlam aştık osayfayı da delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi alo demen yeter mavim.hatta aloda deme kontörün gitmesin.çağrı at yeter:delphin:
giderken örgümüde götürecm.don getiren olmazsa örerim size :hulya:

bu arada çok geçmiş olsn kayınpederine yerimseniben

hoşgeldin abla buyrunnnnnnnnn
şu anda hepimiz 10 muyuz yani :delphin:
ben bi özel dahaaldm.
ama onda puan işlenmedi fisfisfis
vatanı korumuştum oysa turkbayragi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
soru yok geyık çok:mymeka:
maviiiiiiiiiiii
kayanıyo kız burası:uhm::kahve:
topikimizin agası geldi:1rolleyes: o ne derse o olur, yine emirle geldi sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1:-tatlicadiarzu-

ablam mavi, fıstık ve ben yoksak ban felan almazsın rahat rahat ekşın yapabilirsin koopp ablam koopp sositosositosositososito :lepi:

he kurban bende de öyledir :lepi:
yalnız 15.sayfada bana bir ürkme geldi biliyosun bela sayımızkaydirigubbakcemile3 Allahtan sapasağlam aştık osayfayı da delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

topikimizin agası geldi:1rolleyes: o ne derse o olur, yine emirle geldi sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hey 15li 15liii KK yollari banliii :teytey: allah alllaaaaaahh:teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:

nikoo allah snei napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 3 saat önce yazilanlara daha yeni yaziyo gaci yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey

yanliz mavi eksinin kokusunu aldiya hemen online oldu -tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Kızzzz mavi nikomuyu kaldır artık koltuktan çok oturdu sempatiksalakcinni :icecream: ben oturcam banane kimselere virmem koltuğu alsanaalsanasmile sengözlerimebaksanab poposu neyim acımıştır artık çok elentrik aldı koltuktan :delphin: gamyoncuiremsu
etiket işliyo ablacım:delphin:

kızlar mavime yeni hafta isimlerini verdiniz mi bakemkaydirigubbakcemile2
Vatanı korumuş muş :mymeka:
Ekşınlı kadın gel bakak kaydirigubbakcemile

Dün naptın havadislerini aldım millete küfür etmişsin :delphin:

Ya ne sandın laelaelaelaelae

Bak kızdırma bidahakine büyüğümü yaparım ha :delphin:
Bırak kaynasın joyy bacı :delphin:

Nikonun konusu kaynayan yabancı değil :delphin:

He en yüksek puanlı sensin tabe laelaelaelaelae

Hey 80 li 80 li aklinialirimsmile

Yakında 100 olursa hiç şaşma :delphin:

Depiği yediin gibim kendini kk nın kapısında bulursun :delphin:

Geyik paşazadesiyim ben olum sen ne diyin :delphin:

Daha 3 günü var zavallının bırakın da otursun yazzık :delphin:

İmzasında bilem pembe koltuğu sayıklıyo baksana :delphin:

Toton çürüdü mü kız niko -tatlicadiarzu-
ge ber dimmmmmmmmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nikommm
vishenka207av.gif

bu smileyi çok sevdim benim olsunmuuuu???
bişey olmadı cnm dün biraz durgundum sende pembe koltukta olunca çok ilgisiz hissettim kendimi :sinifsinif:
hehehe sayılı gün geçsin artık kavuşalım nikom...senle mapusa deel her yere gelirim
kaydirigubbakcemile5
o senin zati pime şekerim
vishenka207av.gif
beğendiysen ne güzelolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
tutim seninle gider adana kebap yirik ha:delphin: şalgam da isterim yanına :1closedeyes: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
sırnaşık şey dilini isir O.............Mavi.............O :mymeka: bak ex-nickini bile hatirliom aklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey niko bu mesaja ancak yarin cevap verir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dün meg bisi sordu, meg zor alirsin cevabini dedim sabah kalktim bi baktim dün yazilan seye taaaaaaaaaaaaaaaaaa saaat 3te cevap veriiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uyusuk garii sırnaşık şeysırnaşık şey
3 gün sonra topic kapanir niko daha alinti yapip smiley eklemeye calisir sırnaşık şey sırnaşık şeysempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar beni gülmekten kırıp geçirdiniz cuvap yazamadım diye içim gitti sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hayatımın neşe kaynağı :içelim: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ula vıstık görücez seni de:mymeka: 2 çocukla hele zor bu işlergamyoncuiremsu hay beni bu işe sokanınnnnnn :a015: fisfisfis :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hatırlayacan tabi :delphin:
Yiyosa hatırlama da ye şaplağı :mymeka:

Niko uyuşuk işte nörek az daha katlanacaz 3 gün kaldı :delphin:
gel tezkere gellllllll :a015::a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Nikoncanim cancanim yarin sabah erkenden italya yolcusuyum hadi öptüm görüsürüz canim sanada veda etmeden gitmiyeyim dedim.. ve diger koltukta oturanin sevdicekleri hepinize iyi paylasimlar öptüm hepicinizi..

ne nickti ama :delphin: insanin yazarken anasi agliyodu boshayallersmile hos kimsede yazamiyodu sempatiksalakcinni O Mavi O yaziyolardi delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hakkaten niye degistirdin nickini sırnaşık şey bu arada sen pembe koltuga oturdunmu kiz??
zaten o nick direkt dikkatimi çekmiştisempatiksalakcinni kırk metre öteden ben burdayım diye bağırıyordu :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
ben doğru yazardım:3: sadece bazen mavilo yazardımlaelaelaelaelae sositososito sositososito :roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkaten şu mavi de otursa da ne çektiğimi görse başımıza ne işler açtı:delphin: KKya hasret bırakalım burdan dışarıya salmayalım:delphin: ne dersin vistik :jeyyar::jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
Yok oturmadım :delphin:

Kazen değiştirelim çok uzun dedi ben de tamam dedim değiştirdik öyle :3:

Bu daha iyi oldu bence de bazıları beğenmedi ama zamanla alıştılar sanırım bayanssulusmile
ben alıştım şikerimbayanssulusmile KKnın tek mavisi, yanında ek ne yokkaydirigubbakcemile5
kazen ne alaka delikafadulden
iyi olmus yaa digeri neydi öyle -tatlicadiarzu- görünümü güzeldi ama kimse yazamiyodu sırnaşık şey benim fstk'in önünde iki tane _ bile koyamiyolar kalmiski senin bitmek bilmeyen noktalarini dogru düzgün yazcakklar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende cok düsündüm acaba __fstk yerine fstk diye degistirsemmi diye boshayallersmile ne diin :delphin:
eee sen ne zaman oturcan :uhm: kendi kendini pembe koltuga buyur eden mavi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
işimiz gücümüz yok yanına, hem de 2 tane alt tire mi koyucaz:mymeka:
fstk diyin:delphin: hımmm kazene sor belki söler:delphin: kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol::roflol:

Nikoncanim cancanim yarin sabah erkenden italya yolcusuyum hadi öptüm görüsürüz canim sanada veda etmeden gitmiyeyim dedim.. ve diger koltukta oturanin sevdicekleri hepinize iyi paylasimlar öptüm hepicinizi..
selayım çok memnun oldum canımm olumunekankayizsmile
güle güle git inşaallah, tadını çıkar Şeniz sana şimdiden iyi tatiller opuyorumnanaktan
sen gelene kadar ben görevimi bitirmiş olurum heral:delphin: dönüşte bol bol hasret giderelim güzel annem olumunekankayizsmile

geyikciler nereye gittiiiiii:3:
naberrrrr:delphin: anahtar diyim sen anla:delphin:
nickide degistiremezsen yazmisim:roflol: degistirirsen yazcaktim:D
edit yapmak istemedim similim gitmesin diye:1:
Allah cezanı vermesin susdelikafadulden smilim gitmesin diye diyodelikafadulden ben de bazen boşveriyorum bi hata için o kaaa smillerimi bozmayım diyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benim kafa bu da:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
nikonum cancanım pime koltukta 8. haftada rekor yorum sayısına gidiyon:nazar:
kazende bile bukadar yorum patlaması yoktu:1hug:
bu arada senin fotoları gönderdim:asigim:
çok güzel bir hatıra oldu bana hakkaten olumunekankayizsmile
muhabbet arkadaşlarım, sevdiklerim hiç yalnız bırakmadılar sağolsunlar olumunekankayizsmile
onların güzel gören gözlerine maşallah diyim:nazar:
bakıcam bi ara bibeğim :CüvCüv: teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Back