- Konu Sahibi BenmasMavi
-
patron dikkatinizi çekerim :1closedeyes:rof rof senin yerine güler böböğüm:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: rofrof değilmiş rofrolmuş la:smiley-cool:
oldumu
ben seviyoyummmhihoyyytçok hemdeolumunekankayizsmile
geberme emi:roflol: :roflol: :roflol: nikooo buda manyak çıktıdelikafadulden diğer topiktn alıyo gıymatlı-tatlicadiarzu-yazılarımısempatiksalakcinniburaya koyup burdan gülüyo:roflol: :roflol:
bide içerden çıktı tüüüü:tomato: :tomato: mapısa giren adam bida girmekten korkmaz oglım
okumuşsun muhabbeti:jeyyar:
bu kamil dediki alırım anahtarınıgamyoncuiremsugördük kimin ne aldığınıdua etsin paçalıdonunu almadımaklinialirimsmile:icecream:
sana taş atana sen ekmek atsan ama:a015: :a015: cabbar yüzünden seni ihmal etmiş olabilüümsende aynısınımı yapıcan bana:a015:
höööö:1shok: değillmaz:
öhöööö öhööö:asigim::2öksürük smili bulamadım bunla idare et):2:
size değil nikoya sormuş :dilcikar:meg kullanıcısından alıntı
nikoooo seni sefiomm,sen beni sefion muuu?
evet aynen öyle bacımmmm aklinialirimsmile sempatiksalakcinnizalak koptum..dayanamıcam diyo:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
pardon tutamıcam demiş.:)))
fıstık kaydirigubbakcemile bak bakim sen burda gülerkene ben napıyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
meg:mymeka: sirani bekle:mymeka: daha niko gelcekteee 10 sayfa önceki yorumlara cevap yazcakta ohooooooooo mirmirmirmirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ne verirseniz verin tuti benim pime şekerimbiliyoyum:kedi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benneyaptımki tutiiiş..fıstıklı tanrıçalı niko vericez sana ditmeee:a015:
fıstık,hep senin yüzünden:mymeka:alıntılarımı koydun buraya kaçırdın milleti
geyiğe sardık soru soralım göze batmıyalım fıstokaydirigubbakcemile
nikom:asigim:astrolojiye inanırmısın:asigimne kadar muhteşem bi soru-tatlicadiarzu-)
sizi de sefmeyen össün be :lepi: bayanssulusmile olumunekankayizsmilecancu ve gözdecanın kulakları çınlasın aklinialirimsmiledimi nikommkaydirigubbakcemile3
tatlılarım benim behhh kıskanırlar beni sağolsunlar :smiley-cool:
sefiom onları da heeopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kanka yalnız hırs yaptı farkındamısın:)daha hızlı geliyo cevaplar sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey...ulan 3 gün napıcaz biz bunlaboshayallersmile
mirmirmirmirsırnaşık şeymirmirmirmir şutarafagitti :roflol: gibi)
naynnnnlmaz:meglen cancu tanrıçayı seviyolar:asigim:
vıstık bi zamet alıntımı oku öhhhhhhööööööösırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne soruyum kuzuum sırnaşık şeysırnaşık şey
nikooneden nikoncan -tatlicadiarzu- soruya bakin ama soru sorudu dimi:smiley-cool:
Nikon fotoğraf makinesinden ilham aldım canım kaydirigubbakcemile3
buraya acil üye olmam gerekirken aklımdaki nicklerin hiç biri uymayınca kardeşim karşımda yeni aldığı makinesini incelerken attım bu ismi tuttu kaydirigubbakcemile2
bana sempatik gelmiyorken değiştirmek isterken Aybikemin bana nikoncan demesiyle nickimi değiştirmeye karar verdim olumunekankayizsmile
yani japonlar ve Aybike benim isim anam oldular :lepi:
ben de zibilyon kere cevapladım di mi patronumhey yavrum hey
mapısta oldun ne kadar belli..çoktan soruldu trilyon kere:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
neden nikoncanneden mizah gibi:smiley-cool: :smiley-cool:
patronum :1closedeyes:hihoyyyt :1closedeyes: :asigim: aylavyu ciğerparemolumunekankayizsmile
niko:dilcikar: şağıdaki alıntımdaki kırmızılı yazıya bakın
Şeniznikoooo seni sefiomm,sen beni sefion muuu?:dance:
fıstık güle güle yavrım seni hep hatırlıcaz :a015::a015: senağlama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:farkinda olmamiiiii sırnaşık şeysırnaşık şey 2 saatte yazdigi yorumlari 1 saatte yaziyo sırnaşık şeysırnaşık şey ha gayret nikonum canim sırnaşık şey
tüh vahhhhh sempatiksalakcinni daha güzel soru buluyosan sen sor :mymeka: bende gidicem simdi bak :umursamaz: ona göre.mymeka: :dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:olum sordum ya astrolojiye inanırmısın diye muhteşem bi soru-tatlicadiarzu-:lepi:
fısto,yürü zıbaralımkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
niko ezana kadar anca cvap verir:roflol:
anahtar muhabbeti yapanı yolarım yarınhadi ben gittim pai paiii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anammm benim mavisim geridemi kalmiiiiiiiiiissssss :roflol: hic yakistiramadim bunu sana :umursamaz: ben bile mapistan cikar cikmaz eksinli topige kostumnolduki bilmiyorumkismile
:nekadantirsaksinsmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şeyohooooooooooooooooooooo benim derya uyumus dun
dun gece neler oldu habarin yokmu kuzuuuuu
neyse fazla acmayim konuyu
zatiii yeni ciktim mapistan...-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eeee 10 saatte bi yoru yazarsan alintilarin nerden geldigini anlamazsin yevriimm sempatiksalakcinnisana uyan smili de yaptım diyo görür görmez çaktım açıklamana geberdim hatunum benim ya :roflol::roflol::roflol:
gel buraya kimseye aşık olamazsın benimsin dedim yakaydirigubbakcemile bundan sonra benim kurallarıma uyacaksın, kimseya aşkım yok bu smiliaklinialirimsmile yapmak, işmar etmek yokkaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol:
böö, hööööö, ööhööö... bu işte bi iş var çözömödöm böböğömsırnaşık şey
ben de diyorum nereyi atladım zalak fıstık oyaladı beni :mymeka: ben de patronumun yorumunu arıyorum meğer dışardan getirmiş :mymeka: yok anam bu akıllanmayacak sonra vııı fıstığımız nerde diye ağla dur :umursamaz: lülülülülülü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hemen bi öksürük smili aramaya başla niko
tutinin başından mı gel dedim, çabık tutinin yanına dedim :mymeka: lafı dooru anla uykum yok ayana yatıyon ama kafa gitmiş kaydirigubbakcemile
zaman ilerliyor ama nerde geyik biz orda buluşuruk aşkımolumunekankayizsmile ben ütü yapar gelirim sen bana emekli dersin sempatiksalakcinni
bana en son naber emekli demişsin ben o zaman çakmadım sonra okudum geberdim:roflol: ula herif ne işler açtın başıma sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sonunda kavusabildim size Şeniz gözümde tuttunuz mavim boshayallersmilefstk sahalara geri dönmüş delikafadulden
sırnaşık şey hee biliorum kuzuu iki saattir alinti yapmaya calisiyosun 4 saat gecikmeyle sırnaşık şey gelmez gelmez sırnaşık şeyevet aynen öyle bacımmmm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
fıstık kaydirigubbakcemile bak bakim sen burda gülerkene ben napıyorum
yok bu böyle olmucak başına gelecek o zaman görsün nikoyu :jeyyar: :1closedeyes: :mymeka: yaramazım ya iyi ki geldin kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
ne verirseniz verin tuti benim pime şekerim sarı saçlarına kurban olsun nikosu
yine mi soruuuuuohaoldumsmile geceden beri soruyorsunuz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burçlara ve özelliklerine inanırım patronum :hulya:
vay beee ne yaraticisinvıstık bi zamet alıntımı oku öhhhhhhööööööö
ne yaparsin yaa insanin kendi nicki olmayinca yorumlarida gözü görmüyo sempatiksalakcinniben de zibilyon kere cevapladım di mi patronumfıstık:dilcikar: hııhh :dilcikar:
sabah dörtlere kadar oturup buraya uğramadığın ne çok belli oluyor yaramaz vıstık seni :mymeka:
patronum :1closedeyes:
sositosositosositososito :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok üzgünüm çoookbak giderim haa :dilcikar: sonra kalirsin vistiksiz :dilcikar: vistik :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey pek sevdim bunu sırnaşık şey nickimi vistik olarakmi degistirsem napsam :roflol::roflol:-tatlicadiarzu-fıstık güle güle yavrım seni hep hatırlıcaz :a015::a015: senağlama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
görüşelim de bana midye dolma çıksın değil miyarın görüşürüs nikomm benim olumunekankayizsmile
zaten şu editleyince giden smiller çok oyalıyo beni sırnaşık şey şeniz de editlenince gidiyo malesef :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bak yawww neler olmusta haberimiz yokmus delikafadulden nerde yapti aciklamayi ya ben niye görmedim :roflol:
oysa ben güzelce takip etmistim buralari aklinialirimsmile
bu arada bugün ne giydinde bizim ban sebebimiz ne giydindeki etiketler oldugunu düsünmüsler:roflol: haberin varmi?? kesin haberin yoktur sırnaşık şey benim bile haberim var senin yoksa sasarim şakkıdı
editleyince gidiyo sirnasigiimmmm senağlama
neyseki simdi var baaaaaaaaaaaaaakkk sırnaşık şeybayanssulusmile
yok ben ikinizi gitti sandım sizden alıp motora bindim dedim ama sen gelmişsin :mymeka: tabi sizin orda daha ezan okunmamıştır ha :dilcikar: :umursamaz:sendemi anahtari bana teslim ediyosun yaa sırnaşık şey
görüşelim de bana midye dolma çıksın değil mi:1shok: :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten şu editleyince giden smiller çok oyalıyo beni sırnaşık şey şeniz de editlenince gidiyo malesef :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hala anlamadı konuyuklava: bizimkinde konu dışı mesaj yazıyordu ya:mymeka: kardeşiminkine neden ablanız kullanıyor yazmış kazen:1rolleyes: :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol:
hee ben de sonradan okudum ordaki etiket muhabbetini gamyoncuiremsu
tamam tut çeneni fazla konuşma anladık haberin var :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok ben ikinizi gitti sandım sizden alıp motora bindim dedim ama sen gelmişsin :mymeka: tabi sizin orda daha ezan okunmamıştır ha :dilcikar: :umursamaz:
heee öyle sanıyordum giii delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:niye sok oldun giii beni akilli uslu bi$i mi sandin???? delikafadulden:roflol::roflol: :roflol::roflol:
ablacım çok can sıkıcı şeyler bunlar seni anlayabiliyorum :teselli:günaydın şekerler ne haber
ne geceydi yahu gerim gerim gerdiler beni alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ne teyzeliğim kaldı nede ninemliğim kötükedihüso ha bide anneliğim kaldı
ahh selayım benim yasempatiksalakcinni bugün ne giydinde o iri cüsseni gördüğümden beri hep bunu istemişimdir :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:iri cüssemle seni herzaman korurum ben canim kollarimla sararim
heee öyle sanıyordum giii delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:
arkadaşınızın Allah yardımcısı olsun inşaallah gerçek değildir a.sgünaydın canım ya bir topik açtım neler olmuş sana ne laflar demişler tabi başkalarında.çpk üzüldüm çok..gece girseydim sorardım onlara....bence erkekti onlar.laflara baksana..
valla aslıcım benim koltukta tekerlek yok o yüzden biyere gitmiyo:sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nıkoo nasıl gıdıyo koltuk kuzum
ohooo biz uykuyu kaybettik hala bulamıyok sırnaşık şey saat 1miş sen de erkencisinniko hala uykudamisin kuzuuum
o'oooo bir derdim bölümünde, hem de ekşınlı konu var ve mavinin habarı yok :1shok: tutmayın beni gülecem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nolduki bilmiyorumkismile
o'oooo bir derdim bölümünde, hem de ekşınlı konu var ve mavinin habarı yok :1shok: tutmayın beni gülecem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten sen ve delpihinini göremedim içimde uhde kaldı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
2 gündür foruma girmiyom kimsenin habarı yok maşalla :mymeka:
Bu mu kardeşlik bu mu dostlukhey yavrum hey ölsek kalsak ruhunuz duymayacak :mymeka:
tesuf ederim kizzzzzz
ben sagga mesaj atmadimmi kiz dun
nerdesin diye
bu mu gardaslik:dilcikar:
:roflol: 2miiyok anacim 2 defa mapus yattim
emme artik akillandim (simdilik) :roflol:
arkadaşınızın Allah yardımcısı olsun inşaallah gerçek değildir a.s
her anne hamileliğinde bu stresi hep yaşara.s
valla aslıcım benim koltukta tekerlek yok o yüzden biyere gitmiyo:sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
senin durumun nasıl larisaya sılamımı söyle aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
ohooo biz uykuyu kaybettik hala bulamıyok sırnaşık şey saat 1miş sen de erkencisin:roflol::roflol::roflol:
o'oooo bir derdim bölümünde, hem de ekşınlı konu var ve mavinin habarı yok :1shok: tutmayın beni gülecem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten sen ve delpihinini göremedim içimde uhde kaldı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: 2miipehhhh bana ulasman icin 10 firin ekmek yemen lazim daha
delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?