Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

NIKOOOguclubacismile
sensız çok sakın buralar nerdesın bacım:olmaz:
dur bakim
superman.gif
ohoooo fıstığın kahkahaları buraları inletmiş maşallah süprizzzzz :dance: olumunekankayizsmile sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:

silamın aleykümmmmmmmmmmmmmmmmmm agalar olumunekankayizsmile
nikoma bir merhaba diyim dedimmm, gelim yerini yudunu görüm bi çayını bi kavesini içiyim.. olmadı iki bira çakalım aretliğimle didim :içelim:
mıhabbet bağı almış başını gitmiş geçmişi okuma işini bilare yapıcam..:sm_confused:
nikommmma gelmişken bi ssoru sorimm elim boş gitmiyim :1:

nikomm kkda son kez 1 mesaj yazma hakkın kalsa ve sadece üç smile kullanabilme hakkın kalsa hangi topiğe yazardın ve hangi 3 smili kullanırdın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
demokratik olmak yok yolarımmmmm annemmm :oklava: :oklava: :icecream:
aleykümmmmmmmmmmmmmmmmm selammmmmmmmmmmm
cheekyGirl.gif
olumunekankayizsmile
buyurun gardaş nerelisinvereliniortak gel bi kavemi çayımı iç ayıp ettin
l_coffee.gif
rakırakı çakan olmadı mı sana gel ben sana çakim :mymeka: zahmet oldu niye geldin :umursamaz:
vala aretliğim işalla bilahare okuyabilirsin nunişim :sm_confused: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
bak şimdi hatunun sorduğu soruya ters köşeye yatırıyo beni laelaelaelaelae
tabi ki bizim topiğesüprizzzzz tabi bizim topik derken makyaj topini mi, çotanak topini mi kast ettim bilemiyorum yani sırnaşık şey ben cuvabımı verdim sırnaşık şey
:1shok:
:sm_confused:
:a015:
olur sanırım CADIARZU hatuna bak illa zekasını konuşturacak soru soracak :1closedeyes:
dip not: nikom için smiller ekmek gibin su gibindir vazgeçemez o onlarda tutuklu kalmıştırda ondan :sm_cool:
efet smillerim olmadan asla
anneok2.gif

onlara iyi bakın onları sefin
4377b0ac793807834a3e03366ba45933.gif

onlar olmadan nasıl duygularımızı yansıtırız
connie_rockingbaby.gif

evet aretliğim sefiyom smil, msnde tanıştığım günden beri :sm_cool: :dance: sositososito

Hepimiz kardeşiz
Bu öfke ne diye oyyy
dağlar oy oy oy
yollar oy oy oy :delphin:
konuyu saptirma kizzzzz
:roflol: 2mii :delphin: pehhhh bana ulasman icin 10 firin ekmek yemen lazim daha:delphin:

delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kac puanin var kizzz 100 puanda $utlaniyosun bilinn demiiii
Özel mesajlarına neden bakmıyon sen :mymeka:

hci bakmaz ozel mesajlara
nikonu soyler ama kendide ayni:mymeka::mymeka:

Benim 10 puanım var daha :kahve:

Şutlanmama daha çok var akasia

Sende kaç puan birikmiş..Birleştirelim de harcayalım şunları :delphin:

mapustan once 30 vardi
ama gunu bittigi icin 30 gitti
simdi 10 tane var
yani esitiz kusummmm:hooray::icecream:

Özel mesajlarına neden bakmıyon sen :mymeka:
pc basinda degildim unutmusum bakiom simdi aklinialirimsmile

konuyu saptirma kizzzzz

kac puanin var kizzz 100 puanda $utlaniyosun bilinn demiiii

delikafadulden benim puanlaar 100üde geckin:roflol:
zaman gectikce puanlarim siliniyo onun yerine yenileri ekleniyo sempatiksalakcinni
en son 80 puanim vardi delikafadulden allahtan o puanlar gitmis boshayallersmile yerine en son ban aldigim konu yüzünden 20 puan gelmis
ceza puanlari gitmese 200e ulasmistim ben coktan:delphin:

valla ben bu sefer cok tirsmistim tümden gitcem diye ohaoldumsmile allahtan 80 ceza puanimin süresi dolmus
pacayi son anda siyirmisim sempatiksalakcinni

fstk sahalara geri dönmüş delikafadulden
oooooo nettin gülü:delphin: geldi ajdarın getirdiği bütün muzları yedi bile sen ayakta uyu menacer :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol:
imzaya bak pirana kovalıyan çılgın hamsim benimm :roflol: :roflol: :roflol:
deliliğimizin hakkını verdik :lepi: benden de ancak böyle koltuk konuğu olur :roflol::roflol::roflol::roflol:
anammm benim mavisim geridemi kalmiiiiiiiiiissssss :roflol: hic yakistiramadim bunu sana :umursamaz: ben bile mapistan cikar cikmaz eksinli topige kostum kaydirigubbakcemile4sırnaşık şeysırnaşık şey

:nekadantirsaksinsmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eeee 10 saatte bi yoru yazarsan alintilarin nerden geldigini anlamazsin yevriimm sempatiksalakcinni
git tutimin basindan demedinmi yaaa :2: yanlis hatirliyo olabilriim bunadim elleam sempatiksalakcinni sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey bide bana diyo sırnaşık şey daha naber emekli dedigimde neyi kast ettigimi bile anlamiyo oynahh kaydirigubbakcemileenisteeeeee sen cok yasa:lepi: sırnaşık şey
sonunda kavusabildim size Şeniz gözümde tuttunuz mavim boshayallersmile
sırnaşık şey hee biliorum kuzuu iki saattir alinti yapmaya calisiyosun 4 saat gecikmeyle sırnaşık şey gelmez gelmez sırnaşık şey
vay beee ne yaraticisin :delphin: tiskür ettim benim icin taaaaa 24353946803 sayfadan bu mesajini alintiladigin icin sempatiksalakcinniŞeniz
gözünde nasıl tutuyorsun kııııızzzzz vuayy beee :1shok: avrupalım benim Şeniz
benim gösterilen mesaj sayım 40 :3:
o yüzden kolay oluyo bir iki tık tık süprizzzzz yoksa elimi kıpırdatmazdım :delphin:

ne yaparsin yaa insanin kendi nicki olmayinca yorumlarida gözü görmüyo sempatiksalakcinni
Çok üzgünüm çoookbak giderim haa :dilcikar: sonra kalirsin vistiksiz :dilcikar: vistik :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey pek sevdim bunu sırnaşık şey nickimi vistik olarakmi degistirsem napsam :roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
ona vistik denmez vıstık denir :1closedeyes: bu kızın paçasından avrupalılık akıyokaydirigubbakcemile3
anladık la :delphin: güle güle git vıstığım dedim ya :a015::a015: senağlama
nereye gidicekmişin hiç bir yere bırakmam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilearada bir bak emekli yazıyor mu haber ver bana sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sorma yaaa senizim birak editlemeyi normal mesaj yazarken bazen gözükmüyo benneyaptımki sempatiksalakcinni
hahaha tamam sustum appplaaa :1ninca: furma :çok üzgünüm:

yok ben seni birakip gder miyim hic :jeyyar: burda ezan okunmuyoki hic balim kötükedihüso az kaldi 27 gün sonra bende ezan sesini duycam ins :lepi:
ahh şenizim beniiim :gitme: eski model onlar ondan öyle olii teknolojiye ayak uyduramii bazen mafoldumben sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgelirsin inşaallah kaydirigubbakcemile4 bizim için farketmez yeter ki ban alma, ha tr ha avrupa olumunekankayizsmile :dance: :teytey:
yok anacim 2 defa mapus yattim
emme artik akillandim (simdilik) :roflol:
ben de (şimdilik:1rolleyes:) 1 kere mapıs yattım delikafadulden kaydirigubbakcemile3
anlaşıldı fıstık ve akaianın nerde gördüm ordan kaçıcam :kahve: :roflol::roflol::roflol::roflol:

PUAN NE
ne işe yarar deyun helesempatiksalakcinni

Al işte bi cahil daha şutarafagitti

Kullanıcı paneline tıkla ,son alınan cezalar çıkar karşına lap diye.Orda sağ tarafta toplam şu kadar puan yazar.

O ceza puanıdır işte.Şuana kadar aldığın cezalar toplamı yani.

Buara toplamayı biliyon dimi sen :delphin:

2 gündür foruma girmiyom kimsenin habarı yok maşalla :mymeka:
Bu mu kardeşlik bu mu dostluk :delphin: hey yavrum hey ölsek kalsak ruhunuz duymayacak :mymeka:
yavaş vur kız:mymeka: amma eli ağırmış ya:uhm: :2: :roflol::roflol::roflol:
panelde bir kaç defa ismini gördüm, yaz çekilişi topikinde :delphin:
inanim bari noldu niye gelmemişsinfisfisfis koltuğa oturduk herşeyden bihaberiz nerdeyse :çok üzgünüm: :sinifsinif: sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:
şimdi işim var,ağşama gelicem sorularımla:delphin:
geçmişide okumadım,bakıyım neler oldu:kahve:
ben bunu biliyorum:hulya:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar hazırolun birazdan yoklama yapacak olmayana sıfır basıyok ona göresüprizzzzz :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet fıstık ne lahana turşusu :mymeka: :dilcikar: napsın başka hesapta kendi mesaj kutusunu boşaltamamıştır :jeyyar: :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol:

vıstıın dişinin kovuna yetmez bizim kuruş puanlar :delphin: haa vıstık :delphin: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hihoyyyt

100 Puana kadar yaramazlık yapabiliriz o halde kaydirigubbakcemile2
:roflol: aman uslu durma sakin mavi:mymeka:
oooooo nettin gülü:delphin: geldi ajdarın getirdiği bütün muzları yedi bile sen ayakta uyu menacer :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol:

deliliğimizin hakkını verdik :lepi: benden de ancak böyle koltuk konuğu olur :roflol::roflol::roflol::roflol:

gözünde nasıl tutuyorsun kııııızzzzz vuayy beee :1shok: avrupalım benim Şeniz
benim gösterilen mesaj sayım 40 :3:
o yüzden kolay oluyo bir iki tık tık süprizzzzz yoksa elimi kıpırdatmazdım :delphin:
bendemi 40 yapsam mesaj sayisini napsam:roflol:
bak iste yaa:mymeka: insan derki snein icin feda olsun ama nerdeee :umursamaz: elimi bile kipirdatmazdim diyo yaa akannehirohaoldumsmile

PUAN NE
ne işe yarar deyun helesempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ceza puani yevriimmm aklinialirimsmile KK'daki sabikana isleniyo o puanlar sempatiksalakcinni
puan diye heveslenme sakin sırnaşık şeysırnaşık şey

ona vistik denmez vıstık denir :1closedeyes: bu kızın paçasından avrupalılık akıyokaydirigubbakcemile3
anladık la :delphin: güle güle git vıstığım dedim ya :a015::a015: senağlama
nereye gidicekmişin hiç bir yere bırakmam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilearada bir bak emekli yazıyor mu haber ver bana sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ahh şenizim beniiim :gitme: eski model onlar ondan öyle olii teknolojiye ayak uyduramii bazen mafoldumben sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgelirsin inşaallah kaydirigubbakcemile4 bizim için farketmez yeter ki ban alma, ha tr ha avrupa olumunekankayizsmile :dance: :teytey:

ben de (şimdilik:1rolleyes:) 1 kere mapıs yattım delikafadulden kaydirigubbakcemile3
anlaşıldı fıstık ve akaianın nerde gördüm ordan kaçıcam :kahve: :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: napiim sizin kadar zengin bi klavyem yokki benim mafoldumben
seni terk ederi giderim dedim daha güle güle git diyo benneyaptımki:mymeka:
hah söyleee sonunda birakmam dedin olumunekankayizsmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gözüm hep orda zaten hep kontrol ediom sırnaşık şey

kazene söylesekte senizimize sakkidimiza sirnasigimiza bi el atsada editleyince gitmese sempatiksalakcinni

1miii akannehir ben buraya üye olusumun ilk haftasinda bile ban yedim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

inanim bari noldu niye gelmemişsinfisfisfis koltuğa oturduk herşeyden bihaberiz nerdeyse :çok üzgünüm: :sinifsinif: sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben bunu biliyorum:hulya:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar hazırolun birazdan yoklama yapacak olmayana sıfır basıyok ona göresüprizzzzz :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet fıstık ne lahana turşusu :mymeka: :dilcikar: napsın başka hesapta kendi mesaj kutusunu boşaltamamıştır :jeyyar: :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol:

vıstıın dişinin kovuna yetmez bizim kuruş puanlar :delphin: haa vıstık :delphin: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

nikooo yavasligini banada bulastirdin bak o yüzden unutmusum bosaltmayi -tatlicadiarzu-sırnaşık şey
he valla 80den asasi kurtarmaz :delphin:

he omu bılıyom benım 0kaydirigubbakcemile3
bıde ıtıbar puanlarım var oda cok 528:hulya::delphin:

Aman tecrübe puanlarını yesinler :delphin:

Kayınpederim fabrikada sac ile burnunu ve gözünün altını kesmiş.

8-9 tane dikiş atılmış.

Rabbim korumuş tam gözünün altından kesmiş,allahtan gözüne felan gelmemiş.

Onun yanına gittim geçmiş olsuna 2 gündür girmemiştim foruma.

Evden çıkmadan son kez baktım foruma sanırım oara görmüşündür panelde kuzum.

:roflol: aman uslu durma sakin mavi:mymeka:

Yaramazlık benim ruhumda var :delphin:

Niko imzanı sevsinler o ne kız öyle pembe koltuklu moltuklu sempatiksalakcinni

Çok sevdiysen sana oyuncağını alayım pembe koltuğun :delphin:

pc basinda degildim unutmusum bakiom simdi aklinialirimsmile

delikafadulden benim puanlaar 100üde geckin:roflol:
zaman gectikce puanlarim siliniyo onun yerine yenileri ekleniyo sempatiksalakcinni
en son 80 puanim vardi delikafadulden allahtan o puanlar gitmis boshayallersmile yerine en son ban aldigim konu yüzünden 20 puan gelmis
ceza puanlari gitmese 200e ulasmistim ben coktan:delphin:
valla ben bu sefer cok tirsmistim tümden gitcem diye ohaoldumsmile allahtan 80 ceza puanimin süresi dolmus
pacayi son anda siyirmisim sempatiksalakcinni

cıkk bende hiç akıl yok
dün bi ceza daha aldm iyi mi :1:
bu sefer ceza özel aklinialirimsmile özel ilgilendiler benle :jeyyar:
özel hücre mapısı :delphin:

Back