Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

rof rof senin yerine güler böböğüm:delphin: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: rofrof değilmiş rofrolmuş la:smiley-cool:
oldumu:delphin:

ben seviyoyummmhihoyyytçok hemdeolumunekankayizsmile

geberme emi:roflol: :roflol: :roflol: nikooo buda manyak çıktıdelikafadulden diğer topiktn alıyo gıymatlı-tatlicadiarzu-yazılarımısempatiksalakcinniburaya koyup burdan gülüyo:roflol: :roflol:
bide içerden çıktı tüüüü:tomato: :tomato: mapısa giren adam bida girmekten korkmaz oglım:delphin:

okumuşsun muhabbeti:jeyyar:
bu kamil dediki alırım anahtarınıgamyoncuiremsugördük kimin ne aldığını:delphin:dua etsin paçalıdonunu almadımaklinialirimsmile:icecream:

sana taş atana sen ekmek atsan ama:a015: :a015: cabbar yüzünden seni ihmal etmiş olabilüüm:delphin:sende aynısınımı yapıcan bana:a015:
höööö:1shok: değil :olmaz:
öhöööö öhööö:asigim::2:(öksürük smili bulamadım bunla idare et):2:
patron dikkatinizi çekerim :1closedeyes:
meg kullanıcısından alıntı
nikoooo seni sefiomm,sen beni sefion muuu?
size değil nikoya sormuş :dilcikar:
ben de buna rofrof diyorum :roflol::roflol::roflol::roflol: rofrof gülesim geldi gel kardeşim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ütümü yapıp gelmiştim ya patron:umursamaz: tabi okudum sempatiksalakcinni fıstık hava atıyodu naber :delphin: o ne güzel cüzdan o ne güzel göynekti öle :delphin::asigim: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
cabbar yüzünden değil pilkisayar yüzünden ya :delphin: nasıl da yorumumuza cevap gelsin diye beklerdik bi bakardık patron offline bekle ki yorum gelsin :delphin: bi furamadım o pilkisayarı içimde kaldı
hunter.gif

zalak koptum..dayanamıcam diyo:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
pardon tutamıcam demiş.:)))
evet aynen öyle bacımmmm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni :delphin:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
meg:mymeka: sirani bekle:mymeka: daha niko gelcekteee 10 sayfa önceki yorumlara cevap yazcakta ohooooooooo mirmirmirmirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
fıstık kaydirigubbakcemile bak bakim sen burda gülerkene ben napıyorum
gamer2.gif

yok bu böyle olmucak başına gelecek o zaman görsün nikoyu :jeyyar: :1closedeyes: :mymeka: yaramazım ya iyi ki geldin kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
biliyoyum:kedi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benneyaptımki tutiiiş..fıstıklı tanrıçalı niko vericez sana ditmeee:a015:
fıstık,hep senin yüzünden:mymeka:alıntılarımı koydun buraya kaçırdın milleti:1:

geyiğe sardık soru soralım göze batmıyalım fıstokaydirigubbakcemile
nikom:asigim:astrolojiye inanırmısın:asigim:(ne kadar muhteşem bi soru-tatlicadiarzu-)
ne verirseniz verin tuti benim pime şekerim :delphin:
vishenka207av.gif
sarı saçlarına kurban olsun nikosu
aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif

yine mi soruuuuuohaoldumsmile geceden beri soruyorsunuz :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burçlara ve özelliklerine inanırım patronum :hulya:

cancu ve gözdecanın kulakları çınlasın aklinialirimsmiledimi nikommkaydirigubbakcemile3
tatlılarım benim behhh kıskanırlar beni sağolsunlar :smiley-cool:
sefiom onları da heeopuyorumnanaktan
sizi de sefmeyen össün be :lepi: bayanssulusmile olumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kanka yalnız hırs yaptı farkındamısın:)daha hızlı geliyo cevaplar sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey...ulan 3 gün napıcaz biz bunlaboshayallersmile
mirmirmirmirsırnaşık şeymirmirmirmir şutarafagitti :roflol: gibi:delphin:)
naynnnn:olmaz:meglen cancu tanrıçayı seviyolar:asigim:
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok yatakta gülerken böyleyim I__sırnaşık şeyI yorgan ayarlayamadım böyle idare et patronum :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
nayyyn demek sırnaşık şey ayşen teyzenin rüya etkisi devam ediyor patolojik bi bulgu hımm :kahve: sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne soruyum kuzuum sırnaşık şeysırnaşık şey
nikoo :delphin: neden nikoncan -tatlicadiarzu- soruya bakin ama soru sorudu dimi:smiley-cool:
vıstık bi zamet alıntımı oku öhhhhhhööööööö :delphin:
nikon-d40.jpg

Nikon fotoğraf makinesinden ilham aldım canım kaydirigubbakcemile3
buraya acil üye olmam gerekirken aklımdaki nicklerin hiç biri uymayınca kardeşim karşımda yeni aldığı makinesini incelerken attım bu ismi tuttu kaydirigubbakcemile2
bana sempatik gelmiyorken değiştirmek isterken Aybikemin bana nikoncan demesiyle nickimi değiştirmeye karar verdim olumunekankayizsmile
yani japonlar ve Aybike benim isim anam oldular :lepi:

hey yavrum hey:delphin:
mapısta oldun ne kadar belli:delphin:..çoktan soruldu trilyon kere:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
neden nikoncan:kahve:neden mizah gibi:smiley-cool: :smiley-cool:
ben de zibilyon kere cevapladım di mi patronum:delphin: fıstık:dilcikar: hııhh :dilcikar:
sabah dörtlere kadar oturup buraya uğramadığın ne çok belli oluyor yaramaz vıstık seni :mymeka:
hihoyyyt :1closedeyes: :asigim: aylavyu ciğerparemolumunekankayizsmile
niko:dilcikar: şağıdaki alıntımdaki kırmızılı yazıya bakın
patronum :1closedeyes:
Şeniznikoooo seni sefiomm,sen beni sefion muuu?:dance:
:delphin: sositosositosositososito :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

farkinda olmamiiiii sırnaşık şeysırnaşık şey 2 saatte yazdigi yorumlari 1 saatte yaziyo sırnaşık şeysırnaşık şey ha gayret nikonum canim sırnaşık şey

tüh vahhhhh sempatiksalakcinni daha güzel soru buluyosan sen sor :mymeka: bende gidicem simdi bak :umursamaz: ona göre.mymeka: :dilcikar:
fıstık güle güle yavrım seni hep hatırlıcaz :a015::a015: senağlama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olum sordum ya astrolojiye inanırmısın diye muhteşem bi soru-tatlicadiarzu-:lepi:
fısto,yürü zıbaralımkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
niko ezana kadar anca cvap verir:roflol:
anahtar muhabbeti yapanı yolarım yarın:delphin:hadi ben gittim pai paiii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

nolduki bilmiyorumkismile
anammm benim mavisim geridemi kalmiiiiiiiiiissssss :roflol: hic yakistiramadim bunu sana :umursamaz: ben bile mapistan cikar cikmaz eksinli topige kostum kaydirigubbakcemile4sırnaşık şeysırnaşık şey

ohooooooooooooooooooooo benim derya uyumus dun
dun gece neler oldu habarin yokmu kuzuuuuu
neyse fazla acmayim konuyu
zatiii yeni ciktim mapistan...
-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
:nekadantirsaksinsmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şey

sana uyan smili de yaptım diyo görür görmez çaktım açıklamana geberdim hatunum benim ya :roflol::roflol::roflol:
gel buraya kimseye aşık olamazsın benimsin dedim yakaydirigubbakcemile bundan sonra benim kurallarıma uyacaksın, kimseya aşkım yok bu smiliaklinialirimsmile yapmak, işmar etmek yokkaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol:
böö, hööööö, ööhööö... bu işte bi iş var çözömödöm böböğöm :emir_bebek: sırnaşık şey

ben de diyorum nereyi atladım zalak fıstık oyaladı beni :mymeka: ben de patronumun yorumunu arıyorum meğer dışardan getirmiş :mymeka: yok anam bu akıllanmayacak sonra vııı fıstığımız nerde diye ağla dur :umursamaz: lülülülülülü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hemen bi öksürük smili aramaya başla niko
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif

tutinin başından mı gel dedim, çabık tutinin yanına dedim :mymeka: lafı dooru anla uykum yok ayana yatıyon ama kafa gitmiş kaydirigubbakcemile
zaman ilerliyor ama nerde geyik biz orda buluşuruk aşkımolumunekankayizsmile ben ütü yapar gelirim sen bana emekli dersin sempatiksalakcinni
bana en son naber emekli demişsin ben o zaman çakmadım sonra okudum geberdim:roflol: ula herif ne işler açtın başıma sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eeee 10 saatte bi yoru yazarsan alintilarin nerden geldigini anlamazsin yevriimm sempatiksalakcinni
git tutimin basindan demedinmi yaaa :2: yanlis hatirliyo olabilriim bunadim elleam sempatiksalakcinni sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey bide bana diyo sırnaşık şey daha naber emekli dedigimde neyi kast ettigimi bile anlamiyo oynahh kaydirigubbakcemileenisteeeeee sen cok yasa:lepi: sırnaşık şey

fstk sahalara geri dönmüş delikafadulden
sonunda kavusabildim size Şeniz gözümde tuttunuz mavim boshayallersmile

evet aynen öyle bacımmmm aklinialirimsmile sempatiksalakcinni :delphin:

fıstık kaydirigubbakcemile bak bakim sen burda gülerkene ben napıyorum
gamer2.gif

yok bu böyle olmucak başına gelecek o zaman görsün nikoyu :jeyyar: :1closedeyes: :mymeka: yaramazım ya iyi ki geldin kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

ne verirseniz verin tuti benim pime şekerim :delphin:
vishenka207av.gif
sarı saçlarına kurban olsun nikosu
aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif

yine mi soruuuuuohaoldumsmile geceden beri soruyorsunuz :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burçlara ve özelliklerine inanırım patronum :hulya:
sırnaşık şey hee biliorum kuzuu iki saattir alinti yapmaya calisiyosun 4 saat gecikmeyle sırnaşık şey gelmez gelmez sırnaşık şey

vıstık bi zamet alıntımı oku öhhhhhhööööööö :delphin:
vay beee ne yaraticisin :delphin: tiskür ettim benim icin taaaaa 24353946803 sayfadan bu mesajini alintiladigin icin sempatiksalakcinniŞeniz

ben de zibilyon kere cevapladım di mi patronum:delphin: fıstık:dilcikar: hııhh :dilcikar:
sabah dörtlere kadar oturup buraya uğramadığın ne çok belli oluyor yaramaz vıstık seni :mymeka:

patronum :1closedeyes:
:delphin: sositosositosositososito :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne yaparsin yaa insanin kendi nicki olmayinca yorumlarida gözü görmüyo sempatiksalakcinni

fıstık güle güle yavrım seni hep hatırlıcaz :a015::a015: senağlama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
Çok üzgünüm çoookbak giderim haa :dilcikar: sonra kalirsin vistiksiz :dilcikar: vistik :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey pek sevdim bunu sırnaşık şey nickimi vistik olarakmi degistirsem napsam :roflol::roflol:-tatlicadiarzu-

yarın görüşürüs nikomm benim olumunekankayizsmile
görüşelim de bana midye dolma çıksın değil mi :delphin: :1shok: :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bak yawww neler olmusta haberimiz yokmus delikafadulden nerde yapti aciklamayi ya ben niye görmedim :roflol:
oysa ben güzelce takip etmistim buralari aklinialirimsmile
bu arada bugün ne giydinde bizim ban sebebimiz ne giydindeki etiketler oldugunu düsünmüsler:roflol: haberin varmi?? kesin haberin yoktur sırnaşık şey benim bile haberim var senin yoksa sasarim şakkıdı

editleyince gidiyo sirnasigiimmmm senağlama
neyseki simdi var baaaaaaaaaaaaaakkk sırnaşık şeybayanssulusmile
zaten şu editleyince giden smiller çok oyalıyo beni sırnaşık şey şeniz de editlenince gidiyo malesef :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hala anlamadı konuyu :oklava: bizimkinde konu dışı mesaj yazıyordu ya:mymeka: kardeşiminkine neden ablanız kullanıyor yazmış kazen:1rolleyes: :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol:
hee ben de sonradan okudum ordaki etiket muhabbetini gamyoncuiremsu
tamam tut çeneni fazla konuşma anladık haberin var :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sendemi anahtari bana teslim ediyosun yaa sırnaşık şey
yok ben ikinizi gitti sandım sizden alıp motora bindim dedim ama sen gelmişsin :mymeka: tabi sizin orda daha ezan okunmamıştır ha :dilcikar: :umursamaz:

görüşelim de bana midye dolma çıksın değil mi :delphin: :1shok: :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zaten şu editleyince giden smiller çok oyalıyo beni sırnaşık şey şeniz de editlenince gidiyo malesef :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hala anlamadı konuyu :oklava: bizimkinde konu dışı mesaj yazıyordu ya:mymeka: kardeşiminkine neden ablanız kullanıyor yazmış kazen:1rolleyes: :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol:
hee ben de sonradan okudum ordaki etiket muhabbetini gamyoncuiremsu
tamam tut çeneni fazla konuşma anladık haberin var :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok ben ikinizi gitti sandım sizden alıp motora bindim dedim ama sen gelmişsin :mymeka: tabi sizin orda daha ezan okunmamıştır ha :dilcikar: :umursamaz:

sorma yaaa senizim birak editlemeyi normal mesaj yazarken bazen gözükmüyo benneyaptımki sempatiksalakcinni
hahaha tamam sustum appplaaa :1ninca: furma :çok üzgünüm:

yok ben seni birakip gder miyim hic :jeyyar: burda ezan okunmuyoki hic balim kötükedihüso az kaldi 27 gün sonra bende ezan sesini duycam ins :lepi:

niye sok oldun giii beni akilli uslu bi$i mi sandin???? delikafadulden:roflol::roflol: :roflol::roflol:
heee öyle sanıyordum giii delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :roflol:
günaydın şekerler ne haber
ne geceydi yahu gerim gerim gerdiler beni alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ne teyzeliğim kaldı nede ninemliğim kötükedihüso ha bide anneliğim kaldı
ablacım çok can sıkıcı şeyler bunlar seni anlayabiliyorum :teselli:
ama kimin nesi kimdir bilmiyorsun, önemli olan sevdiğin değer verdiğin birisinden sana böyle bir uslup gelmemesi yoksa yani öyle dedi diye öyle mi olacaksın :1hug:
biz seni seviyoruz olma mı Şeniz
iri cüssemle seni herzaman korurum ben canim kollarimla sararim
x1pnwjjkhj3oyxdbzkso5d4fwaypgbsjwgt8zixfrpnkfkxlgnfkxkp6.gif
ahh selayım benim yasempatiksalakcinni bugün ne giydinde o iri cüsseni gördüğümden beri hep bunu istemişimdir :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

günaydın canım ya bir topik açtım neler olmuş sana ne laflar demişler tabi başkalarında.çpk üzüldüm çok..gece girseydim sorardım onlara....bence erkekti onlar.laflara baksana..
arkadaşınızın Allah yardımcısı olsun inşaallah gerçek değildir a.s
her anne hamileliğinde bu stresi hep yaşara.s
nıkoo nasıl gıdıyo koltuk kuzum:1:
valla aslıcım benim koltukta tekerlek yok o yüzden biyere gitmiyo:sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
senin durumun nasıl larisaya sılamımı söyle aklinialirimsmile :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol:
niko hala uykudamisin kuzuuum:3:
ohooo biz uykuyu kaybettik hala bulamıyok sırnaşık şey saat 1miş sen de erkencisin :delphin: :roflol::roflol::roflol:
nolduki bilmiyorumkismile
o'oooo bir derdim bölümünde, hem de ekşınlı konu var ve mavinin habarı yok :1shok: tutmayın beni gülecem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten sen ve delpihinini göremedim içimde uhde kaldı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

o'oooo bir derdim bölümünde, hem de ekşınlı konu var ve mavinin habarı yok :1shok: tutmayın beni gülecem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten sen ve delpihinini göremedim içimde uhde kaldı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

2 gündür foruma girmiyom kimsenin habarı yok maşalla :mymeka:

Bu mu kardeşlik bu mu dostluk :delphin: hey yavrum hey ölsek kalsak ruhunuz duymayacak :mymeka:

2 gündür foruma girmiyom kimsenin habarı yok maşalla :mymeka:

Bu mu kardeşlik bu mu dostluk :delphin: hey yavrum hey ölsek kalsak ruhunuz duymayacak :mymeka:

tesuf ederim kizzzzzz
ben sagga mesaj atmadimmi kiz dun
nerdesin diye
bu mu gardaslik:dilcikar:

yok anacim 2 defa mapus yattim
emme artik akillandim (simdilik) :roflol:
:roflol: 2mii :delphin: pehhhh bana ulasman icin 10 firin ekmek yemen lazim daha:delphin:
arkadaşınızın Allah yardımcısı olsun inşaallah gerçek değildir a.s
her anne hamileliğinde bu stresi hep yaşara.s

valla aslıcım benim koltukta tekerlek yok o yüzden biyere gitmiyo:sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
senin durumun nasıl larisaya sılamımı söyle aklinialirimsmile :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol:

ohooo biz uykuyu kaybettik hala bulamıyok sırnaşık şey saat 1miş sen de erkencisin :delphin: :roflol::roflol::roflol:

delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: 2mii :delphin: pehhhh bana ulasman icin 10 firin ekmek yemen lazim daha:delphin:

delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Özel mesajlarına neden bakmıyon sen :mymeka:

Back