Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

beni kirip eklemion simdi sen smileylerini haaa mafoldumben
ah bi bulsam ama snein smilylerini bulmak kiim ben kiiimm sempatiksalakcinni
tüh yaaa 200e cikarsa keske züppper olur aklinialirimsmile

heee burda fistik diye ses etseydimde hic griemeseydim ohaoldumsmileneyse sus caktirma bari :mymeka::lepi:
bak bak ama dalmamissin :dilcikar: bumu senin nikonlugunnnnnn :umursamaz:böylemi fistigini koruon sen haaa:mymeka: bide dalcaktim diyo :umursamaz: dalsaydinda görseydim aklinialirimsmile

alaaaaseeen biri bana su kirmiziyla isaretledigim yeri özet gecsin bisi anladiysam aha sunun gibi oliim sempatiksalakcinni
kimin sifresini tahmin ettin, kim seni ispikledi, kim bana özel mesaj yazdi, kazen ne dedi sempatiksalakcinni kazenin cümlelerine hastayi zati şakkıdı onun cümlelerini anlamak icin anam aglar tipki su kirmiziyla isaretledigim yeri anlamak icin anami aglattigim gibi sırnaşık şey

fistikli nikoyu zor bulursun sen anammm
fistikli danrica olsa olmamiii :smiley-cool:
düştük vıstıın diline :roflol::roflol::roflol::roflol: bi ara da zebaninin behlülüne takmıştın görmüştük düştüğün durumu, hatırlatırım :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
koltuk görevi oyaladı yoksa dalacaktım :icecream: :kahve: :roflol::roflol::roflol:
iyi dinle:mymeka: :mymeka:
ben banlanınca buraya iye olan kardeşimin(yani az önce tanrıçamla bacıkanka olan kardeşimbayanssulusmile) burdaki şifresini tahmin ettim ve girdim, bizim kızlarla muhabbet ederkene biri beni ispikledi gamyoncuiremsu hani sana bi önceki akşam özel mesajdan yorum yaıp seni tehdit eden kişi yeni aldığı nickle:1rolleyes: okiş :dance: kazen de o hesabı da banladı:delphin:
hem de açıklama yazmış bababababa herşeyi de biliyo :delphin: nerden biliyo belki ablası değil kardeşiyim :kahve: :roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafaduldengiiiiiii ben senin her yorumunu okurken dizlerime vurarak geberiyorum gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eeee kkimin nikosuuuu sırnaşık şeysırnaşık şey

dipciknot : dizlerim morarirsa tek sebebi nikoodurrr sempatiksalakcinni
patronunun nikosu
aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif

ben de böyle kafadengi arkadaşlara bayılıyorum olumunekankayizsmile öyle olmasa kendim yapıp kendim gülme olmuyo kuru kuru :icecream: :dance: :teytey:
tühhh sirnasiklarim gözükmüyo nikom :gitme::umursamaz:
vıyyyy ben de üzüldüm ya :a015: böyle de hiç olmuyo senağlama sırnaşıkım o dişleri olmadan olmiii ösledim sırnaşımı :gitme: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

olum sordum ya astrolojiye inanırmısın diye muhteşem bi soru-tatlicadiarzu-:lepi:
fısto,yürü zıbaralımkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
niko ezana kadar anca cvap verir:roflol:
anahtar muhabbeti yapanı yolarım yarın:delphin:hadi ben gittim pai paiii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aha aldim anahtariniiiiii :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

yarın görüşürüs nikomm benim olumunekankayizsmile

düştük vıstıın diline :roflol::roflol::roflol::roflol: bi ara da zebaninin behlülüne takmıştın görmüştük düştüğün durumu, hatırlatırım :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
koltuk görevi oyaladı yoksa dalacaktım :icecream: :kahve: :roflol::roflol::roflol:
iyi dinle:mymeka: :mymeka:
ben banlanınca buraya iye olan kardeşimin(yani az önce tanrıçamla bacıkanka olan kardeşimbayanssulusmile) burdaki şifresini tahmin ettim ve girdim, bizim kızlarla muhabbet ederkene biri beni ispikledi gamyoncuiremsu hani sana bi önceki akşam özel mesajdan yorum yaıp seni tehdit eden kişi yeni aldığı nickle:1rolleyes: okiş :dance: kazen de o hesabı da banladı:delphin:
hem de açıklama yazmış bababababa herşeyi de biliyo :delphin: nerden biliyo belki ablası değil kardeşiyim :kahve: :roflol::roflol::roflol::roflol:

patronunun nikosu
aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif

ben de böyle kafadengi arkadaşlara bayılıyorum olumunekankayizsmile öyle olmasa kendim yapıp kendim gülme olmuyo kuru kuru :icecream: :dance: :teytey:

vıyyyy ben de üzüldüm ya :a015: böyle de hiç olmuyo senağlama sırnaşıkım o dişleri olmadan olmiii ösledim sırnaşımı :gitme: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

bak yawww neler olmusta haberimiz yokmus delikafadulden nerde yapti aciklamayi ya ben niye görmedim :roflol:
oysa ben güzelce takip etmistim buralari aklinialirimsmile
bu arada bugün ne giydinde bizim ban sebebimiz ne giydindeki etiketler oldugunu düsünmüsler:roflol: haberin varmi?? kesin haberin yoktur sırnaşık şey benim bile haberim var senin yoksa sasarim şakkıdı

editleyince gidiyo sirnasigiimmmm senağlama
neyseki simdi var baaaaaaaaaaaaaakkk sırnaşık şeybayanssulusmile

akasia seni görünce şok olmuştumkaydirigubbakcemile3 nasıl yanii:1shok: vay akasia sen ne etiket yazdın demiştim :roflol::roflol::roflol::roflol:

niye sok oldun giii beni akilli uslu bi$i mi sandin???? delikafadulden:roflol::roflol: :roflol::roflol:

eyvallah arkamız sağlam :lepi: selayımın 5 dene leşi vardır kızlar ona göre :delphin:
bebeğim sen geldin ya kavga çıksa da bana bişi olmaz :1hug: :dance: olumunekankayizsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:

iri cüssemle seni herzaman korurum ben canim kollarimla sararim
x1pnwjjkhj3oyxdbzkso5d4fwaypgbsjwgt8zixfrpnkfkxlgnfkxkp6.gif

günaydın şekerler ne haber
ne geceydi yahu gerim gerim gerdiler beni alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ne teyzeliğim kaldı nede ninemliğim kötükedihüso ha bide anneliğim kaldı

günaydın canım ya bir topik açtım neler olmuş sana ne laflar demişler tabi başkalarında.çpk üzüldüm çok..gece girseydim sorardım onlara....bence erkekti onlar.laflara baksana..

günaydın şekerler ne haber
ne geceydi yahu gerim gerim gerdiler beni alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ne teyzeliğim kaldı nede ninemliğim kötükedihüso ha bide anneliğim kaldı
amaaan takma kafana bence
onlarin erkek oldugu kesinmi
exiliris midir her ne haltsa diger topiclerine baktim akudunun makudunun cocuu yine exilirisi aman ne bicim nick yazamadim bile sempatiksalakcinni ne diyoduk -tatlicadiarzu- herneyse iste kisacasi akuudunun makuduunun exsilirisi savunmus hep, körler sagirlar birbirini agirlar misaliaklinialirimsmile
ikisininde ayni kisilik oldugu ap acik ortadaşakkıdı
bide bazilari üyeligi hacklenmistir fln filan dedi bede inandim -tatlicadiarzu-

günaydın canım ya bir topik açtım neler olmuş sana ne laflar demişler tabi başkalarında.çpk üzüldüm çok..gece girseydim sorardım onlara....bence erkekti onlar.laflara baksana..

din ve siyaset icerikli konularin acilmasi yasak kuzum senin haberin yokmu :delphin:

silamın aleykümmmmmmmmmmmmmmmmmm agalar olumunekankayizsmile
nikoma bir merhaba diyim dedimmm, gelim yerini yudunu görüm bi çayını bi kavesini içiyim.. olmadı iki bira çakalım aretliğimle didim :içelim:
mıhabbet bağı almış başını gitmiş geçmişi okuma işini bilare yapıcam..:sm_confused:
nikommmma gelmişken bi ssoru sorimm elim boş gitmiyim :1:

nikomm kkda son kez 1 mesaj yazma hakkın kalsa ve sadece üç smile kullanabilme hakkın kalsa hangi topiğe yazardın ve hangi 3 smili kullanırdın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
demokratik olmak yok yolarımmmmm annemmm :oklava: :oklava: :icecream:

takılıyorum papatyama.s.bak sana uyan smilide yaptımaklinialirimsmile
yorum yazmasanda olurdu:a015:fıstık beni severdi:kedi:dimi fıstık:mymeka::delphin:
benden öncemi sevdin:asigim:aşık oluyorum sanırsam:asigim:papatyaaaaklinialirimsmile

böö ya :1: menşur bööö:lepi:unuturmuyum bööö mü:jeyyar:höööö hele..hayatımın anlamı:1shok: :roflol: :roflol: :roflol: hep bö lerden höö lerden gidiyoruz aga farkındamısın:smiley-cool:
kanka seni çok iyi anlıyorum:teselli:aynı duyguları bende senle ve güldüğüm diğer olaylarla yaşıyorum:roflol: :roflol: mesela az önce bişeye öyle bi güldümkü,yarın aprile anlatmak için sabırsızlıkla bekliyorumki onunla beraber tekrar kopıyım:roflol: :roflol: :roflol:

la manyaaahhh:roflol:
ordan almış buraya alıntı yapmış deli karılülülülülülü lülülülülülü sorma ya..kodum çocoo pardon akudunu makudunufisfisfis-tatlicadiarzu- neler yazmış:1closedeyes:

fıstıklı nikoCADIARZUkaymaklı dondurma gibinCADIARZU fisfisfis süprizzzzz tamamdır hacı :sm_cool: :sm_cool:
sana uyan smili de yaptım diyo görür görmez çaktım açıklamana geberdim hatunum benim ya :roflol::roflol::roflol:
gel buraya kimseye aşık olamazsın benimsin dedim yakaydirigubbakcemile bundan sonra benim kurallarıma uyacaksın, kimseya aşkım yok bu smiliaklinialirimsmile yapmak, işmar etmek yokkaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol:
böö, hööööö, ööhööö... bu işte bi iş var çözömödöm böböğöm :emir_bebek: sırnaşık şey

ben de diyorum nereyi atladım zalak fıstık oyaladı beni :mymeka: ben de patronumun yorumunu arıyorum meğer dışardan getirmiş :mymeka: yok anam bu akıllanmayacak sonra vııı fıstığımız nerde diye ağla dur :umursamaz: lülülülülülü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hemen bi öksürük smili aramaya başla niko
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif

napiyim yaaaa ordan yazarsam kazen toplu katliamina benide dahil eder diye korktum :patrondantirsansmili:sempatiksalakcinni
nikonun bu hiziyla fistikli nikoyu tuti cok bekler sırnaşık şey
gel tutii fistikli tanricada anlasalim bizvereliniortak:smiley-cool::smiley-cool:

bak yaaawww hem kendi gelmiyo hemde beni kovuyo tutinin basindan sırnaşık şeysırnaşık şey
ha gayret nikom az kaldiii son yorumlara yetismene :lepi:
tickerini yesinler yesin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey o kadar azmi kaldi yawww :gitme: desene 3 gün bana uyku yok sırnaşık şeysırnaşık şey
tutinin başından mı gel dedim, çabık tutinin yanına dedim :mymeka: lafı dooru anla uykum yok ayana yatıyon ama kafa gitmiş kaydirigubbakcemile
zaman ilerliyor ama nerde geyik biz orda buluşuruk aşkımolumunekankayizsmile ben ütü yapar gelirim sen bana emekli dersin sempatiksalakcinni
bana en son naber emekli demişsin ben o zaman çakmadım sonra okudum geberdim:roflol: ula herif ne işler açtın başıma sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Back