- Konu Sahibi BenmasMavi
takılıyorum papatyama.s.bak sana uyan smilide yaptımaklinialirimsmilecanım kusuruma bakma olurmu ben pek sık giremiyorum
yorumunu yeni gördüm olumunekankayizsmile
ben seni senden önce sevdim olumunekankayizsmile
yorum yazmasanda olurdu:a015:fıstık beni severdi:kedi:dimi fıstık:mymeka:
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
benden öncemi sevdin:asigim:aşık oluyorum sanırsam:asigim
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
böö yayerine göre 1, yerine göre 2 :dance:
ama burdaki güzel esprilere geyiklere kah kaha ile ge be ri yo rum, ko pu yo rum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
hele bi oluyor ellerimi dizime vura vura gülüyorum delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
hatta senle komik gecelerimiz vardı ya yazdıklarımıza hele de smil eklemişsek onlar yatakta aklıma gelmişse gülmemi tutmaktan yatak titrerdi aga delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
kankam şu smiliilk bulduğum zaman aklıma geldikçe uyuyamamıştım gülme krizinden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:![]()
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
kanka seni çok iyi anlıyorum:teselli:aynı duyguları bende senle ve güldüğüm diğer olaylarla yaşıyorum:roflol: :roflol: mesela az önce bişeye öyle bi güldümkü,yarın aprile anlatmak için sabırsızlıkla bekliyorumki onunla beraber tekrar kopıyım:roflol: :roflol: :roflol:
la manyaaahhh:roflol:giz tanricaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden bu ne lan böyleeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ordan almış buraya alıntı yapmış deli karılülülülülülü lülülülülülü sorma ya..kodum çocoo pardon akudunu makudunufisfisfis-tatlicadiarzu- neler yazmış:1closedeyes:
tanrıçam;
_fıstık'lı niko olursa olur kabulümdür hehehehehe 1 alana 1 bedava gibi oldu gelsin şefkatler ....
enem nikom daha yeni yenimi cewap weriosun haçen diğer kavga olan topiği okudum geldim henüz yeni yorum yazmışsın allah bilir nikom uyurkende parmakların havada klavyeye yazarken uyuyorsundur kıyamam sana ben
fıstıklı nikoCADIARZUkaymaklı dondurma gibinCADIARZU fisfisfis süprizzzzz tamamdır hacı :sm_cool: :sm_cool: