- Konu Sahibi BenmasMavi
-
düştük vıstıın diline :roflol::roflol::roflol::roflol: bi ara da zebaninin behlülüne takmıştın görmüştük düştüğün durumu, hatırlatırım :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:beni kirip eklemion simdi sen smileylerini haaa mafoldumben
ah bi bulsam ama snein smilylerini bulmak kiim ben kiiimm sempatiksalakcinni
tüh yaaa 200e cikarsa keske züppper olur aklinialirimsmile
heee burda fistik diye ses etseydimde hic griemeseydim ohaoldumsmileneyse sus caktirma bari :mymeka::lepi:
bak bak ama dalmamissin :dilcikar: bumu senin nikonlugunnnnnn :umursamaz:böylemi fistigini koruon sen haaa:mymeka: bide dalcaktim diyo :umursamaz: dalsaydinda görseydim aklinialirimsmile
alaaaaseeen biri bana su kirmiziyla isaretledigim yeri özet gecsin bisi anladiysam aha sunun gibi oliim sempatiksalakcinni
kimin sifresini tahmin ettin, kim seni ispikledi, kim bana özel mesaj yazdi, kazen ne dedi sempatiksalakcinni kazenin cümlelerine hastayi zati şakkıdı onun cümlelerini anlamak icin anam aglar tipki su kirmiziyla isaretledigim yeri anlamak icin anami aglattigim gibi sırnaşık şey
fistikli nikoyu zor bulursun sen anammm
fistikli danrica olsa olmamiii :smiley-cool:
patronunun nikosudelikafaduldengiiiiiii ben senin her yorumunu okurken dizlerime vurarak geberiyorum gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eeee kkimin nikosuuuu sırnaşık şeysırnaşık şey
dipciknot : dizlerim morarirsa tek sebebi nikoodurrr sempatiksalakcinni
vıyyyy ben de üzüldüm ya :a015: böyle de hiç olmuyo senağlama sırnaşıkım o dişleri olmadan olmiii ösledim sırnaşımı :gitme: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:tühhh sirnasiklarim gözükmüyo nikom :gitme::umursamaz:
olum sordum ya astrolojiye inanırmısın diye muhteşem bi soru-tatlicadiarzu-:lepi:
fısto,yürü zıbaralımkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
niko ezana kadar anca cvap verir:roflol:
anahtar muhabbeti yapanı yolarım yarınhadi ben gittim pai paiii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
düştük vıstıın diline :roflol::roflol::roflol::roflol: bi ara da zebaninin behlülüne takmıştın görmüştük düştüğün durumu, hatırlatırım :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
koltuk görevi oyaladı yoksa dalacaktım :icecream::roflol::roflol::roflol:
iyi dinle:mymeka: :mymeka:
ben banlanınca buraya iye olan kardeşimin(yani az önce tanrıçamla bacıkanka olan kardeşimbayanssulusmile) burdaki şifresini tahmin ettim ve girdim, bizim kızlarla muhabbet ederkene biri beni ispikledi gamyoncuiremsu hani sana bi önceki akşam özel mesajdan yorum yaıp seni tehdit eden kişi yeni aldığı nickle:1rolleyes: okiş :dance: kazen de o hesabı da banladı
hem de açıklama yazmış bababababa herşeyi de biliyonerden biliyo belki ablası değil kardeşiyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
patronunun nikosu
ben de böyle kafadengi arkadaşlara bayılıyorum olumunekankayizsmile öyle olmasa kendim yapıp kendim gülme olmuyo kuru kuru :icecream: :dance: :teytey:
vıyyyy ben de üzüldüm ya :a015: böyle de hiç olmuyo senağlama sırnaşıkım o dişleri olmadan olmiii ösledim sırnaşımı :gitme: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
hadi ordan iyi uykular bebeler
akasia seni görünce şok olmuştumkaydirigubbakcemile3 nasıl yanii:1shok: vay akasia sen ne etiket yazdın demiştim :roflol::roflol::roflol::roflol:
eyvallah arkamız sağlam :lepi: selayımın 5 dene leşi vardır kızlar ona göre
bebeğim sen geldin ya kavga çıksa da bana bişi olmaz :1hug: :dance: olumunekankayizsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın şekerler ne haber
ne geceydi yahu gerim gerim gerdiler beni alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ne teyzeliğim kaldı nede ninemliğim kötükedihüso ha bide anneliğim kaldı
amaaan takma kafana bencegünaydın şekerler ne haber
din ve siyaset icerikli konularin acilmasi yasak kuzum senin haberin yokmugünaydın canım ya bir topik açtım neler olmuş sana ne laflar demişler tabi başkalarında.çpk üzüldüm çok..gece girseydim sorardım onlara....bence erkekti onlar.laflara baksana..
günaydın şekerler ne haber
nolduki bilmiyorumkismile
ohooooooooooooooooooooo benim derya uyumus dun
dun gece neler oldu habarin yokmu kuzuuuuu
neyse fazla acmayim konuyu
zatiii yeni ciktim mapistan...-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
sana uyan smili de yaptım diyo görür görmez çaktım açıklamana geberdim hatunum benim ya :roflol::roflol::roflol:takılıyorum papatyama.s.bak sana uyan smilide yaptımaklinialirimsmile
yorum yazmasanda olurdu:a015:fıstık beni severdi:kedi:dimi fıstık:mymeka:
benden öncemi sevdin:asigim:aşık oluyorum sanırsam:asigimapatyaaaaklinialirimsmile
böö yamenşur bööö:lepi:unuturmuyum bööö mü:jeyyar:höööö hele..hayatımın anlamı:1shok: :roflol: :roflol: :roflol: hep bö lerden höö lerden gidiyoruz aga farkındamısın:smiley-cool:
kanka seni çok iyi anlıyorum:teselli:aynı duyguları bende senle ve güldüğüm diğer olaylarla yaşıyorum:roflol: :roflol: mesela az önce bişeye öyle bi güldümkü,yarın aprile anlatmak için sabırsızlıkla bekliyorumki onunla beraber tekrar kopıyım:roflol: :roflol: :roflol:
la manyaaahhh:roflol:
ordan almış buraya alıntı yapmış deli karılülülülülülü lülülülülülü sorma ya..kodum çocoo pardon akudunu makudunufisfisfis-tatlicadiarzu- neler yazmış:1closedeyes:
fıstıklı nikoCADIARZUkaymaklı dondurma gibinCADIARZU fisfisfis süprizzzzz tamamdır hacı :sm_cool: :sm_cool:
tutinin başından mı gel dedim, çabık tutinin yanına dedim :mymeka: lafı dooru anla uykum yok ayana yatıyon ama kafa gitmiş kaydirigubbakcemilenapiyim yaaaa ordan yazarsam kazen toplu katliamina benide dahil eder diye korktumatrondantirsansmili:sempatiksalakcinni
nikonun bu hiziyla fistikli nikoyu tuti cok bekler sırnaşık şey
gel tutii fistikli tanricada anlasalim bizvereliniortak:smiley-cool::smiley-cool:
bak yaaawww hem kendi gelmiyo hemde beni kovuyo tutinin basindan sırnaşık şeysırnaşık şey
ha gayret nikom az kaldiii son yorumlara yetismene :lepi:
tickerini yesinler yesin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey o kadar azmi kaldi yawww :gitme: desene 3 gün bana uyku yok sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?