Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

canım kusuruma bakma olurmu ben pek sık giremiyorum
yorumunu yeni gördüm olumunekankayizsmile
ben seni senden önce sevdim olumunekankayizsmile
takılıyorum papatyama.s.bak sana uyan smilide yaptımaklinialirimsmile
yorum yazmasanda olurdu:a015:fıstık beni severdi:kedi:dimi fıstık:mymeka:
benden öncemi sevdin:asigim:aşık oluyorum sanırsam:asigimapatyaaaaklinialirimsmile

böö ya menşur bööö:lepi:unuturmuyum bööö mü:jeyyar:höööö hele..hayatımın anlamı:1shok: :roflol: :roflol: :roflol: hep bö lerden höö lerden gidiyoruz aga farkındamısın:smiley-cool:
kanka seni çok iyi anlıyorum:teselli:aynı duyguları bende senle ve güldüğüm diğer olaylarla yaşıyorum:roflol: :roflol: mesela az önce bişeye öyle bi güldümkü,yarın aprile anlatmak için sabırsızlıkla bekliyorumki onunla beraber tekrar kopıyım:roflol: :roflol: :roflol:

giz tanricaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden bu ne lan böyleeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
la manyaaahhh:roflol:
ordan almış buraya alıntı yapmış deli karılülülülülülü lülülülülülü sorma ya..kodum çocoo pardon akudunu makudunufisfisfis-tatlicadiarzu- neler yazmış:1closedeyes:

fıstıklı nikoCADIARZUkaymaklı dondurma gibinCADIARZU fisfisfis süprizzzzz tamamdır hacı :sm_cool: :sm_cool:

nikoyu beklersen yandın tutim:roflol: :roflol: :roflol:
fıstık burda ondan versek tuti:icecream:
ben bu beklemeyi iyi bilirim:1closedeyes: :dilcikar: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
yerlerde sürünücene gitte tutiyle ilgilen:mymeka:
şefkate ihtiyacı var:ecrin_bebek: hadi yürükaydirigubbakcemile allam yaa adamı hasta ediyolar:1closedeyes::roflol:
bi de ben furim patron, de get fıstık tutimin başına :mymeka: :icecream: :roflol:
yapma ya o kadar erken mi yazmışım delikafadulden delikafadulden :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen yarını beklemediğine dua etyarım saatle yırttın iyi:roflol:
nikooo öhööööö:roflol: :roflol: :enbuyukkk:
hööööö aşkım Şeniz :roflol:
evet ezan okunmadan yetiştirem :roflol::roflol::roflol:

napiyim yaaaa ordan yazarsam kazen toplu katliamina benide dahil eder diye korktum atrondantirsansmili:sempatiksalakcinni
nikonun bu hiziyla fistikli nikoyu tuti cok bekler sırnaşık şey
gel tutii fistikli tanricada anlasalim bizvereliniortak:smiley-cool::smiley-cool:

bak yaaawww hem kendi gelmiyo hemde beni kovuyo tutinin basindan sırnaşık şeysırnaşık şey
ha gayret nikom az kaldiii son yorumlara yetismene :lepi:
tickerini yesinler yesin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey o kadar azmi kaldi yawww :gitme: desene 3 gün bana uyku yok sırnaşık şeysırnaşık şey

fıstık mapısa girerken yalandan kendini yerden yere atmış,yumruklamış,ağzını burnunu kırmış(kendi yapmış),darp cebir alsın diye,polislerde kıllık olsun diye uzun tutmuşlar bunuaklinialirimsmile
yok kanka ya bu fıstık da nerde o cinlik sırnaşık şeysırnaşık şey daha kazene sorduğu sorunun cevabını bile benden örendi sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
he ya bende gardaşı olurum sempatiksalakcinni
sende benim bacımsın artık :asigim:
iyidir kanka :lepi:
uyyyy çok duygulaniiiimmm :a015:
papatyam beni seviiiiiii:sm_cool: :dance: :teytey: sositososito
vıyyyy ne saadet :a015: senağlama
canım kusuruma bakma olurmu ben pek sık giremiyorum
yorumunu yeni gördüm olumunekankayizsmile
ben seni senden önce sevdim olumunekankayizsmile
artık tutamicam kendimiii :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bacım çok sevdiysen yanımıza alak mı bacılık eder o da bize :icecream: :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tühhh sirnasiklarim gözükmüyo nikom :gitme::umursamaz:
rof rof senin yerine güler böböğüm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: rofrof değilmiş rofrolmuş la:smiley-cool:
oldumu

Şeniznikoooo seni sefiomm,sen beni sefion muuu?:dance:
ben seviyoyummmhihoyyytçok hemdeolumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol:tanrica diger topicte banlanma korkusuyla istedigim ggibi gülmekten geberemiyorum bari burda gülmekten geberiyim :roflol::roflol::roflol:
sizin yüzünüzden geberdim lafinida her dakka kullanir oldum yaaa:roflol:
geberme emi:roflol: :roflol: :roflol: nikooo buda manyak çıktıdelikafadulden diğer topiktn alıyo gıymatlı-tatlicadiarzu-yazılarımısempatiksalakcinniburaya koyup burdan gülüyo:roflol: :roflol:
bide içerden çıktı tüüüü:tomato: :tomato: mapısa giren adam bida girmekten korkmaz oglım

naber aldık anahtarını
patronum etti bir:1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
okumuşsun muhabbeti:jeyyar:
bu kamil dediki alırım anahtarınıgamyoncuiremsugördük kimin ne aldığınıdua etsin paçalıdonunu almadımaklinialirimsmile:icecream:

ben bu beklemeyi iyi bilirim:1closedeyes: :dilcikar: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
hööööö aşkım Şeniz :roflol:
evet ezan okunmadan yetiştirem :roflol::roflol::roflol:

sana taş atana sen ekmek atsan ama:a015: :a015: cabbar yüzünden seni ihmal etmiş olabilüümsende aynısınımı yapıcan bana:a015:
höööö:1shok: değil lmaz:
öhöööö öhööö:asigim::2öksürük smili bulamadım bunla idare et):2:

Tanrıça fıstıımm,bende sana bayılıommm kiiiii ŞenizŞenizŞeniz

zalak koptum..dayanamıcam diyo:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
pardon tutamıcam demiş.:)))

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

meg:mymeka: sirani bekle:mymeka: daha niko gelcekteee 10 sayfa önceki yorumlara cevap yazcakta ohooooooooo mirmirmirmirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yok genellikle gülerek uyuyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hala kavga var mı orda :1shok: onu okumak da ne var kavga laf atma olduğu için su gibi okunuyor :roflol: misal ben yorum yazma arsında okuyup bitirdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Şeniznikoooo seni sefiomm,sen beni sefion muuu?:dance:
seviyummmmm olumunekankayizsmile hem de çok seviyum sarı şikerimi Şeniz
cancu gelmeden hemen yazim:1closedeyes: meg ilen niko cancuyu seviyular :dance::dance: zemuszemus Şeniz

biliyoyum:kedi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

alin iste kacirdiniz tutiyi:mymeka::roflol:
benneyaptımki tutiiiş..fıstıklı tanrıçalı niko vericez sana ditmeee:a015:
fıstık,hep senin yüzünden:mymeka:alıntılarımı koydun buraya kaçırdın milleti

geyiğe sardık soru soralım göze batmıyalım fıstokaydirigubbakcemile
nikom:asigim:astrolojiye inanırmısın:asigimne kadar muhteşem bi soru-tatlicadiarzu-)

cancu ve gözdecanın kulakları çınlasın aklinialirimsmiledimi nikommkaydirigubbakcemile3
tatlılarım benim behhh kıskanırlar beni sağolsunlar :smiley-cool:
sefiom onları da heeopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kanka yalnız hırs yaptı farkındamısın:)daha hızlı geliyo cevaplar sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey...ulan 3 gün napıcaz biz bunlaboshayallersmile

mirmirmirmirsırnaşık şeymirmirmirmir şutarafagitti :roflol: gibi)
naynnnnlmaz:meglen cancu tanrıçayı seviyolar:asigim:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne soruyum kuzuum sırnaşık şeysırnaşık şey
nikoo neden nikoncan -tatlicadiarzu- soruya bakin ama soru sorudu dimi:smiley-cool:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne soruyum kuzuum sırnaşık şeysırnaşık şey
nikoo neden nikoncan -tatlicadiarzu- soruya bakin ama soru sorudu dimi:smiley-cool:

hey yavrum hey
mapısta oldun ne kadar belli..çoktan soruldu trilyon kere:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
neden nikoncanneden mizah gibi:smiley-cool: :smiley-cool:

farkinda olmamiiiii sırnaşık şeysırnaşık şey 2 saatte yazdigi yorumlari 1 saatte yaziyo sırnaşık şeysırnaşık şey ha gayret nikonum canim sırnaşık şey
hey yavrum hey
mapısta oldun ne kadar belli..çoktan soruldu trilyon kere:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
neden nikoncanneden mizah gibi:smiley-cool: :smiley-cool:

tüh vahhhhh sempatiksalakcinni daha güzel soru buluyosan sen sor :mymeka: bende gidicem simdi bak :umursamaz: ona göre.mymeka: :dilcikar:

olum sordum ya astrolojiye inanırmısın diye muhteşem bi soru-tatlicadiarzu-:lepi:
fısto,yürü zıbaralımkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
niko ezana kadar anca cvap verir:roflol:
anahtar muhabbeti yapanı yolarım yarınhadi ben gittim pai paiii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…