- Konu Sahibi BenmasMavi
-
takılıyorum papatyama.s.bak sana uyan smilide yaptımaklinialirimsmilecanım kusuruma bakma olurmu ben pek sık giremiyorum
yorumunu yeni gördüm olumunekankayizsmile
ben seni senden önce sevdim olumunekankayizsmile
böö yayerine göre 1, yerine göre 2 :dance:
ama burdaki güzel esprilere geyiklere kah kaha ile ge be ri yo rum, ko pu yo rum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
hele bi oluyor ellerimi dizime vura vura gülüyorum delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
hatta senle komik gecelerimiz vardı ya yazdıklarımıza hele de smil eklemişsek onlar yatakta aklıma gelmişse gülmemi tutmaktan yatak titrerdi aga delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
kankam şu smiliilk bulduğum zaman aklıma geldikçe uyuyamamıştım gülme krizinden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
la manyaaahhh:roflol:giz tanricaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden bu ne lan böyleeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tanrıçam;
_fıstık'lı niko olursa olur kabulümdür hehehehehe 1 alana 1 bedava gibi oldu gelsin şefkatler ....
enem nikom daha yeni yenimi cewap weriosun haçen diğer kavga olan topiği okudum geldim henüz yeni yorum yazmışsın allah bilir nikom uyurkende parmakların havada klavyeye yazarken uyuyorsundur kıyamam sana ben
ben bu beklemeyi iyi bilirim:1closedeyes: :dilcikar:nikoyu beklersen yandın tutim:roflol: :roflol: :roflol:
fıstık burda ondan versek tuti:icecream:
bi de ben furim patron, de get fıstık tutimin başına :mymeka: :icecream: :roflol:yerlerde sürünücene gitte tutiyle ilgilen:mymeka:
şefkate ihtiyacı var:ecrin_bebek: hadi yürükaydirigubbakcemile allam yaa adamı hasta ediyolar:1closedeyes::roflol:
yapma ya o kadar erken mi yazmışım delikafadulden delikafadulden :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol:olaaaarrr sempatiksalakcinni tutiiii bacim gel yamacima kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama aplaa niye kizioonn :gitme:
ahaaaaaaa beklenen an geldiii delikafadulden
tam yarim saat sonra cevap geldi :roflol: Şeniz
hööööö aşkım Şeniz :roflol:sen yarını beklemediğine dua etyarım saatle yırttın iyi:roflol:
nikooo öhööööö:roflol: :roflol: :enbuyukkk:
napiyim yaaaa ordan yazarsam kazen toplu katliamina benide dahil eder diye korktumtakılıyorum papatyama.s.bak sana uyan smilide yaptımaklinialirimsmile
yorum yazmasanda olurdu:a015:fıstık beni severdi:kedi:dimi fıstık:mymeka:
benden öncemi sevdin:asigim:aşık oluyorum sanırsam:asigimapatyaaaaklinialirimsmile
böö yamenşur bööö:lepi:unuturmuyum bööö mü:jeyyar:höööö hele..hayatımın anlamı:1shok: :roflol: :roflol: :roflol: hep bö lerden höö lerden gidiyoruz aga farkındamısın:smiley-cool:
kanka seni çok iyi anlıyorum:teselli:aynı duyguları bende senle ve güldüğüm diğer olaylarla yaşıyorum:roflol: :roflol: mesela az önce bişeye öyle bi güldümkü,yarın aprile anlatmak için sabırsızlıkla bekliyorumki onunla beraber tekrar kopıyım:roflol: :roflol: :roflol:
la manyaaahhh:roflol:
ordan almış buraya alıntı yapmış deli karılülülülülülü lülülülülülü sorma ya..kodum çocoo pardon akudunu makudunufisfisfis-tatlicadiarzu- neler yazmış:1closedeyes:
fıstıklı nikoCADIARZUkaymaklı dondurma gibinCADIARZU fisfisfis süprizzzzz tamamdır hacı :sm_cool: :sm_cool:
bak yaaawww hem kendi gelmiyo hemde beni kovuyo tutinin basindan sırnaşık şeysırnaşık şeyben bu beklemeyi iyi bilirim:1closedeyes: :dilcikar::jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de ben furim patron, de get fıstık tutimin başına :mymeka: :icecream: :roflol:
yapma ya o kadar erken mi yazmışım delikafadulden delikafadulden :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol:
hööööö aşkım Şeniz :roflol:
evet ezan okunmadan yetiştirem:roflol::roflol::roflol:
yok kanka ya bu fıstık da nerde o cinlik sırnaşık şeysırnaşık şey daha kazene sorduğu sorunun cevabını bile benden örendi sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:fıstık mapısa girerken yalandan kendini yerden yere atmış,yumruklamış,ağzını burnunu kırmış(kendi yapmış),darp cebir alsın diye,polislerde kıllık olsun diye uzun tutmuşlar bunuaklinialirimsmile
uyyyy çok duygulaniiiimmm :a015:he ya bende gardaşı olurum sempatiksalakcinni
sende benim bacımsın artık :asigim:
iyidir kanka :lepi:
vıyyyy ne saadet :a015: senağlamapapatyam beni seviiiiiii:sm_cool: :dance: :teytey: sositososito
artık tutamicam kendimiii :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:canım kusuruma bakma olurmu ben pek sık giremiyorum
yorumunu yeni gördüm olumunekankayizsmile
ben seni senden önce sevdim olumunekankayizsmile
rof rof senin yerine güler böböğümtühhh sirnasiklarim gözükmüyo nikom :gitme::umursamaz:
ben seviyoyummmhihoyyytçok hemdeolumunekankayizsmileŞeniznikoooo seni sefiomm,sen beni sefion muuu?:dance:
geberme emi:roflol: :roflol: :roflol: nikooo buda manyak çıktıdelikafadulden diğer topiktn alıyo gıymatlı-tatlicadiarzu-yazılarımısempatiksalakcinniburaya koyup burdan gülüyo:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:tanrica diger topicte banlanma korkusuyla istedigim ggibi gülmekten geberemiyorum bari burda gülmekten geberiyim :roflol::roflol::roflol:
sizin yüzünüzden geberdim lafinida her dakka kullanir oldum yaaa:roflol:
okumuşsun muhabbeti:jeyyar:naber aldık anahtarınıpatronum etti bir:1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bu beklemeyi iyi bilirim:1closedeyes: :dilcikar::jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
hööööö aşkım Şeniz :roflol:
evet ezan okunmadan yetiştirem:roflol::roflol::roflol:
yok kanka ya bu fıstık da nerde o cinlik sırnaşık şeysırnaşık şey daha kazene sorduğu sorunun cevabını bile benden örendi sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
uyyyy çok duygulaniiiimmm :a015:
vıyyyy ne saadet :a015: senağlama
artık tutamicam kendimiii :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bacım çok sevdiysen yanımıza alak mı bacılık eder o da bize :icecream: :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyrof rof senin yerine güler böböğüm:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: rofrof değilmiş rofrolmuş la:smiley-cool:
oldumu
ben seviyoyummmhihoyyytçok hemdeolumunekankayizsmile
geberme emi:roflol: :roflol: :roflol: nikooo buda manyak çıktıdelikafadulden diğer topiktn alıyo gıymatlı-tatlicadiarzu-yazılarımısempatiksalakcinniburaya koyup burdan gülüyo:roflol: :roflol:
bide içerden çıktı tüüüü:tomato: :tomato: mapısa giren adam bida girmekten korkmaz oglım
okumuşsun muhabbeti:jeyyar:
bu kamil dediki alırım anahtarınıgamyoncuiremsugördük kimin ne aldığınıdua etsin paçalıdonunu almadımaklinialirimsmile:icecream:
sana taş atana sen ekmek atsan ama:a015: :a015: cabbar yüzünden seni ihmal etmiş olabilüümsende aynısınımı yapıcan bana:a015:
höööö:1shok: değillmaz:
öhöööö öhööö:asigim::2öksürük smili bulamadım bunla idare et):2:
meg:mymeka: sirani bekle:mymeka: daha niko gelcekteee 10 sayfa önceki yorumlara cevap yazcakta ohooooooooo mirmirmirmirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyTanrıça fıstıımm,bende sana bayılıommm kiiiii ŞenizŞenizŞeniz
yok genellikle gülerek uyuyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:tanrıçam;
_fıstık'lı niko olursa olur kabulümdür hehehehehe 1 alana 1 bedava gibi oldu gelsin şefkatler ....
enem nikom daha yeni yenimi cewap weriosun haçen diğer kavga olan topiği okudum geldim henüz yeni yorum yazmışsın allah bilir nikom uyurkende parmakların havada klavyeye yazarken uyuyorsundur kıyamam sana ben
seviyummmmm olumunekankayizsmile hem de çok seviyum sarı şikerimi ŞenizŞeniznikoooo seni sefiomm,sen beni sefion muuu?:dance:
biliyoyum:kedi:Tanrıça fıstıımm,bende sana bayılıommm kiiiii ŞenizŞenizŞeniz
benneyaptımki tutiiiş..fıstıklı tanrıçalı niko vericez sana ditmeee:a015:alin iste kacirdiniz tutiyi:mymeka::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kanka yalnız hırs yaptı farkındamısın:)daha hızlı geliyo cevaplar sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey...ulan 3 gün napıcaz biz bunlaboshayallersmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
meg:mymeka: sirani bekle:mymeka: daha niko gelcekteee 10 sayfa önceki yorumlara cevap yazcakta ohooooooooo mirmirmirmirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok genellikle gülerek uyuyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
seviyummmmm olumunekankayizsmile hem de çok seviyum sarı şikerimi Şeniz
cancu gelmeden hemen yazim:1closedeyes: meg ilen niko cancuyu seviyular :dance::dance: zemuszemus Şeniz
biliyoyum:kedi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biliyoyum:kedi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benneyaptımki tutiiiş..fıstıklı tanrıçalı niko vericez sana ditmeee:a015:
fıstık,hep senin yüzünden:mymeka:alıntılarımı koydun buraya kaçırdın milleti
geyiğe sardık soru soralım göze batmıyalım fıstokaydirigubbakcemile
nikom:asigim:astrolojiye inanırmısın:asigimne kadar muhteşem bi soru-tatlicadiarzu-)
naynnnnlmaz:meglen cancu tanrıçayı seviyolar:asigim:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne soruyum kuzuum sırnaşık şeysırnaşık şey
nikooneden nikoncan -tatlicadiarzu- soruya bakin ama soru sorudu dimi:smiley-cool:
billllopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
efettt:asigim:
farkinda olmamiiiii sırnaşık şeysırnaşık şey 2 saatte yazdigi yorumlari 1 saatte yaziyo sırnaşık şeysırnaşık şey ha gayret nikonum canim sırnaşık şey:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kanka yalnız hırs yaptı farkındamısın:)daha hızlı geliyo cevaplar sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey...ulan 3 gün napıcaz biz bunlaboshayallersmile
mirmirmirmirsırnaşık şeymirmirmirmir şutarafagitti :roflol: gibi)
naynnnnlmaz:meglen cancu tanrıçayı seviyolar:asigim:
hey yavrum hey
mapısta oldun ne kadar belli..çoktan soruldu trilyon kere:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
neden nikoncanneden mizah gibi:smiley-cool: :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?