- Konu Sahibi BenmasMavi
-
nikoooooo
pembe koltuğa oturdun pime şekerini unuttun
şefkate ihtiyacım var:gitme:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
akasia seni görünce şok olmuştumkaydirigubbakcemile3 nasıl yanii:1shok: vay akasia sen ne etiket yazdın demiştim :roflol::roflol::roflol::roflol:mapidasimsin senne istersen yaparim kuzuuuuulaelaelaelaelae:lepi: sempatiksalakcinni
oooo sevgili locam şöyle locamıza buyrun buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3nikooolumunekankayizsmilesorum şu bu smiley leri nerden buluyosun çok hoşlar
soruya bak ya :roflol::roflol:
radikal fikirler yazıp böyle bi gaf beni şaşırttı ne yalan sölim gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
anammm dakka bir gol bir, o ne bicim yorumlar yazmis öyle sok oldum resmennnn ohaoldumsmile
hahahha elhamdurillah ben müslümanim yazmis bari dogru düzgün yazsaydi töbe yarabbi yaaa:)
bunu tuttummmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:ööhöööögamyoncuiremsu
olaaaarrr sempatiksalakcinni tutiiii bacim gel yamacima kaydirigubbakcemile3nikoyu beklersen yandın tutim:roflol: :roflol: :roflol:
fıstık burda ondan versek tuti:icecream:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama aplaa niye kizioonn :gitme:yerlerde sürünücene gitte tutiyle ilgilen:mymeka:
şefkate ihtiyacı var:ecrin_bebek: hadi yürükaydirigubbakcemile allam yaa adamı hasta ediyolar:1closedeyes::roflol:
ahaaaaaaa beklenen an geldiii delikafaduldenakasia seni görünce şok olmuştumkaydirigubbakcemile3 nasıl yanii:1shok: vay akasia sen ne etiket yazdın demiştim :roflol::roflol::roflol::roflol:
oooo sevgili locam şöyle locamıza buyrun buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
googledan buluyorum resim gibi linkini yapıştırıyorum:lepi:
eğer denersen merak ediyorum sen ne eklersin, bekliyorum olumunekankayizsmile
radikal fikirler yazıp böyle bi gaf beni şaşırttı ne yalan sölim gamyoncuiremsu
bunu tuttummmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben tanrıçam yorumumu görmeyince alıntılar bu smili :enbuyukkk: koyardım bu da iyi tuttum bunu :lepi: patronum ööhöööööö :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama aplaa niye kizioonn :gitme:
ahaaaaaaa beklenen an geldiii delikafadulden
tam yarim saat sonra cevap geldi :roflol: Şeniz
30 ama çaktırmıyorum :1rolleyes:.
Bayanlara yasi sorulmazmis ama pempe koltuga oturmussun madem soralim:
Nikoncanim yasin kac??? :hulya:
kazen biz daha çok üzülelim diye uzun banladı sanırsam fıstımı Şeniz
sen niye uzun kaldin orda
digerleri hemencecik cikiverdi
:roflol: :roflol: :roflol:
eyvallah arkamız sağlam :lepi: selayımın 5 dene leşi vardır kızlar ona görekavga varmis dediler , tasimi taragimi toplayip geldimnikonuma bisi yapiyorsaniz öldürrrüm leyyyyyyyyyn
papatyanil nikomun gardaşımı:1shok: :sm_cool: :dance:
nikomun gardaşı benim gardaşım:içelimapatyanil naber kanka:smiley-cool:
soru:
yalanı affedermisinCADIARZU
he ya bende gardaşı olurum sempatiksalakcinni
sende benim bacımsın artık :asigim:
iyidir kanka :lepi:
papatyam beni seviiiiiii:sm_cool: :dance: :teytey: sositososito
50den 100e çıkarmıştı sonra tekrar rica ettim 150ye çıkartmıştı ama o gece KKnın şaftı kaymıştı tekrar 100e indirmiş, çok zorl oluyo keşkem 150ye çıksa gene :Saruboceq: :1rolleyes:sırnaşık şey allahim yaaa biri benim snein yorumlarini okurkenki halimi görse kesin deli zanneder beni :1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hahahah kazen ne dedi?? silmeye bile kiyamamis ani olarak kalmasi icin bide kopyalamis oraya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zhebani nerde yaaaaaaa sankimherifbehlülün yaraticisi:lepi:
yine is basinda kavga ediyo deli kiz yaaa kaydirigubbakcemile3 ama iyi laflar söylemis almis havasini o kadinmi erkekmi, kim yazmissa artik neler neler kacirmisimda haberim yokmus yaaboshayallersmile
aynen yaaa killi semsettin sen önce git kendi killairndan arin sonra kilsiz ara sempatiksalakcinni:mymeka:
hakkaten yaaaaaa nikoooooooooo hadi elinde olan olmayan ne kadar smiley varsa ekle buraya aklinialirimsmile
yaa bu arada biri kazene su 100grafik sinirini kaldirmasi icin istekte bulunsun sempatiksalakcinni
hesap tutmakta beni geçtin sanırsam :lepi: şüphelendim senden hakkat burlarda mıydın :jeyyar:akasiam az sabirli ol guclubacismile nikomun en erken mesaji 2 en gec mesaji ise 6 saat sonra geliyoda o bakimdan yane sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gizzz banim yeni acildiya makyaj topiclerinde neyim hasret giderelim derken kacirdim olayi Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooksırnaşık şey
sen bilmiyosun :roflol: sanırsam:jeyyar: :roflol::roflol::roflol:aklinialirimsmile sen fistikini tanimiyosuuunnn aklinialirimsmile ben ne cinimdir senin haberin yokmu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
haklisin yevrim, iyi yönündende bakmak lazim demi kankasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:sen yarını beklemediğine dua etyarım saatle yırttın iyi:roflol:
nikooo öhööööö:roflol: :roflol: :enbuyukkk:
delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyfıstık mapısa girerken yalandan kendini yerden yere atmış,yumruklamış,ağzını burnunu kırmış(kendi yapmış),darp cebir alsın diye,polislerde kıllık olsun diye uzun tutmuşlar bunuaklinialirimsmile
giz tanricaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden bu ne lan böyleeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyakudunun makudunun çocuu
sen şimdi böyle dedin ya,inan kimse ne fahişe oldu nede mırıspi
sen kendini tatmin ettinmi,kendi ezikliğini burda bastırabildinmi:1closedeyes:tıttt..sanmam boshayallersmileçünkü sen anca sanal ortamda ezik kişiliğini böyle yazılarla deşarj eden bi hırtosunsempatiksalakcinni
zaten şutlanıcaksın,o yüzden son lafım adios amigos:a015:sempatiksalakcinni
napim KK geceleri bana misafir geli sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3anladim sekerim
niye giii adam senle sabahlamiyo mu...:jeyyar:
ahahahahahahahaha hay ben o nikonun :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:ben niko yu daha yeni yeni tanyorum soyledigin icin teskur ettim saga
fistik dusunsene ben sabaha kadar pc basina bekliyomusum nikonun cevap vermesini
esim sabah uyanyomus ben aksamki gibi ayni duryomusum
"uleee kari ne oldi sagaa" "hic sorma heriff niko bagga cevap vermedi onu beklimmm" :roflol: delikafadulden
yerine göre 1, yerine göre 2 :dance:sorubenneyaptımkiha evet:roflol: :roflol: :roflol:
gülerken 1 kahkaha atarmısın,yoksa 2 ağzını kapar yeni gelin gibi kibar kibarşutarafagittimı gülersin:dance:yada sırnaşık gibi kendini yerlere atarmısınsırnaşık şeyşutarafagitti
geyik olmasın diye olum,heryere geyik taşıyoruz zaten:roflol: :roflol: :roflol:
beni kirip eklemion simdi sen smileylerini haaa mafoldumben50den 100e çıkarmıştı sonra tekrar rica ettim 150ye çıkartmıştı ama o gece KKnın şaftı kaymıştı tekrar 100e indirmiş, çok zorl oluyo keşkem 150ye çıksa gene :Saruboceq: :1rolleyes:
bi arkadaş dedi ya böyle eve gelecek gelin buldu gılsızını arıyo, aynı meşhur söz gibi oldu :roflol: geberdim ya hala gülüyorum :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa elimdekilerin hepsini eklemem yasak bizim topikin özeli o aklinialirimsmile :dance: kaydirigubbakcemile2
senin elin armut mu topluyo orda burda bizlen geyyik yapacana ara bul ekle :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
hesap tutmakta beni geçtin sanırsam :lepi: şüphelendim senden hakkat burlarda mıydın :jeyyar:
burdaydın da niye ses etmedin burda fıstık diye ağlaştık maviyle :mymeka: az kalsın senin yüzünden kazene dalacaktım fıstık garısı nirde diye, onu bize virin diyee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bilmiyosun :roflol: sanırsam:jeyyar: :roflol::roflol::roflol:
ben kardeşimin şifresini tahmin ettim girdim, sonra biri beni ispiledi(sana özel mesaj atan şahıs) kazen kardeşimin hesabını da banladı hem de 2 gün :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi tıkladı; 2.hesap yasak değilse neden ablanız kullanıyor :roflol: kazenin böyle asil cümlelerine de hastayım :1closedeyes: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
fistikli nikoyu zor bulursun sen anammmtanrıçam;
_fıstık'lı niko olursa olur kabulümdür hehehehehe 1 alana 1 bedava gibi oldu gelsin şefkatler ....
enem nikom daha yeni yenimi cewap weriosun haçen diğer kavga olan topiği okudum geldim henüz yeni yorum yazmışsın allah bilir nikom uyurkende parmakların havada klavyeye yazarken uyuyorsundur kıyamam sana ben
delikafaduldengiiiiiii ben senin her yorumunu okurken dizlerime vurarak geberiyorum gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eeee kkimin nikosuuuu sırnaşık şeysırnaşık şeynapim KK geceleri bana misafir geli sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
noldu ben yorum yazana kadar gitmişsinaklinialirimsmile fıstıkla ben alırız anahtarını:1closedeyes: tanrıçamsa hepimizinkini :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dur şey yazıcam; noldu sus geldi birden (made in Kazen) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahahahahahahahaha hay ben o nikonun :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
yerine göre 1, yerine göre 2 :dance:
ama burdaki güzel esprilere geyiklere kah kaha ile ge be ri yo rum, ko pu yo rum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
hele bi oluyor ellerimi dizime vura vura gülüyorum delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
hatta senle komik gecelerimiz vardı ya yazdıklarımıza hele de smil eklemişsek onlar yatakta aklıma gelmişse gülmemi tutmaktan yatak titrerdi aga delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
kankam şu smiliilk bulduğum zaman aklıma geldikçe uyuyamamıştım gülme krizinden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fıstık sus dizlerim ağrıdı bu gece sana gülmekten delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
tutim,valla banlanmazsa ben kandimi banlarım:roflol:çeker giderim replerimi,avatarımı,topiklerimi,yazılarımı alıp..pılım pırtım ne varsa işte:dilcikar:
naber aldık anahtarınıhadin gizlar size doyum olmaz ben yatyorum saat 1 oldu zaten sabah cok isim var
kk beni bekliyo optum hepiizi byyy
aynen öylepuhahahahahha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
niko halka mal olmuş biri:1closedeyes:..yoğun insan:1closedeyes:gerekirse aha böyle:1shok: bize cevap vermesini beklicez
hayır, geyik nerde niko orda, hastasıyım aga :lepi: esprili insan olsun bizim olsun sositososito :dance::dance:nerde nikoncan orda geyik:lepi:
iyi geceler balimm
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
noldu benim pime şekerimeeenikoooooo
pembe koltuğa oturdun pime şekerini unuttun
şefkate ihtiyacım var:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?