- Konu Sahibi BenmasMavi
oooo bacım koltukun hayırlı olsun :teytey:
de bakim baaa en sevdiğin kardeşin hangisi![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
de bakim baaa en sevdiğin kardeşin hangisi
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dance:
bi kere de beni dert sahabı etmeseniz ha, gittim baktım ama kalamadım malesef bu gece de bana uyku yoktu hay sizin derdinizeNikooo yuvana geri dön bırak şu koltuk sevdasını
Kuzucukların hali harapp![]()
ossun ablam ossun zamane tüyosu bunlar taze taze :teytey::teytey: :dance::dance:Ossun be nikomu sempatiksalakcinni öğrenmenin yaşı yoktur beeeee delikafadulden
her daim gençlerden tüyo almak lazım elele verip çalışırık artık :roflol: :roflol: sırnaşık şey
:dance::dance:
çalışmadığım yerden sordun amaoooo bacım koltukun hayırlı olsun :teytey:
de bakim baaa en sevdiğin kardeşin hangisi![]()
ooooo bu çok zor bir soru oldu şimdi :1shok:nikoncum kocandan en son aldığın hediye??
delikafaduldendelikafadulden :içelim:benneyaptımki CADIARZU süprizzzzz :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydınlar aslıcım buyrunnnnnnnnn aslı ismini çok severim :asigim:günaydın kızlar niko bugün sabahlamamıs allahtan gecen cocuk sesi gelıyodu anne kalk koltuktan diye demek nikonu cocuklarıymıs![]()
benim de ilk defa başıma geldi :roflol:normalde eskiden bebelerimi uyutmaya çalışırken uyuya kalırdım :roflol::roflol::roflol:tşk ederım cnm benımmm Şeniz birilerini uyutmaya calsırken bende cok uyurum nedense:roflol:
bende anladımda miçlik yaptım ayburumaklinialirimsmile
nikomun sana olan sevgi ve güvenini en iyi bilenlerdenimolumunekankayizsmile
nikomun kankası benim kankam:sm_cool
ohhhh yaşasın o zaman nikomun kankaları benimde kankalarım olduKankamın kankası kankamdır olumunekankayizsmile
Canım arada fesatça anlamak komik oliyi bazı şeyleri bilirsin :lepi: :jeyyar:
Yoksam çok iyi iki dostsunuz siz pörfekto bence kaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim valla pek sevindirik oldum:1hug:
yaaa sorma bizide çok ihmal ediyiNikooo yuvana geri dön bırak şu koltuk sevdasını
Kuzucukların hali harapp![]()
meşhur olmak zor işmiş yaaaa
:jeyyar::jeyyar:oooo bacım koltukun hayırlı olsun :teytey:
de bakim baaa en sevdiğin kardeşin hangisi![]()
yok bacım yoksa nasıl kazaya kurban giderdim :icecream: :roflol:he kocaYI uyuturken uyumuyodun yane a nladımaklinialirimsmilesositososito![]()
ooooo onda ne var KKda kimi çevirip sorsan söyler görmeyen bilmeyen kalmamıştır heralde :roflol::roflol::roflol::roflol:önce soru sonra geçmişi hüpletme olsun
nikoooo ilk buluşmamızda hangi eşrbımı takmıştımaklinialirimsmile
başına geldiğinde görüşücez dedim ya süprizzzzz sositosositoohhhh yaşasın o zaman nikomun kankaları benimde kankalarım oldu
çok teşekkür ederim valla pek sevindirik oldum:1hug:
yaaa sorma bizide çok ihmal ediyi
meşhur olmak zor işmiş yaaaa
:jeyyar::jeyyar:
ama ben dün evimi sildum sipurdumKak gız artık surdan evını pok göturuyoÇok üzgünüm çoook:mymeka:
beni şaşırtacak derecede iyi görüyorum seni aklinialirimsmilenikonum cancanım bundan sonraki
tlf görüşmelerinde bana geyik yapma dersi verirmisin:uhm:
bi ara smiley dersi verdin tembel çıktım çabuk boşladım
eferim yavrum aldın tüyoyu gamyoncuiremsu:icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:nikoo smdı anladım hee kazalarıııkaydirigubbakcemile3
eferim yavrum aldın tüyoyu gamyoncuiremsu:icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
su smıleyı görunce kahkahayı basıyom:icecream::smiley-cool: