- 20 Mart 2008
- 141.545
- 213.042
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
gözünaydın ablacım olumunekankayizsmilenapalım işte nikoyu koltukta oturduk sıkıstırmaya calsıyozda yog olmuyo
sağol kuzum ..
o bizi sıkıştırmasında sempatiksalakcinni :icecream: bak senin için bu dondurmlar :icecream: :icecream:
çok serseri bi smil bu :icecream:su smıleyı görunce kahkahayı basıyom:icecream::smiley-cool:
gözün aydın ablacım olumunekankayizsmile kız evlat başka ya :içelim:
ne haberr cadılar kızım geldi ablaları sabah gittik havaalanına aldık geldik uyuyor şimdi mirmirmirmir
Niko de bakiimm nasıl kaygana olacak sen sempatiksalakcinni naniknanik eli maşalı geline göz açtırmayan mı alsanaalsanasmile :roflol: :roflol:
:icecream: :tomato: olumunekankayizsmilegözünaydın ablacım olumunekankayizsmilenapalım işte nikoyu koltukta oturduk sıkıstırmaya calsıyozda yog olmuyo
:dance::dance:
sağol kuzum ..
o bizi sıkıştırmasında sempatiksalakcinni :icecream: bak senin için bu dondurmlar :icecream: :icecream:
eyvahedigeldismileadından tırsıyom hacı beneyvahedigeldismile
Şeniz
Şeniz
çok serseri bi smil bu :icecream:
gözün aydın ablacım olumunekankayizsmile kız evlat başka ya :içelim:
valla ablacım ben öyle gelinimi kızım gibi görücem sevicem gibi şeyler diyemema.s
ama bişeyine karışmam, fazla rahatsız etmem, yeter ki iyi olsun benden uzak olsunlar derimsempatiksalakcinni
bir de gelinlerime zevkli güzel şeyler almak isterim, görünce memnun olup kullanacağı olumunekankayizsmile maksat alma hevesimi gidereyim, çok seviyorum alışveriş yapmayı :roflol::roflol:
:icecream: :tomato: olumunekankayizsmile
:dance::dance:
hiç korkma yavrum canını hiç acıtmycam aklinialirimsmileŞeniz
vuuuuuu bu smil de çok güzelmişnikooooo sana canım feda
değişemem seni bu dünyaya
laylaylaylayyy bir nikooo varmış
nikonum eee saatli eşarbım senin hediyen ondan çok seviyom
nickinin hakkını veriyorsun bacım :uhm: :lepi: :roflol::roflol::roflol:bu koltuk ne koltugu ne zamandan beri var....kafamçokkarıştı
nasıl oturuluyor..kimler seçiyor....hiç haberim yokCADIARZU
benim oturma şansım ne kadar.yerimseniben
koltukta hoşmuş.:lepi:..oturana sıkı oturmalar dilerim elbette bir gün kalkıcak..akannehir
onun yerine acaba benmi otursam yada sırada bekliyenler varmı.sempatiksalakcinni
not...(benim acil dinlenmeye ve böyle bir koltuga ihtiyacım var)...
ooooo aşkböcüğüm :içelim:nikonum canım kendin için en çok yapmaktan hoşlandığın şey nedir cümlem biraz acayip oldu sanırım ama anlamışsındır sen onu
komşim çok şeker kızdır evet
Çok teşekkürler canım uyuyor şimdi dinlensin biraz mirmirmirmir
Zaten kızım derler sonrada allah belasını versin olur sempatiksalakcinni arada saygı sevgi olsun yeter birazda uzak olsunlar her iki tarafın selayeti için ünemliii bu ohaoldumsmile yok sen alma hediye neyim gidin beraberce alın bayanssulusmile daha sağlıklı olur :icecream:
çok şeker kız ya can acıtmaz hiç kaydirigubbakcemile3
komşim çok şeker kızdır evet
haklısın ablacım ama zevkime güveniyorum bayanssulusmile eminim onikiden vururum gelini yeter ki para olsun :lepi:
ablacım benım merak ettgıım bu soruları nokya sordguun için tibrik iderim seni:icecream:
sana derdim emme bu smil:icecream: senden daha serseri :icecream: :roflol:nikooo banaı dıdın sirseri diekaydirigubbakcemile
aynen öyle ablacım para olsun yeter ki, biz hanımlar onu en iyi şekilde harcamasını biliriz:icecream: zemuszemus
bu komşudan herkes korkiii herhalde
sen paradan haber ver tabisiiii guclubacismile o oldumu gerisi kolay sırnaşık şey :icecream:
en büyük korkum eşime ve çocuklarıma ciddi birşey olması (Allah korusun)Nikocuğummm, olumunekankayizsmile
En büyük korkun nedir canımın dibi? eyvahedigeldismile
hoşgeldin ecrin olumunekankayizsmilemerhaba ben burayı yeni gördüm kaç yıllık üyeyim:)))nikoncan varmış hem de..şöyle bi pembe koltugu oturamadım gitti be kaydirigubbakcemile3
sana ne sorsam acaba nikoncan aslen nerelisin soran olmuştur ama zir aokadar sayfayı okumam mümkün degildir sempatiksalakcinni
eşim geldi, fırsat bulursam kaldığım yerden devam edicem ablacım ŞenizNikoncan uyudu herhalde yok gözükmüyor:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?