Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

nikooooo sana canım feda
değişemem seni bu dünyaya
laylaylaylayyy bir nikooo varmış

nikonum eee saatli eşarbım senin hediyen ondan çok seviyom

bu koltuk ne koltugu ne zamandan beri var....kafamçokkarıştı
nasıl oturuluyor..kimler seçiyor....hiç haberim yokCADIARZU
benim oturma şansım ne kadar.yerimseniben
koltukta hoşmuş.:lepi:..oturana sıkı oturmalar dilerim elbette bir gün kalkıcak..akannehir
onun yerine acaba benmi otursam yada sırada bekliyenler varmı.sempatiksalakcinni

not...(benim acil dinlenmeye ve böyle bir koltuga ihtiyacım var)...

nikonum canım kendin için en çok yapmaktan hoşlandığın şey nedir cümlem biraz acayip oldu sanırım ama anlamışsındır sen onu

su smıleyı görunce kahkahayı basıyom:icecream::smiley-cool:
çok serseri bi smil bu :icecream:
gözün aydın ablacım olumunekankayizsmile kız evlat başka ya :içelim:
valla ablacım ben öyle gelinimi kızım gibi görücem sevicem gibi şeyler diyemema.s
ama bişeyine karışmam, fazla rahatsız etmem, yeter ki iyi olsun benden uzak olsunlar derimsempatiksalakcinni
bir de gelinlerime zevkli güzel şeyler almak isterim, görünce memnun olup kullanacağı olumunekankayizsmile maksat alma hevesimi gidereyim, çok seviyorum alışveriş yapmayı :roflol::roflol:
gözünaydın ablacım olumunekankayizsmilenapalım işte nikoyu koltukta oturduk sıkıstırmaya calsıyozda yog olmuyo
:icecream: :tomato: olumunekankayizsmile

sağol kuzum ..
o bizi sıkıştırmasında sempatiksalakcinni :icecream: bak senin için bu dondurmlar :icecream: :icecream:
:dance::dance:

:icecream: :icecream: sempatiksalakcinni

Çok teşekkürler canım uyuyor şimdi dinlensin biraz mirmirmirmir
Zaten kızım derler sonrada allah belasını versin olur sempatiksalakcinni arada saygı sevgi olsun yeter birazda uzak olsunlar her iki tarafın selayeti için ünemliii bu ohaoldumsmile yok sen alma hediye neyim gidin beraberce alın bayanssulusmile daha sağlıklı olur :icecream:

hiç korkma yavrum canını hiç acıtmycam aklinialirimsmileŞeniz

çok şeker kız ya can acıtmaz hiç kaydirigubbakcemile3

nikooooo sana canım feda
değişemem seni bu dünyaya
laylaylaylayyy bir nikooo varmış

nikonum eee saatli eşarbım senin hediyen ondan çok seviyom
vuuuuuu bu smil de çok güzelmiş
torbama atim de bir gün lazım olur bir yerde

sana da yakıştığını biliyorsun değil mi kerata :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 :içelim:
nickinin hakkını veriyorsun bacım :uhm: :lepi: :roflol::roflol::roflol:
burda dinleneceğini sanıyorsan bak orda duryasakkelime heran soru gelebilü nöbet tutucan, anında cevap yazıcan müşteriyi bekletmicen ok
dur ben burdan bir duyuru yapim
kızlar pembe koltukta duyguçıkmazı arkadaşımızı veya görmek istediğiniz arkadaşımızı "mavi" arkadaşımıza bildirebilirsiniz, pamuk eller klavyeye :içelim:
nikonum canım kendin için en çok yapmaktan hoşlandığın şey nedir cümlem biraz acayip oldu sanırım ama anlamışsındır sen onu
ooooo aşkböcüğüm :içelim:
kendime yeni bişeyler almak :lepi: :dance: :sm_cool:

komşim çok şeker kızdır evet

haklısın ablacım ama zevkime güveniyorum bayanssulusmile eminim onikiden vururum gelini yeter ki para olsun :lepi:

komşim çok şeker kızdır evet

haklısın ablacım ama zevkime güveniyorum bayanssulusmile eminim onikiden vururum gelini yeter ki para olsun :lepi:

bu komşudan herkes korkiii herhalde
sen paradan haber ver tabisiiii guclubacismile o oldumu gerisi kolay sırnaşık şey :icecream:

Nikocuğummm, olumunekankayizsmile
En büyük korkun nedir canımın dibi?
eyvahedigeldismile

merhaba ben burayı yeni gördüm kaç yıllık üyeyim:)))nikoncan varmış hem de..şöyle bi pembe koltugu oturamadım gitti be kaydirigubbakcemile3
sana ne sorsam acaba nikoncan aslen nerelisin soran olmuştur ama zir aokadar sayfayı okumam mümkün degildir sempatiksalakcinni

k.validen varmı bilmiyorumkismile
varsa aran nasıl CADIARZU
sanada karışırmı alsanaalsanasmile
gelin oğlumu aç bıraktın mı :tomato:
torunlarıma iyi bakıyonmu
evini silip süpürdünmü sempatiksalakcinni
kk da çok vakit geçiriyon :mymeka:
sus be gelin :hulya:
bura oğlumun evi ohaoldumsmile
istediğim zaman gelirim
sen karışma bakalım alsanaalsanasmile

DERMİ ..... :icecream: :roflol: :roflol:

nikooo banaı dıdın sirseri diekaydirigubbakcemile
sana derdim emme bu smil:icecream: senden daha serseri :icecream: :roflol:

bu komşudan herkes korkiii herhalde
sen paradan haber ver tabisiiii guclubacismile o oldumu gerisi kolay sırnaşık şey :icecream:
aynen öyle ablacım para olsun yeter ki, biz hanımlar onu en iyi şekilde harcamasını biliriz:icecream: zemuszemus
Nikocuğummm, olumunekankayizsmile
En büyük korkun nedir canımın dibi?
eyvahedigeldismile
en büyük korkum eşime ve çocuklarıma ciddi birşey olması (Allah korusun)
bir de en çok olmasını dilediğim kardeşimden, teyze olamamak (Allah versin) kankam olumunekankayizsmile
hoşgeldin ecrin olumunekankayizsmile
koltuk güzel değil mi, mavi gacısı koltukları güzel seçiyo vala sempatiksalakcinni
aslen giresunluyum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…