Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

bak şimdi dedin psikolojikman huylandım kanka ya
e5e12e68dfd85ac3a75ff65e98ddabaa.gif
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:::roflol:

zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey daha kötü kokar olum sıkmadelikafadulden:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ahenkle halay çektiricem ben o saçlara,emme tospik kadını çayını içip gelsin hele:delphin:
hemende bulmuş avatarı ekliyo:lepi:
kanka afrodit oaklinialirimsmilesıkıldım avatarımdan 1 seneyi geçkindir üyeyim hep bayrak oldu,arada değişiklik lazımyerimseniben
sana bi soru:kahve:kocanı en çok hangi durumda kıskanırsın:1ninca:CADIARZU
avatar değişince sen de değişmiyon ya kanka bırak dağınık kalsın :lepi: kaydirigubbakcemile3
yanlış dedin sempatiksalakcinni 1 sene değil, cabbarın askere gitti o zamandan beri -tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben kocamı her türlü kıskanırım kanka kaydirigubbakcemile3
misal bir ara losttan kateyi ilgiyle mi izliyo acaba diye kafayı takmıştım:dilcikar: :roflol::roflol:
eşimin yanına bayan sinek gelse teyakkuza geçerim guclubacismile :1: :asigim:

niko çıbık la tenha bugün de hala yazmiin çocukları mı uyutin?

niko geri sarım şansı verdiler sana

hangi anını geri sarardın?

cabbar askere gidince üye oldum ama banlarla toplasan 5 ay üyeliğim vardır-tatlicadiarzu-:roflol:
kk nın tadını yeni çıkarıyorum kanka:delphin:
kıskançlık konusunda aynı hissiyatı taşımamıza sevindim:1closedeyes:
e sevdiğin yemek ne nikoboshayallersmile

ben daa yapmadım

emme eminim çok zeklidir la

yatan yanından geçerken bi koycam yihuuuu sonra da kaçıp kendimi odaya kilitlicemsempatiksalakcinni
eminim yaparsın erzum :roflol::roflol::roflol:
melekom sen kafanı böyle boş hayallerle doldurma hiç biri bi işe yaramıyo :roflol::roflol::roflol:

evlenince yaparsın behhh :mymeka:

çokk zevklii oliii işte :lepi:

kaşınanı kaşıyacan ahanda böle sempatiksalakcinni :sinifsinif:
ben dicektim ağzımdan aldın ablacım :roflol::roflol::roflol::roflol:
bekarlık işte naparsın, evlenince görür anyayı :delphin: :roflol:
nikorik;

çocuklarının mesleği ne olsun isterdin?

bir de (ikinci soru değil bu) hani sana geliyolar bi bayram falan eşleri, çocukları falan

ne durumda gördün onları nasıl yani , üstleri başları, eşleri falan? hayalini göster niko
efendim canikom :3: :1:

- büyük oğlum diş hekimi veya zamane mühendisi(artık ne iyiyse:) olsun, küçük oğlum iyi bir öğretmen olsun inşaallah :Saruboceq:
-(ikinci tire değil bu :) büyük oğlum spor kıyafet u.s.polo felan giyinsin :delphin:
küçük oğlum klasik Türk erkeği gibi göbekli olacak sanırım, o da klasik giyinsin gelsin pamuk ellerimi öpsün, yanaklarımı sıksınlar :delphin: :roflol:

Bazen insanın boğası geliyor demi huu cinnettin hanım geliyor misali sempatiksalakcinni hak ediyorlar ama :mymeka:
Sen ne kadar haklıda olsan zeytinyağı gibi üste çıkmaları yokmu işte o zaman sinirler tavan yapıyordelikafadulden
doğru söylüyorsun ablacım delikafadulden alsanaalsanasmile :dilcikar:
zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey daha kötü kokar olum sıkmadelikafadulden:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
o zaman sen bi tütsü yak patron delikafadulden fisfisfis :roflol::roflol:
Hayatındaki en büyük idealin nedir tatlım :delphin:
bundan sonra tek gayem evlatlarımın iyi bir hayat yaşamaları ablacım
onlar iyi yetişsin, iyi yaşasın, sağlıklı, huzurlu olsunlar, anaya babaya da hayırlı olsunlar inşaallah :Saruboceq:
gerçi 5 sene sonra bi kızımın da olmasını isterdim:kedi: ama bulana kadar çok çalışmak gerekebilir ona da benim gözüm yok :delphin: :1:

melekom sen kafanı böyle boş hayallerle doldurma hiç biri bi işe yaramıyo :roflol::roflol::roflol:

- büyük oğlum diş hekimi veya zamane mühendisi(artık ne iyiyse:) olsun, küçük oğlum iyi bir öğretmen olsun inşaallah :Saruboceq:
-(ikinci tire değil bu :) büyük oğlum spor kıyafet u.s.polo felan giyinsin :delphin:
küçük oğlum klasik Türk erkeği gibi göbekli olacak sanırım, o da klasik giyinsin gelsin pamuk ellerimi öpsün, yanaklarımı sıksınlar :delphin: :roflol:

hııımmm bir ordan biri burdan düşünüyon yani nikom

niye yapamam la ben hızlı koşarım ki.
yetişir mi bana yaa:uhm:

niko çıbık la tenha bugün de hala yazmiin çocukları mı uyutin?

niko geri sarım şansı verdiler sana

hangi anını geri sarardın?
çalıştığım dönemimi boshayallersmile mesleğimi çok özledim
o faturaları, beyannameleri, orka yazılımı, dosyalarımı, masamı, her hafta sinemaya gitmemi, bayiden dergi alıp yeni sayısının çıkmasını dört gözle beklemeyi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cabbar askere gidince üye oldum ama banlarla toplasan 5 ay üyeliğim vardır-tatlicadiarzu-:roflol:
kk nın tadını yeni çıkarıyorum kanka:delphin:
kıskançlık konusunda aynı hissiyatı taşımamıza sevindim:1closedeyes:
e sevdiğin yemek ne nikoboshayallersmile
ben de KKnın tadını çıkarmaya senle ve topikimizle tanıştıktan sonra başladım kankam :lepi: olumunekankayizsmile Şeniz

bütün yemekleri çok severim patron, bamya bile severim
hayatımda hiç "yine mi bamyaaa" demedim :roflol::roflol::roflol::roflol:
iskender, ıspanaklı börek, hamburger ve çikolatalı pastaya dayanamam, asla hayır demem ve hep özlerim delikafadulden cokacimcoook

ilarzuya taktik verimmmm kaydirigubbakcemile5 :roflol:

doğru söylüyorsun ablacım delikafadulden alsanaalsanasmile :dilcikar:

o zaman sen bi tütsü yak patron delikafadulden fisfisfis :roflol::roflol:

bundan sonra tek gayem evlatlarımın iyi bir hayat yaşamaları ablacım
onlar iyi yetişsin, iyi yaşasın, sağlıklı, huzurlu olsunlar, anaya babaya da hayırlı olsunlar inşaallah :Saruboceq:
gerçi 5 sene sonra bi kızımın da olmasını isterdim:kedi: ama bulana kadar çok çalışmak gerekebilir ona da benim gözüm yok :delphin: :1:

aynen öyle nikomu kaydirigubbakcemile5

hııımmm bir ordan biri burdan düşünüyon yani nikom
niye yapamam la ben hızlı koşarım ki.
yetişir mi bana yaa:uhm:
ooooooo sen kaç o kovalasın bekarlığın enn güzel hayallerindendir :jeyyar:
sen bir de tv izlerken alimin omzuna başımı koyarım diye de planlar yapıyorsundur ha aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
hep öyle hayal kurulur ama evlenince bi bakarsın kumanda kavgası çıkıyo :1rolleyes:
dert etme daha güzel şeyler oli, hiç onları bırakıp çelme takar mısın adama :delphin:
ayyy ben daha yenı gordum
nıkonum gelmıs prensesım benım
oo sayfalar cok ılerlemıs ben anca okurum :1:
ezgicim hoşgeldin gözüm yollarda kaldı inan :1hug:
işlerini hallettin mi prensesim olumunekankayizsmile
dikkat zaman sınırı var elini çabuk tutsan iyi olur :delphin: :1: :roflol:
bir hafta sonra koltuk kabağa dönüşüyo :roflol::roflol::roflol::roflol:

ooo pimbe koltukta nikoncan var
aklımada soru gelmiyo yahu
okumak zevkli ama ben okıyım en iyisi hehe kaydirigubbakcemile3

ooooooo sen kaç o kovalasın bekarlığın enn güzel hayallerindendir :jeyyar:
sen bir de tv izlerken alimin omzuna başımı koyarım diye de planlar yapıyorsundur ha aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
hep öyle hayal kurulur ama evlenince bi bakarsın kumanda kavgası çıkıyo :1rolleyes:
dert etme daha güzel şeyler oli, hiç onları bırakıp çelme takar mısın adama :delphin:

:

yok gız artık zamane kızları gözünü açtı

tv seyretmeyen adam alıyo ırahatlıyo:)) nikomu kafamı koyacak bi yerini bulurum sanırsam alinin yaşutarafagitti

nikomu hangi dergiyi okuyon?

ilarzuya taktik verimmmm kaydirigubbakcemile5 :roflol:
aynen öyle nikomu kaydirigubbakcemile5
tamam taktik ver dicem ablam da bu erzu hepimizi cebinden çıkarır valla sırnaşık şey :nazar:
bu konuda tez yazacak kadar bilgi var onda, sana bile taktik verir :roflol::roflol::roflol::roflol:
ooo pimbe koltukta nikoncan var
aklımada soru gelmiyo yahu
okumak zevkli ama ben okıyım en iyisi hehe kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin fatom ne güzel bir sürpriz bu Şeniz :dance:
kolay gelsin canım baya bi muhabbet geçti burda olumunekankayizsmile
nikonn saat 6 da bbıraktm el insaffalsanaalsanasmile:1:
bıraktığında sayfa kaçtı hesap yapasım geldi burda:uhm: saatte kaç sayfa atıyo diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok gız artık zamane kızları gözünü açtı

tv seyretmeyen adam alıyo ırahatlıyo:)) nikomu kafamı koyacak bi yerini bulurum sanırsam alinin yaşutarafagitti

nikomu hangi dergiyi okuyon?
bulursun helbet ama aklında neresi var diye sormıcam :roflol::roflol::roflol::roflol:

her türlü dergi okurum, ne bulursam :3:
en çok yemek, yaşam, dekorasyon ve anne bebek dergilerini seviyorum melekom olumunekankayizsmile

tamam taktik ver dicem ablam da bu erzu hepimizi cebinden çıkarır valla sırnaşık şey :nazar:
bu konuda tez yazacak kadar bilgi var onda, sana bile taktik verir :roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin fatom ne güzel bir sürpriz bu Şeniz :dance:
kolay gelsin canım baya bi muhabbet geçti burda olumunekankayizsmile

bıraktığında sayfa kaçtı hesap yapasım geldi burda:uhm: saatte kaç sayfa atıyo diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bulursun helbet ama aklında neresi var diye sormıcam :roflol::roflol::roflol::roflol:

her türlü dergi okurum, ne bulursam :3:
en çok yemek, yaşam, dekorasyon ve anne bebek dergilerini seviyorum melekom olumunekankayizsmile

Ossun be nikomu sempatiksalakcinni öğrenmenin yaşı yoktur beeeee delikafadulden
her daim gençlerden tüyo almak lazım elele verip çalışırık artık :roflol: :roflol: sırnaşık şey

Back