Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

verdiği cevaba bak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bi manyaksın,başkada bişey demiyorumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bana bundan daha güzel bi iltifat yapamazdın kankam :lepi: çok mutlu oluyorum sen bana böyle diyince :dance:
çok garip görünebilirim sevinmekle ama anlamını sen biliyorsun patron :delphin: :asigim: olumunekankayizsmile
reklamsız 20 sayfa,vay be:delphin:
halk seni istiyo niko:smiley-cool:
sağol kankam sağolll
kuzya_01.gif

töbe töbe kaydirigubbakcemile3 her geçen zaman pembe koltuğun popülerliği artıyo kankam, ondan sonra sayfalar da ilerliyo normal olaraktan :CüvCüv:a.s

nikonumun kendisi yeter valla yaa
nasıl bir nam salmışsa kkda artık aldı yürüdü namı maaşallah nikomuzaa
:nazar:
estağfirullah nazom olumunekankayizsmile değer verdiğim ve sevdiğim insanlar tarafından sevilmek, bu güzel işte olumunekankayizsmile
ablacım bu smilelere merakın nerden geliookaydirigubbakcemile3
smillerden geliyo ablası kaydirigubbakcemile3
msnde bi arkadaşımın çok şirin smilleri vardı benim hoşuma gittikçe bana yollar gülerdim felan
kkda en çok hoşuma giden şeyler yine bunlar oldu, normal bir yazıyı bile bana sempatik gösterebiliyorlar :emir_bebek:
yakın zamanlarda msn kullanırken burdan smil alıp oraya kopyaladım
eski beğendiğim smilleri bulmak için nette dolaşırken diğerlerini buldum felan bi baktım benim hobim oldular bir nevi kaydirigubbakcemile3

niko niko nikoooooo berni seviyimisin seviyisen niden hala arkadaş listemde yoksunnnn :dilcikar:
nikoylan meg ilen tanrıça cancuyu seviyular olumunekankayizsmile
seviyorum, nerden bell; çünkü sen de yorum olarak, güzellik olarak dikkatimi çeken üyelerden birisin + kankamın kankası benim de kankam olur :dance:
çok sevindim seni gördüğüme Şeniz
senin elin armut mu topluyo he :dilcikar: nerden bilim benim listemde olmandan memnun kalacağını :umursamaz:
yavvv ben daha 122. cevaptayım 200 olmuş bilem
accık yavaş len yetişemiyom
ama geçmişi okurken gülmekten karnıma kramp girdi
nikonum cancanım buradayım ben geçmişi kolaçan ediyom
ona göre soruylan gelcem
hoşgeldin bibeğim delikafadulden pazar gezmen güzel geçmiştir inşaallah olumunekankayizsmile
Aybiklerle ağvaya gittiniz mi kaydirigubbakcemile4fisfisfis
Nikooo pembiş koltuklara mı koydular seni hain karı insan bi haber eder ne sinsisin lan:mymeka:
Neyseki yakaldım. Yuvada yoktun olum var yine bu nikoda bi mokluk diyip kokuyu takip ettimdelikafadulden ahan da enseledim burdakaydirigubbakcemile
Haber etmeyi bırak arkideşlerinin arasına bilem almamışın beni hor görmüşün:1no2:

Arkidişilik tekliflerin yalan mıydı günlerce profil sayfamın önünde yattın kabul ediim die sadece fotolarımı ifal etmek için miydidelikafadulden
ohooo kırmızı ileğene bilem oturttular :emir_bebek: bekle ki islom gelsin :umursamaz:
ne demek almadın, ben kumruyu sadece meg ilen mi yicem senle kumru yemicez mi aşkım :1closedeyes:
ohooo KKda resimlerini göstermediğin bir kaldı mı acaba :dilcikar: :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
soruldumu bilmiyim ama en çokkk sevdiğin smiley hankısııı :hulya:
işte beklediğim soru arkadaşlar
kuzya_01.gif

enn sevdiğim smil bu:umursamaz: bayılıyorum onun böle kafasını sallamasına, yirim onun küsmesini :roflol::roflol::roflol:
bi de bu iki kafadarı çok seviyorum :mymeka:
şunun şımarıklığı beni gebertiyo yirim onun bakışlarını :dilcikar:
bi de bu cimcimeleri çok seviyorum olumunekankayizsmile :3:
şu smili gördüm mü sempati duyuyorum nedense :oklava:
delphine ise hastayım :delphin:

kukucanadamı epilatör yapıyosun ustadelikafadulden
+18 yasak efenim :dilcikar: gerekirse alırız dedik ya alıştık epilatöre diyeee :asigim:
Saatin tommy hilfiger mi lo :delphin: Allaan kurosu seni :delphin:
Aman iyi ki bi şaşırdık Allah şaşırtmasın yavrum Allah şaşırtmasın :delphin:
vaay mavi markadan da çakıyosun ha :jeyyar: işpirto tommysi o almayanı dövüyolar sana da alim :içelim: yalnız paranı doğru say da ver kız :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ohh sonunda bitti kafamçokkarıştı
bütün yorumları zevkle okudum cancanım
kendini kk ya öyle sevdirmişsinki bunu gördükçe çok mutlu oluyorumolumunekankayizsmile
seninle gurur duyuyom nikonum cancanım benim :lepi:(bit lepi )
eğer sen bu koltukta oturuyosan burdaki başarı senin yalansız riyasız olmandan kaynaklanıyo
sorusunu soran dönüp gitmemiş bidaha bidaha gelmiş:nazar:

içinizde kendimi biraz daha fazla şanslı görüyom
nikonumu ilk gününden beri tanıyorum
tanıdıkça daha çok seviyorum saatlerce tlf görüşmelerimize doyamıyorum
aybiğimle her buluşmamızda mutlaka cancanımızada bağlanırız
kk bana çok değerli iki dost kazandırdı
biri alyaduanınannesi aybiğim kankam
diğeride sensin cancanım:nazar::asigim:
iskender yemeğe ne zaman gidiyoz
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
zevkle okuyana bak böyle olmuş kafamçokkarıştı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
estağfirullah ayburum deme öyle :kedi:
kimi sempatik bakıyordur kimi boş beleş bakıyordur
ama önemli olan sevdiğim kişiler tarafından sevilmem :asigim:
beni böyle gördün ne mutlu banaolumunekankayizsmile
ben de kendimi bu yönde çok şanslı görüyorum iyi ki tanıdım seni :asigim:
dedim ya sesini duymak beni çok rahatlatıyoolumunekankayizsmile
hele Aybikle beraber o cıvıl cıvıl tlf görüşmeleri bitiryo beni kaydirigubbakcemile3
bunu böyle rahat söylüyorum çünkü birbirimize yaptığımız bir baskı yok keyif alarak bir araya geliyoruz, mecburiyetten değil, severek, keyif alabildiğimiz sürece de olacak inşaallah olumunekankayizsmile
bit lepi muhabbetini hatırladım kanka:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hatta mikroorganizma:smiley-cool:
ayrıca resim eklemişsin haberim yok:enbuyukkk:çok beğendim:enbuyukkk:ama neden haberim yok:enbuyukkk::dilcikar: :dilcikar:
madem resim ekledin,şıklığını beğendiğin bi ünlüyü söyle bakıyım bana:delphin:
evet kankam lepiyi msnye taşıdım o kadar küçüktü ki mehtap tanıyamadı kaydirigubbakcemile3
bi de diyo lepi kim ya :lepi: noterim o benim ben söylüyorum o tasdikliyo :lepi: :roflol::roflol::roflol:
haber versen bi dert vermesen bi dert kankam :kedi: ne bilim, beni yanlış anlamanı istemem :emir_bebek: olumunekankayizsmile

Esma Esadın şıklığına bayılıyorum kanka :lepi: çok zarif giyiniyo hatun, süper :asigim:
bazen bekliyorum ki gelse de ne gıyafetlerine baksam, o derece yani :lepi:
bir de thaliayı beğeniyorum hani şu rosalinda :içelim:

nikoncuk seni burda gördüğüme inan çok sevindim
yanlız bazı sorualrın cevap anahtarlarında benim adımı işaretlersin diye bekeldim-yaşadığım hayal kırıklığını anlatmiym hiçohaoldumsmile
bnim merak ettiğim ;benim beğenmediğin huyum?suyum fln da olabilir benim hakkımda beğenemdiğin bişi olsun kafi:delphin:
böyle dersen üzülürüm ama :kedi: tabi ki bahsettim Aybikim sensiz olur mu olumunekankayizsmile hem mehtap demek sen demek ikinizi tek düşünemiyorum guclubacismile biliyorsun malum sebeplerden seninle fazla irtibatımız olamıyo ondan öyle dedim yani, Mehtabımın hakkını yemek istemem hatun az derdimi dinlemedi kaydirigubbakcemile3
kes sen resmi gönderdin mi sana pürrlüp :dilcikar:yapmıştım mailden :mymeka: kırılmışmış alırım senin gönlünü, gönül kırıklığına iskender iyi gelir aklinialirimsmile
mehtap sordu atladım galiba fisfisfis havalar düzelmeye başladı en kısa zamanda gideriz inşaallah :dance:

senin beğenmediğim veya bana ters gelen bir huyun inan ki yok olumunekankayizsmile
tek isteğim artık mehtapla görüştüğünüzü kırılmasınlar diye gizlemek zorunda kalacak derecede biriyle yakın arkadaşlık kurmaman, yani bi arkadaşın olmalı ama sana yaptığın şeylerle hesap sormamalı, bu derecede birini hayatına sokarsan, böyle şeylere izin verirsen o zaman kızarım. yani kısaca dost-arkadaş ilişkilerin ayrı olmalı, herkes yerini bilmeli boshayallersmile bu yönde bi huyuna kızıyorum diyelim vereliniortak
bu arada Aybik smil kullanmış :1shok: ohaoldumsmile hem de cigaralı smil de var :delphin:

Nikonummmm önce kaymaklı ekmek kadayıfımı sunayım sana
732.jpg

Evt sorularımı soruyorum:kahve:
Eşinle yapmak istediğin ama yapamadığın birşey var mı?
Eşinle nerde nasıl tanıştın ilk görüşte mi aşık oldun?
Eşinle en çok ne yapmaktan hoşlanırsın?
Sorulara başka yönden bakma iyi niyetle yazdımsempatiksalakcinni
pasta yok mu ablası cokacimcoook bi göz attım doğum gününmüş, pastan da nefisti benim payımı ayırmadınız mı :delphin:
doğum günün kutlu olsun ablacım Şeniz Rabbim sana sağlıklı, güzel ve de uzun ömür nasip etsin canım opuyorumnanaktan
tatlı da gel beni ye diyo cokacimcoook
- eşimle askerdeyken görüşmek istedim ama 6 ay göremedim hala içimde uhde
- eşimle işyerimde tanıştık, patronumun yanına geliyordu. unutulan tlfnu verirken aşık oldum diyim kaydirigubbakcemile3 aşk böyle bişey :lepi:
- eşime sarılmaktan hoşlanırım, filim izlemekten çok keyif alırım :asigim:
estağfirullah ablası başka yönden bakmak inan aklıma gelmedi olumunekankayizsmile hem ne demek istedin hımmm fisfisfis kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: iyi hoşta hep öğrenci yolluyosun ama,zaten canları neki..azcık ensesi kalın yollada yolumuzu bulalım bizde hacı:delphin:
önüne gelene sormasın,sonra polis peşimize takılıyo:1closedeyes:
napim patron vardı da ben mi yollamadım :sm_confused: buna da şükür maksat dükkan işlesin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen polisi dert etme artık komserimiz var beya :roflol: zaten artık fedai oldum korkma patron ben varım, bandırmalı niko :lepi:
nikoooo gelmişin
geldim ve yine bu saate kaldım :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yahu bittim kerataya bak ya ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
mavi hanım güzelik sırlarımızı herkesle paylaşmayalım yüffen :1closedeyes:
bi de hangi sakız olduğunu söyleseydin bari başka kaldı mı açık etmediğin :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:

::

Falım sakız olduğunu söylemedim ki ohaoldumsmile

vaay mavi markadan da çakıyosun ha :jeyyar: işpirto tommysi o almayanı dövüyolar sana da alim :içelim: yalnız paranı doğru say da ver kız :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:

:

Ayıpsın çakmam mı sempatiksalakcinni

Ağzına sakız olduk :mymeka:

La sabaha kadar uyumadınız mı siz ohaoldumsmile

Kocan ne dedi niko kafa onu yalnız bırakmana :mymeka:

Aip değil mi :mymeka:

senden öne ben dedim sen sus bakalım alsanaalsanasmile

anam heççç uyumamışbu gacılar mirmirmirmir

benim herif olsa kolumdan tuttuğu gibi çeker kaydirigubbakcemile

yiterrrr yaaaa der :mymeka:

Kızlar koptum ınanın ya yok bÖle bıŞey nıkoncum cok acaıp bı soru sormam lazım sana o yÜzden dÜsnÜyorum su anda:1:

Günaydınlar anam hiç yatmadınız mı ya sabaha kadar lak lak çene yapmışsınız sempatiksalakcinni nikomu kesin nalları dikip uyuyordur mirmirmirmir bugün klavyedeki harfleride zor görür artıkın laelaelaelaelae naniknanik
güzel hanım, hava nası bakalım:dance::dance::dance:
çok zor uyudum uyku tutmadı ablacım ohaoldumsmile
Falım sakız olduğunu söylemedim ki ohaoldumsmile

Ayıpsın çakmam mı sempatiksalakcinni
Ağzına sakız olduk :mymeka:
sen güzellik sırlarımızı vermeye devam edersen ben de sana çakacam :mymeka: :icecream: :roflol:
La sabaha kadar uyumadınız mı siz ohaoldumsmile
Kocan ne dedi niko kafa onu yalnız bırakmana :mymeka:
Aip değil mi :mymeka:
eşim farketmedi bilelaelaelaelaelae zaten ne zamandır geceleri uyuyamıyorum :2:

ablacım beni böyle güldürürseniz bende uyku muyku kalmaz delikafadulden sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

bu ne ya sabahlamış :umursamaz:
benım koca benu vururduşutarafagitti:mymeka:
farketmiyoki sempatiksalakcinni ne zamandır gece uykularım bozuldu hep tanrıça gacısı yüzünden alsanaalsanasmile kazene 40 soruyu beni gece uyku tutmadığı zaman sormuştum ya ben :içelim::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikomu bugün smile bile koyamaz delikafadulden gözünü açacak hali yoktur şimdi :roflol:
yanlışlıkla başka topiklere neyim gider kaydirigubbakcemile4 :roflol: :roflol:
ablacım ipi düzgün çevir, maviye de söyle, düşücem yoksa
d5382475f3845cc94946228b16fb0845.gif

Kızlar koptum İnanın ya yok bÖle bİŞey nİkoncum cok acaİp bİ soru sormam lazım sana o yÜzden dÜsnÜyorum su anda:1:
bekliyorum aslıcım olumunekankayizsmile :dance:
ama lütfen kocamın çorabi büyük geldi nasıl küçültebilirim diye bi soruyla gelme :dance::dance: :roflol::roflol::roflol::roflol:
Etıketlerde o bİcİm:1:
kaydirigubbakcemile3

düzgün etiket koyduk bu sefer :3:
yoksa güme giderk yine :umursamaz:
düzgün etiketler buysa ben daha düzgününü bilmiyorum o zaman :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Aman haa mapusa neyım gİtmeyın:1:
aslıcım bunun sözü olmaz, ne zaman ne olacağını bilemeyiz mapıs damı bu delikafadulden :roflol:
birazdan dışarı çıkcam
bi işaret koysam iyi olur
iyi gezmeler canım arkadaşım olumunekankayizsmile hava güzel ben de kuzularımla çıkayım bi ara kaydirigubbakcemile5 :dance: Şeniz

düzgün etiket koyduk bu sefer :3:

yoksa güme giderk yine :umursamaz:

Etiket koyanlar kendini ifşa etmesin bu sefer :1ninca:

Ben de derim ne var naniknanik

Benim kocam dün başımdan ayrılmadı hadi hadi diyerekten -tatlicadiarzu-,

Tek tek basaraktan yatağımıza gittik sonra,sonrasında uyuduk ne bekliyonuz ki :delphin:

Ank06 sana tebrik koyuyorum :smiley-cool:

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa :1shok: kaçak şirinem gelmiş olumunekankayizsmile
nerdesin sen blogda da yoksun özlettin kendini :mymeka: kafana vurduğuma bakma parmak havada smil bulamadım kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin çiçeğim Şeniz görmene hatta okumuş olmana çok şaşırdım:3: inşaallah nasip olursa tanışırız olumunekankayizsmile
sorulmadı ama sen hesaplamaya zahmet etme ben senin yerine direkt beden kitle indeksimi söylim; 23 :lepi: eyvahedigeldismile
boyum senden hele baya baya kısa, kilom normali geçmeye başladı, minyon tipli bişeyim işte :1: burda albümümde bidene resmim var şirinem yerimseniben

hoşbulduuum yerimseniben
teşekkürler canım,gayet iyiymişsin o zaman...
bayılırım minyon tiplere :jeyyar:
fırsat buldukça burdayım,yine görüşicez inşallah opuyorumnanaktan

Back