nikoncuk seni burda gördüğüme inan çok sevindim
yanlız bazı sorualrın cevap anahtarlarında benim adımı işaretlersin diye bekeldim-yaşadığım hayal kırıklığını anlatmiym hiçohaoldumsmile
bnim merak ettiğim ;benim beğenmediğin huyum?suyum fln da olabilir benim hakkımda beğenemdiğin bişi olsun kafi
böyle dersen üzülürüm ama :kedi: tabi ki bahsettim Aybikim sensiz olur mu olumunekankayizsmile hem mehtap demek sen demek ikinizi tek düşünemiyorum guclubacismile biliyorsun malum sebeplerden seninle fazla irtibatımız olamıyo ondan öyle dedim yani, Mehtabımın hakkını yemek istemem hatun az derdimi dinlemedi kaydirigubbakcemile3
kes sen resmi gönderdin mi sana pürrlüp :dilcikar:yapmıştım mailden :mymeka: kırılmışmış alırım senin gönlünü, gönül kırıklığına iskender iyi gelir aklinialirimsmile
mehtap sordu atladım galiba fisfisfis havalar düzelmeye başladı en kısa zamanda gideriz inşaallah :dance:
senin beğenmediğim veya bana ters gelen bir huyun inan ki yok olumunekankayizsmile
tek isteğim artık mehtapla görüştüğünüzü kırılmasınlar diye gizlemek zorunda kalacak derecede biriyle yakın arkadaşlık kurmaman, yani bi arkadaşın olmalı ama sana yaptığın şeylerle hesap sormamalı, bu derecede birini hayatına sokarsan, böyle şeylere izin verirsen o zaman kızarım. yani kısaca dost-arkadaş ilişkilerin ayrı olmalı, herkes yerini bilmeli boshayallersmile bu yönde bi huyuna kızıyorum diyelim vereliniortak
bu arada Aybik smil kullanmış :1shok: ohaoldumsmile hem de cigaralı smil de var
Nikonummmm önce kaymaklı ekmek kadayıfımı sunayım sana
Evt sorularımı soruyorum
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
Eşinle yapmak istediğin ama yapamadığın birşey var mı?
Eşinle nerde nasıl tanıştın ilk görüşte mi aşık oldun?
Eşinle en çok ne yapmaktan hoşlanırsın?
Sorulara başka yönden bakma iyi niyetle yazdımsempatiksalakcinni
pasta yok mu ablası cokacimcoook bi göz attım doğum gününmüş, pastan da nefisti benim payımı ayırmadınız mı
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
doğum günün kutlu olsun ablacım Şeniz Rabbim sana sağlıklı, güzel ve de uzun ömür nasip etsin canım opuyorumnanaktan
tatlı da gel beni ye diyo cokacimcoook
- eşimle askerdeyken görüşmek istedim ama 6 ay göremedim hala içimde uhde
- eşimle işyerimde tanıştık, patronumun yanına geliyordu. unutulan tlfnu verirken aşık oldum diyim kaydirigubbakcemile3 aşk böyle bişey :lepi:
- eşime sarılmaktan hoşlanırım, filim izlemekten çok keyif alırım :asigim:
estağfirullah ablası başka yönden bakmak inan aklıma gelmedi olumunekankayizsmile hem ne demek istedin hımmm fisfisfis kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
iyi hoşta hep öğrenci yolluyosun ama,zaten canları neki..azcık ensesi kalın yollada yolumuzu bulalım bizde hacı![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
önüne gelene sormasın,sonra polis peşimize takılıyo:1closedeyes:
napim patron vardı da ben mi yollamadım :sm_confused: buna da şükür maksat dükkan işlesin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen polisi dert etme artık komserimiz var beya :roflol: zaten artık fedai oldum korkma patron ben varım, bandırmalı niko :lepi:
geldim ve yine bu saate kaldım
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
kaydirigubbakcemile3