Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

niko kıllarını ne ile alıyorsun?
tam ilarzuluk bi soru hatunum benim aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
epilatör kullanıyorum vazgeçemiyorum :smiley-cool:
Nikoncanım hayırlı olsun öncelikle
Seni pembe koltuklarda görmek çok güzel valla
Sen hak ettin buraları yakışır sana
Geçmişi okumadım soruldu mu bilmiyorum ama
Eşinle nasıl tanıştın ve evlilik kararını verirken zorlandınmı bende bunları merak ediyorum canımcım
ceydoşum hoşgeldin canım :1hug:
estağfirullah canım arkadaşım, sevdiklerimle zaten burada her yerde beraberim olumunekankayizsmile

eşim patronuma geliyordu her hafta
bi gün cep telini masada unuttu, benden rica ettiler aşağıya getireyim diye, gittim uzattım tlfnu bana bi baktı bakış o bakış :roflol: patronumda kanımıza girdi gerisini biz hallettik :lepi: kaydirigubbakcemile3
ilk defa saatlerdir full onlaynsın..höö oldum harbiden:1shok:ben bile girip girip çıktım kk ya,ama senin ışığın hep yeşil..allah ışığını hiç gri yapmasın kanka..-tatlicadiarzu-
yalnız çok yavaşsın usta olmuyo ama:enbuyukkk:
bi ara fasulya ayıkladımdelikafadulden doğradım, pişirdim, ortalık topladım, bebe doyurdum, ona kitap okuttum; filin arkası, arabanın arkası nerde diye...
herife çay kodum, sıpaları hazırlayıp uyuttum şimdi de :delphin:

yavvv ben daha 122. cevaptayım 200 olmuş bilem
accık yavaş len yetişemiyom
ama geçmişi okurken gülmekten karnıma kramp girdi
nikonum cancanım buradayım ben geçmişi kolaçan ediyom
ona göre soruylan gelcem

Nikooo pembiş koltuklara mı koydular seni hain karı insan bi haber eder ne sinsisin lan:mymeka:
Neyseki yakaldım. Yuvada yoktun olum var yine bu nikoda bi mokluk diyip kokuyu takip ettimdelikafadulden ahan da enseledim burdakaydirigubbakcemile
Haber etmeyi bırak arkideşlerinin arasına bilem almamışın beni hor görmüşün:1no2:

Arkidişilik tekliflerin yalan mıydı günlerce profil sayfamın önünde yattın kabul ediim die sadece fotolarımı ifal etmek için miydidelikafadulden

Oyy gurban olurum minik oğluşunaa :asigim:
Hemide iki taneden birini seçecem yaa ne şanslıyım seçenek bol :1:

Beni buraya yazan oğluşuna alırsan sana yeşil gözlü torunlarr viririmaklinialirimsmile sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
Yalnız danone konusundaa çok hassasımdır sülemeden edemicim :1closedeyes:
Mesela ben bi danoneylee çok mutlu olurum ve oğluşunda tam benlik ufak şeyleri seven ve mutlu olan tiplerden sanki :asigim:
Kendi de ufak yaa :ecrin_bebek:
Bu konuda birbirimizi tamamliyiz :lepi:
Ayrıcaa şeyy ayana işememek için söz veremem :kedi:

Bu smileylere aşık olmamak da içten deil be nikoncanım bayanssulusmile

Kendi rahatın için kıyafetine dikkat ettiğini kendi vücudundan kendin sorumlu olduğunu sölemen hoşuma gitti vereliniortak

Aslında bu kaynanalarla ilgili sölediklerinden sonra oğlunla evlenme olayını biraz daha düşünmem gerektiğini anladım eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
Aramız kötü olsun istemem akannehir
Neyse zaten onlar büyüyene kadar çok var büyüsünler bakalım öyle düşünürük gaynana sempatiksalakcinni :1:

Heee bide şey dicektim :kedi: Seni sefiorum nikoncanımmm ŞenizŞeniz olumunekankayizsmile ohaoldumsmile
manyahhhhhhhhhhhhhhh :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yeşil gözlü torunlar vercem demiş geberdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kız sen gibin güzel torun doğur danone fabrikası kurarım sağa :roflol::roflol::roflol::roflol:

tise söz veremiyorsan sal gitsin ne diyim :roflol: geçen biri az kalsın aşkı memnu topikini göle çevirecekti kaydirigubbakcemile3
benden kaynana olmaz çok garip biriyim sempatiksalakcinni ben hayatta kimsenin işine karışmadım inşaallah öyle de kaynana olurum :Saruboceq::Saruboceq:

o konulardaki düşüncelerimi beğenmene sevindim canım :içelim:
kimsenin soyadı için değil herşey kendi namusum,izzetim içindir. soyad gider ama ben kalırım kaydirigubbakcemile evlerden ırak bu arada :1ninca: :1:
gaynanan da seni seviyor, bu güzel enerjini olumunekankayizsmile

Önemli olan eşinle çocuklarınla olan yaşantındır canım sen ne kadar mutlu olursan herkese e bunu yansıtırsın zaten kaydirigubbakcemile5
Bir ömür boyu mutluluklar sana canım benim dilerim herşey gönlünce olur opuyorumnanaktan
haaaa birde arada etiket yazacam ona göre sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
amin ablacım hep beraber :Saruboceq: tecrübe başka bişey a.s
bekliyorum ablacım etiketi :1: geeel bansız, serbest etikete geeeeelll, nikonun etiketleri bunlaar geeal delikafadulden :içelim:
niko sorularımacevap vermiyon
hepsi mi soruldu la? annamadım

geçmişini mi kuracalayım şimdi senin?
estağfirullah ne demek melekom haddime mi, heleki sen :kedi: olumunekankayizsmile
ağır aksak ilerliyok hacı mazur gör yerler yaşmış da :roflol::roflol::roflol:
Yok ablam sorularına sabaha cevap gelir sen bekle olumunekankayizsmile
Nikoncanın klavye hızı baya yavaştaa -tatlicadiarzu-
Bu benden de tospaa çıktı :delphin:
nise ki sabah olmadan yetiştim delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
gamyoncu iremsunun gamyonu bile benden daha hızlı hagamyoncuiremsu :roflol::roflol::roflol::roflol:
.

Nikoncanim, yine ben
Sence yarinki sinavimi gecermiyim??
sempatiksalakcinni
vala bilemiyorum senin sınav iyi geçer mi
ama en azından sen sınava girip çıkmadan soruna cevap yazabildim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bak şimdi kızım bizim makkaj bölümüne git orda herangi birine sor "buralarda tanrıça bacı varmış nerde" diye, sana yolu gösterirler
git ona söyle sınava gireceğini, sana da okunmuş kalem ve pirinçlerden versin tamam mı canım sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vala bu hatun bizim bütün kızları mezun etti öyle nefesi kuvvetli biri :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sana başarılar dilerim canım, Allah zihin açıklığı versin Şeniz olumunekankayizsmile

sana da selam canım :3:
ben fazla resim eklemedim görmemen normal benim de en son eklediğim resmi bulana kadar canım çıktı :lepi:
LACİVERT BEYAZ giyindim siyah gibi görünüyo :1:
5a2e5u.jpg
20qdq88.jpg

tivitim de gelmiş :dance: yalnız sen çok yanmışsın hacı yoğurt sürersen yoğurtlu yoğurtlu gelme lütfen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
böğrek isterim patitizli hem de delikafadulden kızlar bişiler getirdiler ama acıktım şu anda cokacimcoook :1:

amin cümlemizi korusun :Saruboceq:
ehliyetim yok
bekarken kursa başladım sonra dedim napıyorum araba yok ben neyle çalışıcam :sm_confused: bi koca bulim de arabalı olsun beni çalıştırsın gamyoncuiremsu o fenteziyle evlendik işte :dance:

Saatin tommy hilfiger mi lo :delphin: Allaan kurosu seni :delphin:

nikomun her daim maşallah diyo ablacım olumunekankayizsmile
bana alışkanlık yaptı ablacım devamlı etiket yazmak istiyorum :roflol::roflol::roflol:

cevap taze gelmiştir heralde ablacım :1rolleyes: :1:

kızım gülmekten geberttin beni manyah sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hem çekiliyo hem cevap yetiştiriyo hatuna bah ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ver la yicem:dilcikar: beleşe dondurma olsun yiter ki :icecream:
bi kere ona 500 denmez 50 kuruş denir cahil menacer :mymeka:
50 kuruşluk dondurmaya 500 gayme saydı aboooo delikafadulden Allahım daha parayı tanımıyo ajdarla pazarlığa oturuyo gitti paracıklar :oklava: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

asıl hareketi ank ablamın nenesi çekiyo biz ona yetişemeyik gel kaykaylara binelim kanka :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Aman iyi ki bi şaşırdık Allah şaşırtmasın yavrum Allah şaşırtmasın :delphin:

ohh sonunda bitti kafamçokkarıştı
bütün yorumları zevkle okudum cancanım
kendini kk ya öyle sevdirmişsinki bunu gördükçe çok mutlu oluyorumolumunekankayizsmile
seninle gurur duyuyom nikonum cancanım benim :lepi:(bit lepi )
eğer sen bu koltukta oturuyosan burdaki başarı senin yalansız riyasız olmandan kaynaklanıyo
sorusunu soran dönüp gitmemiş bidaha bidaha gelmiş:nazar:

içinizde kendimi biraz daha fazla şanslı görüyom
nikonumu ilk gününden beri tanıyorum
tanıdıkça daha çok seviyorum saatlerce tlf görüşmelerimize doyamıyorum
aybiğimle her buluşmamızda mutlaka cancanımızada bağlanırız
kk bana çok değerli iki dost kazandırdı
biri alyaduanınannesi aybiğim kankam
diğeride sensin cancanım:nazar::asigim:
iskender yemeğe ne zaman gidiyoz
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bit lepi muhabbetini hatırladım kanka:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hatta mikroorganizma:smiley-cool:
ayrıca resim eklemişsin haberim yok:enbuyukkk:çok beğendim:enbuyukkk:ama neden haberim yok:enbuyukkk::dilcikar: :dilcikar:
madem resim ekledin,şıklığını beğendiğin bi ünlüyü söyle bakıyım bana:delphin:

nikoncuk seni burda gördüğüme inan çok sevindim
yanlız bazı sorualrın cevap anahtarlarında benim adımı işaretlersin diye bekeldim-yaşadığım hayal kırıklığını anlatmiym hiçohaoldumsmile
bnim merak ettiğim ;benim beğenmediğin huyum?suyum fln da olabilir benim hakkımda beğenemdiğin bişi olsun kafi:delphin:

Nikonummmm önce kaymaklı ekmek kadayıfımı sunayım sana
732.jpg

Evt sorularımı soruyorum:kahve:
Eşinle yapmak istediğin ama yapamadığın birşey var mı?
Eşinle nerde nasıl tanıştın ilk görüşte mi aşık oldun?
Eşinle en çok ne yapmaktan hoşlanırsın?
Sorulara başka yönden bakma iyi niyetle yazdımsempatiksalakcinni

etiketler süper genekaydirigubbakcemile3:1:
ban sökreteryasını kim yazdı.:roflol: bi etikette ben yazcamda bilemiyim.yemiyi :roflol::roflol::roflol:
bi düşünemde yazam kambersiz düğün olmaz :delphin:
aha bu durumu ben bi yerden hatırliyim :roflol: bi zamanlar ben de neyim eksik ben de yazayım dedim sonrasını biliyorsunuz gamyoncuiremsu :roflol::roflol::roflol::roflol:
burda etiket yazmak serbest canım :lepi: senden süper bi etiket bekliyorum geldiğinde fıstık gene kopsun kaydirigubbakcemile3
tüüü Allah sizi davul etsin emi:CüvCüv:
ula kızın topiğini geyiğe çevirmişinizyaalsanaalsanasmile
nikonum teşekkür ederim cevabınaolumunekankayizsmile
baban umarım sağdır şu anda rabbim şifa versin şeker hastalığı zordur
ama yinede sinirlide olsa anneni babanı görmüş olman büyük şans
sinirli olmayı eminim oda istemiyordur
hangimiz isterizki bizde bazen hiç istemeden evlatlarımıza çok kızabiliyoruz
helede büyüyüp her şeye kendileri karar vermeye başlayınca
rica ederim cemrem ben teşekkür ederim olumunekankayizsmile
evet sağ, dediğin gibi görmem büyük nimet, artık hayatın artılarını görüyorum maşallah kaydirigubbakcemile5
Pıçaklan kesip sakızlan alıyomuş :delphin:
Yiyosa yazın :delphin: kazenin imzasını hatırlatayım dedim zhebanim :delphin:
Sapık demem şakamdandır sempatiksalakcinni

Elpençe durmam saygımdandır buyrunnnnnnnnn

Birşey de beğendiremiyoz he :delphin:

Çekyata taktın kafayı ben de senin çocukluğuna inecem dur sen :3:

Çekyat fantazisi aldı başını gidiyor ya hayırlısı bu konuda +18 e dönecek senle ank06 sayesinde kaydirigubbakcemile
yahu bittim kerataya bak ya ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
mavi hanım güzelik sırlarımızı herkesle paylaşmayalım yüffen :1closedeyes:
bi de hangi sakız olduğunu söyleseydin bari başka kaldı mı açık etmediğin :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
imzasıydı de mi mavim sempatiksalakcinnikazen :3:
vala kazenin boyama kitabı da fenamış ha :uhm: :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:

bak şimdi kızım bizim makkaj bölümüne git orda herangi birine sor "buralarda tanrıça bacı varmış nerde" diye, sana yolu gösterirler
git ona söyle sınava gireceğini, sana da okunmuş kalem ve pirinçlerden versin tamam mı canım sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vala bu hatun bizim bütün kızları mezun etti öyle nefesi kuvvetli biri :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sana başarılar dilerim canım, Allah zihin açıklığı versin Şeniz olumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: iyi hoşta hep öğrenci yolluyosun ama,zaten canları neki..azcık ensesi kalın yollada yolumuzu bulalım bizde hacı:delphin:
önüne gelene sormasın,sonra polis peşimize takılıyo:1closedeyes:

aaa ben burayı yeni gördüüm sempatiksalakcinni
bütün sayfaları okudum gözüm kaydı valla...
bu arada ben de en kısa zamanda seninle tanışmak istiyorum nikonum yaa...
gelmişken bi de soru sorıyım bari :3:
bilmiyorum soruldu mu,kaçırmış da olabilirim...
bu aralar diyetle kafayı yemişken;kilo ve boyunu öğreneyim yerimseniben
inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa :1shok: kaçak şirinem gelmiş olumunekankayizsmile
nerdesin sen blogda da yoksun özlettin kendini :mymeka: kafana vurduğuma bakma parmak havada smil bulamadım kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin çiçeğim Şeniz görmene hatta okumuş olmana çok şaşırdım:3: inşaallah nasip olursa tanışırız olumunekankayizsmile
sorulmadı ama sen hesaplamaya zahmet etme ben senin yerine direkt beden kitle indeksimi söylim; 23 :lepi: eyvahedigeldismile
boyum senden hele baya baya kısa, kilom normali geçmeye başladı, minyon tipli bişeyim işte :1: burda albümümde bidene resmim var şirinem yerimseniben
nikonum gözlerimi sulandirdin ,tanisma listende turkcell dansimizla bende yer almisim :1:
etikettede sordum ceyar i nerden taniyonnn :1: samimiyetin ne boyutta seviyeli tanisiyorsun dimiii :1:
evet canım :1hug: sarı kafaya kurban olsun niko tizesi opuyorumnanaktan
ceyarı bizim minikonun sunum şeysinden tanıyorum :jeyyar: vala benim değil ama minikomun baya bi samimiyeti var sırnaşık şey
bi kere de tanrıçam patronum beni ceyarla eve yollamıştı yimeğine şap atıp :roflol::roflol::roflol::roflol:
nikonum kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
seni en çok terleten soru hangisi??
geçmişi okumalıyım aynı soruları sormamak için
hoş geldin hay hay öretmenim olumunekankayizsmile
hayhay buyursun gelsin
hayhay buyursun sorsun
hayhay buyurup sölim
hay hayayayayyy :dance:
beni en çok terleten bi soruuu fisfisfis yok sanırım aklinialirimsmile

niko yeter la seni beklemekten uykusuz kalcam
iki saat oldu cevap yoh tembelim tenekem
gidiyom ben
yarın bakarım artıh
hakkını helal et melekom :1:
napim elimden ancak bu kadarı geldi :kedi: kaydirigubbakcemile3
nikonum cancanım şifreler işine yaradımı :jeyyar:
inşaallah işe yarar aybuşum :jeyyar:
laklak yapmaktan daha bakamadım bibeğim kaydirigubbakcemile3
kız nikooo pembik koltuga oturmusunda habarımız yok yaa
çene kuvvetli maaşallahta reklam zıfırrr:delphin:
kız 20 sayfa okuyamamacamm şimdi kim ne sormuş bilmiyom
sana tek bir sorum var
Abla Beni Seviyor musun ???
:kedi:bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-
komserim delikafadulden sen 15 günlüğüne memlekete gitmedin mi hayırdır fisfisfis :sm_cool:
ablan kurrban olsun sana :kedi: tabiki de çok seviyorum :asigim:
elimde olsa senin o güzel kısırını, yemeklerini yemeye gelirdim olumunekankayizsmile ama şırnaka gitmeden önce :smiley-cool: :1rolleyes:
çok seviyorum seni bambaşkasın sen de:utangac:

Back