Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

geyik bizi bozmaz mavim sırnaşık şeysırnaşık şey sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:

beni de en iyi çıkış yapan üyeye aday göstermişler kim gösterdi çok merak ediyorum :uhm: sırnaşık şey çünkü zira o zaman bırak çıkışı bir iki kişi hariç kimseyle bi iletişimim yoktu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eşim 10 temmuzda izne ayrılacakmış
belki onun askerlik yaptığı yere, gökçeadaya bir gezi yapabilirmişiz gamyoncuiremsu
bilemiyorum eşim bu ne yapacağı belli olmaz :sm_confused: :icecream: :roflol::roflol::roflol:

gözlerim seni aradı selayım sağol canımm Şeniz
vala bu gece mesai yapmam şart zira bu sorıları sabaha kadar bitirmem gerek müşteriyi bekletmek olmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi seni anladım da çıkış yaptın güzel kaydirigubbakcemile5
ya bana ne oluyor böle sempatiksalakcinni eyicene yoldan çıkarınız benüüüü delikafadulden

Pıçaklan kesip sakızlan alıyomuş :delphin:

Yiyosa yazın :delphin: kazenin imzasını hatırlatayım dedim zhebanim :delphin:

Sapık demem şakamdandır sempatiksalakcinni

Elpençe durmam saygımdandır buyrunnnnnnnnn

Birşey de beğendiremiyoz he :delphin:

Çekyata taktın kafayı ben de senin çocukluğuna inecem dur sen :3:

Çekyat fantazisi aldı başını gidiyor ya hayırlısı bu konuda +18 e dönecek senle ank06 sayesinde kaydirigubbakcemile

Bak ya kadına yine topu bana attı cemre nin suçu ne fantazi edi sadece aklına gelmiş :icecream: :jeyyar:

selam nikoncan!
bugün ne giydin çek resmini görelim topiğinde o kadar çok resmini aradım ki bulamadım...
seni çok meram ettim doğrusu. bi resmini koysanda görsekk olmamııı?? olumunekankayizsmile
sana da selam canım :3:
ben fazla resim eklemedim görmemen normal benim de en son eklediğim resmi bulana kadar canım çıktı :lepi:
LACİVERT BEYAZ giyindim siyah gibi görünüyo :1:
5a2e5u.jpg
20qdq88.jpg

anaaaa niqo qacısı sen mi oturdun :sm_cool: denizden geldim yorgunum bi ara sıkıştırıcam seni rahat dursırnaşık şey
börek isten mii :teselli: Şeniz
tivitim de gelmiş :dance: yalnız sen çok yanmışsın hacı yoğurt sürersen yoğurtlu yoğurtlu gelme lütfen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
böğrek isterim patitizli hem de delikafadulden kızlar bişiler getirdiler ama acıktım şu anda cokacimcoook :1:
.

nikoncanim, sorularimla bunalltim seni emme oraya oturdun birkerem, kurtulus yok

- Ehliyetin var mi??
- Hic kaza yaptin mi, yaptiysan nasil oldu??
(Allah kazadan beladan korusun)
:nazar:
amin cümlemizi korusun :Saruboceq:
ehliyetim yok
bekarken kursa başladım sonra dedim napıyorum araba yok ben neyle çalışıcam :sm_confused: bi koca bulim de arabalı olsun beni çalıştırsın gamyoncuiremsu o fenteziyle evlendik işte :dance:

in koltuktan la yeterkaydirigubbakcemiletopikçek özlem içerisindeyiz:delphin:
niko:kahve:ciddi tavır takındım yalnız baksana bana kenar tanrıça:smiley-cool:neyse:kahve:ıııııı eşinin en uyuz olduğun özelliği nedirboshayallersmile
kankam buralarda olmana üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :sinifsinif:
ben yokken fazla kaynatmayın kanka alsanaalsanasmile biraz da buraya uğra :1closedeyes:
eşimin en uyus olduğum özelliği, herşeyi kendine mübah sayması bana yasak koyması kötükedihüso bir de küsmesi :umursamaz:

Afiyet Bal Seker olsun Nikonum, biz yedik kalani da sana canim

tospa gibi yazarsan sona kalirsin
:delphin:
biz yemeyiz yediririz gözüm helal olsun yiyin :delphin: :roflol:
netim de arıza çıkartıyo bu arada alsanaalsanasmile
sırnaşık şey sırnaşık şey
Yemin ediyorum mayyaksın sen kanka yaa delikafadulden
Hastanım senin, bağımlıyım sana anlasana olumunekankayizsmile
Piisskopatının senin Nikooon aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kanka...hassas bir konuya değindin işte. :gitme:
Cumpa'ya gidemiyorum 3 haftadır ayağım çekmiyor siz olmadan :gitme:
hep sizle simit yiyerek o sokakları turladığımızı, kaydirigubbakcemile3
pazarlıklar yapıp pazarcıları bezdirdiğimizi hayal ediyorum aklinialirimsmile

Cumpa'da aktar tezgahı bile var kanka bilin mi ? zemuszemus
Tanrıçam rehberliğinde altını üstüne getirirdük beh...boshayallersmile

Beni bak, aklinialirimsmile
aynadaki aksin olurum kanka, :3:
internetim limitli kotalı diye höööö görme beni ezme beni yüffen.
sempatiksalakcinni
estağfirullah kankam :kedi: Allah ağzımızın tadını bozmasın olumunekankayizsmile

ben de dün cumpatiye gittim sizsiz hiç tat alamadım kanka :sinifsinif: :roflol:
uff ben iki çocuklu karı olmayacaktım bak görecektiniz beni hepinizi toplar cumpaya giderdik :içelim: :2:

benim net de sınırlı, hatta aşmışız 5gb olmuş vınn kullanıyorum şimdi :gitme:
o da berbat takılıp duruyo çok yavaş :oklava:
kanka ayınbaşı ni zaman gelecek mirmirmirmir
şu işe bak millet aybaşında maaş bekler biz kota bekliyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aaa ben burayı yeni gördüüm sempatiksalakcinni
bütün sayfaları okudum gözüm kaydı valla...
bu arada ben de en kısa zamanda seninle tanışmak istiyorum nikonum yaa...
gelmişken bi de soru sorıyım bari :3:
bilmiyorum soruldu mu,kaçırmış da olabilirim...
bu aralar diyetle kafayı yemişken;kilo ve boyunu öğreneyim yerimseniben

Maşallah demi nikomu siz beni gençken görcektiniz sempatiksalakcinni sizlerin arasında kala kala yoldan çıktım bene akannehir olumunekankayizsmile
Ohhh iyiki başını yaktım mavinin :mymeka: alsanaalsanasmile hepiniz azdınız ayol laelaelaelaelae o gün etiket dahi görmek istimiiim artıkın delikafadulden
Kız sana soru sırmuştum ama görmedin herhal :mymeka:
Evlilikten umduklarını buldun mu diye :delphin:
Mavi hemen atladı bunada :mymeka:
nikomun her daim maşallah diyo ablacım olumunekankayizsmile
bana alışkanlık yaptı ablacım devamlı etiket yazmak istiyorum :roflol::roflol::roflol:

cevap taze gelmiştir heralde ablacım :1rolleyes: :1:
Demek iyi ki ha demek iyi ki :mymeka: aha bunu da hakettin gari :mymeka:

Şiddete hayır buyrunnnnnnnnn sempatiksalakcinni

Bak hem sosyal içerikli mesaj veriyom hem de seninle yarıştırıyom görüyon mu :delphin: çok yönlü bi hatunum çook :delphin:

Mavi atlamışmış :delphin: aman çekiliyim de şu sorularını sorsun bakalım laelaelaelaelae
kızım gülmekten geberttin beni manyah sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hem çekiliyo hem cevap yetiştiriyo hatuna bah ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hala bademli diyo ya sen maks yiycen maks :delphin:

Biliysin maks da fazla çeşit yok öyle :delphin: çilekli-çukulatalı-vanilyalı-fıstıklı var naniknanik seç beğen al..Ne de olsa 500 ucuz sen al ne kadan istiyosan parası benden sositososito bedava çıkarsa alırım elinden çıbığını ama :delphin:

Ne hareketi yapacan olum,hareket mi çekicez birbirimize :delphin:
Ben terbiyeli bi kızım ,sen ank06 ile hareket çekiş :delphin:
ver la yicem:dilcikar: beleşe dondurma olsun yiter ki :icecream:
bi kere ona 500 denmez 50 kuruş denir cahil menacer :mymeka:
50 kuruşluk dondurmaya 500 gayme saydı aboooo delikafadulden Allahım daha parayı tanımıyo ajdarla pazarlığa oturuyo gitti paracıklar :oklava: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

asıl hareketi ank ablamın nenesi çekiyo biz ona yetişemeyik gel kaykaylara binelim kanka :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikonum gözlerimi sulandirdin ,tanisma listende turkcell dansimizla bende yer almisim :1:
etikettede sordum ceyar i nerden taniyonnn :1: samimiyetin ne boyutta seviyeli tanisiyorsun dimiii :1:

tipik yay neşesi :3:
evet şaşkın yay :3: :1:
He bildin valla kaymak kurabiyem...boshayallersmile
Ben aşkımdan filozof oldum daa, bayanssulusmile
Anlarsa Nikonum anlar işte a dostlar...boshayallersmile aklinialirimsmile

Kısırı yicem belli de kanke, -tatlicadiarzu-
Asıl babamdan zümzüğü yicem bu ay eyvahedigeldismile
kotayı aştım gidiyom :1ninca:
yine bana hasret, bana yine gurbet var...
:gitme:
ahhh beklemek zor kanka
russian.gif
ha asker beklemişsin ha aybaşında kota :roflol::roflol::roflol::roflol:
aferim şöyle işini yap menacer :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikonum kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
seni en çok terleten soru hangisi??
geçmişi okumalıyım aynı soruları sormamak için

niko yeter la seni beklemekten uykusuz kalcam

iki saat oldu cevap yoh tembelim tenekem

gidiyom ben

yarın bakarım artıh

anaamm nikogil
oturmuş la haberim yok tez sayfaları arasında gezinmekten yaaa zalak ilarzu ula mavi insan bi haber eder ya

tüh lan ay ne soracaktım ki ben bu garıya?

oysaki ne güzel sorularım vardı cebimde , cebimi delmişler...

niko sorulduysa cevaplama geçmiş sayfalara bakarım

kaç yaşındasın?

burcun ne?

çocukların de senin gibi neşeli mi?

hamileliklerini nasıl geçirdin?

kocişle enerjileriniz tutuyor mu yoksa sen daha mı hareketlisin? (senin yanında, senden daha hareketli olma şansı yok da ondan o ihtimalı sormadım bebem)

şimdilik bu gaddar sorularım gelecek en ücra köşelerden bebem

tanrıçamı gördüm gelmiş denyolindam onu da bi öpem
melekom gelmiş ya :3: hoşgeldin şekerparem Şeniz
böyle kırmızı yazıyla seni tanıyamadım kanka :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ivit erzum şimdi de benim hayatım çarşaf çarşaf sempatiksalakcinni
bu işler böyleymiş bugün sana yarın bana :roflol::roflol::roflol::roflol:

cebini biri tutacağına delik olsun daha iyi :1rolleyes: fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol:
30
yay
maşallah neşeliler çok fena geyik yapıyo sıpalar:1: şimdilik guççuk ilerde görücez inşaallah :emir_bebek:
hamileliklerim çok zor geçti melekom :gitme: ilkinde 5 ay çektim, ikincide 9 ay
mide ağrısı çekiyorum ben hamileliğimde :sinifsinif:

kocimle tam birbirimizi bulmuşuz ikimiz de kasıntıyız :roflol: o benden gene esprilidir ama bana hiç komik gelmez -tatlicadiarzu- ama evde gene bir neşe, renk olur onun sayesinde :1:
ben evde çok donukum hiç gülmem bile nerdeyse :uhm: diyorum ya ben enerjimi karşımdaki insandan alıyorum, eğer karşımdaki geyik kafa biri değilse ben çok sıkıcı biriyimdir hiç çekilmem ohaoldumsmile

muhakkak bekliyorum melekom kolay gelsin sana olumunekankayizsmile
tanrıçam patronuma doyamadım zaten sen öp, benim yerime de öp :2:

april:roflol:niko:roflol: van minıt ya van minıt:roflol: :roflol: :roflol: hasta oldum muhabbete offff:roflol: :roflol: :roflol:
arzum bende seni öpem...yabancı değil mekan sahibi,nikomuz kankamız nası olsa:smiley-cool:
niko,demin bişey dedin benle ilgili,hayatta imkansız diye bişey yoktur unutma:delphin:april ve seninle görüşmessem gözüm açık gider:delphin:
ıssız bir adaya düşsen-tatlicadiarzu-yanına alıcağın 3 kişi:smiley-cool:eşin ve çocuklar hariçşakkıdı
biliyorum zaten olmadığını :delphin:
o imkansızlıklar sizden değil benden kaynaklanıyo :delphin: benim imkanım olcak ben cabbarım askerim izin vermiyo dinler miyim :1closedeyes: 2 çocuklu karıyım gençlere yetişemiyorum ki kankam bi de pazara gideyim :2:

yanıma 3 kişi daha alacağım CADIARZU
bi hesap yapim
4 biz, 3 de siz eşittir 7 kişi
7 kişi bi adaya sığar mıyız delikafadulden 15 kişiye güldüm başıma gelcek heralde :roflol::roflol::roflol::roflol:
hele bir de onlar da yanlarında 3 kişi getirirse seyreyle gümbürtüyü :dance:sırnaşık şey :roflol::roflol:
sadece sen gelsen yeter kanka barabar yapraklardan detoks yapardık, maskeler yapardık, sen bana öğretirdin patronum bayanssulusmile :asigim:
La seni alıp napsın ıssız adada :delphin:

Eşini-çocuklarını bi de çocukların gözlerini kulaklarını kapamak için bant tülbent neyim alır işte :delphin:
bu hakkat yoldan çıkmış :delphin: ank abla sen kendini koru bu kızdan bu mavi avatardaki nenemi bilem kendine benzetir :roflol::roflol::roflol::roflol:
bant tülbent diyo canın çıkmasın emi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız nikooo pembik koltuga oturmusunda habarımız yok yaa
çene kuvvetli maaşallahta reklam zıfırrr:delphin:
kız 20 sayfa okuyamamacamm şimdi kim ne sormuş bilmiyom
sana tek bir sorum var
Abla Beni Seviyor musun ???
:kedi:bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-

biliyorum zaten olmadığını :delphin:
o imkansızlıklar sizden değil benden kaynaklanıyo :delphin: benim imkanım olcak ben cabbarım askerim izin vermiyo dinler miyim :1closedeyes: 2 çocuklu karıyım gençlere yetişemiyorum ki kankam bi de pazara gideyim :2:

yanıma 3 kişi daha alacağım CADIARZU
bi hesap yapim
4 biz, 3 de siz eşittir 7 kişi
7 kişi bi adaya sığar mıyız delikafadulden 15 kişiye güldüm başıma gelcek heralde :roflol::roflol::roflol::roflol:
hele bir de onlar da yanlarında 3 kişi getirirse seyreyle gümbürtüyü :dance:sırnaşık şey :roflol::roflol:
sadece sen gelsen yeter kanka barabar yapraklardan detoks yapardık, maskeler yapardık, sen bana öğretirdin patronum bayanssulusmile :asigim:

verdiği cevaba bak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bi manyaksın,başkada bişey demiyorumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kız nikooo pembik koltuga oturmusunda habarımız yok yaa
çene kuvvetli maaşallahta reklam zıfırrr:delphin:
kız 20 sayfa okuyamamacamm şimdi kim ne sormuş bilmiyom
sana tek bir sorum var
Abla Beni Seviyor musun ???
:kedi:bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-

reklamsız 20 sayfa,vay be:delphin:
halk seni istiyo niko:smiley-cool:

Back