- Konu Sahibi BenmasMavi
Yiyosa yazınkazenin imzasını hatırlatayım dedim zhebanim
![]()
imzasıydı de mi mavim sempatiksalakcinni
kazen
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
geyik bizi bozmaz mavim sırnaşık şeysırnaşık şey sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
beni de en iyi çıkış yapan üyeye aday göstermişler kim gösterdi çok merak ediyorum :uhm: sırnaşık şey çünkü zira o zaman bırak çıkışı bir iki kişi hariç kimseyle bi iletişimim yoktu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eşim 10 temmuzda izne ayrılacakmış
belki onun askerlik yaptığı yere, gökçeadaya bir gezi yapabilirmişiz gamyoncuiremsu
bilemiyorum eşim bu ne yapacağı belli olmaz :sm_confused: :icecream: :roflol::roflol::roflol:
gözlerim seni aradı selayım sağol canımm Şeniz
vala bu gece mesai yapmam şart zira bu sorıları sabaha kadar bitirmem gerek müşteriyi bekletmek olmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:
Pıçaklan kesip sakızlan alıyomuş
![]()
Sapık demem şakamdandır sempatiksalakcinni
Elpençe durmam saygımdandır buyrunnnnnnnnn
Birşey de beğendiremiyoz he
Çekyata taktın kafayı ben de senin çocukluğuna inecem dur sen
Çekyat fantazisi aldı başını gidiyor ya hayırlısı bu konuda +18 e dönecek senle ank06 sayesinde kaydirigubbakcemile
sana da selam canımselam nikoncan!
bugün ne giydin çek resmini görelim topiğinde o kadar çok resmini aradım ki bulamadım...
seni çok meram ettim doğrusu. bi resmini koysanda görsekk olmamııı?? olumunekankayizsmile
tivitim de gelmiş :dance: yalnız sen çok yanmışsın hacı yoğurt sürersen yoğurtlu yoğurtlu gelme lütfen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:anaaaa niqo qacısı sen mi oturdun :sm_cool: denizden geldim yorgunum bi ara sıkıştırıcam seni rahat dursırnaşık şey
börek isten mii :teselli: Şeniz
amin cümlemizi korusun :Saruboceq:.
nikoncanim, sorularimla bunalltim seni emme oraya oturdun birkerem, kurtulus yok
- Ehliyetin var mi??
- Hic kaza yaptin mi, yaptiysan nasil oldu??
(Allah kazadan beladan korusun)![]()
kankam buralarda olmana üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :sinifsinif:in koltuktan la yeterkaydirigubbakcemiletopikçek özlem içerisindeyiz
nikociddi tavır takındım yalnız baksana bana kenar tanrıça:smiley-cool:neyse
ıııııı eşinin en uyuz olduğun özelliği nedirboshayallersmile
biz yemeyiz yediririz gözüm helal olsun yiyin
Afiyet Bal Seker olsun Nikonum, biz yedik kalani da sana canim
tospa gibi yazarsan sona kalirsin![]()
estağfirullah kankam :kedi: Allah ağzımızın tadını bozmasın olumunekankayizsmilesırnaşık şey sırnaşık şey
Yemin ediyorum mayyaksın sen kanka yaa delikafadulden
Hastanım senin, bağımlıyım sana anlasana olumunekankayizsmile
Piisskopatının senin Nikooon aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kanka...hassas bir konuya değindin işte. :gitme:
Cumpa'ya gidemiyorum 3 haftadır ayağım çekmiyor siz olmadan :gitme:
hep sizle simit yiyerek o sokakları turladığımızı, kaydirigubbakcemile3
pazarlıklar yapıp pazarcıları bezdirdiğimizi hayal ediyorum aklinialirimsmile
Cumpa'da aktar tezgahı bile var kanka bilin mi ? zemuszemus
Tanrıçam rehberliğinde altını üstüne getirirdük beh...boshayallersmile
Beni bak, aklinialirimsmile
aynadaki aksin olurum kanka,
internetim limitli kotalı diye höööö görme beni ezme beni yüffen. sempatiksalakcinni
nikomun her daim maşallah diyo ablacım olumunekankayizsmile
Maşallah demi nikomu siz beni gençken görcektiniz sempatiksalakcinni sizlerin arasında kala kala yoldan çıktım bene akannehir olumunekankayizsmile
Ohhh iyiki başını yaktım mavinin :mymeka: alsanaalsanasmile hepiniz azdınız ayol laelaelaelaelae o gün etiket dahi görmek istimiiim artıkın delikafadulden
Kız sana soru sırmuştum ama görmedin herhal :mymeka:
Evlilikten umduklarını buldun mu diye
Mavi hemen atladı bunada :mymeka:
kızım gülmekten geberttin beni manyah sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyDemek iyi ki ha demek iyi ki :mymeka: aha bunu da hakettin gari :mymeka:
Şiddete hayır buyrunnnnnnnnn sempatiksalakcinni
Bak hem sosyal içerikli mesaj veriyom hem de seninle yarıştırıyom görüyon muçok yönlü bi hatunum çook
Mavi atlamışmışaman çekiliyim de şu sorularını sorsun bakalım laelaelaelaelae
ver la yicem:dilcikar: beleşe dondurma olsun yiter ki :icecream:Hala bademli diyo ya sen maks yiycen maks
Biliysin maks da fazla çeşit yok öyleçilekli-çukulatalı-vanilyalı-fıstıklı var naniknanik seç beğen al..Ne de olsa 500 ucuz sen al ne kadan istiyosan parası benden sositososito bedava çıkarsa alırım elinden çıbığını ama
Ne hareketi yapacan olum,hareket mi çekicez birbirimize
Ben terbiyeli bi kızım ,sen ank06 ile hareket çekiş![]()
evet şaşkın yaytipik yay neşesi![]()
ahhh beklemek zor kankaHe bildin valla kaymak kurabiyem...boshayallersmile
Ben aşkımdan filozof oldum daa, bayanssulusmile
Anlarsa Nikonum anlar işte a dostlar...boshayallersmile aklinialirimsmile
Kısırı yicem belli de kanke, -tatlicadiarzu-
Asıl babamdan zümzüğü yicem bu ay eyvahedigeldismile
kotayı aştım gidiyom :1ninca:
yine bana hasret, bana yine gurbet var... :gitme:
aferim şöyle işini yap menacer :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Bu ne diyo la![]()
melekom gelmiş yaanaamm nikogil
oturmuş la haberim yok tez sayfaları arasında gezinmekten yaaa zalak ilarzu ula mavi insan bi haber eder ya
tüh lan ay ne soracaktım ki ben bu garıya?
oysaki ne güzel sorularım vardı cebimde , cebimi delmişler...
niko sorulduysa cevaplama geçmiş sayfalara bakarım
kaç yaşındasın?
burcun ne?
çocukların de senin gibi neşeli mi?
hamileliklerini nasıl geçirdin?
kocişle enerjileriniz tutuyor mu yoksa sen daha mı hareketlisin? (senin yanında, senden daha hareketli olma şansı yok da ondan o ihtimalı sormadım bebem)
şimdilik bu gaddar sorularım gelecek en ücra köşelerden bebem
tanrıçamı gördüm gelmiş denyolindam onu da bi öpem
biliyorum zaten olmadığınıapril:roflol:niko:roflol: van minıt ya van minıt:roflol: :roflol: :roflol: hasta oldum muhabbete offff:roflol: :roflol: :roflol:
arzum bende seni öpem...yabancı değil mekan sahibi,nikomuz kankamız nası olsa:smiley-cool:
niko,demin bişey dedin benle ilgili,hayatta imkansız diye bişey yoktur unutmaapril ve seninle görüşmessem gözüm açık gider
ıssız bir adaya düşsen-tatlicadiarzu-yanına alıcağın 3 kişi:smiley-cool:eşin ve çocuklar hariçşakkıdı
bu hakkat yoldan çıkmışLa seni alıp napsın ıssız adada
Eşini-çocuklarını bi de çocukların gözlerini kulaklarını kapamak için bant tülbent neyim alır işte![]()
biliyorum zaten olmadığını![]()
o imkansızlıklar sizden değil benden kaynaklanıyobenim imkanım olcak ben cabbarım askerim izin vermiyo dinler miyim :1closedeyes: 2 çocuklu karıyım gençlere yetişemiyorum ki kankam bi de pazara gideyim :2:
yanıma 3 kişi daha alacağım CADIARZU
bi hesap yapim
4 biz, 3 de siz eşittir 7 kişi
7 kişi bi adaya sığar mıyız delikafadulden 15 kişiye güldüm başıma gelcek heralde :roflol::roflol::roflol::roflol:
hele bir de onlar da yanlarında 3 kişi getirirse seyreyle gümbürtüyü :dance:sırnaşık şey :roflol::roflol:
sadece sen gelsen yeter kanka barabar yapraklardan detoks yapardık, maskeler yapardık, sen bana öğretirdin patronum bayanssulusmile :asigim:
kız nikooo pembik koltuga oturmusunda habarımız yok yaa
çene kuvvetli maaşallahta reklam zıfırrr
kız 20 sayfa okuyamamacamm şimdi kim ne sormuş bilmiyom
sana tek bir sorum var
Abla Beni Seviyor musun ???:kedi:bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-
reklamsız 20 sayfa,vay be
halk seni istiyo niko:smiley-cool: