Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

Etiket koyanlar kendini ifşa etmesin bu sefer :1ninca:

Ben de derim ne var naniknanik

Benim kocam dün başımdan ayrılmadı hadi hadi diyerekten -tatlicadiarzu-,

Tek tek basaraktan yatağımıza gittik sonra,sonrasında uyuduk ne bekliyonuz ki :delphin:

Ank06 sana tebrik koyuyorum :smiley-cool:
ne bekleyelim bacım daha ne olsun :icecream:
yok yok bu kız fene belli, bu saatten başladı daha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbulduuum yerimseniben
teşekkürler canım,gayet iyiymişsin o zaman...
bayılırım minyon tiplere :jeyyar:
fırsat buldukça burdayım,yine görüşicez inşallah opuyorumnanaktan
sen benden de iyisin :dance: ama havalar düzeldi yapalım hareket atalım fazlalıkları şirinem bu sefer başarıcaz :dance::dance:
demek minyonlara bayılırsın :jeyyar: yalnız ceyar:jeyyar: niye araya girdi onu anlamadım, korkuttu beni :roflol::roflol:
bekliyorum canısım, özletme kendini :asigim:
nikonik takip ettiğin bi dizi var mı bunu merak ediorum*?
bi aşkı memnumuz vardı onu da bitirdiler :delphin:
artık bağımlı olarak dizi izleyemiyorum Aybik KK yüzünden cokacimcoook
bir ara aşk ve cezayı izliyordum
eğer kaçırmazsam geniş aile ve yaprak dökümünü izlerdim
yeni dönem çocuklar duymasını bekliyorum güzelim :içelim:

Son düzenleme:
albümündeki resmi yeni gödüm...
maşallah,fıstık gibiymişsin...bebek gibi bi yüzün var :nazar:
öyle herkesi de beğenmem hee :dilcikar:
estağfirullah canım, o senin güzel gören gözün :asigim:
bilmem mi bilirim kolay kolay beğenmez mızmızım, zevk sahibidir o, bu yüzden beğenmene çok sevindim olumunekankayizsmile
minyon seviyorsun ya :jeyyar: ondan beğenmişsindir :roflol:
yok şirinem aldanma sen ona en iyi göründüğüm resmimi koydum :icecream:
bnde görmek istıyorummmkaydirigubbakcemile
menacerim plak şirketi sahibesime başvurun bütün albümler orda, ajdar da spınısırımız :icecream: :içelim: :roflol::roflol::roflol:

seni pimbe koltukta gördüğüme çok sevindim :3: daha önce hiç konuşmadık ama bana hep samimi sıcak geliyosun çok seviyorum seni uzaklardan biyerlerden seviliyosun :asigim:bunu bil geçmişi okuyodum seni daha iyi tanıyım diye dedim bi soruda ben sorayım hem kk hem ev işi hem 2 çocuk ve birde koca nası yetişiyosun bacım zor olmuyomu ben de bunu merak ettimsempatiksalakcinni

güzel hanım, hava nası bakalım:dance::dance::dance:
çok zor uyudum uyku tutmadı ablacım ohaoldumsmile

sen güzellik sırlarımızı vermeye devam edersen ben de sana çakacam :mymeka: :icecream: :roflol:

eşim farketmedi bilelaelaelaelaelae zaten ne zamandır geceleri uyuyamıyorum :2:

ablacım beni böyle güldürürseniz bende uyku muyku kalmaz delikafadulden sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

farketmiyoki sempatiksalakcinni ne zamandır gece uykularım bozuldu hep tanrıça gacısı yüzünden alsanaalsanasmile kazene 40 soruyu beni gece uyku tutmadığı zaman sormuştum ya ben :içelim::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ablacım ipi düzgün çevir, maviye de söyle, düşücem yoksa
d5382475f3845cc94946228b16fb0845.gif

bekliyorum aslıcım olumunekankayizsmile :dance:
ama lütfen kocamın çorabi büyük geldi nasıl küçültebilirim diye bi soruyla gelme :dance::dance: :roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

düzgün etiketler buysa ben daha düzgününü bilmiyorum o zaman :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aslıcım bunun sözü olmaz, ne zaman ne olacağını bilemeyiz mapıs damı bu delikafadulden :roflol:

iyi gezmeler canım arkadaşım olumunekankayizsmile hava güzel ben de kuzularımla çıkayım bi ara kaydirigubbakcemile5 :dance: Şeniz

anacım sabaha kadar oturursan tabi olacağı bu kaydirigubbakcemile2 iyi güldürdük demi nikomucum :1:

Etiket koyanlar kendini ifşa etmesin bu sefer :1ninca:

Ben de derim ne var naniknanik

Benim kocam dün başımdan ayrılmadı hadi hadi diyerekten -tatlicadiarzu-,

Tek tek basaraktan yatağımıza gittik sonra,sonrasında uyuduk ne bekliyonuz ki :delphin:

Ank06 sana tebrik koyuyorum :smiley-cool:

Tebrikleri aldımmm mercüü şekerim buyrunnnnnnnnn

menacer olcak güya sırnaşık şey bütün albümlerim sende ya, ajdar da spınsırımız :roflol::roflol::roflol:

Nerden bilicem lo laelaelaelaelae

İnsan bi arkadaşlık teklif eder bugüne dek :mymeka: yeni mi aklına geldik :mymeka:

Albümün olmasa teklif edecende yoktu :delphin:

Neyse baktık fotolarına eh işte idare eder :delphin: abartılcak bişi yok naniknanik

estağfirullah canım, o senin güzel gören gözün :asigim:
bilmem mi bilirim kolay kolay beğenmez mızmızım, zevk sahibidir o, bu yüzden beğenmene çok sevindim olumunekankayizsmile
minyon seviyorsun ya :jeyyar: ondan beğenmişsindir :roflol:
yok şirinem aldanma sen ona en iyi göründüğüm resmimi koydum :icecream:

evet evet,oyüzden arkadaşlarımın yüzde seksenini minyonlardan seçtim delikafadulden
sapık mıyım neyim sempatiksalakcinni

canım içinin güzelliği dışına vurmuş,eminim ki her halinle güzelsindir sen olumunekankayizsmile

Back