Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

niko kıllarını ne ile alıyorsun?
tam ilarzuluk bi soru hatunum benim aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
epilatör kullanıyorum vazgeçemiyorum :smiley-cool:
ceydoşum hoşgeldin canım :1hug:
estağfirullah canım arkadaşım, sevdiklerimle zaten burada her yerde beraberim olumunekankayizsmile

eşim patronuma geliyordu her hafta
bi gün cep telini masada unuttu, benden rica ettiler aşağıya getireyim diye, gittim uzattım tlfnu bana bi baktı bakış o bakış :roflol: patronumda kanımıza girdi gerisini biz hallettik :lepi: kaydirigubbakcemile3
bi ara fasulya ayıkladımdelikafadulden doğradım, pişirdim, ortalık topladım, bebe doyurdum, ona kitap okuttum; filin arkası, arabanın arkası nerde diye...
herife çay kodum, sıpaları hazırlayıp uyuttum şimdi de

niko niko nikoooooo berni seviyimisin seviyisen niden hala arkadaş listemde yoksunnnn :dilcikar:

yavvv ben daha 122. cevaptayım 200 olmuş bilem
accık yavaş len yetişemiyom
ama geçmişi okurken gülmekten karnıma kramp girdi
nikonum cancanım buradayım ben geçmişi kolaçan ediyom
ona göre soruylan gelcem

Nikooo pembiş koltuklara mı koydular seni hain karı insan bi haber eder ne sinsisin lan:mymeka:
Neyseki yakaldım. Yuvada yoktun olum var yine bu nikoda bi mokluk diyip kokuyu takip ettimdelikafadulden ahan da enseledim burdakaydirigubbakcemile
Haber etmeyi bırak arkideşlerinin arasına bilem almamışın beni hor görmüşün:1no2:

Arkidişilik tekliflerin yalan mıydı günlerce profil sayfamın önünde yattın kabul ediim die sadece fotolarımı ifal etmek için miydidelikafadulden

manyahhhhhhhhhhhhhhh :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yeşil gözlü torunlar vercem demiş geberdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kız sen gibin güzel torun doğur danone fabrikası kurarım sağa :roflol::roflol::roflol::roflol:

tise söz veremiyorsan sal gitsin ne diyim :roflol: geçen biri az kalsın aşkı memnu topikini göle çevirecekti kaydirigubbakcemile3
benden kaynana olmaz çok garip biriyim sempatiksalakcinni ben hayatta kimsenin işine karışmadım inşaallah öyle de kaynana olurum :Saruboceq::Saruboceq:

o konulardaki düşüncelerimi beğenmene sevindim canım :içelim:
kimsenin soyadı için değil herşey kendi namusum,izzetim içindir. soyad gider ama ben kalırım kaydirigubbakcemile evlerden ırak bu arada :1ninca:
gaynanan da seni seviyor, bu güzel enerjini olumunekankayizsmile

amin ablacım hep beraber :Saruboceq: tecrübe başka bişey a.s
bekliyorum ablacım etiketi geeel bansız, serbest etikete geeeeelll, nikonun etiketleri bunlaar geeal delikafadulden :içelim:
niko sorularımacevap vermiyon
hepsi mi soruldu la? annamadım

geçmişini mi kuracalayım şimdi senin?
estağfirullah ne demek melekom haddime mi, heleki sen :kedi: olumunekankayizsmile
ağır aksak ilerliyok hacı mazur gör yerler yaşmış da :roflol::roflol::roflol:
Yok ablam sorularına sabaha cevap gelir sen bekle olumunekankayizsmile
Nikoncanın klavye hızı baya yavaştaa -tatlicadiarzu-
Bu benden de tospaa çıktı
nise ki sabah olmadan yetiştim delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
gamyoncu iremsunun gamyonu bile benden daha hızlı hagamyoncuiremsu :roflol::roflol::roflol::roflol:
.

Nikoncanim, yine ben
Sence yarinki sinavimi gecermiyim??
sempatiksalakcinni
vala bilemiyorum senin sınav iyi geçer mi
ama en azından sen sınava girip çıkmadan soruna cevap yazabildim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bak şimdi kızım bizim makkaj bölümüne git orda herangi birine sor "buralarda tanrıça bacı varmış nerde" diye, sana yolu gösterirler
git ona söyle sınava gireceğini, sana da okunmuş kalem ve pirinçlerden versin tamam mı canım sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vala bu hatun bizim bütün kızları mezun etti öyle nefesi kuvvetli biri :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sana başarılar dilerim canım, Allah zihin açıklığı versin Şeniz olumunekankayizsmile

Saatin tommy hilfiger mi lo Allaan kurosu seni

Aman iyi ki bi şaşırdık Allah şaşırtmasın yavrum Allah şaşırtmasın

ohh sonunda bitti kafamçokkarıştı
bütün yorumları zevkle okudum cancanım
kendini kk ya öyle sevdirmişsinki bunu gördükçe çok mutlu oluyorumolumunekankayizsmile
seninle gurur duyuyom nikonum cancanım benim :lepibit lepi )
eğer sen bu koltukta oturuyosan burdaki başarı senin yalansız riyasız olmandan kaynaklanıyo
sorusunu soran dönüp gitmemiş bidaha bidaha gelmiş

içinizde kendimi biraz daha fazla şanslı görüyom
nikonumu ilk gününden beri tanıyorum
tanıdıkça daha çok seviyorum saatlerce tlf görüşmelerimize doyamıyorum
aybiğimle her buluşmamızda mutlaka cancanımızada bağlanırız
kk bana çok değerli iki dost kazandırdı
biri alyaduanınannesi aybiğim kankam
diğeride sensin cancanım:asigim:
iskender yemeğe ne zaman gidiyoz

bit lepi muhabbetini hatırladım kanka:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hatta mikroorganizma:smiley-cool:
ayrıca resim eklemişsin haberim yok:enbuyukkk:çok beğendim:enbuyukkk:ama neden haberim yok:enbuyukkk::dilcikar: :dilcikar:
madem resim ekledin,şıklığını beğendiğin bi ünlüyü söyle bakıyım bana

nikoncuk seni burda gördüğüme inan çok sevindim
yanlız bazı sorualrın cevap anahtarlarında benim adımı işaretlersin diye bekeldim-yaşadığım hayal kırıklığını anlatmiym hiçohaoldumsmile
bnim merak ettiğim ;benim beğenmediğin huyum?suyum fln da olabilir benim hakkımda beğenemdiğin bişi olsun kafi

Nikonummmm önce kaymaklı ekmek kadayıfımı sunayım sana

Evt sorularımı soruyorum
Eşinle yapmak istediğin ama yapamadığın birşey var mı?
Eşinle nerde nasıl tanıştın ilk görüşte mi aşık oldun?
Eşinle en çok ne yapmaktan hoşlanırsın?
Sorulara başka yönden bakma iyi niyetle yazdımsempatiksalakcinni

etiketler süper genekaydirigubbakcemile3
ban sökreteryasını kim yazdı.:roflol: bi etikette ben yazcamda bilemiyim.yemiyi :roflol::roflol::roflol:
bi düşünemde yazam kambersiz düğün olmaz
aha bu durumu ben bi yerden hatırliyim :roflol: bi zamanlar ben de neyim eksik ben de yazayım dedim sonrasını biliyorsunuz gamyoncuiremsu :roflol::roflol::roflol::roflol:
burda etiket yazmak serbest canım :lepi: senden süper bi etiket bekliyorum geldiğinde fıstık gene kopsun kaydirigubbakcemile3
rica ederim cemrem ben teşekkür ederim olumunekankayizsmile
evet sağ, dediğin gibi görmem büyük nimet, artık hayatın artılarını görüyorum maşallah kaydirigubbakcemile5
yahu bittim kerataya bak ya ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
mavi hanım güzelik sırlarımızı herkesle paylaşmayalım yüffen :1closedeyes:
bi de hangi sakız olduğunu söyleseydin bari başka kaldı mı açık etmediğin :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
imzasıydı de mi mavim sempatiksalakcinnikazen
vala kazenin boyama kitabı da fenamış ha :uhm: :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: iyi hoşta hep öğrenci yolluyosun ama,zaten canları neki..azcık ensesi kalın yollada yolumuzu bulalım bizde hacı
önüne gelene sormasın,sonra polis peşimize takılıyo:1closedeyes:

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa :1shok: kaçak şirinem gelmiş olumunekankayizsmile
nerdesin sen blogda da yoksun özlettin kendini :mymeka: kafana vurduğuma bakma parmak havada smil bulamadım kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin çiçeğim Şeniz görmene hatta okumuş olmana çok şaşırdım inşaallah nasip olursa tanışırız olumunekankayizsmile
sorulmadı ama sen hesaplamaya zahmet etme ben senin yerine direkt beden kitle indeksimi söylim; 23 :lepi: eyvahedigeldismile
boyum senden hele baya baya kısa, kilom normali geçmeye başladı, minyon tipli bişeyim işte burda albümümde bidene resmim var şirinem yerimseniben
nikonum gözlerimi sulandirdin ,tanisma listende turkcell dansimizla bende yer almisim
etikettede sordum ceyar i nerden taniyonnn samimiyetin ne boyutta seviyeli tanisiyorsun dimiii
evet canım :1hug: sarı kafaya kurban olsun niko tizesi opuyorumnanaktan
ceyarı bizim minikonun sunum şeysinden tanıyorum :jeyyar: vala benim değil ama minikomun baya bi samimiyeti var sırnaşık şey
bi kere de tanrıçam patronum beni ceyarla eve yollamıştı yimeğine şap atıp :roflol::roflol::roflol::roflol:
nikonum kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
seni en çok terleten soru hangisi??
geçmişi okumalıyım aynı soruları sormamak için
hoş geldin hay hay öretmenim olumunekankayizsmile
hayhay buyursun gelsin
hayhay buyursun sorsun
hayhay buyurup sölim
hay hayayayayyy :dance:
beni en çok terleten bi soruuu fisfisfis yok sanırım aklinialirimsmile

niko yeter la seni beklemekten uykusuz kalcam
iki saat oldu cevap yoh tembelim tenekem
gidiyom ben
yarın bakarım artıh
hakkını helal et melekom
napim elimden ancak bu kadarı geldi :kedi: kaydirigubbakcemile3
nikonum cancanım şifreler işine yaradımı :jeyyar:
inşaallah işe yarar aybuşum :jeyyar:
laklak yapmaktan daha bakamadım bibeğim kaydirigubbakcemile3
komserim delikafadulden sen 15 günlüğüne memlekete gitmedin mi hayırdır fisfisfis :sm_cool:
ablan kurrban olsun sana :kedi: tabiki de çok seviyorum :asigim:
elimde olsa senin o güzel kısırını, yemeklerini yemeye gelirdim olumunekankayizsmile ama şırnaka gitmeden önce :smiley-cool: :1rolleyes:
çok seviyorum seni bambaşkasın sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…