Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

hadi seni anladım da çıkış yaptın güzel kaydirigubbakcemile5
ya bana ne oluyor böle sempatiksalakcinni eyicene yoldan çıkarınız benüüüü delikafadulden

Bak ya kadına yine topu bana attı cemre nin suçu ne fantazi edi sadece aklına gelmiş :icecream: :jeyyar:

selam nikoncan!
bugün ne giydin çek resmini görelim topiğinde o kadar çok resmini aradım ki bulamadım...
seni çok meram ettim doğrusu. bi resmini koysanda görsekk olmamııı?? olumunekankayizsmile
sana da selam canım
ben fazla resim eklemedim görmemen normal benim de en son eklediğim resmi bulana kadar canım çıktı :lepi:
LACİVERT BEYAZ giyindim siyah gibi görünüyo

anaaaa niqo qacısı sen mi oturdun :sm_cool: denizden geldim yorgunum bi ara sıkıştırıcam seni rahat dursırnaşık şey
börek isten mii :teselli: Şeniz
tivitim de gelmiş :dance: yalnız sen çok yanmışsın hacı yoğurt sürersen yoğurtlu yoğurtlu gelme lütfen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
böğrek isterim patitizli hem de delikafadulden kızlar bişiler getirdiler ama acıktım şu anda cokacimcoook
.

nikoncanim, sorularimla bunalltim seni emme oraya oturdun birkerem, kurtulus yok

- Ehliyetin var mi??
- Hic kaza yaptin mi, yaptiysan nasil oldu??
(Allah kazadan beladan korusun)
amin cümlemizi korusun :Saruboceq:
ehliyetim yok
bekarken kursa başladım sonra dedim napıyorum araba yok ben neyle çalışıcam :sm_confused: bi koca bulim de arabalı olsun beni çalıştırsın gamyoncuiremsu o fenteziyle evlendik işte :dance:

kankam buralarda olmana üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :sinifsinif:
ben yokken fazla kaynatmayın kanka alsanaalsanasmile biraz da buraya uğra :1closedeyes:
eşimin en uyus olduğum özelliği, herşeyi kendine mübah sayması bana yasak koyması kötükedihüso bir de küsmesi :umursamaz:

Afiyet Bal Seker olsun Nikonum, biz yedik kalani da sana canim

tospa gibi yazarsan sona kalirsin
biz yemeyiz yediririz gözüm helal olsun yiyin :roflol:
netim de arıza çıkartıyo bu arada alsanaalsanasmile
estağfirullah kankam :kedi: Allah ağzımızın tadını bozmasın olumunekankayizsmile

ben de dün cumpatiye gittim sizsiz hiç tat alamadım kanka :sinifsinif: :roflol:
uff ben iki çocuklu karı olmayacaktım bak görecektiniz beni hepinizi toplar cumpaya giderdik :içelim: :2:

benim net de sınırlı, hatta aşmışız 5gb olmuş vınn kullanıyorum şimdi :gitme:
o da berbat takılıp duruyo çok yavaş klava:
kanka ayınbaşı ni zaman gelecek mirmirmirmir
şu işe bak millet aybaşında maaş bekler biz kota bekliyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aaa ben burayı yeni gördüüm sempatiksalakcinni
bütün sayfaları okudum gözüm kaydı valla...
bu arada ben de en kısa zamanda seninle tanışmak istiyorum nikonum yaa...
gelmişken bi de soru sorıyım bari
bilmiyorum soruldu mu,kaçırmış da olabilirim...
bu aralar diyetle kafayı yemişken;kilo ve boyunu öğreneyim yerimseniben

nikomun her daim maşallah diyo ablacım olumunekankayizsmile
bana alışkanlık yaptı ablacım devamlı etiket yazmak istiyorum :roflol::roflol::roflol:

cevap taze gelmiştir heralde ablacım :1rolleyes:
kızım gülmekten geberttin beni manyah sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hem çekiliyo hem cevap yetiştiriyo hatuna bah ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ver la yicem:dilcikar: beleşe dondurma olsun yiter ki :icecream:
bi kere ona 500 denmez 50 kuruş denir cahil menacer :mymeka:
50 kuruşluk dondurmaya 500 gayme saydı aboooo delikafadulden Allahım daha parayı tanımıyo ajdarla pazarlığa oturuyo gitti paracıklar klava: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

asıl hareketi ank ablamın nenesi çekiyo biz ona yetişemeyik gel kaykaylara binelim kanka :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikonum gözlerimi sulandirdin ,tanisma listende turkcell dansimizla bende yer almisim
etikettede sordum ceyar i nerden taniyonnn samimiyetin ne boyutta seviyeli tanisiyorsun dimiii

tipik yay neşesi
evet şaşkın yay
ahhh beklemek zor kanka
ha asker beklemişsin ha aybaşında kota :roflol::roflol::roflol::roflol:
aferim şöyle işini yap menacer :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikonum kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
seni en çok terleten soru hangisi??
geçmişi okumalıyım aynı soruları sormamak için

niko yeter la seni beklemekten uykusuz kalcam

iki saat oldu cevap yoh tembelim tenekem

gidiyom ben

yarın bakarım artıh

melekom gelmiş ya hoşgeldin şekerparem Şeniz
böyle kırmızı yazıyla seni tanıyamadım kanka :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ivit erzum şimdi de benim hayatım çarşaf çarşaf sempatiksalakcinni
bu işler böyleymiş bugün sana yarın bana :roflol::roflol::roflol::roflol:

cebini biri tutacağına delik olsun daha iyi :1rolleyes: fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol:
30
yay
maşallah neşeliler çok fena geyik yapıyo sıpalar şimdilik guççuk ilerde görücez inşaallah
hamileliklerim çok zor geçti melekom :gitme: ilkinde 5 ay çektim, ikincide 9 ay
mide ağrısı çekiyorum ben hamileliğimde :sinifsinif:

kocimle tam birbirimizi bulmuşuz ikimiz de kasıntıyız :roflol: o benden gene esprilidir ama bana hiç komik gelmez -tatlicadiarzu- ama evde gene bir neşe, renk olur onun sayesinde
ben evde çok donukum hiç gülmem bile nerdeyse :uhm: diyorum ya ben enerjimi karşımdaki insandan alıyorum, eğer karşımdaki geyik kafa biri değilse ben çok sıkıcı biriyimdir hiç çekilmem ohaoldumsmile

muhakkak bekliyorum melekom kolay gelsin sana olumunekankayizsmile
tanrıçam patronuma doyamadım zaten sen öp, benim yerime de öp :2:

biliyorum zaten olmadığını
o imkansızlıklar sizden değil benden kaynaklanıyo benim imkanım olcak ben cabbarım askerim izin vermiyo dinler miyim :1closedeyes: 2 çocuklu karıyım gençlere yetişemiyorum ki kankam bi de pazara gideyim :2:

yanıma 3 kişi daha alacağım CADIARZU
bi hesap yapim
4 biz, 3 de siz eşittir 7 kişi
7 kişi bi adaya sığar mıyız delikafadulden 15 kişiye güldüm başıma gelcek heralde :roflol::roflol::roflol::roflol:
hele bir de onlar da yanlarında 3 kişi getirirse seyreyle gümbürtüyü :dance:sırnaşık şey :roflol::roflol:
sadece sen gelsen yeter kanka barabar yapraklardan detoks yapardık, maskeler yapardık, sen bana öğretirdin patronum bayanssulusmile :asigim:
La seni alıp napsın ıssız adada

Eşini-çocuklarını bi de çocukların gözlerini kulaklarını kapamak için bant tülbent neyim alır işte
bu hakkat yoldan çıkmış ank abla sen kendini koru bu kızdan bu mavi avatardaki nenemi bilem kendine benzetir :roflol::roflol::roflol::roflol:
bant tülbent diyo canın çıkmasın emi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız nikooo pembik koltuga oturmusunda habarımız yok yaa
çene kuvvetli maaşallahta reklam zıfırrr
kız 20 sayfa okuyamamacamm şimdi kim ne sormuş bilmiyom
sana tek bir sorum var
Abla Beni Seviyor musun ???
:kedi:bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-

verdiği cevaba bak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bi manyaksın,başkada bişey demiyorumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

reklamsız 20 sayfa,vay be
halk seni istiyo niko:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…