Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

anaaaa niqo qacısı sen mi oturdun :sm_cool: denizden geldim yorgunum bi ara sıkıştırıcam seni rahat dursırnaşık şey
börek isten mii :teselli: Şeniz

Hello nikoo :3:
Nası koltuk rahat mı zemuszemus
Cesaret isteyen bişiii olsa gerenk boshayallersmile

Niko benden sağa bi soru gamyoncuiremsu
Beni oğluna alcen mi :smiley-cool:
Çoook şeker bişiye benziyo,hani sana sölüyo da sende siteye yazıyon yaa işte o oğlun bayanssulusmile

Zatii başka da yok sanırım :1ninca:

Çok mu kartım neyim :sm_confused: :gitme:

Dur başlamışken bi kaç soru daha sorcam bana neee:umursamaz:

Smiley'e olan aşkın nerden geliyi :ecrin_bebek:

Kocan seni ne kadar kıskanır sen onu kıskanıp saçma hareketler yapar mısın? :tomato:
Kaynananla aran iyi mi kötükedihüso
helou haeyy madame tospa :3: :1:
koltuk fena değil rahat sempatiksalakcinni cesaretim olmasa ne yapıcam başka şansım mı var kaydirigubbakcemile3

evet seni oğluma alırım ama ayana işemek yok tamam mı :roflol::roflol::roflol:
bir de oğlumun daninolarını sen tıkınmıycan, zabah, öle, akşam daninosunu eksik etmicenaklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
ben söylemiyorum kendi yazıyor, çok mutlu olmuştu ekranda kendi yazısını görünce :asigim: o da anası gibi smil eklemeyi seviyor kaydirigubbakcemile3
bi oğlum daha var güççüğüm :emir_bebek: seç beğen gelin biri zeki diğeri yağuşuklu :CüvCüv: :1:
estağfirullah kart ne demek :mymeka: gördüm seni o yeşil gözlerine kurban aklinialirimsmile

daha önce de yazdım olumunekankayizsmile
smil sevgim msnde taa ilk gördüğümde başladı
bir arkadaşım o zamanlar hoşuma gidiyor diye bana bol bol smil gönderirdi. gerçi ben o zamanlar o smillerin kaydedildiğini bilmiyordum, gelene gülüyordum :roflol::roflol::roflol:
hoşuma gidiyor o şirin sevimli bıcırıklar, kaydirigubbakcemile3

eşim kıskanır ama her erkek gibi
genellikle kıyafetlerime karışır malesef sanki her geçen giydiğime bakıyo alsanaalsanasmile
saçma harekete kalkışmam ama bildiğimi okurum :1closedeyes: kendi vücudumun bekçisi benim kimse için değil kendimi rahat hissetmem için dikkat ederim kıyafetlerime a.s

herkes kayınvalidesiyle iyi anlaştığını zanneder ta ki bir yerden patlak verene kadar
kaynana ilişkisi arkadaş ilişkisini de andırır, nasıl bazen anlaşamayız, soğuruz aramız açılır, kaynana olayında da öyle olur
tek fark arkadaşınla kopabiliyorsun ama kaynananla kolay kolay kopamıyorsun...
nikoncan napiyon yavrum :3: destan mi yaziyon?

de haydin kalkip utu yapacam daha kiss.
bayanssulusmile
nikonun destanları sempatiksalakcinni sırnaşık şey :roflol:
ben yorum yazana kadar sen ütü yaptıklarını giyer de tekrar makinaya atarsın :roflol::roflol::roflol:

.

nikoncanim, sorularimla bunalltim seni emme oraya oturdun birkerem, kurtulus yok

- Ehliyetin var mi??
- Hic kaza yaptin mi, yaptiysan nasil oldu??

(Allah kazadan beladan korusun)
:nazar:

geldim mapısdaşım.olumunekankayizsmile sabahtan beridir postu sermişim buraya kaydirigubbakcemile3
organizasyonn şahane.esas kız da iyi.ay yapım olarak meşhur etcem sizi :delphin:
oh oh plak şirketim var menacerli hemi de, spınsırım var, reklam müdürm var daha ne olsun :icecream: böyle mapıs arkadaşlığı da hiç bir yerde bulunmaz :dance::dance:
mavi aslında merak ettiğim fır pardon hanımefendilerden biride sensin
bende pembe koltuk değilde çekyat yatak kanepe bişey yapsammı ne
sırayla uzanıp bi güzel anlatırdınız kendinizi
nikoncandan sonra seni önereyim dur ben
cemrem senin tarafından ismim zikredildiyse ne mutlu bana :utangac: olumunekankayizsmile
Kankaaaaaaaa delikafadulden

Hööööööö diyerek bir selam virmek istiyorum delikafadulden sırnaşık şey

Ve soruma geçiyorum::delphin:

Aha az önce yazdığın tanışmak istediklerinin arasında niden ben yoğum kanke? :delphin: :mymeka:

Yoksa ben seni karşılaşma anında öperken, yanakını kaybetmekten mi tırsıyorsun? sempatiksalakcinni Şeniz
İtiraf et kanka, lütfen...mafoldumben

Veyahut, buluşma anımızda bir rögar kapağından çıkıp hööö yaparak seni korkutacağımdan mı çekiniyorsun kanka? fisfisfis

De bunları bana. alsanaalsanasmile Naydi.
olumunekankayizsmile
ve aleyküm höööööööööö kankam delikafadulden
ben de dertleniyordum şansa bak kankamın kotası doldu ben pimeye geldim diye kaydirigubbakcemile3

ne demek ismin cismin yok, ben cumpaya bi başıma mı gidicem ha :delphin:
bana söz vermedin mi pazara gidicez diye :umursamaz:
vala kanka yanak kalmasa bile sen, ben, patronum buluşması yapmayı hele de pazara gitmeyi çok isterdim bayanssulusmile
aaah hayat şartlarının olgunlaşması için zaman geçti malesef :gitme:

lafa bak ya hööö diye rögar kapağından fırlıcakmış :roflol: yok ebemin hööösü :roflol::roflol::roflol::roflol:

eee yorumun bitti soru yok kanka benneyaptımki :uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol:

Yok kız bu dövme huyunu bana ank gacısı alıştırdı ..Yaramazlık yaptıkça onu döviyidim bilimisin ondan bu yana gelene vuruyim gidene vuruyim :mymeka:
sempatiksalakcinni

He ya o gün tam mesaj atıyodum konuya o kadan da yazmıştım böyle dizi dizi sempatiksalakcinni

Sonra noldu boşa gitti tabe onca yazdıklarım :3:

Armut gibi kaldım ortada bi elimde mouse bi elim klavyede sempatiksalakcinni

Neyse kalkayım da iki kitap okuyum bari dedim :kahve:

Öyle dersen kesin cevap yazar da nasıl bir cevap olur orasını bilemicem valla :1ninca:
vala geçmişini bilmiyorum :1: dedim bu kız yeni ama maşallah çok enerjik delikafadulden
zaten o dövme huyu bi sana yakışıyo bi de larisama sempatiksalakcinni
ank ablam bi harika ya, maşallah gençliğine hayranım olumunekankayizsmile
bi oyunda komik bir cevap yazmıştı güldürmüştü beni, o gün bugündür gülüyorum sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
ve evet itiraf ediyorum o akşam senin başını yakan o delikafadulden
sen demiştin gel gidelim diye, o kadar dövdün tutturdu ben kalcam yaramazlık yapıcam diye :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

orda ne yazacaktın çok merak ettim sırnaşık şey
zaten ben etiketi son dakkada yazmıştım
dedim ben niye etiket yazmadım dur eksik kalmim bir iki ben de iliştirim dedim aferin iyi etmişim :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

in koltuktan la yeterkaydirigubbakcemiletopikçek özlem içerisindeyiz:delphin:
niko:kahve:ciddi tavır takındım yalnız baksana bana kenar tanrıça:smiley-cool:neyse:kahve:ıııııı eşinin en uyuz olduğun özelliği nedirboshayallersmile

.

Kizlar böyle kuru kuru Nikoncani sorusturmak gitmiyor!!!
hadi buyurun buyrunnnnnnnnn

nikon sen cevap yazmaya devam et hayatim, tospa gibi yaziyosun zaten

[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]
oh oh eline sağlık parlayanım cokacimcoook
vala marifetli insanın hali bi başka oli delikafadulden ben burda yorum yazana kadar döktürmüş hatun :roflol::roflol::roflol::roflol:
kısır ve poğaçayla çay çok iyi gidiyor, o zaman içerim :içelim: ahh canım çekti hakkaten cokacimcoook

oh oh eline sağlık parlayanım cokacimcoook
vala marifetli insanın hali bi başka oli delikafadulden ben burda yorum yazana kadar döktürmüş hatun :roflol::roflol::roflol::roflol:
kısır ve poğaçayla çay çok iyi gidiyor, o zaman içerim :içelim: ahh canım çekti hakkaten cokacimcoook

Afiyet Bal Seker olsun Nikonum, biz yedik kalani da sana canim

tospa gibi yazarsan sona kalirsin

:delphin:

ve aleyküm höööööööööö kankam delikafadulden
ben de dertleniyordum şansa bak kankamın kotası doldu ben pimeye geldim diye kaydirigubbakcemile3

ne demek ismin cismin yok, ben cumpaya bi başıma mı gidicem ha :delphin:
bana söz vermedin mi pazara gidicez diye :umursamaz:
vala kanka yanak kalmasa bile sen, ben, patronum buluşması yapmayı hele de pazara gitmeyi çok isterdim bayanssulusmile
aaah hayat şartlarının olgunlaşması için zaman geçti malesef :gitme:

lafa bak ya hööö diye rögar kapağından fırlıcakmış :roflol: yok ebemin hööösü :roflol::roflol::roflol::roflol:

eee yorumun bitti soru yok kanka benneyaptımki :uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey
Yemin ediyorum mayyaksın sen kanka yaa delikafadulden
Hastanım senin, bağımlıyım sana anlasana olumunekankayizsmile
Piisskopatının senin Nikooon aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kanka...hassas bir konuya değindin işte. :gitme:
Cumpa'ya gidemiyorum 3 haftadır ayağım çekmiyor siz olmadan :gitme:
hep sizle simit yiyerek o sokakları turladığımızı, kaydirigubbakcemile3
pazarlıklar yapıp pazarcıları bezdirdiğimizi hayal ediyorum aklinialirimsmile

Cumpa'da aktar tezgahı bile var kanka bilin mi ? zemuszemus
Tanrıçam rehberliğinde altını üstüne getirirdük beh...boshayallersmile

Beni bak, aklinialirimsmile
aynadaki aksin olurum kanka, :3:
internetim limitli kotalı diye höööö görme beni ezme beni yüffen.
sempatiksalakcinni

parlayanyıldızım kaydirigubbakcemile5
yaaa bin yıldır canım kısır istiyor zaten offf yaaaaa
akannehir :asigim:
felsefene kurban olsunlar kanka :delphin:
bazen bir gün bin yıl gibi geçer haklısın, hele de asker beklerken değil mi kankam olumunekankayizsmile
az kaldı kısırı da yicen işalla kankam :lepi:
burcun ne nikoo :jeyyar:
yay burcuyum ablası olumunekankayizsmile
Tospa dedi ya koptum :roflol: :roflol: :roflol:

Pasta da benden olsun bakalım cokacimcoook

Pembe koltuğa pembe pasta cokacimcoook

Bizim gibi oburikslere anca yeter bu çok katlı pasta sempatiksalakcinni
mavim pasta çikolalıysa yemin ederim hepsini bitiririm cokacimcoook
çikolatalı pastaya dayanamam :2:
pasta çok güzelmiş hakkaten yapana helal olsun
fuşya çiçeklere hele bittim :ecrin_bebek:
sağol mavim :sm_cool: :dance: sositososito

vala geçmişini bilmiyorum :1: dedim bu kız yeni ama maşallah çok enerjik delikafadulden
bi oyunda komik bir cevap yazmıştı güldürmüştü beni, o gün bugündür gülüyorum sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen demiştin gel gidelim diye, o kadar dövdün tutturdu ben kalcam yaramazlık yapıcam diye :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dedim ben niye etiket yazmadım dur eksik kalmim bir iki ben de iliştirim dedim aferin iyi etmişim :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Maşallah demi nikomu siz beni gençken görcektiniz sempatiksalakcinni sizlerin arasında kala kala yoldan çıktım bene akannehir olumunekankayizsmile
Ohhh iyiki başını yaktım mavinin :mymeka: alsanaalsanasmile hepiniz azdınız ayol laelaelaelaelae o gün etiket dahi görmek istimiiim artıkın delikafadulden

Kız sana soru sırmuştum ama görmedin herhal :mymeka:

Evlilikten umduklarını buldun mu diye :delphin:

Mavi hemen atladı bunada :mymeka:

Çok enerjikimdir :jeyyar: her yönden enerji doluyumdur enerji içecekleri halt etmiş yanımda sempatiksalakcinni

Hem seferim olumunekankayizsmile hem döferim :mymeka:

He ben dediydim o uyuza gel gidelim diye kaydirigubbakcemile4 yok illa kalacam burda dedi :3: iyi dedim sen bilirsin ben gidiyom aha kaydirigubbakcemile4

Sonra döndüm dolaştım kaydirigubbakcemile4 gene geldim o konuya :delphin:

Baktım topyekün millet orda ben de az geyik yapayım şunlarla dedim olumunekankayizsmile

Sonra mesele etiketlere geldi..Ben de yazmıştım etiketlere birşeyler ohaoldumsmile

Bi de marifetmiş gibi söylemiştim ben de yazdım diye ohaoldumsmile

Nerden bileyim kazenin gelip kontrol edeceğini :mymeka:

Öyle işte mapısdaşım...

Buara sen makyaj topiğine de mi takılıyon olumunekankayizsmile

Alın kızlar bu da dondurmalarınız cokacimcoook

Nikon sen maks yiycen sempatiksalakcinni

Belki çubuğundan bedava çıkar da bidene daha alırsın üzülme sempatiksalakcinni

bu kız hakkaten süpersonik ya delikafadulden max diyo sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bedavaya geldik desene laelaelaelaelae
mavim senle aslanmax kankası olalım mı :roflol:
bizde böyle kanka çubuğa bakıcan hareketi yapıcan yeah :roflol::roflol::roflol::roflol:

naptın mendisim, ufff şunlara bak ya cokacimcoook
ortadaki favorim :içelim: dolapta kalmadıysa bademlisi olsun o da kalmadıysa napim ne varsa verin yeter ki dondurma olsun delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:

Maşallah demi nikomu siz beni gençken görcektiniz sempatiksalakcinni sizlerin arasında kala kala yoldan çıktım bene akannehir olumunekankayizsmile
Ohhh iyiki başını yaktım mavinin :mymeka: alsanaalsanasmile hepiniz azdınız ayol laelaelaelaelae o gün etiket dahi görmek istimiiim artıkın delikafadulden

Kız sana soru sırmuştum ama görmedin herhal :mymeka:

Evlilikten umduklarını buldun mu diye :delphin:

Mavi hemen atladı bunada :mymeka:

Demek iyi ki ha demek iyi ki :mymeka: aha bunu da hakettin gari :mymeka:

Şiddete hayır buyrunnnnnnnnn sempatiksalakcinni

Bak hem sosyal içerikli mesaj veriyom hem de seninle yarıştırıyom görüyon mu :delphin: çok yönlü bi hatunum çook :delphin:

Mavi atlamışmış :delphin: aman çekiliyim de şu sorularını sorsun bakalım laelaelaelaelae

bu kız hakkaten süpersonik ya delikafadulden max diyo sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bedavaya geldik desene laelaelaelaelae
mavim senle aslanmax kankası olalım mı :roflol:
bizde böyle kanka çubuğa bakıcan hareketi yapıcan yeah :roflol::roflol::roflol::roflol:

naptın mendisim, ufff şunlara bak ya cokacimcoook
ortadaki favorim :içelim: dolapta kalmadıysa bademlisi olsun o da kalmadıysa napim ne varsa verin yeter ki dondurma olsun delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:

Hala bademli diyo ya sen maks yiycen maks :delphin:

Biliysin maks da fazla çeşit yok öyle :delphin: çilekli-çukulatalı-vanilyalı-fıstıklı var naniknanik seç beğen al..Ne de olsa 500 ucuz sen al ne kadan istiyosan parası benden sositososito bedava çıkarsa alırım elinden çıbığını ama :delphin:

Ne hareketi yapacan olum,hareket mi çekicez birbirimize :delphin:

Ben terbiyeli bi kızım ,sen ank06 ile hareket çekiş :delphin:

felsefene kurban olsunlar kanka :delphin:
bazen bir gün bin yıl gibi geçer haklısın, hele de asker beklerken değil mi kankam olumunekankayizsmile
az kaldı kısırı da yicen işalla kankam :lepi:

He bildin valla kaymak kurabiyem...boshayallersmile
Ben aşkımdan filozof oldum daa, bayanssulusmile
Anlarsa Nikonum anlar işte a dostlar...boshayallersmile aklinialirimsmile

Kısırı yicem belli de kanke, -tatlicadiarzu-
Asıl babamdan zümzüğü yicem bu ay eyvahedigeldismile
kotayı aştım gidiyom :1ninca:
yine bana hasret, bana yine gurbet var...
:gitme:

cok fenasin yaa

:roflol:

gülmekten yanaklarim bi tuhaf oldu
olumunekankayizsmile

nikontospasi iki saat önceki sordugum soruya anca cevap yazabildi
iyi ki meneceri var kaydirigubbakcemile5

yok hayatim begenmez olurmuyum hic, dedim ki dügün neyim mi var yine bise kacirdim heralde dedim
:1hug:
sırnaşık şeysırnaşık şey
He ya Mavilim, :1:
Ben Nikonun önceki hayatının reenkarne olmuş haliyim
sempatiksalakcinni

(Kısır istiyoooooommmm delikafadulden
Aaaaaaanneeeee)
akannehir laelaelaelaelae
benim hayatım çekilmez kanka başka birini bulamadın mı yasakkelime :delphin: :roflol::roflol::roflol::roflol:

anneni rahatsız etme kanka :mymeka: kadıncağız senin cicileri dikiyo hangi birine yetişsin anam
67b764383e93bb4f52dd5440478c7b3f.gif
oyalama kadını işi başından aşkın zaten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anaamm nikogil

oturmuş la haberim yok tez sayfaları arasında gezinmekten yaaa zalak ilarzu ula mavi insan bi haber eder ya

tüh lan ay ne soracaktım ki ben bu garıya?

oysaki ne güzel sorularım vardı cebimde , cebimi delmişler...

niko sorulduysa cevaplama geçmiş sayfalara bakarım

kaç yaşındasın?

burcun ne?

çocukların de senin gibi neşeli mi?

hamileliklerini nasıl geçirdin?

kocişle enerjileriniz tutuyor mu yoksa sen daha mı hareketlisin? (senin yanında, senden daha hareketli olma şansı yok da ondan o ihtimalı sormadım bebem)

şimdilik bu gaddar sorularım gelecek en ücra köşelerden bebem

tanrıçamı gördüm gelmiş denyolindam onu da bi öpem

Back