Hello nikoo ![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Nası koltuk rahat mı zemuszemus
Cesaret isteyen bişiii olsa gerenk boshayallersmile
Niko benden sağa bi soru gamyoncuiremsu
Beni oğluna alcen mi :smiley-cool:
Çoook şeker bişiye benziyo,hani sana sölüyo da sende siteye yazıyon yaa işte o oğlun bayanssulusmile
Zatii başka da yok sanırım :1ninca:
Çok mu kartım neyim :sm_confused: :gitme:
Dur başlamışken bi kaç soru daha sorcam bana neee:umursamaz:
Smiley'e olan aşkın nerden geliyi :ecrin_bebek:
Kocan seni ne kadar kıskanır sen onu kıskanıp saçma hareketler yapar mısın? :tomato:
Kaynananla aran iyi mi kötükedihüso
helou haeyy madame tospa
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
koltuk fena değil rahat sempatiksalakcinni cesaretim olmasa ne yapıcam başka şansım mı var kaydirigubbakcemile3
evet seni oğluma alırım ama ayana işemek yok tamam mı :roflol::roflol::roflol:
bir de oğlumun daninolarını sen tıkınmıycan, zabah, öle, akşam daninosunu eksik etmicenaklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
ben söylemiyorum kendi yazıyor, çok mutlu olmuştu ekranda kendi yazısını görünce :asigim: o da anası gibi smil eklemeyi seviyor kaydirigubbakcemile3
bi oğlum daha var güççüğüm
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
seç beğen gelin biri zeki diğeri yağuşuklu :CüvCüv:
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
estağfirullah kart ne demek :mymeka: gördüm seni o yeşil gözlerine kurban aklinialirimsmile
daha önce de yazdım olumunekankayizsmile
smil sevgim msnde taa ilk gördüğümde başladı
bir arkadaşım o zamanlar hoşuma gidiyor diye bana bol bol smil gönderirdi. gerçi ben o zamanlar o smillerin kaydedildiğini bilmiyordum, gelene gülüyordum :roflol::roflol::roflol:
hoşuma gidiyor o şirin sevimli bıcırıklar, kaydirigubbakcemile3
eşim kıskanır ama her erkek gibi
genellikle kıyafetlerime karışır malesef sanki her geçen giydiğime bakıyo alsanaalsanasmile
saçma harekete kalkışmam ama bildiğimi okurum :1closedeyes: kendi vücudumun bekçisi benim kimse için değil kendimi rahat hissetmem için dikkat ederim kıyafetlerime a.s
herkes kayınvalidesiyle iyi anlaştığını zanneder ta ki bir yerden patlak verene kadar
kaynana ilişkisi arkadaş ilişkisini de andırır, nasıl bazen anlaşamayız, soğuruz aramız açılır, kaynana olayında da öyle olur
tek fark arkadaşınla kopabiliyorsun ama kaynananla kolay kolay kopamıyorsun...
nikoncan napiyon yavrum
destan mi yaziyon?
de haydin kalkip utu yapacam daha kiss. bayanssulusmile
nikonun destanları sempatiksalakcinni sırnaşık şey :roflol:
ben yorum yazana kadar sen ütü yaptıklarını giyer de tekrar makinaya atarsın :roflol::roflol::roflol: