Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin derdiniz hayatla ... Maalesef kisiye ozel doga ve sehir olusturamiyoruz

Yolda giderken dilenen suriyeli çocukları görüyorum. Metrolarda para istiyorlar. Onlarla kimse ilgilenmiyor. Büyüdükleri zaman da topluma uyum sağlayamazlarsa suç işleyecekler. Gasp, hırsızlık, darp... Neyimize güvenip de ülkeye aldık biz bu insanları? Uyanık işverenler tarafından asgari ücretin altında çalıştırılıyorlar. Hastanelerde Suriyeli kadınlar boyuna doğum yapıyor. Bu çocukların akıbeti ne olacak? İki taraf da mağdur...

İnsanların emredilen öğe diye kastedilen şeye bakarak yargı sahibi oldukları dönemler malesef çok geride kaldı.
Dünyanın bütün inanç sistemlerinde, öğretilerinde, kutsal metinlerinde hırsızlık, adam öldürmek, yalan söylemek vs suç sayılmış.Bunları yapıyorken üzerinde ne olduğunun veya olmadığının ne önemi var ki?
Çok bıktım artık ya bak bak bak şunundan utan sakalından bilmem neyinden..İyilik var kötülük var bitti bu kadar başka bişey yok..

yani evet. Din dil ırk bi köşeye koyalım. İyi miyiz kötü müyüz? Buna bakalım

Bahsettiğiniz kara çarşaflılardan daha çok göze batıyorsunuz yazık...Bir insanın giyimi sizi kimi ne ilgilendirir?Tam karşımızda bir bina var hepsi yabancı Suriyeli Çeçen karışık 5 kat 10 daire her evin 3-5 çocuğu var küçük küçük birgün bahçe dışına çıkıp birine zarar verdiklerini ses çıkarttıp kimseyi rahatsız ettiklerini görmedim yazık gerçekten çok yazık size...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…