Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmak istemedim ama yazıcam.
İnsanları aşağılamış gibi yazmışsınız.Arapça değil İngilizce ya da Fransızca yazsa,karaçarşaf değil mini etek giyilse ve birileri bunu sizin gibi anlatsa yobaz,çomar diye kızacaktınız.
Biraz adaletli olmamız lazım sevmemek ayrı ama aşağılamak küçümsemek ayrı.Ayrıca Türk insanının da hepsi çok mükemmel değil.

Canim onlar hic ahirete gitmiceklerr ölmiceklerr sen bilmiyosun aa!! Boyle atip tutup bizim kiyafetimizi butun kotu gorduklerine maal ederken hic korkmazlar hic .. ( suriye vsvsv yorum yapmiyorum sadece kiyafetime soylenen sozlerden dolayi agrima gidiyo irkcilik va olaylarina girmiyorum)

Bu konu da amacina ulasmis kızlar
Prim vermeyelim bence konuya
Ben acik bi insanim bikinimle sahilde denizde geziyorum mesela bi düğüne miniyle gidebiliyorum

Ayni sekilde yakinlarim veya tanimadiklarim çarşaf giyiyorlar

Önemli olan giyim değil insanlik

Saygiyla hizur içinde yasanabilir bence

Ve konu Sahibi çingene deyip gene yapmış
Yahu romanlarla ne alip veremediniz var

Mesela bana soyu tamamen Türk birisi büyük bir kötülük yaptı diye neden bütün Türkleri karalayayim

Başka bir irkta olabilir bu örneğim

Bence tartismayin gerek yok

Peygamberimiz kendisine k.ka atanlara bile cevap vermemiş yürümüş devam etmiş

Allahn emri sadece çarşaf değil ki zaten uygun şekilde kapanmayi emretmis

Ayrıca hangi açık kadına "beddua" ettim ben bi okumayı öğrenin derim.

İşiniz gücünüz akıl yagmaciligi temiz suyu bile bulandirirsiniz siz.
Zıt kutuplar diye yorum yapmış kadın ondan yola çıkarak dedim açık kadına beddua mı etmişsiniz dedim. Ama haklısınız çocukluğunuzda neler yaşadıysanız davranış şekliniz böyle yontulmuş.

Ya hu ne desem anlamayacaksın bu kadar zoruna gitmesin ben herkes gibi genelleme yapmadım.

Siz de büyük bir travma geçirmişsiniz galiba cocuklugunuz da algınız böyle gelişmiş.

Ah gülüm ah bu zihniyet seninle benim samimi arkadaşlığımızı da anlayamazlar :)

Söylediğiniz doğru,dinimize göre olması gereken de bu.Ama haşa hiçbirimiz Allah değiliz yani bunun hesabını başkasına soracak olan biz değiliz.Kimin hesap günü cennetlik kimin cehennemlik olduğunu da ancak Allah bilir.Biz üstümüze düşeni yapalım,yapmayan da yapan da kendi bilir inanan inanmayan da kendi bilir sonuçta hepimizde beyin var düşünebiliyoruz bilgiye kolayca ulaşabiliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…