- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
bu kimi ilgilendirir pardon ? Kiyafetimizin hesabini mi vercegiz ? Ailemde var carsafli saygi duyuyorum dovmeli acik sacikta var saygi duyuyorum kime ne ya kime neKimse kusura bakmasın ama ben de suriyeli görmekten sıkıldım her yerde. Gitsinler ülkelerine artık.
Bir de sabah haberlerde gördüm iki yabancı erkek karaçarşafla kuyumcuyu soymaya gidip adamcağızı öldürmüşler. Bir Türkü niye elin yabancısı kendi vatanında öldürüyor? Karaçarşafla kimin ne olduğu belli değil, ne kadar tesettür çeşidi varken karaçarşaf da ne?
Kendi isminize tıklayın çıkan kutucukta kişisel bilgiler var oraya girin prfil mesajı yazıyor sanırsam boş bi kutucuk oraya yazıyoruz.Nasıl yazıyorsunuz oraya ben o nickin altına yazma işini bir türlü beceremedim de
Aynen ya takma tırnak bile var hatunlarda:))Kesinlikle katılıyorum ben hiç çarşaflı Suriyeli de görmedim birçoğu gayet süslü , streç pantolonlu takma kirpikli bakımlılar..En tesettürlüsü de ferace giyiyor eğer kara çarşaf diye onu kastediyorsa..
Çarşaf görmek bazı bünyelerde soğuk duş etkisi yapıyor doğru ama mültecilerle ülke sınırlarında gerçekleşen kılık kıyafet devrimi arasında nasıl bir ilişki kurabildi konu sahibi kesinlikle anlamış değilim..
Teşekkür ederim deneyeceğimKendi isminize tıklayın çıkan kutucukta kişisel bilgiler var oraya girin prfil mesajı yazıyor sanırsam boş bi kutucuk oraya yazıyoruz.
Hepinizi ayrı ayrı takdir ve tebrik ediyorum. Eskiden olsa çarşaf giyen bayanlara saldırılırdı bu postta ama özgürlükse eşit bir özgürlük bu platformda bile bu kabullenilmiş. Helal olsun
Her konuda birbirimize anlayışlı yardımsever olursak dünya daha güzel bir yer olur inşallah.Herkes,içinde istediği duyguyu beslemekte serbesttir ama aklı başında biri,birine çarşaf giyiyor diye saldırarak faşizan bir imaj sergilemek istemez diye düşünüyorum.En azından bugünün şartlarında.
Amacim proveke etmek degil.
Şu ilk paragrafına nasılda katıldım bir bilsen 25 aralıkla yılbaşını karıstirmaları heleOzgurluk kelimesini okumaktan gozlerim kanadi.. bu aksam iki mandalina, bir avuc fistik yiyecekleri profillerden kafir ilan edenlerin surada ozgurluk demeleri negzel
Neyse, ben daha yurdum insanina tahammul edemiyorum nerede kaldi Suriyeliler.. al bizimkilerle suriyelileri bir kefeye, Afrika ulkelerinden gelip 10 liraya saat satanlari da diger kefeye koy.. hepsi kurban olsun o Afrikalilara.. zibil siyahi afrikali var cevremde birinin ters bakisini bile gormedim.. suriyeliler yanlarina bizimkileri de alarak gitsin, Afrikalilar kalsin..
Şu ilk paragrafına nasılda katıldım bir bilsen 25 aralıkla yılbaşını karıstirmaları heleneyse sen gitti kajunu kemir çekirdek sana yakışmaz
Benim ailemde de var çarşaflı.. normal tesettürlü de var. Tamamen açık olanlarda var hepside birinci dereceden akrabalarımdır...bu kimi ilgilendirir pardon ? Kiyafetimizin hesabini mi vercegiz ? Ailemde var carsafli saygi duyuyorum dovmeli acik sacikta var saygi duyuyorum kime ne ya kime ne
Aklıma geçen yılbaşı broşür dağıtan adamlar geldi: Yılbaşı değil Yılan başıŞu ilk paragrafına nasılda katıldım bir bilsen 25 aralıkla yılbaşını karıstirmaları heleneyse sen gitti kajunu kemir çekirdek sana yakışmaz
Hareke olmasa bile osmanlı turkcesinde böyle kullanılmıyor.Ama Kuranı Kerim deki gibi hareke yok ya ondan ayn fazla değil gibi
osmanlica dersi. Gordum 3 yil yanlis ama siz bilrsiniz :) ayinlar yerine harekesiz elif olacaltiAma Kuranı Kerim deki gibi hareke yok ya ondan ayn fazla değil gibi
Doğrusu nasıl peki :)Hareke olmasa bile osmanlı turkcesinde böyle kullanılmıyor.