Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kimi ilgilendirir pardon ? Kiyafetimizin hesabini mi vercegiz ? Ailemde var carsafli saygi duyuyorum dovmeli acik sacikta var saygi duyuyorum kime ne ya kime ne

Aynen ya takma tırnak bile var hatunlarda:))
Hiç çarşaflı suriyeli görmedim:))

Kara Çarşaflı Suriyeli nerede var?!..
Benim Yaşadığım şehirde ve oturduğum muhitte oldukça fazla suriyeli var.Ben daha 1 tane kara çarşaflısına rastlamadım. Hepsi son model giyiniyor.Altta daracık pantol üzerinde kısa tunik,Başları muntazam örtülü fakat yüzleri oldukça badana boya kıvamında makyajlı hepsi.
Konu Sahibinin,konuyu ne amaçla açtığı açık beyan ortada!...
9aylık hamile kadının karnına tekme ile vura vura,karnındaki bebeği öldüren.Daha sonra kadına tecavüz edip bogarak daha sonrada başını taşla ezerek öldüren türklere'de şait oldum.
Ramazan ayında inşaatte çalışan ve 2000 bin tl parayı getirip, hocaya teslim edip, ''Hocam ben buranın yabancısıyım.Siz kim ihtiyac sahibi olduğunu biliyorsunuzdur.Bu parayı benim adıma o ihtiyaç sahiplerine dagıtın'' diyen suriyeliye'de şait oldum!!..
Sizin gibi ''FİTNECİLERE'' İnat bizler aramıza NİFAK Tohumu ekmek isteyenlere İnat,Müslümanlar Kardeştir Sözüne binayen, Kardeşliğimizi YIKMAYACAĞIZ ve OYUNA GELMEYECEĞİZ!!..

Hepinizi ayrı ayrı takdir ve tebrik ediyorum. Eskiden olsa çarşaf giyen bayanlara saldırılırdı bu postta ama özgürlükse eşit bir özgürlük bu platformda bile bu kabullenilmiş. Helal olsun

Herkes,içinde istediği duyguyu beslemekte serbesttir ama aklı başında biri,birine çarşaf giyiyor diye saldırarak faşizan bir imaj sergilemek istemez diye düşünüyorum.En azından bugünün şartlarında.
Konuda böyle bir art niyet seziyorum,eğer bilinçli bir hareket değilse de vizyonsuzluk demek ki..

Ozgurluk kelimesini okumaktan gozlerim kanadi.. bu aksam iki mandalina, bir avuc fistik yiyecekleri profillerden kafir ilan edenlerin surada ozgurluk demeleri negzel

Neyse, ben daha yurdum insanina tahammul edemiyorum nerede kaldi Suriyeliler.. al bizimkilerle suriyelileri bir kefeye, Afrika ulkelerinden gelip 10 liraya saat satanlari da diger kefeye koy.. hepsi kurban olsun o Afrikalilara.. zibil siyahi afrikali var cevremde birinin ters bakisini bile gormedim.. suriyeliler yanlarina bizimkileri de alarak gitsin, Afrikalilar kalsin..

Her konuda birbirimize anlayışlı yardımsever olursak dünya daha güzel bir yer olur inşallah.

Şu ilk paragrafına nasılda katıldım bir bilsen 25 aralıkla yılbaşını karıstirmaları hele neyse sen gitti kajunu kemir çekirdek sana yakışmaz

bu kimi ilgilendirir pardon ? Kiyafetimizin hesabini mi vercegiz ? Ailemde var carsafli saygi duyuyorum dovmeli acik sacikta var saygi duyuyorum kime ne ya kime ne
Benim ailemde de var çarşaflı.. normal tesettürlü de var. Tamamen açık olanlarda var hepside birinci dereceden akrabalarımdır...

Kimse kimsenin kıyafetine karışmıyor..
Ama burdaki bazıları tanımadıkları halde "kara çarşaf" diye insanları gereksiz bir şekilde rencide etmeye çalışıyorlar..

Hayır yani anlamadığım niye bukadar bi taraflarına batıyor insanların çarşaflı olup olmaması...

Işlerine gelince özgürlük işlerine gelince boş boş konuşmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…