- 12 Şubat 2009
- 1.395
- 1.679
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Ben asla döneceklerine inanmıyorum izmirdeyim burda da çok var savaş bitip sınır dışı edilirlerse belki
Burada insanlar birbirleriyle siyasi kimliklerini, memleketini bir kenara koyup konuşamayacak mı? Bu kadar mı iletişim yoksunuyuz yani? Bu kadar mı “sen şusun sen busun” olduk? Neden birinin hümanist olabileceğine inanılamıyor? Bu kadar mı kötü insanlar? Ben değilim. Ben yahudi katliamı içinde ağlıyorum, Filistin içinde ağlıyorum. Müslümanım, mükemmel cümleler kurmak için değil, emredileni yaşamak için varım.Emredilen öğe yazmış
Sanıyor ki son derece güzel, mantık hatasız cümle kurdu.
Bu kadar ateşli savunanlar, ve beğenenler nasıl da siyasi kimliklerini belli ediyor.
Hümanizm falan değil bu.
Kılına zarar gelse bakalım tanır mı Suriye’sini çarşafını, öğe möge
Hatun kişiBurada insanlar birbirleriyle siyasi kimliklerini, memleketini bir kenara koyup konuşamayacak mı? Bu kadar mı iletişim yoksunuyuz yani? Bu kadar mı “sen şusun sen busun” olduk? Neden birinin hümanist olabileceğine inanılamıyor? Bu kadar mı kötü insanlar? Ben değilim. Ben yahudi katliamı içinde ağlıyorum, Filistin içinde ağlıyorum. Müslümanım, mükemmel cümleler kurmak için değil, emredileni yaşamak için varım.
Kimse kılına zarar gelince susmuyor. Ama potansiyel katil, tecavüzcü, pislik muamelesi göstermek nedir ya suriyelilere? Yabancı bir kadın vardı. Dünya barışı diye otostopla il il gezdi Türkiye’de. Sonuç? Tecavüz ve ölüm. Suriyeli miydi yapan? Bu kadar sığ olmayalım artık ya. İnsan insandır. Tek kimliği vardır: İyi ve kötü.
Kimse kusura bakmasın ama ben de suriyeli görmekten sıkıldım her yerde. Gitsinler ülkelerine artık.
Bir de sabah haberlerde gördüm iki yabancı erkek karaçarşafla kuyumcuyu soymaya gidip adamcağızı öldürmüşler. Bir Türkü niye elin yabancısı kendi vatanında öldürüyor? Karaçarşafla kimin ne olduğu belli değil, ne kadar tesettür çeşidi varken karaçarşaf da ne?
Ülkelerine bayramlaşmaya gidebildiklerine göre gayet de huzurlu bir ülke haline gelmişler. Kötü bir insan değilim, hatta hümanisttim eskiden. İnsanları tanıdıkça değiştim. Maalesef artık herkesin insan olamadığını öğrendim...Suriyeliler ülkelerinde kalsaydı ölmezdi derken? Doğru en azından bombalanarak ölürlerdi, tecavüze uğrayıp kafaları taşla ezilerek değil.
Bazı insanların kötücül düşünme yetenekleri kanımı donduruyor.
Kimlere laf anlatmaya çalışıyoruz kısmını niye düzenlediniz? Fikirlerinin arkasında duramayan insanların anlattıklarını anlamasaka olur. Bi eksiğimiz olmuyor çok şükür.Hatun kişi
Etnik kökenden söz etmedim, okuduğunuzu anladığınıza emin misiniz?
Siyasi kimlik etnik kökenden bağımsız.
Of Hale bak ya
Laf olsun diye açmış zaten konuyu..Ben bir ara ülkede iki Bursa var sandım
Ben işim gereği en karışık yerlerden birindeyim ama bu kasar şikayet edilecek Suriyeli görmedim
Hatta mağazada çalışan hiç görmedim
Ben bir ara ülkede iki Bursa var sandım
Ben işim gereği en karışık yerlerden birindeyim ama bu kasar şikayet edilecek Suriyeli görmedim
Hatta mağazada çalışan hiç görmedim
Katılmıyorum. Kötülüğün kıyafetle neden alakası olsun. Hadi kafamı kapatayım da hırsızlık yapayım örtüyü ayaklar altına alayım şeklinde bi kafa düşünmek çok hayal oldu. Emredilen öğe demişsin ama bu sana göre emredilen öğe. Bi başkasına göre olmayabilir.Çok suriyeli konusuna girip polemik yapmıcam .
Ne kadar düzgün giyinmeyen tesettürlümüzde var.
Ne kadarrrr düzgün giyinmeyen açık bayanımızda var .
Ben karşııyım insanların giyimlerine karışmalarına .
Herkes istediğini giysin . Bize ne ?
Haberlerde gördüğünüz karaçarşaflı örneği çok uç .
Kafasını no mal tesetüürlü bişekilde kapatıp kötü işlet yapanda var .
Amaç emredilen bir öğe yi ayaklar altına almak.
Profilde ne yaziyorArap düşmanlığı çıkarmak istemiştin ama bak yemedi kimse sevgisiz konu sahibi.
Allah var gam yok yazmaya çalıştım :)Profilde ne yaziyor